Tjejkväll

Ikväll har Zandra o lillfisen Olivia varit hos mig på Tacosmys o tittande på rosa bandet galan... Mysigt att träffas på en middag bara vi, hör ju inte till vanligheten direkt.



Nu blir det sängen för min del...

GOD NATT

Hemkörning

Vad skulle jag göra utan mun söta Zandra...
Var iväg o handla idag, började laga mat härhemma o upptäcker att jag glömt det viktigaste i min rätt... Annanasen...!!



Turen i det hela är att Zandra ringde mig när hon var på affären, o naturligtvis var det ju då jag upptäckte detta... O självklart erbjuder hon sig att köpa det till mig o kör hem den till mig...

Underbara vän...!! Tack, du rädda min middag...!!

Glömt...

I fredags fixa jag ju till mina naglar innan vi begav oss mot Göteborg...!! Den här gången gjorde jag bara en fransk o som vanligt nåt extra på ringfingrarna... Det har blivit standard nu.


Ingen jättebra bild. Men alltid något i allafall...!!

Hemmakväll

Idag har vi då kommit hem igen. Vi kom hem hit o satte oss i soffan o mös en stund o beställde lite mat innan Roger skulle dra vidare hemåt. Vi går verkligen haft en underbar helg. Det går fort när man har roligt.

Så nu sitter jag med 12 tända ljus o bara myser. Saknar dock mitt hjärta.


Härnäst väntar sängen o kanske några rader i boken...!!


Strosat runt...

Jaha, få var vi äntligen här i Göteborg. Var har haft det sååå mysigt. Toppenväder dessutom så man kan verkligen inte klaga... Här är lite bilder från dagen...



Göteborgs operan...


Vi gick in i saluhallen för att kolla läget, men kom ut lika snabbt igen. Renovering pågick o det var trångt som jag vet inte vad...




Fikapaus i form av en latte o irish coffe...




Längst uppe på avenyn som går ner mot hamnen...








Eftermiddagen avslutades på hotellrummet med lite rose'vin, choklad o tända ljus... Romantiskt värre...!!

Nu fixa sig för att sen ta oss ut o käka middag...!!


Mer strul

När vi äntligen kommit fram till hotellet sam faktiskt är helt ok. Om jag ska va ärlig trodde jag inte det skulle va såhär fint med tanke på priset. Hur som helst parkerar vi bilen, tar vår packning o går in o checkar in oss.


Går upp på rummet i födan ro, bestämmer oss senare för att gå ner o käka middag på hotellet. Klockan var nu 21.30 o svinkallt ute.

Men från ingenstans när vi sitteor vid bordet får jag en känsla av att man måste betala parkeringsavgift, inget nån av oss hade i huvet när vi kom. Jag går o frågar i receptionen, mycket riktigt. Dom hade minsann inga platser som hörde till hotellet. Så det var ju bara upp o hämta jackan o ut till bilen.
Stoppa in mitt statoilkort som jag alltid gör, GICK INTE. Prova igen, GICK INTE. Testade 3 gånger uran resultat. Kom nu även ihåg att det var svinkallt o därinne väntade Roger o ett glas rött... :-(
Testade med dom mynt jag hade, räckte till kl 1 natten till idag. Vafaaaan...!! Testade mitt VISAkort... Slurp sa det o där fastnade det...!! Men för i helvete...!! Fick ringa numret som stod på apparaten för hjälp, "vi kan inte ta ditt samtal just nu, var god försök senare" Men vafaaaan... Då hör jag helt plötsligt ett "klick" o kortet släppte... Men åhh, grattis. In på hotellet fly förbannad (eller ja, i allafall väldigt upprörd) o så att det inte funka. Till svar får jag då om jag testade den som var åt andra hållet...!! Det hon inte så att den låg hur långt bort som helst... Så då fick man sig en kvällspromenad på köpet o 200 spänn fattigare... Suck...!!



Kom in o fick min middag o mitt vin...!! Vad kommer att komma härnäst. Att hotellet sjunker då det ju faktiskt är en båt, eller att vi blir uppätna av kanibaler kanske...!!

Nähä... Slutgnällt, för nu blir det hotellfrukost...!!

Götlaboooorg...

Men äntligen har vi då kommit iväg på vår lilla minisemester. Det har ju inte gått riktigt som vi velat om jag säger så. Nä, varför ska det flyta o klaffa för när det kan klabba...!!

Vi tar det från början...
Det hela började igår med et megastopp i toaletten. Vad som orsakat detta behöver vi inte gå in på närmare. Hrm... Tror ni förstår ändå...
Försökte ju åtgärda problemet själv utan större framgång... Ringer Höganäshem idag o får lite tips o råd. And guess what... UTAN framgång. Vid det här laget har klockan blivit 17 idag o jag börjar bli lite smått stressad. Det hela slutar med att jag får ett litet besök av sydspol som får komma o spola ur "skiten..." Men vafaaaan... Hade vi tid med detta? Svar NEJ...!!



Men nu är vi äntligen på väg, inte en minut för tidigt...!!

Suck... Kan helgen börja bättre...??

Naglar

Idag har jag varit på invigning i Posh Shops nya Höganäsbutik. Det är Sandra som kommer ha den.
Så idag, passande nog, hade jag tid för att göra mina naglar...!!




Nu packas det för fullt inför vår lilla tripp...!!

Myyyys

Ikväll har jag haft mitt hjärta här...!! Alltid så mysigt att träffas. Han satt redan på parkeringen när jag kom hem. Lovely...!!

Vi har käkat middag, suttit o snackat, kollat tv o druckit vin kvällen till ära.


O just ikväll satt vi hör o häpna vid köksbordet o åt middag. Det hör verkligen inte till vanligheten kan jag säga.

Nu har jag hållit det för mig själv länge nog, men i morgon åker vi på en miniweekend till Göteborg. Ska bli supermysigt o bara få rå om varandra.

Nu kallar snart sängen...

Hej då...

Jag skriver aldrig om mitt jobb... På grund av olika anledningar. Men idag bara måste jag. För idag slutade vår kära sekreterare Kitte...!! En ängel på jobbet som skötte om allt. I allafall väldigt mycket...!! Jag kommer sakna dig massor...!! Så dagen till ära hade hon bakat en jättegod chokladkaka med grädde o hallon till...!!



När hon bjöd på kaka gav vi henne en blomma...


Meeen... Jag måste bara visa... Kitte skulle vispa grädden till kakan... Men fick jag mig ett gott skratt eller vad...


Hahaha... hur cool var inte den... Den här nog hängt med i några år...!!
Stort lycka till Kitte på nya jobbet...!!

Finn ETT fel...

 
Det är nånting med den här bilden som inte stämmer...!! Är inte bebisen väldigt stor...??
 
Bah undra lixom...

Besatt

Nej har inte riktigt blivit besatt än. Men tog fram min bok ikväll o har läst lite i soffan... Men varför varför VARFÖR blir man så jäkla trött av att läsa... Jämt faller ögonen ihop...



Måste va nån sorts obotlig sjukdom... eller nåt, typ...!!

Mysmåndag helt enkelt

Ikväll kom mina kära vänner över på lite mat... En helt vanlig måndag som bara blev så bra...!! Gjorde köttfärsbiffar med potatis o sås. Hur gott som helst... Tyvärr var inte hjärtat med, men så blir det ibland när man inte bör så nära varann...!!

Efter maten blev det slapp medans jag bakade lite kakor. Likadana vi fick hos Carro o Marcus igår... Svingoa o superenkla att göra...







Skönt med folk man kan slappna av med...


Nu tänker jag hoppa isäng... Har längtat till sängen hela kvällen. Har nämligen hämtat ut 2 böcker jag beställde i förra veckan... Åhhhh vad jag vill läsa läsa läsa...!!


God natt på er... Vi får väl se hur många rader det blir när man väl kommer så långt så man ska börja läsa... Zzz...!!

Slappedag

Idag kan man lugnt säga att vi inte har lagt två strån i kors... Har i princip bara slappat i soffan hela dagen. Tills jag inte stod ut längre. Var rastlös som vanligt så vid 4 tiden körde vi ut till Burlöv center. Tanken var att vi skulle strosa runt lite men först tog vi en fika...


Medans vi satt där o fika så ropar dom ut att centret stänger... Jahapp... Det var det strosandet...

Efter vårt fikamys åkte vi hem till Carro, Marcus o deras Olivia på en fika till...

I morn är det måndag o jobb igen... Suck vad helgerna går snabbt...!!

Filmkväll

Tanken var att vi skulle hem till Jenny o Micke ikväll bara på en kopp kaffe... Det hela slutade i och för sig mycket trevligare med en middag, fika och filmmys... Tyvärr missade Jenny filmen då hon var tvungen o jobba natt, men vi andra fick se den.
Vi såg "Taken" En skitbra film. Tvåan går ju på bio nu, så den måste man ju se nu bara för det...!!






Vi får se vad som händer i morgon... Inga planer än så länge i allafall...

Najti najt på er...!!

Härlig höstpromenad

Är hemma hos Roger i helgen... Har precis kommit hem från en härlig promenad. Vi gick till nya köpcentret Emporia som har premiär på torsdag... Shit vilket bygge... Fick bara se utsidan dock, men det räckte gott o väl...






Vilket ställe alltså... Riktigt påkostat. Hoppas bara det kommer funka...!!

Nu lite slapp denna sköna lördag med ett besök hos Rogers mor...!!

Mysfrukost

Idag kl 9 åkte jag hem till Rikard o Zandra o lilla Olivia på lite mysig lördagsfrukost... Och dagen till ära är det dessutom idag Olivia blir 7 månader... Grattis lilla sötis...


Olivia vinkar o säger hej...

9, säger bara NIO

Jahapp nähäpp... Känn ingen stress nu mina kära vänner... Ingen stress över att ni fortfarande inte ens börjat tänka på julklappar (dom flesta i alla fall), börja tänka på var någonstans man har pyntet, koka skinkan, första glöggkvällen, baket... Ja, ni hajjar... Det är ju såklart 9, jag upprepar NIO veckor kvar till jul... Men fatta då...
N I O  J Ä K L A  V E C K O R  K V A R  T I L L  J U U U U L... Oh my...
 
Och vad är tradition under julen, eller ja, ALLT är ju verkligen tradition. Men en sak som kommer tillbaka i ny form från år till år är ju den berömda Blossaglöggen!!
 
                                                             I år heter den tydligen Yuzu Ingefära...
                                                              
 
Jag tror faktiskt inte att jag smakat någon av blossas årsglögger. Tråkigt men sant. Men jag är lika nöjd med den alkoholfria Blossaglöggen som finns i matvarubutikerna!!
Fast jag måste ju medge att årets flaska var väldigt läcker...!!
 
GOD JUL!!

Tavelväggen

Jaha... För ett tag sen, typ rätt längesen så började jag göra en tavelvägg. Det har gått lite trögt på den fronten men nuså är den äntligen klar... Men jag vet inte ja... Lite snett o vint blev det allt... Men desto mer syns det att det är hemmasnickrat, eller ja, hemmahamrat i allafall... Hahaha



Frillesören

Jajapp... Då har man varit o kuttat håret igen då...
Tänkte jag skulle låta det växa ut en aning... Vi får se hur det går med det.
Så just nu lyssnar jag till "fröken champinjon..."

Hahaha

Grattis...

Men äntligen har blogg.se kommit med en blogg app för oss som inte har en ajfån... Man får ju testa o se hur bra den är...


Bad day...

Ibland har man bra dagar och bland har man mindre bra dagar. Jag har den sist nämna dagen... Fast egentligen är jag inte alls på dåligt humör. Vet inte riktigt, men jag tänder till på minsta lilla och känner att mitt tålamod varit på bristningsgränsen precis hela dagen. Jobbigt att det är så, men antar att det har och göra med att det börjar bli höst med allt vad det innebär med mörker mesta delen av sin lediga tid.
 
Satt och kollade igenom lite bilder i datorn ikväll och hitta dessa... Nu i hösttider passar det väl bra. Det fick mig på bättre humör i alla fall och fick mig att inse att hösten inte bara består av regn, rusk, blåst och mörker...!!
 
 
Dom här bilderna tog jag för två år sen när jag var ute och gick. Det var då jag bodde i Kvidinge och jag var relativt nyopererad så det blev inte så långa avstånd jag orkade ta mig. Men det var fint även där jag gick...!!

1 år

Tänk att det redan har gått ett år sen jag flyttade hit till min härliga lägenhet. Tänk att för ett år sen såg det ut såhär...
 
 
Så himla kul det är att flytta, men ack va jobbigt... Men jag älskar känslan att få packa upp allt i skåpen, och få stuva in. Speciellt när man får göra det i sen egen takt. Det får liksom komma av sig själv. Fortfarande idag kan jag hålla på och stuva om, framförallt i köket, och flytta om sakerna, och självklart då till det bättre.
 
Men tänk vad saker och ting kan ta sin tid. Fortfarande idag, såhär ett år senare så är jag inte klar med mitt hem. Jag har en del taklampor som skall inhandlas och hängas upp, ett prydnads skynke som skall upp på väggen etc. Men det får komma när det kommer...!!
 
Och en sak är då säker... Jag trivs här hemma och känner en stor glädje varje dag jag får komma hem till mitt lilla hem. Så har jag inte känt på många år tidigare!!
 

Projektet snart klart...

Jag skrev i förra veckan att jag hade ett projekt på gång härhemma... Nu är det till viss del klart och jag tänker ge er ett litet smakprov på detta...!! Har haft detta i mina tankar ganska länge, men inte fått tummarna loss... Dels har jag inhandlat detta lite pö om pö så därför har det tagit sin lilla tid. Igår var Roger här så han hjälpte mig att få loss dom där tummarna....!!
 
Här kommer då bilderna...
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
TADAAAAA... En ljusramp på baksidan av sängen... Det ända som fattas nu är min "drake" som ska upp på väggen... Vilken dag som helst nu... Ska bara se till att få nån att göra det först... Det måste nämligen borras och jag vet inte om jag vågar det själv... Betong vettni...
 
Återkommer med det helt färdiga resultatet vid ett senare tillfälle...!!
 
 

Som många andra...

Som så många andra skrivit om idag så är det ju kanelbullens dag idag. Slutade tidigt idag och hade bestämt träff med Zandra och Olivia. Vi käka på Grafitti, bakad potatis. Såååå gott...!! Det var längesen jag åt en bakad potatis där. Hade nog förätit mig på dom ett tag för jag har inte alls velat äta sån på ett tag.
 
När vi var klara på stan så styrde vi kosan hemåt mot Höganäs. Vi bestämde oss för att köra till Saluhallen. Hade hört tidigare att det skulle finnas en saluhall i Höganäs men inte riktigt tagit in det i mitt huvud. Men herregud. Det såg ju verkligen ut som en industri på utsidan (inte så konstigt kanske med tanke på att själva lokalerna har varit en industri, ha ha ha) och såg inte mycket ut för världen. Men när man kommer in så är det som att komma in i en helt ny värld. Wow va mysigt!!
Hur som helst sålde dom kanelbullar så det köpte vi. Körde hem till dom och fika. Underbart...!!
 
 
Ser väldigt torra och trålkiga ut. Men dom var riiiiiktigt saftiga och jättegoda!! Och det bästa av allt... Just idag fick man köpa 3 för 45:- och pengarna gick till barncancerfonden... Tänk på den... Man fick njuta av en bulle samtidigt som man bidragit till något bra!!
 
Nähä... Nu ska jag packa klart väskan. Den är nästan klar för morgondagen. Ska iväg på Kickoff med jobbet till Torekov hotell...!! Ska bli jätteroligt.
 
Hej hopp och godnatt...
 
Följ mig och mina äventyr på Instagram: Marythebean
 
Najti najt...

7 Månader...

Alltså shitt pomfritt vad tiden går snabbt. För tänk att för exakt 7 månader sen så var jag apnervös... Då skulle jag nämligen träffa min underbara blivande pojkvän, Roger. Tänk att den dejten gick så bra. Det blixtrade till på en gång och sen den dagen har vi träffats i princip varje helg och pratat i telefonen nästan varje dag. Är det inte underbart så säg...!!
 
              (Bilden är tagen med Rogers kamera... Hoppas det var OK att jag snodde den)
 
Vi har alltid så roligt när vi träffas. Han får mig alltid att skratta och jag blir på bra humör (oftast, ha ha) i hans sällskap!!
Underbara 7 månader vill säga och hoppas på låååång tid tillsammans framöver...!!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se