Alltså jag säger bara VÅÅÅR!!!

Jag har upptäckt hur mycket jag verkligen älskar min kamera... Tack min älskade mamma och övriga familjen...!! Nu när det är vår och blommorna har börjat slå ut så är det så jäkla roligt att fota blommor och sånt... Här kommer ett axplock igen. För vissa kanske det är skittråkiga bilder, men ni kan väl bara scrolla vidare eller läsa nån annans blogg då...

             
                 Det här är samma tulpan som jag fota och la ut igår... Kan man inte tro...

              
            Den här blomman är i själva verket jätteliten... Men jag zoomade in och VIPS...

             
                     Sen har vi då björken som föll under vinterns stormvindar... Suck!!

Så, nu har jag tröttat ut er tillräckligt... Ska inte lägga ut fler bilder idag. Kanske en annan dag... Nu är det Efterlyst på TV och jag fattar inte varför jag egentligen har på det för jag tycker det är lite läskigt att kolla på det när man är ensam...

Nähä.. Jag får väl gå och lägga mig istället... Redan Torsdag i morn. Var fasiken tog den här veckan vägen...??



Ha det gott!!! Var rädda om varann...



Stoooort misstag!!

När jag slutade idag skulle jag ta ut pengar. Jag tänkte ta ut 400:- men på nåt vi kom jag åt nollan en extra gång så jag fick ut 4000 pix i stället... Men hallå. Jag har väl aldrig så mycket pengar på kontot, men just idag så klart när jag råkade trycka fel. Jaja... Det var bara att bege sig till banken och sätta in skiten igen... Störigt!!

Var ju naturligtvis tvungen att fota dom innan. Alla utom 1st  500dring...

                          
Och ni behöver INTE komma och råna mig inatt för pengarna sitter redan på banken och räkningarna är betalda!! Så det så...

Sen efter banken besöket åkte jag vidare och hälsade på vårdcentralen där jag jobbade innan. Alltid lika trevligt att hälsa på där!!

Nu ikväll har jag varit och handlat och sen fick jag lite fotonoja!! Så jag gick ut i min prunkande trädgård och fota växtligheten!! Ha ha...

                     
                      
                      
                                                Mina vackra tulpaner!!

                      
                      
                                           Mitt plommonträd precis utanför dörren!!

Sen har jag glömt att visa vad jag köpte när vi var i Ullared. Jag köpte ju massor men just den här har jag satt ute i trädgården. Zandra köpte en likadan men en mindre som man har i en blomkruka, jag köpte en strl större som man sätter i gräset eller i rabatten...

                     



                                             Välkommen hem till mig...




Måndag idag!!

Andra arbetsveckan påbörjad och det kändes rätt ok. Skönt att ha nåt att göra på dagarna.

Efter jobbet åkte jag till Väla och träffa Zandra för en lunch. Sen gick vi in på IKEA där jag handla lite till på fredag då folk kommer hit.
Efter det drog vi till systemet där jag hitta en så söööt bag-in-box... Kolla själv!!

                       
                Det här vinet fick jag i Lördag hemma hos Zandras föräldrar, supergott...!!

Och nej, jag valde INTE vinet pga utseendet, bara lite!!!

Sen bar det iväg till Jysk, där köpte jag denna fina skapelse... Zandra med...!!
 
                        
                                                   En superfin trädgårdskorg!!!

Nu är min mat klar så då är det väl dags att sluta blogga antar jag...


Hej på er...


Helgen...

Sorry... Varit lite dålig med uppdateringar på sistone... En bättring utlovas, eller jag menar, ska försökas!!!

I helgen har det hänt lite i alla fall...
I fredags efter jobbet åkte jag hem till Daniel och Angelica på en fika. Daniel jobbade så jag och Angelica satt och prata i flera timmar. Tiden bara rann iväg. Sen när Daniel kom hem beställde vi mat från Haket inne i Helsingborg. Tror jag var hemma halv tio. Skulle bara vara en fika på dan... Oops...!! Men trevligt var det!!

På lördagen åkte jag hemifrån strax innan 12 på fm. Då drog jag till Höganäs till Rikard och Zandra. Vi skulle ner på vårmarknaden. Innan grillade vi korv och sen fick dom besök av Zandras släktingar. När dom gått gick vi ner på marknaden. Köpte bara stickers till scrapbooking och brända mandlar... Ingen hit!!!

När vi kom hem satt vi en stund på altanen tills vi bestämde oss för en tripp till svärmor. Sagt och gjort så var vi där och drack kaffe....!!

När det besöket var klart begav vi oss mot Kvidinge alla tre för en middag hemma hos Zandras föräldrar... Skittrevligt!!!
Hemma igen strax efter 12 på natten.... Fullt ös!!!

Men hela dagen var strålande sol och vi satt ute mesta tiden av dagen!! Och det var faktiskt riktigt skönt!!! Vi satt till och med på deras inglasade altan på kvällen....

                                       Nu längtar man ju verkligen till sommaren...

                         

Idag var till en början en ren slappardag. Jag var riktigt ledsen idag faktiskt. Brukar bara komma ibland. Men med lite samtal med både mamma och Zandra kändes allt lite bättre. Jag tog faktiskt tag i saker. Och livet går faktiskt mycket bättre om man gör nåt. Samtidigt måste jag få ha perioder som jag blir ledsen. Och det var idag!!!
Men när jag väl kom igång så fick jag sopat altanen från all vinter... Jag har tvättat 2 maskiner tvätt, handlat, plockat upp ur diskmaskinen och satt ner ny smutsig disk, lagat mat och ätit mat och även diskat undan den....
Nu är jag i alla fall värd att ligga och slappa på sofflocket tills i morgon då jobbet väntar igen!!! Ska bli skönt att komma iväg och jobba igen!!





                                       Hej på er...





Pju!!

Första dagen avklarad på jobbet. Det gick jättebra. Var fruktansvärt nervös innan jag kom in i byggnaden. Var lite tidig så jag satt kvar i bilen tills jag såg att det kom nån som kunde släppa in mig. Har inte fått nycklar än... Blir nog inte förrän nästa vecka då hon som har hand om dom är på semester.

Men i alla fall så gick det bra och ser fram emot i morgon..!! Jobbar ju halvtid just nu så det blir bara 4 timmar per dag. Men det räckte kan jag säga. Har varit helt slut i huvet idag... Var sååå trött i eftermiddag men höll mig i alla fall vaken så ikväll blir det skönt att gå och lägga sig.

När jag kom hem åt jag lite lunch och sen packade jag faktiskt in mina sommardäck i bilen. Har bokat tid på verkstan till i morgon så jag får på sommardäcken....
FASIKEN VAD TUNGA DOM VAR!!!

          
                                                              (Bild lånad från nätet)

Nu ska jag snart gå och lägga mig... Ska först bara plocka upp ur diskmaskinen, plocka ner i diskmaskinen, hänga tvätten..... Zzzz.....



                 God natt när det nu blir kväll för mig....





Fest igår...!!

Igår var jag på fest. Första gången utan Erik. Kändes till en början fruktansvärt jobbigt. Men sen blev det faktiskt bättre och bättre!!! Jag åkte dit tillsammans med Erika och Fredrik. Vi hade verkligen supertrevligt!!

Tyvärr kommer inga bilder då jag GLÖMDE min kamera!!! Hur jag nu kan göra det... Helt obegripligt men sant...!!

Festen var i Gemla utanför Alvesta. Så det tog ju sin lilla tid att köra. Först var vi hemma hos Julia och Christian, som hade själva festen, i deras nyköpta hus. Där var det ett namnkalas för deras lille kille på 5 månader. Sååå söt, Cornelis fick det bli!!

Efter det var det dags för inflyttningsfest på Blädingegården där dom några år tidigare hade sin bröllopsfest!! Festen var jättekul igår. Började med bål och mingel. Sen delades vi in i lag för en 5-kamp...!! Inte min starka sida det där, men kul var det ändå. Det hela avslutades med en quiz... Jag är VERKLIGEN inte bra på sånt, heller...!!
Däremot hade dom en liten tipspromenad hemma i huset innan på namnkalaset och vårt lag VAAAANNNNN!!!!!!
Det fick vi reda på festen sen. Och som första pris så hade Christian och Julia slängt ner en massa "skit" i en kartong... Ha ha ha... Faktiskt en fruktansvärt smart grej för att bli av med gamla saker... Eftersom att vi vann så fick vi välja en sak var ur den kartongen. Överst låg filmen Titanic och jag fullkomligt slängde mig över den!! Ha ha ha... Den har inte jag och jag har faktiskt velat ha den i många år. Och nu har jag den....!!!  PÅ VHS!!! Ha ha ha....

Maten var underbart god. Allt hade dom gjort själva. Pastasallad men kallskuren kycklingfilé och fläskfilé med supergott bröd till!!!
Till efterrätt fick vi kladdkaka!!
Sen var det fri drickning. Första gången jag druckit sen nyår. Det gick faktiskt rätt så bra. Jag var lite rädd att man skulle bli sentimental och bara böla hela kvällen, men det blev jag inte!!! Ha ha!!

Hemfärden kommer jag sent glömma...!! En resa som normalt sett skulle ta ca 1,5-2 timmar. Den gick på 1 timme. Oh my god!! Såg minsann att mätaren var uppe på 180 ett tag... Så fort har den nog aldrig gått... Inte med mig bakom ratten i alla fall... He he!!


Nu ska jag hem till Birigtta och fira henne... Hon fyller år idag. Så idag säger vi grattis till henne!!!


                             Hej hopp....



Fredagsmys...!!

Idag har jag och Zandra varit på Väla... igen!!! Ha ha!! Var och varannan dag blir det. Men både hon och jag går ju hemma varje dag så det blir lätt så!! Men på Måndag blir det ändring på det. Eller ja, kanske inte ändå då jag bara kommer jobba halvtid till att börja med, dvs 4 timmar om dagen!!

När vi var klara där så skulle jag åka till affären och handla mat till ikväll men jag var sååå himla kissnödig så jag kände att jag var tvungen att göra nåt åt det. Därför stryde jag min kosa till min gamla vårdcentral där jag jobba och hälsa på dom, och passa naturligtvis på att gå på toaletten...

Nu ska jag laga lite mat... Pepparbiff, pommes och beasås fick det bli. Sen ikväll blir det Talang eller Så ska det låta... Har inte bestämt mig än!!! Sen kl 21.30 börjar den nya komediserien på fyran "modern family" Måste ju se vad det är. Säkert inte lika bra som solsidan!!!



I morn blir det fest utanför Växjö... Trevligt ska det bli!!!




                    Hej på er...




RÄKOR!!!

Jag var ju till Höganäs igår och köpte räkor på lösvikt. Hade tänkt äta dom i morgon kväll egentligen men jag kunde INTE hålla mig... Blev så jädrans sugen... Så nu är dom uppätna och jag är förbannat mätt...

Idag har jag fortsatt vara duktig med min bil. Jag tvättade ju den igår och idag har jag dammsugit den invändigt och dammat... Så nu är den skinande ren!!!

Sen har jag inte gjort nåt mer idag men än handlat...

Igår fick jag ett paket i brevlådan... för några dagar sen hade jag nämligen beställt bilder. Massor av bilder av Erik. På både mig och Erik och bara på Erik både när han var frisk och sjuk. Även lite från begravningen. Jag ska göra ett album som ett lite minne jag ska spara hela livet. Och skulle jag mot förmodan råka träffa en ny man och han inte kan acceptera att jag vill ha det albumet, har inget hos mig att hämta!!! Så det så...!!

              
                                                               ÄLSKAR DIG!!


Händelserik dag!!

Idag har det hänt mycket vill jag lova!! Det började med att jag aldrig fick arslet ur soffan till Zandra ringde och skällde på mig att masa mig upp... Då blev det fart på mig...  Till och med lite för mycket fart. För när jag var i Ullared köpte jag en skiiiiifin tavla som jag ställde på min "öppna spis" bakom mina favoritljusstakar och några prydnaspäron jag fick av min moster nu när dom var ner till begravningen. Jag fick i alla fall förbi spisen liiiite för fort för telefonen ringer. Jag halvsprang in i köket och svara samtidigt som jag ser i ögonvrån hur tavlan åker ner på golvet och drar med sig min fina ljusstakar.... MINA ÄLSKLINGAR!!!! Åhhh va arg jag blev. Som tur var så var det mamma som svara och ingen annan... För jag blev så ledsen. 


                        
                                        Mina ljusstakar, bara ett minne blott... Snyft!!

Jag fick 3 st prydnadpäron i kermaik och som var färgade helt i silver... 1 stort päron och 2 små. Och det var det stora som gick sönder. Men den billiga tavlan klarade sig ju så klart... Ljusstakarna kostade ändå 500:- !!! Åhhh vad arg jag blir igen bara jag tänker på det...  ja ja.. tänker ni, materiella ting. Men jag klarar inte motgångar just nu materiellt eller ej...

Jaja... Sen körde jag till Höganäs när jag lugnat mig ett par hekto!! Då börja vi med en lunch jag och Zandra. Sen efterrätt i form av glass ute i solen.. Svinkallt!!! Vi hamna inte riktigt i solen... Bara lite!!

Efter det åkte vi till en bank för att se om jag kunde få en tid för att kolla lånelöfte!! Så jag ska ringa henne när jag vet mer hur jag jobbar nästa vecka!!
Där på banken såg vi en bild på en skitsnygg lägenhet så då var vi ju tvugna att dra till en mäklare och prata. Sagt och gjort... Tyvärr var den såld!!! Jaja... Kanske bra det...

Sen åkte vi och tvättade min bil.. Eller ja, jag tvätta och hon satt kvar inne i bilen och gjorde fula miner till mig...

Och sen åkte vi och tanka, till apoteket och sist till Citygross så jag fick handla min älskade RÄKOR!!! Dom har så förbannat goda räkor där på lösvikt... Mmmm... dom ska jag mumsa på på fredag!!!

Ja... det var min dag i halvkorta drag!!




                                   I morn... Ja det vet bara gudarna vad jag ska göra...!!





Hemma igen!!

Nu är äntligen min lilla pärla hemma igen!!! Som jag saknat den. Knasigt man kan sakna en helt vanlig bil...
Men jag säger bara att jag tackar Gud för att det finns GPS... Utan den hade vi aldrig hittat... LOVAR!!!

Först va vi till Ronald på Förenade motor och prata med honom. Hittade tyvärr en bil!! JAG VILL HA!!! Den var jättefin. En Ford Focus -07 tror jag!! Men vi får se.
Efter det lilla besöket åkte vi till verkstan och hämtade min pärla!! Gick jättebra!!

Efter det åkte vi vidare till Entré i Malmö. Det är ett gigantiskt shoppingcenter...
                          

Där åt vi mest lunch/middag och INGET kollande i NÅN butik!! Och det är fullkomligt sant!!

Nu ikväll ska jag inte hitta på så mycket. Satt på en diskmaskin så det blir väl till att tömma den när den är klar!! Boring, men sånt som måste göras!!!

I morgon blir det väl till att tvätta bilen. För fasiken vad den var skitig!!!


                            Hej på er...





Min älskade bil...

Jag har ju haft min bil på verkstad nu i två veckor. Och jag har faktiskt saknat den en hel del. Inte för att jag inte trivts med den jag fick låna men min bil är ju alltid min bil. Så idag så ringde dom från verkstan och sa att den var klar.... Jippiiiii!!!

                       

Så nu snart ska jag göra mig i ordning och köra ner till Malmö tillsammans med Zandra och hämta den!!! Åhhh va kul...!!

Och idag ringde även personalmänniskan och talade om var jag skulle få jobba nånstans... Det var ju inte riktigt klart då i fredags var nånstans jag skulle börja jobba, dock tillfälligt tills jag känner mig redo för hospice igen. Det blev Klippans vårdcentral!!! Åhh så skönt tänkte jag på en gång. Jag ville ju antingen dit eller till Åstorp då jag känner personalen och rutinerna på båda ställena. Hade varit jobbigare att börja på nåt helt nytt ställe där ingen av personalen vet var jag gått igeom och dessutom där jag inte har en aning om rutiner eller nånting!!





                 Så vinden har nog vänt känns det som!!! Det blåser nog medvind nu...!!!





Helsingborg och sooool!!!

Idag har jag och Zandra varit inne i Helsingborg. Så otroligt härligt väder!! Zandra hade köpt med sig två baguetter från kakboden i Höganäs och tog med... Vi gick ner och satte oss i hamnen i solen och bara njöt. Så underbart skönt!!! När vi ätit upp gick vi runt på stan lite. Och strosade. Tills Zandra föreslog att vi skulle hälsa på Sandra på Posh Shop. Hon ville ju jättegärna följa med oss och ta en fika, sagt och gjort så drog vi!!

Satt på Ebbas fik och fikade och bara prata en massa!! Premiär för Sandra som aldrig annars hinner följa med oss, men idag passade det sig ju så bra!!! Kul faktiskt!!!

Nu ikväll ska jag inte göra så mycket. Ska göra korvstroganoff om en stund men är fortfarande mätt efter allt fikande idag!!! He he...

Men nu är i alla fall våren på ingång och knopparna syns mer och mer. Dom har till och med börjat spricka på sina ställen... HÄRLIGT!!!


                                                               (Bild lånad från nätet)


Om exakt en vecka!!!

I morgon om exakt en vecka börjar jag jobba igen. Det ska bli så himla skönt att komma igång igen. Jag var på möte på mitt jobb i fredags med arbetsgivare, försäkringskassan och facket... Vi kom fram till att jag självklart ska börja jobba om jag känner så och inte på hospice. Jag känner att det är alldeles för tidigt med jobb där redan. Så nu kommer det bli på någon vårdcentral i nordvästra skåne, halvtid till att börja med. Känns jättebra!!! Skönt att komma igång igen och träffa människor.

I fredags efter det mötet åkte jag och delar av Eriks familj ner till Malmö och hälsade på Eriks jobb. Så himla fint ställe med skitgulliga arbetskamrater. Vilket gäng!!! Där hade man ju helt klart kunna tänka sig att jobba!! Dock jobbigt då Erik styrt upp det mesta på lagret. Vi fick en rundvandring på deras lager och även på kontoret. Där satt dom i ett kontorslandskap. Och på Eriks skrivbord hade dom gjort jättefint.

                   

Här är skrivbordet Erik jobbade vid och där har dom förstorat en bild av honom från när dom var i Italien. Samma som jag tog på Facebookgruppen "Till minne av Erik Håkansson". Jag bara ÄLSKAR den bilden!!! Där är han såå lycklig och det bara lyser i hhans ögon!!!

Efter rundvandringen blev vi bjudna på lite fika och vi satt och prata. Jag reflekterade över en sak när vi satt där. Det kändes som man känt det gänget i evigheter... Det var så himla lätt att prata med dom. Förstår nu varför Erik trivdes så bra som han gjorde!!

En sak till som vi såg på hans skrivbord...

                     
                                                  "Erik´s super häftapparat"

Ha ha... Det var så himla typiskt Erik....

Nu ska jag kolla klart på filmen på trean. Kollat med ett öga och bloggat med det andra. Så är det lite osammanhängande så vet ni varför!!
Ha ha ha...




                                                  God natt på er...!!



Sorry!!

Jag har varit fruktansvärt dålig på uppdateringar. Men ni förstår säkert varför. Efter Eriks död har man ju inte haft en lugn stund känns det som. Det är MASSOR av papper som kommer DAGLIGEN, och jag som hatar allt som hör med viktiga papper att göra. Men jag får väl se det positivt, jag kanske lär mig nåt av det här, i allt elände!! Ha ha!!!
Och det har varit begravning och bouppteckning och allt möjligt som man inte precis är med om varje dag. Det håller i alla fall hjärnan igång så man inte tänker så mycket. Dessvärre så har det mattats av en del och tankarna börjar så smått krypa på en...  Jag har i allfall skaffat en samtalsvän eller stöd vän eller vad det hette. Fick tips om att det fanns på cancerfondens sida. Och det är inte man pratar med eller träffar. MAN MAILAR!!! Kan det bli bättre!! Jag som ÄLSKAR att skriva!! Super ju.... SÅ vi har skrivit ett par gånger till varandra!! Jättebra tycker jag...

Ska försöka ta mig i kragen och föra över bilderna från min kamera nån dag. Jag har MASSOR med bilder där. Har bilder från begravningen där i och det är väl därför jag drar mig för att föra över dom i datorn. Men jag lovar. Jag ska bespara er det. Ni slipper se bilder därifrån!!! ÄVen om det är fint i mina ögon kan det faktiskt va jobbigt för andra!!

Nu ska jag gå och lägga mig. En lång dag i morgon med!!!



                   Kram och God natt!!!


Åk inte...

291f80c837e0024ff7c7644395374a53.png

Kolla varifrån!

Åk inte till Ullared idag. Vi var inte ensamma...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se