Sluttampen...

Börjar komma mot slutet av min packning och i slutet av listan på min att-göra-lista innan resan!! Efter jobbet gjorde jag nåt helt annat, nåt som verkligen inte hör till resan. Ska inte gå in mer på det här... I sinom tid kommer jag berätta... Men sen ägnade jag mig lite åt packningen, eller jag har egentligen inte packat nånting idag, det mesta gjorde jag igår. Idag har jag tvättat sista maskinen med vittvätt (mycket vitt blire när man ska till solen och värmen) och dessutom färgat håret.

Jag gjorde ju det för inte så längesen, men har nog aldrig egentligen trivts med den färgen... Det blev lite för rött än vad som är jag...!!

              

                           Kolla nu på håret och INTE på vinet...!! Ha ha ha!!

              

Det här känner jag är mer jag... Aldrig mera rött...!! Det är ett löfte...!!
Ser nu att det VERKLIGEN är dags att klippa sig igen... Får bli när jag kommer hem från semestern... Hinner inte nu...

Om vi överhuvudtaget kommer iväg...!! Det där sablarns askmolnet ställer till en hel del känner jag. Nu är ju Landvetters flygplats avstängt för flygtrafiken. Men enligt prognosen skulle askmolnet vara borta till helgen... OM inget nytt vulkanutbrott skulle bryta ut... Vi håller alla tummar och tår...!!


Heldag i Höganäs...

Igår tillbringade jag hela dagen i Höganäs... Hämtade upp Zandras syster Angelica i Åstorp först för att sen köra mot Höganäs. Vårat mål var, LAGER 157. En nyöppnad "outlet" i Höganäs med massor av kläder... Märkeskläder för halva priset. Provade massor, provade och provade och provade... Kunde inte ha NÅT... Hur roligt var det egentligen. Kände mig som en jätte som gick omkring i en krymplings värld... Alla kläderna var upp till storlek L och jag måste fortfarande ha XL. Blev lite förvånad att kläderna "bara" gick upp till L då dom flesta jag sett gått till XL i andra butiker. Jaja... Men jag kom i alla fall inte hem helt lottlös... Hittade en tröja som jag faktiskt kunde ha och sen, bara därborta såg jag nåt som hängde och bara ropade "Maria, prova mig..." Ja tjena sa jag, tror du att jag ska kunna få på dig så kallas jag för Orvar eller nåt... Det var precis en sån jacka som jag ALLTID velat ha, eller ja, i väldigt många år i alla fall... En svart skinnjacka med muddar på ärmarna och i jackslutet...!! Fanns såklart endast i L (som största) Men men tänkte jag, provar man inte vet man inte.

Resultatet vet dom flesta redan...

              

Jag köpte den såklart...!! Är så glad att jag kunde ha den... Den ska slitas med hälsan...

Just nu håller jag för fullt på att packa... Åker ju till Turkiet på Lördag, om inte det där sablarns askmolnet sätter käppar i hjulet för oss...!! Då jädrar är det en som blir arg... JAG!! Som man längtat till hela den här resan så kanske det bara skiter sig... Jaja, inte måla fan på väggen i förväg...!!

Nähä... Packa var det ja...!!

Häpp häpp...


Som två flugor...

Igår (Fredag) var föresten jag, Rikard och Zandra på bio. Vi såg Pirates of the caribbean i främmande farvatten...!! I
3D... Riktigt bra faktiskt. Det är ju alltid så mycket bättre när man ser filmerna i 3D.

                        

Så otroligt häftiga effekter!! Filmen började kl 21 så innan körde jag mamma till flygplatsen i Ängelholm och sa hejdå till henne... Alltid lika vemodigt att säga hejdå, fast man vet att man kommer ses snart igen... Sjukt!! Efter det träffade jag Rikard och Zandra inne i Ängelholm, vi hade bokat bord på "BaraTappas", skitgod mat och ett jättemysigt ställe...!! Sen var det dags för filmen. Kom hem vid 12 på natten och stupa isäng...

              

Man blir så otroligt snygg i såna 3D glasögon... Zandra tyckte filmen var LYSANDE... ha ha ha!!! Gud så lågt, var bara tvungen!!

Ikväll var jag hemma hos dom på middag, tillsammans med deras vänner Robban och Sofie...!! Vi hade det verkligen jätte trevligt. Glömde helt och hållet bort att knäppa kort. Men Rikard tog en med sin telefon... Vi verkar ha nåt speciellt förhållande till just glasögon...

              

Med den här bilden säger jag tack och god natt...!! Sängen hägrar och det är en ny dag i morgon!!

Häpp häpp....


Ljuvliga lördag...!!

Har egentligen inte haft en sån jätterolig lördag om jag får säga det själv. Men jag har ändå lyckats sysselsätta mig. Och tur är väl det...!! Mamma ringde kl 9 i morse, gud så skönt för jag hade inte ställt nån klocka... Hade hon inte ringt kanske jag hade sovit än... He he.. Nej det tror jag väl inte riktigt men ändå!! Efter frukosten, som intogs på en liten pall i solen mitt på gräsmattan!! Hade ingen sol på min altan så då tager man vad man haver. Fick sällskap av en liten äcklig snigel som drog sig längre och längre ifrån mig... Och tur var väl det. Efter det målade jag mina dörrar. Marcus hade ju målat ett varv men behövdes ytterligare en omgång. Så det tog jag tag i...

              

Just på den här bilden ser det bara ut som jag målat översta delen av dörren... Men det är skugga från taket, jag HAR målat hela, jag lovar!!

Sen slängde jag mig i en solstol och sola ett tag. Så underbart. Men det är fortfarande ganska kallt i vinden när solen går i moln, vilket den gjorde ganska många gånger, vilket resulterade i en knottrig kropp... Min kropp... Hrm!!

Pratade med Zandra och blev bjuden över på middag ikväll tillsammans med deras vänner Robban och Sofie...!! Ska bli kul att träffa dom, det har jag nog inte gjort på mer än ett år i alla fall... För dom har en dotter som fyllt ett år och henne har jag aldrig träffat!!
Zandra fråga om inte jag vill baka en kladdkaka... Och självklart kunde jag det. Det är nåt jag kan baka i min ugn... Den blir riktigt kladdig och god eftersom ugnen är gammal och tar evigheter att göra nåt i den...!!

Men innan fick jag åka till affären, hade inget smör hemma till baket. Där köpte jag även dessa små söta rackare!!

              

Köpte schampo, tandkräm och hårspray tills vi ska på semester... SÅ SÖTA FLASKOR!! Nu är jag fit for fight för resan... Snart i alla fall... Behövs nog ganska mycket till egentligen...

              

För resväskan ekar ganska tom...tom...tom... Men inte länge till... Jag har ju alla kläder upptvättade så jag ska ta lite pö om pö i veckan och packa i lugn och ro så man inte onsdag kväll kommer på att man glömt att packa, åker nämligen direkt efter jobbet på torsdag till Marcus, så innan dess MÅSTE allt vara packat och klart...!! Mamma sa en jättebra grej, tyckte hon!! När jag packat allt jag skulle ha med mig skulle jag ta bort hälften av det... MEN HALLÅ!! Det GÅR VERKLIGEN INTE!! Sa till henne att då packar jag HELA min garderob och tar bort hälften av det, då får jag ju med mig det jag vill ha... Ha ha ha!! Bra va!! Men hon har faktiskt en poäng med det. Man packar ALLTID för mycket... Och man använder säkert bara hälften av allt man släpat med sig...!!!

Nu ska jag göra mig i ordning och börja bege mig till Höganäs för lite middag...!! Ska bli trevligt!!


Kom och köp...!!

Mamma var ju så snäll igår och rensade i min tvättstuga. Där stod det ju ett frysskåp som mestadels bara tog en massa plats. Plats som jag egentligen inte har...!! Men samtidigt känns det väldigt dumt att bara slänga nåt som fortfarande funkar...!! Så därför undrar jag om nån vill köpa det av mig..!! 

     

BOSCH frysskåp, köpt ca 2002. 3 lådor invändigt, med ett "lock" uppe på för avlastining. Perfekt som extra frys i förrådet. En lite spricka i ena handtaget på sista lådan men fullt fungerande ändå...!!

Hör av er...



Jag har världens bästa mamma...!!

Kan ju inte med ord säga hur tacksam jag är över all hjälp jag fått av mamma den här veckan. Hon kom ju ner till mig förra torsdagen och varit hemma hos mig ända sen dess. Dessvärre åker hon hem i morgon igen och tyvär har jag jobbat hela veckan!! Men medans jag har jobbat så har hon städat mitt hem, tvättat ALL min tvätt jag haft i tvättkorgen, lagat mat... Och som om inte det vore nog så har hon dessutom rensat bort ALL skit jag haft i min tvättstuga... Helt otroligt. Där har varit väldigt mycket skit rent ut sagt. Jag levde tillsammans med en liten hamster innan som hade väldigt svårt att slänga saker. Och jag kan väl inte sticka under stolen med att jag var så mycket bättre själv. Allt kan va bra att ha...!! Är det inte lite så!! Men idag åkte skiten... Jag hade en frys som stod och tog en massa plats, en hurts med en massa papper i och en massa annnan skit som bara tagit en massa plats.

Nu är det borta... Idag kan jag till och med ha torkställningen uppställd därinne, det gick verkligen inte tidigare. Synd att jag inte har nån "före"bild för när det var som värst hade jag enbart en lite gång till tvättmaskinen så jag kom åt att tvätta åtminståne...!! Nu skulle man lätt kunna dansa en vals eller kanske en bugg... Ha ha!!

Här får ni resultatet i alla fall...

              

För er som inte sett hur det sett ut tidigare tycker kanske inte att det här är så märkvärdigt... MEN DET ÄR DET!! Jag lovar...

Och som tack för allt detta så var det minsta jag kunde göra att bjuda henne på middag ikväll inne i Helsingborg. Vi gick till vårt älskade Big Budda. Där är ju så underbart god mat så man baxnar...

Nu sitter vi här hemma, mamma sitter och stickar och jag sitter och bloggar, båda två är APTRÖTTA. Mamma för att hon jobbat hårt idag, jag för att jag jobbat hårt i veckan plus att det blivit sena kvällar och tidiga mornar...!! Så därför är det riiiiiktigt skönt att få va ledig i morgon och bara få sova ut en morgon!!

Hej hopp, nu är det snart läggdags...


20 000 mila service...

Nej, jag har INTE gjort en service på bilen... Utan mer en helkroppsrenovering...!! Nästan i alla fall!! Var på Posh Shop idag hos Sandra och Louise, Sandra gjorde mina naglar, blir ingen bild för jag har gjort likadana som jag haft hela tiden nu, bara ett lite annat mönster på ringfingrarna...!! När jag var klar där hoppa jag in i provrummet och provade en hel del kläder. Hittade bland annat en strandklänning, kan behövas till Turkietresan.  Nåt enkelt att bara kunna dra på sig snabbt!!
Hade kunnat köpa det mesta jag provade, bland annat ett par bagyjeans, men det får vänta. Har byxor nu så jag klarar mig över sommaren.

Sen var det dags för vaxning.... Tanken var att vaxa benen men jag ballade ur däremot har jag lite mörka hårstrån på ryggen som jag inte tycker är så roligt att ha, så dom åkte väck... Och sist noppades ögonbrynen, så nu är man fit for fight för semester!! Känns skönt faktiskt. Jag är så taggad så jag är sugen på att börja packa. Kanske lite tidigt MEN JAG VILL ÅKA NUUUUUU!!!

              

Men som vanligt lär man ju packa alldeles för mycket!! Men jag SKA inte ha för mycket med mig... Det är bara så!! YEAH RIGHT!! Väskan kommer förmodligen se ut nåt liknande som på bilden...!!

Nu ska jag sluta blogga för idag och umgås med mojjan...!!


Min helg på Österlen...!!

Ok, som jag skrev innan så är ju mamma här på besök och uppdateringarna kanske inte kommer hagla... Så här kommer en lika grundlig uppdatering somm tidigare...!!

FREDAG

Mamma är ensam hemma hela dagen medan jag jobbar till 17, min tanke var att jag eventuellt skulle kunna smita redan kl 16 men det sket sig. Kom från jobbet 16.40, alltid något i alla fall!! Hem och hämta mamma, sen bar det iväg hem till Marcus där vi stannade hela helgen.

När vi kom fram blev det lite grillning, tyvärr var jag lite seg med kameran så det blev inga bilder från den kvällen!!
Men trevligt hade vi i alla fall och det är huvudsaken.

LÖRDAG

Vakna vid 8 vilket inte hör till vanligheten, och verkligen inte på en helg. Upp och underhöll mamma en stund tills Marcus gick upp. Åt lite frukost och hade en skön lördag med andra ord. På förmiddagen åkte jag och mamma till Bo Olsson i Tomelilla. Mest för att ha nåt att göra. Marcus hade lite annat att pyssla med så han stanna hemma.

När vi kom hem hade Marcus kastat ut ALLT inne i garaget och skurade därinne och städade. Då ser jag även hans motorcykel på uppfarten och ville testa sitta på den...!!

              

Så här långt gick det ju galant... Tills han började röra på monstret...

              

Lite ovant... Men det kommer nog bli väldigt roligt när man är mer van... Åkte ju en gång med pappa, men det var så länge sen så det kommer man ju knappt ihåg... Plus att man dessutom var lite modigare då...!!

På kvällen kom Marcus pappa Jan över och Jörgen, grillning även ikväll... Mamma hade gjort en jättegod potatisgratäng och grabbarna grillade fläskfilé...!! Jag skötte om allt det andra... Men även lite foton hann jag med...

              
              
              

Blev en lugn hemmakväll med andra ord... Och vinflaskan på borden är fortfarande oöppnad om ni ville veta det...

SÖNDAG

Hade bakat kalljästa bullar på lördagen innan gästerna kom. Dom skulle inte gräddas utan bara bakas ut och in i kylen över natten. Sen på morgonen skulle man grädda dom så man snabbt och lätt fick nybakta bullar...!!

              
Såhär blev dom, Marcus erbjöd sig innan bullarna var klara att åka och köpa nytt bröd hos bagaren, men ICKE!! Dom blev jättegoda förutom toppen på dom som blev stenhårda. Men men... Man lär sig av sina misstag...!!

Den här dagen tillbringades i lathetens tecken. Vi solade på altanen, jag och mamma körde till Simrishamn och handlade vi satt inne för det regnade, sen solade vi igen. Ena stunden kunde man sola riktigt mycket medans i nästa stund låg man med filt över sig..!!

              
              
              
              


Tack för mig... Den var denna helg...!!


Mother is here...

Idag efter jobbet åkte jag direkt till Ängelholms flygplats och hämtade mamma. Åhh vad kärt återseende det var. Fick en härlig kram och som alltid känns det så fruktansvärt bra men i samma stund som kramen är över känns det inte ens som att vi varit ifrån varandra. Det tycker jag är så skönt. Det känns så skönt att få vara nära varandra igen!!

Vi åkte faktiskt direkt hem, efter att ha kört inom affären och kompliteringshandlat, och gjorde lite lunch. Jag slutade ju tidigt och fick därför ingen lunch!! Vi gjorde oss en varsin räkmacka med faktiskt ett glas vitt vin till ute på altanen!! Sååå underbart väder.

              
              
              

Men efter ett glas fick det vara nog. Det är ju trots allt jobb i morgon igen för vissa... Även för mig!! Känns lite konstigt att åka och jobba fast mamma är här...!! Efter lunchen kavla vi upp ärmarna och började klippa gräset, mamma började medans jag rensade ogräs i min "rabatt". Vi turades om helt enkelt med klippningen av gräset, och tänk vad skönt det är att få hjälp med sånt. Tycker inte ALLS det är skoj att klippa gräs därför blir man väldigt tacksam över sån hjälp!!

Nu har vi precis ätit tacos... Så gott!!  Snart, eller ja inte riktigt än kanske så ska man väl gå och lägga sig! Sen i morgon bär det av till Marcus igen!! Mamma ska få se var han bor!! Ska bli så roligt att få ta med henne dit!!


Häpp häpp!!


9 år...

För 9 år sen var jag bjuden på fest... Vet inte exakt vilket datum det var, men det var i Uppsala i en lokal i Årsta. Hella hade sin 25 års fest. Vi kände knappt varandra då men hade förbannat kul när vi jobbade ihop. Sen dess har vi hängt ihop...!! Idag fyller hon inte 25 år igen utan 34...!!
          
               Ville bara önska dig ett stort grattis på din födelsedag HellaPella!!

              

Hitta ingen bild med BARA dig på...!! Men såklart din man ska få va med på ett hörn... Ni hör ju ihop ju!!

Nu ikväll ringde Marcus och berättade att hans kompis Jörgen var i Ängelholm och var precis på väg hem. Han hämtar bilar lite hit och dit och så var fallet även idag. Då föreslog Marcus att han kunde svänga om hos mig och hämta min cykel. Hrm... Hade vid ett svagt ögonblick sagt att jag skulle cykla till Marcus, just för att det skulle va kul, men det jag INTE tänkte på då var att jag var ganska tränad i benen efter all spinning, bara det att nu tränar jag inte längre, så det kändes som ett ganska bra val att han hämtade den. Hade ju varit skinnskodd i häcken när jag eventuellt kommit fram, med facit i hand så känns det som ett ganska bra beslut ändå!!

Aja, man får sina idéer ibland!!


I´m back...

Jo men jisses... VERKLIGEN inte hunnit blogga, och dessvärre såg jag att jag inte gjort det sen den tredje maj. Men det roliga med det är att jag ändå haft ca 12 personer som gått in och kollat ändå varje dag. Strongt tycker jag, men nu är jag på banan igen!! Det roliga för mig och det tråkiga för er är att min älskade mamma kommer och hälsar på mig på torsdag och är här nere heeeeela nästa vecka!! Kan ju förvarna redan nu att det kanske inte blir så värst mycket uppdateringar då, men gör såklart mitt bästa!!

Nu ska vi se... Ska försöka komma ihåg allt jag gjort den den 3:dje!! Mäh... kolla precis, det är ju för fanken prick en vecka sen... Aja! Man kan inte va på topp jämt!!

ONSDAG

Jobb till 17... Hem och blogga, men nähä, gjorde jag inte det. NÄ!! Det var då jag hade skrivit ett helt inlägg och när jag publicerar så kommer det upp att sidan inte kan visas!! Blir jag galen då eller blir jag galen!! Nä, jag blir GAAAALEEEEN!! Då blir jag arg och släcker ner hela datorn, tror tydligen att allt ska lösa sig då!!
Det jag skulle blogga om då var om dessa galgar...

              
              
Gjorda av kvinnorna i slummen som bor i Thailand. Pengarna (100kr per paket) går direkt till det projektet.


TORSDAG

Jobbar till 17... Hem och kollar runt lite på datorn innan jag tänkt blogga och göra middag. Men blir istället skrämd till tusen av nån som, inte knackar, utan mer slår på mitt gavelfönster och gömmer sig sen, blir aprädd och undrar vilken idiot som nu vill stjäla nåt (har ju redan blivit bestulen på min GPS), nej då var det ju bara söta Zandra och Rikard som kom på besök!! Hur trevligt var inte det...!! Vi bestämde oss för att beställa lite på mat Rackis i Klippan. Sagt och gjort. En stund senare satt vi och käka hur god mat som helst. Alltså, INGEN BLOGG!!

              

FREDAG

Jobb till 17... Egentligen hade jag tänkt gå redan 16.30, men strax efter 16 kommer det in ett akutfall så det hanns inte med. Kom inte iväg förrän 17.10!! Kände att jag inte riktigt kunde lämna sköterskan helt själv, var lite taksigt i så fall...!! Direkt efter jobbet åkte jag till Marcus. Stannade på affären och handla kött och potatis som vi skulle grilla. Vi hade bjudit lite folk på kvällen. Kom fram vid 19 tiden, EFTER att gästerna kommit!! Ha ha!! INGEN BLOGG

LÖRDAG

Inget jobb... Vi var däremot bjudna på konfirmation i Simrishamn. Marcus kusinbarn Fanny konfirmerades.

              
              
              
              

Det var jättetrevligt. Efter kyrkan åkte vi hem till dom och blev bjudna på underbar mat. Så förbaskat gott!! Man hade lätt kunnat äta ihjäl sig, tur man opererat magsäcken så det inte går!! Ha ha...!!

På kvällen var vi bjudna på en annan middag. Så det var bara hem och svida om och sen vidare igen!! Det var oxå riktigt trevligt och god mat där med. Desvärre var det trerätters och maten var redan upplad så jag blev jättemätt innan jag ens börjat på varmrätten. Lite jobbigt att behöva lämna så mycket mat. Men går det inte så går det inte...!! Var ju tvungen att poängtera att det inte var äcklig mat utan att det faktiskt var fullt!!

En lite rolig sak vi gjorde var att testa hans alkomätare. Jag som tog ett par glas vin på konfirmationen och sen fortsatte att dricka vin på middagen på kvällen tillsammans med en snaps. JAG hade lägst promillehalt i blodet än dom som enbart druckit på kvällen. På mig lös det grönt och dom andra blev röda!! HA HA HA!! Nån som vet var gränsen i Sverige går då man får köra bil?? Inte för att jag skulle våga köra den dagen men bara för mitt eget intresse!!
Av denna dagen att dömma... INGEN BLOGG!!

SÖNDAG

Iväg med ett par kompisar till Marcus på lite korvgrillning ute i naturen. Riktigt mysigt. Vi satt och grilla korv. Och dom hade med sig en massa, sallad, grillad kyckling, baguette etc etc. En riktgit mysig picknick med andra ord!! Började blåsa lite kallt så vi åkte tillbaka hem till Marcus. Satt och snacka lite tills dom åkte hem vid 18.30 tiden. Hade egentligen tänkt att åka hem på kvällen, men jag kände mig bara jätteseg och ville stanna kvar hos Marcus en natt till. Vi hade inte varit ensamma på hela helgen. Man behöver sånt också. Så vi bestämde oss för att beställa en pizza och sen bara slappa och mysa i soffan. INGEN BLOGG!!

              

MÅNDAG

Upp 04.30 och körde vid 05.30. Hann bara mellanlanda hemma och dumpa av mitt bagage och sno åt mig en matlåda från frysen. Upptäcker på jobbet att jobbarkläderna ligger hemma...!! Fasen, fick anväda dom jag hade förra veckan, känns inte så roligt, men vad göra!!
Jobb till 17... Hem till Rikard och Zandra på grillmiddag. Hem och handla och prata i telen för resten. INGEN BLOGG...

TISDAG

Jobb till 17... Direkt till Väla för en fika/middag med Zandra!! MYCKET trevligt!! Iväg och handla till jobbet på Maxi, hem och satte mig DIREKT vid datorn och började blogga...!! Vågar fasen inte föra annat utan att bli hängd på allvar!! Ha ha ha... BLOGGADE!!

Märker ni nu, NÄR hade jag haft tid för min blogg den här veckan!! Nä, jag tänkte väl det...!! Hoppas jag är förlåten efter den här ingående uppdateringen!!

Nu ska jag ringa Marcus, så det så...!!




FROST...

I helgen gjorde ju jag och M i ordning en del av min trädgård. Jag blev verkligen supernöjd med resultatet och det känns helt plötsligt riktigt roligt att komma hem igen... Gjorde ju även mig till och köpte blommor till mina krukor som ni sett på tidigare bilder. Allt är ju frid och fröjd so far... Tills jag vaknar måndag morgon och ser att det är FROST ute.. MINUSGRADER= Skrapa rutor på bilen= frusna blommor..!! FAAAAN!! Mina fina blommor!! Men så tänker jag att dom kanske mot förmodan eventuellt möjligtvis kanske kan klara sig...!! Tills jag vaknar tisdag morgon, FROST IGEN!! Ok, överlever dom den behandlingen så finns det väl inget som kan ta död på dom... Och det passar ju mig som handen i handsken!!

Var förövrigt till affären igår och hittade den här nyheten... Jag vet att det förmodligen är en gammal nyhet men det struntar jag i...!!

              


Ikväll har jag träffat Zandra på Väla i vanlig ordning. Det var längesen vi bara satt hon och jag och bara snackade. Så det var verkligen på tiden!! Alltid lika trevligt att träffas!!

Men herreminje... Höll på glömma!! Innan idag höll jag på att städa (slutade 12.45 idag) och när jag började bli klar och äntligen kunde få sätta mig och njuta av mitt nystädade hem så känner jag hur det kittlas under min BH. Tänker att det är ett hårstrå, ett rätt så vanligt fenomen när det gäller mig..!! Men det försvinner aldrig och killandet flyttar på sig. Då lyfter jag på tröjan och ser hur nåt kryper ner I MIN BH!! Men FATTA vilken panik jag får och står och viftar med både ben och armar för att få bort den. Såg hur den försvann in i min kupa och jag försöker döda den genom att slå på mig själv...!! Tillslut känner jag återigen hur den börjar krypa vilket gör att jag även denna gång börjar vifta frenetiskt... Ser hur det kryper mot armhålan och DÄR... BORTA!! Har ingen aning om var den tog vägen. Vet fortfarande inte... Ställde mig i hallen med mina gympadojor på (för att jag snabbt skulle kunna stampa ihjäl den om den trilla ner på golvet) och drog av mig tröjan, INGET KRYP, kasta av mig min BH, INGET KRYP DÄR HELLER!! Men säg mig då, VAR TOG DEN VÄGEN DÅ??? Det har kliat på mig hela eftermiddan bara för det. Även om jag bytte kläder. Dom jag hade på mig innan ligger i en hög på golvet i sovrummet i väntan på att få tvättas... Ha ha ha!! Vilken berättelse, men tyvärr sann...!!

Har inte mycket mer att skriva mer än att jag längtar till helgen då jag äntligen får träffa han med stort ♥ H ♥ igen!! Hi hi!!



Men för i helskotta, skämtar gud med mig. ...

resize_p0712_02- (MMS)

Men för i helskotta, skämtar gud med mig. Fick skrapa rutan på bilen i morse. Har ju inte hänt sen i februari typ. Men självklart just idag då jag köpte mina blommor igår. Klart dom ska vissna när jag vill ha fint. Skit...


Helgen som varit...

Det har ju inte bara varit Valborg i helgen. Det har ju varit helg med. Jag menar man har ju inte BARA firat valborg hela helgen!! Det började med att jag fick ett meddelande på min telefonsvarare i onsdags när jag var på jobbet. Det var min Marcus (M) som pratade in ett meddelande där han sa att han kommer hem till mig fredag till söndag. ÅHHHH!! Jag blev så glad!! Våra planer var att inte ses den här helgen men så blev det som tur var inte. Efter att ha umgåtts så många dagar i sträck under påsken fick man mersmak och vi kunde inte vara ifrån varandra. Hi hi!! Är man nykär så är man!!

Jag slutade tidigt i fredags och även M fick gå tidigare. Så när jag kom hem var han redan hemma hos mig. Jag hade i och för sig varit inom affären och fajtats med alla som handlade inför valborg.
Den här helgen skulle vi arbeta och göra i ordning min trädgård så gott det går. Vi har plockat endel ogräs i mina "rabatter" vid husväggen och sen lagt på singel. Blev så fint, vilken skillnad det blev!!

              
              
              
              

Vilken skillnad det blev. Jag känner mig mycket gladare när man ser detta istället för igenvuxet med ogräs.

Men även mina dörrar behövde sig en omgång. M målade dom svarta, och DET var välbehövligt..!!

              
              

Sicken skillnad. Behöver dock målas en gång till, det hanns inte med riktigt då det började regna idag..!! Vi började dagen idag med ett besök på Väla för att uträtta några ärenden.

Nu har M åkt och... Alltid lika tråkigt, men jag fick rycka upp mig och började plocka lite härhemma och satte ut mina fina blommor jag köpte som jag ska ha här inne i huset. Dom andra var döda!! He he...

Nu ska jag hålla söndag och bara slänga mig i soffan och invänta Big Brother!!


Valborg....

Igår var det ju då Valborg, eller sista april som vi säger i Uppsala!! Kvällen var lugn, den tillbringades med Marcus tillsammans hemma hos Daniel och Angelica med Patrik och Sandra och Zandra. Rikard hade varit bortrest så han var hemma och sov. Vi hade supertrevligt. Det var första gången för alla utom Zandra att träffa Marcus. Det kändes bra i alla fall hoppas dom andra tyckte det kändes bra.

Vi kom dit vad 18 tiden och satt och prata en stund, sen beställde vi mat från Haket inne i Helsingborg!! Alla valde nån kötträtt medan jag tog Fajitas. Åhhh vad gott det var!! Visserligen med kött det med, men det kändes inte lika mäktigt med en köttbit med sås och potatis. MYCKET gott var det i alla fall!!

Här kommer lite bilder från kvällen!!

              
                               En nyäten Leon som myser i Sandras knä!!

              
              
              
              
              
              
              

Största delen av kvällen tillbringades på deras balkong. Så himla skönt väder och att man kunde sitta ute. Visserligen inglasad balkong, men ändå!! Supermysigt!!

Tack för en trevlig Valborg!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se