Trött...

Trött, huvudvärk och dessutom lite ont i kroppen.
Vet inte ritkigt vad det är som är på gång men känner mig inte riktigt 100 om jag ska va ärlig. Hade verkligen tänkt att lägga upp bilder från resan i Turkiet. Men jag orkar verkligen inte...!!
 
Funderar faktiskt på att hoppa i säng och hoppas på att det känns bättre i morgon... För hela den här helgen har jag och Roger massa skoj inplanerat. I morgon har båda tagit ledigt från jobb, och bara det är ju underbart. Anledningen är att vi är bjudna på bröllop...!! Ska bli sååå skoj. Berättar mer om det en annan gång!!
 
På lördagkväll är vi bjudna på grisfest hos Rogers vänner, och det ska bli spännande, gott och trevligt det med...
 
Och på söndag, till min stora fasa, ska vi paddla kanot. Oh my god... Jag kommer vicka ur den där jäkeln. Tycker det ska bli kul egentligen men är skitskraj...!! Varför vet jag inte... Det är vattnet antar jag...!!
Men men, jag har Roger med mig och rädslor är till för att övervinnas...
 
Nähä... Nu blir det loppelådan...
 
 Najti najt...

Löftet är brutet...

Man kan ju minst sagt säga att mitt egna lilla löfte, om att jag skulle blogga varje dag under semestern, är mega brutet... Finns inga ursäkter i hela väääääärlden förutom att jag haft sketemycket att göra på min semester... Hade ju varit skönt med lite semester nu... Ha ha ha!!
 
Men trots det har jag haft det alldeles underbart på hela semestern!!
 
Varit i Ullared med både Hella och Fredrik och med Roger. Varit i Stockholm och hälsat på Kerstin och Fredrik, hem till Uppsala och hälsa på mamma och släkten. När vi sen körde söderut igen tog vi med oss mamma ner till Skåne. Det är tradition att hon är här i Skåne varje sommar... Ingen sommar utan mamma...
 
Min sista semestervecka åkte jag och mamma till Turkiet, tyvärr lämnades Roger hemma. Han jobbade och detta var utjobbigt... Abstinensen var sjukt stor...!! Tänk att man kan känna så mycket för en person som jag känner för honom...!! Hi hi...
 
Här kommer lite blandade bilder från semestern.
 
När Hella och Fredrik var här:
 
 
Jag och Roger på väg hem från Ullared:
 
Uppsala:
 
Kryssning på Cinderella med Hella och Fredrik:
Vi tog oss ett kvällsdopp i poolen uppe på däck.... Riiiktigt skönt och avsvalkande...
 
Åh nej, vi blev visst på komna...!! Shit va pinsamt...!!
 
 
Senare på kvällen hamna vi i dans salongen där jag blev uppbjuden av min Roger... Trodde jag aldrig...!! Men livet är fullt av överraskningar... Vi var uppe 2 gånger och svängde våra lurviga...!!
 
Ja, jag och Roger har haft en underbar semester helt enkelt...
 
Som jag skrev tidigare så har ju jag och mamma varit i Turkiet... Men dom bilderna får ni minsann vänta med... Den som väntar på nåt gott...!!
 
Nu är det sängen som hägrar...!!
 
Häpp häpp...

...

Men shit pomfritt vad den där Marythebean är urkass på uppdateringar... Ska bli bättring, lovar... Men har man semester så har man... Då har tydligen även bloggen semester...!! Haft lite fullt upp så att säga...
 
Men håll ut... Det kommer en uppdatering. Jag lovar!! Inom snar framtid...
Slänger ut en bild så länge...!!
 
                                                          Mojjan och jag i Turkiet...!!
 
 

I´m alive...

Jag lovar, jag lever... Även om man kanske inte kan tro det pga dålig uppdatering...
 
Vi är i alla fall hemkomna igen efter en underbar semester i Stockholm och Uppsala. Vi har haft det lite körigt med fläng hit och dit så det där med semester vette sjutton om man kalla det för det...!!
 
Hur som helst. Har som vanligt inte tid att blogga riktigt än... Ni får nöja er med detta så länge så kommer en längre uppdatering senare...!!
 
Tack och bock så länge...
 
                                                           Jag och Roger på Cinderella...!!

Jag och Roger...!!

Jahapp... Då har man varit i Ullared idag då... Ja, jo, ni läste rätt...!! Jag har varit där IGEN...!! Så blir det ibland...!!
Roger och jag har pratat om det länge nu och äntligen slog vi till...!! Så idag drog vi kosan norr ut...
 
JÄVULSKT mycket folk... Jag tyckte det var mycket i lördags men då var det glest med folk vill jag lova. Idag var det idiotmycket folk... Och hur jobbigt är inte det...!!
 
När vi körde hem gjorde vi en avstickare i Mellbystrand och spana in läget där. Jag hade aldrig varit där tidigare. Det var väl som vilken strand som helst kan jag ju tycka, men det var fint på sitt sätt ändå. Solen strålade från en klarblå himmel men det blåste som F-A-N... Men det hindrade inte mig från att doppa fötterna. Och det var faktiakt riktigt skönt i vattnet. Hade det inte blåst så mycket så hade nog båda tagit oss ett dopp faktiskt...!!
 
 
Här kommer lite bilder...!!
 
Vackert... Den smälter lixom in i bakgrunden ... Ha ha ha...!!
 
 
Vi har helt enkelt haft en supermysig dag tillsammans...
 
I morgon bär det av ännu högre norrut... Närmare bestämt ett första stopp i Stockholm för att träffa Kerstin och Fredrik och ett besök på Gröna Lund. Hur länge sen var inte det då sen man va där... Det ända jag kan åka är väl kärlekstunneln... Och det passar väl bra i dessa tider... Fniss...!!
Sen såklart till Uppsala och hälsa på mor min och släkten...!! Ska bli hur mysigt som helst. Och allt detta såklart med min Roger!!
 
 

Men herregud herregud...

Har inte blitt några inlägg på ett tag. Har ju sina orsaker... Har nämligen haft besök från mina vänner i Uppsala. Hella, Fredrik och lilla Moa. Dom kom hit i fredags och åkte i måndags...!! Haft det hur mysigt som helst...!!
 
Blev kanske inte överdrivet mycket bilder på vad vi gjort, men några blev det i alla fall...!!
 
Jag lånade ut mitt sovrum till dom så de hade ett eget rum till Moa så låg jag själv på madrassen i vardagsrummet!! Gick hur bra som helst. Hade lånat en resesäng av Linda som funka kanon. Kl 6 varje morgon vaknade lilltjejen och då startade vår dag. Hon kom ut till mig och la sig på madrassen och mös en stund. Hur mysigt var inte det liksom!!
 
 
Ok, gav jag henne mat får väl hon ge mig lite...!! Mmm.... Gott med rosa får!! Ha ha ha!!
 
På lördagen åkte vi till Ullared. En tradition som vi infört. Varje år när dom kommer ner så är ett besök på gekås ett måste.
På kvällen tog vi det bara lugnt och beställde pizza och drack rödtjut... ha ha ha!!
 
Söndag bestämde vi oss för att åka en sväng till Väla. Där strosa vi mest runt, mest för att se utbyggnaden dom gjort sen sist dom var där.
Avslutade "ögonshoppingen" med lite glass...!!
 
 
Roger jobbade hela helgen så han kunde tyvärr inte träffa mina vänner förrän på söndagkväll. Då kom han hit så käka vi lite kräftor och bara satt och snacka.
 
Och Moa var ju inte ett dugg blyg, Den här bilden togs ungefär 5 minuter efter det att dom träffats för första gången... Sötungen där!!  Då gick hon fram till honom och sträckte upp armarna för att komma upp i knät..!! Ha ha... Så sött...!!
 
Tack för en supermysig helg mina kära vänner....!! Vi ses på fredag igen...!!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se