Tadaaaa....

Försök så gott det går att lägga chocken över att jag är tillbaka och bloggar igen... Det är fasen inte lätt men försök i alla fall... För here I am och jag är tillbaka med RÅGE!! Ha ha ha!!

Finns väl ingen speciell tanke med mitt blogguppehållande mer än att tiden inte riktigt räckt till... För det är ju nämligen såhär att jag ju gått och blitt nykär... Jag är sååå glad!! Och det känns fantastiskt...!! Och dessutom en perfekt årstid att vara nykär på... Det pirrar i magen och det spritter i kroppen... Känns hur bra som helst!!

Jaha... Vem är då den där andra lyckliga då... Jo förstår ni, han heter Roger. Han bor i Malmö och det gör ju det hela återigen lite jobbigt när man inte kan träffas när man vill. Men tycker ändå vi fått till det och träffas rätt så ofta ändå. Alla tillfällen roffar vi åt oss...!!

Ett gemensamt intresse vi har är att fota... Så det har blivit en hel del fotande på sista tiden, vilket ju är såååå roligt!!

Bilderna får tala för resten...

              

              

              

              

              

              

               

              

              

Har massor med bilder... Men tror ni blir lite uttråkade av att se alla...

Jag är hur som helst lycklig och glad vilket jag hoppas syns... För om inte annat så kännd det i hela kroppen!!

Nu ska jag lägga mig på sofflocket och återställa mitt balanssinne... Var på galej igår vilket var svinkul... Har inte haft såhär kul på väldigt länge...!! MÅSTE göras om snart igen!!


I love disco.... The best evning ever...!!

imag0874 (MMS)

I love disco.... The best evning ever...!!


På väg ut för att svänga dom rakade... Hahaha

imag0862 (MMS)

På väg ut för att svänga dom rakade... Hahaha


Bästa underhållningen... Både TV o dator...

imag0859 (MMS)

Bästa underhållningen... Både TV o dator...


Jag vet att jag varit urusel på att blogga...

imag0840 (MMS)

Jag vet att jag varit urusel på att blogga på sistone... Finns väl sina förklaringar. Men nu är jag på banan igen. Är hemma just nu hos Rikard o Zandra som äntligen fick sin lilla Olivia i tisdags. Stort grattis till er... Myser just nu i massor... Såååå söt liten skrutt...


Jag vet att jag varit urusel på att blogga...

imag0840 (MMS)

Jag vet att jag varit urusel på att blogga på sistone... Finns väl sina förklaringar. Men nu är jag på banan igen. Är hemma just nu hos Rikard o Zandra som äntligen fick sin lilla Olivia i tisdags. Stort grattis till er... Myser just nu i massor... Såååå söt liten skrutt...


Det här skulle va jääääävligt gott just nu...

imag0810 (MMS)

Det här skulle va jääääävligt gott just nu...


Tvättning av bilen... Välbehövligt måste j...

imag0821 (MMS)

Tvättning av bilen... Välbehövligt måste jag säga...


2 år

Igår hade jag en helvetesdag. Hade fruktansvärt mycket att göra på jobbet. Jag tycker visserligen det är väldigt roligt när man har massor att göra, men när jag skulle hem kommenterade folk till och med att jag såg trött ut, vilket jag verkligen var!!
På kvällen var det sen dags igen för att köra till kören vilket gjorde mig på underbart humör. Det gick såååå bra igår. Hängde med på låtarna. Har börjat sjunga låtarna utan notor och dessutom körde jag med på koreografin som jag ALDRIG innan gjort. Gjorde den ju inte direkt felfri, men shit va kul det var!!

Samtidigt var det ganska skönt att ha så mycket att göra just igår. Det var nämligen på dagen 2 år sen som min kära Erik gick bort. Många tankar som snurrar i huvudet, men mest glada tankar. Självklart är det jättetråkigt och fruktansvärt orättvist. Första året var det jobbigaste, det var ju då allt händer för "första" gången. Första påsken, första födelsedagen, första julen, första nyåret och såklart första årsdagen.
Idag känner jag att jag kan hantera situationen på ett annat sätt och kunna se tillbaka på det vi hade, på vilken underbar människa Erik var. Och det gör mig varm inombords när jag får möjligheten att kunna tänka så.

              
                                                 Love you forever...!!


                                          1977-07-27   -   2010-03-06



Bio

Igår var jag iväg på kalas... Patrik har ju fyllt 30 gubevars så det fick vi ju fira... Det var supertrevligt. Och kul också att alla syskonen kunde komma. Den enda som inte kom var Angelica, hon låg hemma och var dålig. Tråkigt...

När kalaset var över hade vi bestämt att vi skulle gå på bio med dom äldsta barnen i familjen. Jag, Patrik, Sandra, Rikard och Zandra hade gett barnen det i julklapp så det var verkligen på hög tid nu. Men när man är så många är det lite svårt att få det att klaffa så alla kan. Men i söndags gick det bra!! Och så himla kul det var att få med dom. Vi såg "mästerkatten i stövlar" Och hur kul var det inte att se ALLA barn sitter som 3 ljus!!

                                           

Alla tyckte den var jättbra och det var en film som även vi vuxna tyckte var bra...

Sen när filmen va slut åkte vi hem till Höganäs med alla barn, dumpa av dom på sia rätta platser... Jag hade Max i bilen som lovade att han skulle guida mig hem till dom... Men som han sa, hans GPS var ur funktion utanför Höganäs!! Ha ha ha...!! Vad sött!!  Men hem kom vi och han visa så snällt vägen!!

Sen blev det lite söndag middag hemma hos Zandriks tillsammans med Patrik och Sandra!! Mysigt. Det var jättelängesen vi träffades alla 5!!


Underbar dag helt enkelt...

Idag är det ju en helt fantastiskt, otroligt, ljuvligt, lysande, härlig dag.... Nejdå... Tycker inte att jag överdriver... För det ÄR det!! Vad kan bli bättre med att det är Lördag, man är ledig och det dessutom är strålande sooooool ute...!! Våren är tamejsjuttsingen på väg!! Och det med råge!!

Veckan som varit har ju varit en riktig pissvecka. Men samtidigt inte. Den har varit väldigt stressig, då tänker jag främst på jobb, men som ni vet älskar ju jag mitt jobb och det är ganska kul när det är mycket. Då får man sina utmaningar, jag som står i receptionen är som spindeln i nätet ich håller koll på det mesta. Folk kommer och fråga ditten och datten och då förväntas ett rakt svar, och som oftast får dom det. Och det känns så otroligt gött att få kunna ge dom raka svaren.

              
                 Ha ha... Ok, jag vet, en gammal bild... Men här är jag ju in min reception!!

Därför har det inte blivit så mycket bloggande denna veckan. Ska försöka bättra mig. Men nästa vecka lär inte bli bättre då min kära kollega Rosa åker till Dubai!! Inte alls sotis!!

Nähä... Nu ska jag fixa lite härhemma innan jag ska ta tag i dagen!!

Häpåer....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se