Wihiiii...

Idag har jag flyttat in en del i min fina lägenhet!! Packade in 4 stora kartonger och lite till i bilen i morse för att sen köra direkt till längeheten efter jobbet. Jag slutade tidigt idag så det passade ju alldeles ypperligt...!! Ska försöka göra det varje dag nästa vecka. Jobbar visserligen bara måndag tisdag och onsadag nästa vecka, men dom dagarna kan jag köra på!! För sen har jag nog massor att packa klart här hemma...!!

              


Efter lilla besöket i lägenheten drogs kosan till IKEA... Det är lite sånt jag behöver till både mitt gamla och mitt nya hem. Köpte bland annat en taklampa jag ska ha ovanför köksbordet. Man kan säga att jag fick den av mormor och morfar i 30 årspresent. Fick 500 kr av dom så det passa bra.

                            
                                                     MASKROS

Tycker den här är så jäkla häftigt....!! Och tror ju såklart att den kommer passa ovanför mitt köksbord!! Vi får väl se...!!

Tiden bara rusar fram och jag känner inte riktigt att jag hinner med. Om lite mer än en vecka så bor jag inte längre här. Det är väldigt blandade känslor att lämna huset såklart. Men jag vet att en STOOOOR sten kommer att falla från mina axlar den dagen jag inte har kvar mitt hus. Det är så fruktansvärt mycket att göra med det som jag inte kan hantera själv. Lägenhet passar mig bäst för tillfället, få starta om livet på nåt sätt.


Det behöver jag!!




I morgon går första lasset med lite karton...

imag0259 (MMS)

I morgon går första lasset med lite kartonger... Känns såååå spännande att få börja lite smått o flytta in... Guld värt att jag fått nyckeln så tidigt...


Bauhaus...

När man jobbar i affär eller i alla fall när man arbetar med människor i ett serviceyrke tycker jag att det är A och O att ge den bästa sevicen till sina kunder/gäster/patienter jag all sort folkslag. Men personalen på Bauhaus i Hyllinge här i skåne har nog förmodligen missat den kursen eller nåt... (ska absolut inte dra alla över en och samma kant, men tyvär har jag inte stött på någon som gett mig god service)

Jag skulle dit idag och köpa en golvlist. Det visade sig ju att dom inte hade kvar en likadan som jag hade. Fick då tillslut ta en som såg likadan ut, men kruxet var då att dom är ju snorlånga, så jag frågade om han inte kunde såga till den åt mig i rätt längd som jag behövde. Men ICKE... Vi gör inte sånt. Vi sågar bara bänkskivor...

Jag roffa åt mig min lilla stump jag hade med mig för att jämföra listerna och gick... Jävla gubbe täntke jag.

Ok, det här låter kanske inte så farligt egentligen. Men är man inte på topp, vilket jag verkligen inte är idag, så krävs det så lite för att bägaren ska rinna över...

                                                  


Lägenheten...

... är klaaaaaar!!!

Idag fick jag reda på att min lägenhet är klar att flytta in i... Nu har jag äntligen ett badrum!! Ska bli så jädrans kul att se det... Har ju inte valt kakel och klinker själv, men han (hyresvärden) valde ljusgrått klinker och vitt kakel. Så det blir nog bra. Lättare att "inreda" med en färgdetalj i stället. Var inne på rött ett tag, men jag vill inte bestämma mig förrän jag sett det In Real Life...!!

Har verkligen fullt upp den här veckan. Ska hinna till Bauhaus, Ikea och Väla... Ska dessutom till Höganäs och få resten av mina nycklar till lägenheten. Måste snickra dit en golvlist som jag upptäckte inte fanns bakom den öppna spisen. Så det blir till att hitta en exakt likadan, såga till den och sätta den på sin plats...!! Om jag kalarar det?? Det återstår att se...
              


Jumpsuite= one piece

Kan inte hjälpa det... Det går verkligen inte att tycka illa om detta one piece... Eller jo, det kanske är precis det man gör, tycker illa om dom, men dom är så ruggigt fula så man bara MÅSTE ha en... Är dock lite kluven... Jag tycker dom ser så jäkla sköna ut.

                            

Men samtidigt fruktansvärt opraktiska... Vet inte... Ska tänka på saken!! Fast så mysigt att kura i soffan på kvällarna... Speciellt när vi går mot kallare tider...!!

Ikväll har jag riktigt lördagsmys helt för mig själv. Kollar just nu på Mamma Mia på trean och för tillfället så bölar jag. Men jag är ju sån sort...Kan inte hjälpas!! Men Mamma Mia är nog en av dom filmerna som jag lägger högt upp på gilla listan!! ÄLSKAR den filmen... Men det är nog för att det är en musikal, lite svag för sånt nämligen!!

                        

Nähä... Nu kommer snart slutet, och det går ju INTE att missa!


Jägarna 2

Från att inte ha några planer alls till att jag och Zandra sitter och äter middag på en restaurang i Ängelholm och som avslut på kvällen, BIO!! Så mysigt. Jag älskar dom där spontana tidpunkterna som blir så jäkla lyckade.

                                        

                               Den var riktigt bra faktiskt... Över förväntan!!

Idag har jag en riktig packdag...!! Slänger i och för sig mest, men packar däremellan med. Men nu ska ni få höra...!!
 
I torsdagskväll la jag ut min "öppna spis" på blocket. Trodde väl aldrig att det skulle vara så populärt med en sån. Telefonen ringde i ett igår! Det roligaste av allt var att det var 3 st tjejer som bara skulle ha den, så dom började buda på den. Jag la ut den för 1000:- (vilket jag såg idag på blocket, av en annan som lagt ut en precis likadan, för 2500:- Oops) bryr mig i och för sig inte om det just nu då budandet förtsatte hela dagen och stanna på 2300:-!! Ha ha... Men fatta vilken affär!! Så idag kommer hon och hämtar den...!!

              

                                 Bye bye öppen spis... Ha ett bra liv!!


Fatta va vackert... Utanför jobbet i dag n...

imag0242 (MMS)

Fatta va vackert... Utanför jobbet i dag när jag skulle hem...


Den som söker han finner...

Shit va bra... Ikväll håller jag på och packar ner och slänger en hel del både i sovrummet och i tvättstugan. Båda ställena är ganska "nyrensade" så där är inte så mycket att slänga. Men när jag kommer ner till sista hyllplanet inne i tvättstugan hittar jag en överraskande glad sak...!!

              

En låda med helt oanvända glas... 6 rödvinsglas, 6 vitvinsglas och 6 dricksglas... Men fatta va bra!! Har haft skitdåligt med såna glas... Men nu har jag. Helt gratis!! Vet inte ens att jag köpt det, tror att Erik har köpt dom innan jag fanns med i bilden!! SJUUUUUKT!!

Häpåer... Har inte tid, jag måste packa!!


Vad har hänt...

Men herregud.... Vad har hänt i mitt liv... Trodde jag aldrig, men sant är det i alla fall... JAG sitter och kollar helt ensam på Bonde söker fru... Har väl ALDRIG hänt innan!! Men men... Nu är man väl fast antar jag... Skit oxå!! Kanske skiter i det och går upp på övervåningen och packar i stället... Har inte varit där uppe på ett tag så det kanske böjar bli dags... Tror jag gör det faktiskt. För jag vill INTE bli fast i Bonden...!!

                                     

På återseende...!!


Bröllop...

Innan min fest hittade jag den svarta klänningen som jag faktiskt hade... Jag trivdes riktigt bra i den fast den var en aningens kort. Men en vecka ungefär innan beställde jag en annan klänning på nätet. Ville se hur den var innan jag gjorde det sista valet. Men tyvärr kom den inte förrän idag. Och tur var väl det. För FY FARAO vad fin den var... Nu vill jag bara ha den jämt jämt jämt...

                                               Satinklänning   149.- kr

Och den var verkligen så superfin som jag trodde den skulle vara. Men som sagt kom den inte förrän idag och nu undrar jag när jag ska kunna använda den... Det känns ju nästan som att jag måste bli bjuden på ett bröllop eller nåt.... Någon som är villig att bjuda mig... Jag kommer med kort varsel, kläderna är fixade!!


15 september

Idag är det ju såklart den 20 september... Och inte den 15 som jag skrev i rubriken... Är hon helt koko i hövve eller tänker ni...?? Nädå, inte alls... jag har stenkoll på vilken dag det är.. Det är ju min och Marcus 10 månaders dag!! Ha ha...!! Mycket viktigt!! Fattar inte att det gått så fort bara!!

              

Och nu till varför rubriken har så konstigt datum!!
Jo för att den 15 september i år hade jag ettårsdag... Jag skrev det i ett tidigare inlägg, just då den 15 sept. men hann inte blogga om det just då och sen har bara tiden runnit iväg. Jo det var ju såklart 1 år sen jag gjorde min gastric bypass!!
Vilken resa det har varit!! En fantastisk resa!! Jag har sammanlagt gått ner 54 kg. Det är ju för fanken en hel människa och ändå vill jag gå ner minst 15 till... Så det gäller att ligga i!!
Livet har ju verkligen förändrats enormt mycket på det här året. Jag tycker själv att jag fått mycket bättre självförtroende, jag vågar visa mig ute, mer än jag gjorde innan. Men ibland kommer hjärnspökena över mig. Har faktiskt ett jättetydligt exempel. Jag skulle in i en butik och handla lösgodis till min fest, när jag kommer in där ser jag att det inte är en ända som plockar nåt. Då gick det bara inte, jag KUNDE INTE handla det där jäkla godiset, även fast det egentligen inte var till mig själv. Så jag gick ut därifrån igen, utan godis...!! Det som kom över mig var att folk därinne skulle tycka att "du som är så tjock ska väl inte köpa en massa godis..." Jag vet, sjukt, men den bittra sanningen!! Men annars är jag sååå nöjd!! Får väl helt enkelt jobba med mig själv lite där!!

              
                                        Det var nästan precis ett år sen...

              
                                                                I lördags...


Ligger lite efter...

Ok, jag ligger väldigt mycket efter med min bloggning... Jag hade ju tänkt så mycket, men det blev inte så... Hur som helst hade jag ju fest i lördags. 30 årsfest!! Dock en aningens för tidigt!! Fyller ju inte förrän i december men kände att jag hellre ville ha festen nu i stället.

Jag hade hyrt folkets hus i Kvidinge... Klockan 9 på lördagmorgon fick jag nycklarna och där satte hela karusellen igång... Jag, mamma och min moster hade ett tempo som inte var av denna värld. Vi fixade i ordning borden och stolarna, mingelbordet, presentbordet och buffébordet, dukade och gjorde så mycket som möjligt klart, det vi kunde göra. Lasta in spriten och ingredienserna till snittarna... Jag fick köra och kompletteringshandla, åka och ta ut pengar och handla förätten, den där rökta tuppen som visade sig bli jättepoppis...!!

              
              
              

Innan festen kunde faktiskt vi sitta hemma hos mig och bara koppla av en stund. Vi började göra oss i ordning ganska tidigt, när klockan var 15 hade alla tre redan duschat... Hann till och med sitta i soffan en stund och läsa i en tidning... Trodde jag aldrig!!

När gästerna började droppa in började vi med mingel med fördrink och snittar!!

              
              
              
              
              
              
                                   Jag och min moster Margareta!!
              
       Hade beställt mat från Grillmäster i Sjöbo som stod och grilla maten på plats...
              
     Jag och Patrik ser ut att va en aningens ovänner... Men tror inte att så är fallet!!
              
                                          Mitt underbara presentbord...
              
                                               Dags för matintaget...
              
              
                                                         Mojjan!!
              
                                                 Söt liten tuffing...!!
              
              
              
              
              

Här fick jag en ögonbindel och 4 olika saker att smaka på. Ägg, nyponsoppa, chokladpudding och citron... Usch det var riktigt läskigt att göra när man inte såg nåt...!! Finns film på min sida på facebook för er som vill se... Tack för den Ronald...!! Ha ha!!

              
              
                                                       Marie och jag...
              
Här va en lek, vi var 3 lag, alla skulle välja ett "verktyg" var som låg på vagnen... Sen när alla valt fick alla tre lagen 1 potatis där vi skulle använda verktygen och få ett så långt skal som möjligt... Jag tog en stekspade och Marcus en avbitartång eller nåt... hahahaha... kan ju lätt säga att inte vi vann... Vann gjorde Fredde och Erika längst ut till vänster...

              
Ytterligare en lek... Alla vi som stod där framme fick 2 st mariekex var. Man skulle ju då trycka i sig dom och den som först visslar vinner... Själv tugga och tugga jag som jag sen fick spotta ut på dass... Hade ju satt sig som en stoppkloss i min mage annars... Och då hade ju den festen varit slut... För min del i alla fall...

              
                                              Mina sötaste lekledare...!!
              
                                         Dags för presentöppning...!!

Fick en massa fina saker...!! Flera olika presentkort, pengar, smycken, ljusstakar gånger flera, kaffemaskin (så sen när jag flyttat till min lägenhet är ni alla varmt välkomna på en rykande kopp kaffe...) gräddbullar, trisslotter (där jag faktiskt vann 25 kr...) och så en skrälldus med jättevackra blommor...!! Så otroligt glad för alla fina presenter jag fick!! Återigen ett stort tack!!

              
Det vackraste talet hölls utav min Marcus... Mina tårar kom och det var inte långt ifrån att hans tårar kom dom heller..!! Så fint tal, tack älskling!!

Det mest klockrena talet hölls av Susanne... Hon ställde sig upp, klinga i glaset, harklade sig och sa att hon inte var någon talare och satte sig igen... Ha ha... Så klockrent!! Jag skratta gott åt det i alla fall!!

Och det mest tysta talet men som även det satte sig djup i hjärtat var detta...
              

Får tårar i ögonen varje gång jag läser det...!! Zandra gav mig det innan festen och sa att det var hennes tal till mig... Hur smart är inte det. Att göra en tavla med talet på, då slipper man ju bli nervös inför att hålla talet...!! Tack älskade Zandra!! Den ska ha en hedersplats i mitt nya hem!!

              
              
Sen drog dansen igång efter kaffet och vi dansa till kl 01 på natten... Här återupplivar jag och Kerstin gamla barndomsminnen... Handen knuten framför munnen som om vi höll en varsin mic och sjöng självklart till CAROLA!! Stormvind är ju verkligen en favorit!! HA ha...

              
              


Återigen ett stort tack till alla som gjorde min fest till en fest... Och tusen tack för alla fina presenter jag fick och att ni överhuvudtaget gjorde den här dagen möjlig... Vem vet... Vi kanske gör en repris om 10 år!!


Fick tavlan jag velat ha av mamma igår av ...

imag0224 (MMS)

Fick tavlan jag velat ha av mamma igår av mamma... Den var en aningens större än vad jag väntat mig så vi fick fälla stolarna ibak så fick jag sitta lite på sniskan för att överhuvudtaget komma hem... Vi var ju 3 i bilen... Men nu är den min.... Tack älskade mojjan...!!


Ok... Klockan är 10.40 o det är redan jätt...

shot_13161624633 (MMS)

Ok... Klockan är 10.40 o det är redan jättemycket bilar på parkeringen på Väla... Jobbar inte folk?


Glömt säga att jag firar 1års dag idag... ...

shot_13157724645 (MMS)

Glömt säga att jag firar 1års dag idag... Vad får ni veta imorgon... För nu ska jag sova... God natt...


Tacos är ju bara för underbart... Befinner...

shot_13161074778 (MMS)

Tacos är ju bara för underbart... Befinner mig hemma hos Rikard o Zandra på middag ikväll... Jag har ju fredagkväll i kroppen då jag är ledig i morgon... GÖTT...!! Men i morgon blir en dag full av planering o dom sista inköpen till på lördag... Ser så fram emot detta nu... Hoppas på att det blir lyckat... Nähä... Snart blir det marängsviss...


Sneak Peek...

Nu börjar det närma sig med stormsteg... Som jag sett fram emot detta, på lördag smäller det. Känns ju väldigt overkligt då jag tyckt det legat så långt fram i tiden... Men nu är det alltså dags och jag håller på att gå sönder av allt planerande av flytt och så då självklart det jag pratar om, min 30 års fest på lördag. Kan för mitt liv inte fatta att jag ska fylla 30...

              
 

Som tur är så har jag ju några månader till på mig att inse det, för jag fyller ju faktiskt inte förrän i december. Tyvärr har jag inte kunnat bjuda alla jag velat... Hoppas att ni kan ha överseende med det... Man vill så mycket men kan inte alltid göra som man vill...

Jag har som sagt var planerat och tänkt och försökt göra det så bra som möjligt såklart...!! Nu börjar det kännas verkligt på riktigt för nu har jag dessutom börjat kunna handla hem lite grejjer... I helgen handla jag sånt som kan hålla sig till på lördag, idag har jag handlat lite till strupen och resten får bli på fredag...

Här kommer en lite sneak peek...

              

Nähä... Nu lite planerande till...


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

Återigen flytt...
Ibland blir det inte alls som man tänkt sig...Nu när jag rensat ut bland mina köks saker så har jag stoppat in det i diskmaskinen och diskat allt det jag ska ha kvar. Så himla skönt att bara kunna ställa in det i skåpen utan att behöva diska upp det innan. Hittade bland annat ett rätt så stort glasfat som jag tyckte jag kunde ha kvar. Sånt kan man ha som ostbricka nån gång kanske eller bara ha lite ljus på eller nåt... Hur som helst ville jag har kvar det... Men...

              
                Oops... Så här såg det ut när jag skulle ta ur den ur diskmaskinen...

Den ligger i containern just nu... SKIIIIIT!!! Men jag får tänka positivt... En sak mindre som tar plats i mitt nya kök!!

Har lite mycket just nu i mitt huvud och har därför bloggtorka...

Mycket mycket mycket stressa stressa stressa...


Mästerkatten i stövlar...

Ha ha... Jag måste erkänna en sak... För er som inte visste det så har jag skaffat mig ett par läderstövlar!! Det är nånting jag ALLTID tyckt varit snyggt och nånting som jag väldigt väldigt länge velat ha...!! Nu när jag gått ner i vikt kan jag ÄNTLIGEN ha stövlar!! SJUUUUUKT!!

              

Jag är supernöjd... Jag älskar dom över allt annat... Och det bästa av allt är ju att det inte är nån klack på dom så man även kan ha dom till vardags...!!

Men nu till mitt bekymmer... Jag är ju inte alls van att ta stövlar så dels känner jag mig så klumpig och sen känner jag mig som mästerkatten i stövlar!! Ha ha ha... Vilka bekymmer man har... Dagens I-lands problem eller vad!!




Klockan går o klockan slår... Eller ja, eg...

shot_13156505894 (MMS)

Klockan går o klockan slår... Eller ja, egentligen ville jag bara testa min nya app....


Men fan vad jag tjatar...

Ja jag vet... Men jag är så förbaskat glad åt min nya lägenhet... Egentligen ingen speciell lägenhet... Men skicket på den gjorde mig så överraskad. Den var i rätt så bra skick, det är ju en hyreslägenhet och då får man ju lite ta den som den är. Men tapeterna i hallen var ju bara för snygga... Sovrummet var oxå bra och köket var helt vitt... Jag får ju själv välja färg i matrumsdelen av köket och där tänkte jag nog ta vitt där med. Blir nog för plåttrigt annars så kan man hellre styra upp det själv med detaljfärger...!!

              
                          Såhär glad är man när man fått nyckeln till lägenheten...

Jag lovade ju mig själv att jag skulle ta med en sljusstake och ställa i lägenheten... Jag gjorde mycket riktigt det, men när jag kommer in där är hela lägenheten som en byggarbetsplats... Eller ja, inte hela, dom renoverar mitt badrum så där var helt utblåst... Jag ska få nytt kakel och klinker, ny toalettstol och handfat. Känns ändå skönt att få det helt sprillans så är det ingen annan som suttit på mitt dass... Om ni förstår vad jag menar!! Så hela hemmet var ett enda dammkaos... Var man än gick var det damm precis överallt... Så jag bestämde mig för att ta hem lyktan igen då jag är rädd att dom städar undan den sen när där ska städas...!!

Nu till nåt helt annat... Eller nej, egentligen inte nåt helt annat... För det har ju med flytten att göra på ett sätt... Jag har ju hyrt en container... Den kom i torsdags...

              

Nu vet jag att folk kan sitta och skratta åt detta... Har hon nu en container IGEN... Det var ju inte längesen hon hade en sån, hur mycket skit har hon egentligen... Ni som varit hos mig vet... Jag har resurser hemma så att säga... ha ha ha!! JA det behövs en container till... Så är det bara... För nu FINRENSAR jag... Innan har det "bara" varit GROVRENSNING... Från att flytta från ett hus på faktiskt 109 kvm (även om det står i papprena 70 nånting kvm) till en pyttelägenhet på hela 58 kvm... Då BEHÖVER man rensa... Så är det bara!! Och jag är ju oerhört tacksam att han som köpt huset ville ha en massa möbler jag har så jag slipper släpa iväg dom...

              
                                          Här är bara en liten början....

Ikväll blir det fest... Ska på inflyttningsfest och har en gnutta panik... Har inte den blekaste vad jag ska ha på mig... Vet inte, ingen fantasi... Har ju rätt mycket kläder just nu, men inga höstkläder... Och eftersom vi ska sitta ute i dels deras uterum som är ihopsatt med ett partytält så lär det bli ganska kallt... Därför kan jag inte ta några av mina sommarkläder då dom är rätt så tunna... Jag ska nog hitta på nåt och dessutom ta med mig en filt så man verkligen kan vira in sig... Jag ska INTE frysa!! Hur som helst ska det bli väldigt trevligt...!!

Nähä... Container var det ja...!!


Äntligen fått nyckeln till min lägenhet......

imag0196 (MMS)

Äntligen fått nyckeln till min lägenhet... Den var så jäkla fin... Det blir nog superbra att få bo där... Så fräsch o fin... Jag är salig....


Saknar lite den underbara MC-turen för ett...

imag0147-1 (MMS)

Saknar lite den underbara MC-turen för ett par helger sen... Känns som att det inte blir några fler turer i år för min del. Har ju inga riktiga kläder... Var rejält kallt då när jag åkte o vi går ju inte direkt mot varmare väder... Till nästa sommar ska jag kolla blocket eller på nån rea om jag hittar lite MC-kläder till mig...


Sååååå GLAAAAD...

Ibland går livet som en dans... Och just nu känns det som att det flyter på ganska bra...!!

Det har ju såklart inte undgått någon att jag flyttar om ca 1 månad. Jag packar och rensar och röjer vilket ju såklart är rätt normalt... Men så idag pratade jag med min hyresvär i Höganäs. Han gav mig MYCKET bra nyheter...!! Jag visste att hela badrummet skulle renoveras och därför tänkte jag vilja ha ett finger med i spelet för att välja kakel och klinker... Men tyvärr var det valet redan gjort, men tror i alla fall att det blir bra, vita väggar och ljusgrått golv. Däremot får jag själv välja färg till köket och även vilken golvmatta i hallen... Så lite har jag att säga till om.

I och med att jag inte sett lägenheten än så känns det lite pirrigt, valt lite grisen i säcken fastän att jag skickade Zandra att titta på den. Litar fullt ut på henne men känner ju såklart ändå att jag vill se den själv. Så jag frågade om man kan få titta på den... Ja, självklart sa han, lägenheten står ändå tom... Du kan få nyckeln i morgon så kan du behålla den tills du flyttar in... MEN HAJJA VAD DETTA INNEBÄR!! Jag får tillgång till min lägenhet redan nu, får dock inte börja flytta in kartonger och sånt än då det kan komma ivägen för hantverkarna...

Så på fredag är det JAG som åker till min lägenhet och ska ställa dit EN sak... Gissa vad det kan vara... Ljusomanen ska ju självklart ställa dit en ljusstake...  

              


Så jädrans coolt...

Sitter och kollar på idol... Självklart... Vad annars i dessa idol tider.... ha ha ha!! Men där släpar dom in en helt ovetandes tjej på 16 år in till idoljuryn, hon blir såklart aspaff när hon drar av sig ögonbindeln, tar sin gitarr och drar av en egenskriven låt och går dessutom vidare... Så jädrans coolt...

                                         

By the way... Vad tycks om den nya juryn... Jag vet inte än... Jag har lite svårt för när det blir nåt nytt... Kommer ihåg hur jag rådissa juryn när förra årets trio började för ett X antal år sen men som jag sen bara älska... Tycker samma iår... Älskar ju såklart Laila och Anders, men dom andra två får minsann arbeta sig HÅRT in i mitt hjärta!! Ha ha ha...


Turkland...!!

Jag vet flera st just nu som ska åka eller har åkt iväg på semester... Utomlands, till sol och till värme... Och jag känner ju absolut ingen avundsjuka, verkligen inte och speciellt inte nu när vi har så underbart regnigt, kallt och ruggigt väder här hemma i Sverige... Nä ooooh nej... Låter jag bitter?? NÄ... Vad menas... 

              
                                        Saknar absolut inte festerna...

              
                                                   Stunderna vid poolen...

              
                                                    Turistfällorna...

Nej i själva verket trivs jag vääldigt bra hähemma... Man packar för fullt, jobbar hela dagarna, tidiga mornar och övriga plikter som man har i vardagen...

Nej jag är inte bitter...


Ett liv...

Ibland kan jag börja tänka efter lite, speciellt slappa söndagar, då går min hjärna på högvarv när jag inte har nånting planerat, utan bara är ensam hemma och tar det lugnt. Idag har varit just en sån dag. Efter Erik gick bort för, faktiskt redan 1,5 år sen, så har jag haft väldigt svårt att vara ensam. Det är nåt jag fått lära mig med tiden. I början tyckte jag det var pest och pina att vara ensam. Jag tror jag såg till att jag hela tiden hade nåt att göra för att inte tankarna skulle komma. Jag tillät mig helt enkelt inte att bli ledsen eller att bara få sätta mig ner och sitta och fundera. Det har jag verkligen fått göra idag. Jag har verkligen inte gjort nånting idag. Marcus åkte hem ganska tidigt för att jobba!! Men jag ska faktiskt erkänna för mig själv nu att det har varit riktigt skönt att bara få vara idag. Jag har inte gjort särskilt mycket men jag har heller inte grävt ner mig och blivit ledsen för att tankarna har gått mig över huvudet. Jag kan styra över det helt själv idag... Och det är jag så glad för. Visst kommer det väl fortfarande vissa dagar man är ledsen men inte alls lika ofta längre. Jag känner att jag har kunnat gå vidare i mitt liv, jag är lycklig igen, och det bästa av allt... JAG ÄR KÄR!! Så underbart...!!

En sak jag verkligen tänkt på det senaste 1,5 året är att man bara har ett liv. Man blir bara äldre och äldre (låter kanske lite som en pensionär, men ack så sant), jag fyller 30 iår... Jag vill ju så mycket med mitt liv innan det ska ta slut...!! Jag hoppas för gudarna att jag får ett långt och lyckligt liv...

Det jag vill komma till är att man inte ska ta allt förgivet idag... Man vet aldrig när det roliga slutar...!! Vi ska ta vara på livet och vara rädda om varandra helt enkelt...!!

                   


Min helg...!!

Blivit lite dåligt med uppdatering i helgen igen. Inte för att jag varit hos Marcus den här helgen utan för att jag faktiskt packat ordentligt, rensat och slängt. Så jag tänkte försöka uppdatera lite...

Vakna igår men värsta bad-hairday-dagen... Shit alltså, som ni kommer ihåg så klippte jag mig i torsdags, fröken champinjon, några minnen som ploppar upp?? Hrm.. I alla fall... Nu är det ju så extremt kort så det står åt alla håll...

              

Men när man väl fick tvätta det och fixa till det själv så var det helt ok.
När jag ätit frukost och plockat ytterligare lite till så körde jag till återvinningen. Tog med mig bland annat en papperskasse med en massa skor i som jag nu tänkte jag skulle slänga. Började kolla igenom kassen men kom inte så långt eftersom det fanns spindelnät i. Och spindelnät= MARIA RÖR DEFINITIVT INGENTING...!! Tar med mig kassen och häller skorna över i containern på återvinningen och upptäcker att där ligger mina svindyra vandrarkängor som jag köpte i vintras... Mäh... Vad gör dom där tänkte jag och klättrade i och hämtade upp dom igen... Ha ha!! Vilken syn för gudarna... Som tur var så var containern fullsmockad så jag slapp ju klättra så mycket...!!

              
             Skorna som vart på äventyr... Eller var det jag som gjorde äventyret!!??!!

På eftermiddagen kom Marcus hit till mig. Jag och Zandra var på Väla så han mötte upp oss där så vi tog en fika/lunch tillsammans alla 3. Jag fick skavsår och behövde hitta ett par skor, jag behövde faktiskt ett par höstskor på riktigt då jag fortfarande går i sandaler, och det börjar lite smått bli en aningens kallt... Så jag hittade dessa små godingar...

              

På kvällen kom även Marcus kompis Bojje med sin HD... Vi skulle ut och käka i Helsingborg... Vi kollade runt lite och hamnade tillslut på S/S Swea af Hälsingborg, supermysigt... Man sitter på en gammal båt!! Jättegod mat till faktiskt rätt så bra priser...!!

Idag har Marcus åkt hem och jag har faktiskt en skön slappar dag. Går och småpular lite. Det är superfint väder idag och jag har öppen dörr... Men inte till nån fördel måste jag säga...

              
               Är detta tacken för att man vill vädra ut lite... Va va va... OTACKSAMT!!


Nähä... Nu ska jag nog ta bilen och tanka.. Kommer nog inte till jobbet i morgon annars...


Bildkavalkad...

Har ju kommit på att jag glömt tala om hur det gick att äta surströmming... Eller nej, inte glömt tala om hur det gick... Jag har glömt att VISA hur det gick... Här kommer en serie med bilder... Låt bilderna få tala för sig...

              
              
              
              
              
              
              

Skål på den... Jag överlevde med nöd och näppe... Det var så synes ingen höjdare med surströmmingen... Luktade dock värre än det smaka... Men NEJ TACK... Jag håller mig till mina räkor...!!


Fröken champinjon...

              

Hej mitt namn är fröken Champinjon... I dessa svamptider får man nog allt passa sig för att gå i skogen så man inte blir upplockad av nån svampfantast...

Blev en aaaaaaningens kort... Men sen blir det oftast bättre när man får styla till det själv... Hon gjorde ju jätteknasigt... Nä... Så här vill inte jag se ut... Det där med hatt kanske inte var en så dum idé ändå!!


Ja jösses vad man får utstå när man ska bl...

imag0154 (MMS)

Ja jösses vad man får utstå när man ska bli vacker... Eller ja... försöker bli vacker i alla fall.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se