Lite synd om mig är det allt...

Igår kväll när mina kära vänner hade åkt hem satt jag och kollade lite på TV samt fejjan (otippat)... Hade ju tänt en massa ljus vilket jag älskar!! Så när jag skulle lägga mig så släckte jag alla och gick och borta tänderna... När jag kom ut från badrummet kom jag på att jag faktiskt glömt ett ljus... Det var ganska mörkt inne då jag även släckt lamporna och går mot TV-bänken!!! Dundrar rätt in i bänkens ena glasdörr (som alltid står öppen då den inte riktigt går att stänga) med min stortå och jag skriker nåt väldigt barnovänligt... DÄR var det tur att jag bodde kvar i mitt lilla hus med tanke på att klockan var ca halv 2 på natten... Tror inte dom orden och den ljudnivån hade varit så populär i en lägenhet!!!

Men allvarligt... trodde fan min tå skulle gå av... Jag kunde varken gå eller böja på tån!! Vågade dock inte riktigt titta på den förrän jag kom i säng... Min halva tånagel hade gått av och spruckit en halv cm ner mot nagelbandet!!! AJJJJJJ.... Fatta då att det gjorde ont!!

Jag tänker INTE lägga ut nån bild på min tå då jag själv hatar fötter och tänker låta er slippa se min fot/tå!!
Haft raggsockar på fötterna hela natten och hela dagen och tar av strumpan lite då och då för att titta på tån... Bara väntar på att den ska bli blå... Händer aldrig, ser snarare bättre och bättre ut... Ha ha.. Och skönt är ju det såklart!!


Slut som människa!!

Nej usch, så är det verkligen inte!! Men jag är jäkligt trött och helt slut i hela kroppen. Längesen jag känt så, har nog varit lite mycket på sista tiden!! Och jag har väl inte riktigt hunnit känna efter...!! Kanske borde ta det lilla lugna i morgon (söndag)... Men sen vet man inte vad jag hittar på. Har jättesvårt för söndagar och vill helst göra nånting, annars blir jag lätt deppig, och det vill jag verkligen inte...!!

Strunt nu i det...!! Igår (fredag) var en lite smått hektisk dag... Jag skulle göra dessert till vår pysselkväll. Såklart hade jag glömt 2 st sketna varor så jag fick ju då köra och handla!! Och för att göra det ännu lite svårare fanns ju såklart inte dom varorna i min lilla byhåla så det var bara att köra till Åstorp (och förlora dyrbar tid)...
Hem göra efterrätt, hoppa in i duschen för att sen bege mig till Helsingborg för en fika hos Daniel och Angelica plus lite gos med sötaste Leon!!

              

Hem och göra sig i ordning igen, sminka sig och ut i trädgården och klippa av en massa grenar, i halvmörker, för att sen åka hem till Zandras föräldrar och ha en myspysselkväll!! Där vi åt middag och drack lite vin, sen ut på altanen och gjorde kransar till dörren!! Har såklart inte hunnit få upp min än!!
Här kommer lite bilder...!!

              
              
              
              
              
              
              

Och till sist kommer min fina krans... Ser lite fattig ut men jag kan tycka det är snyggt det med... Ska bara försöka få upp den på nåt vis!!

Idag har varit lika stressig den... Det började med att jag satt och slappa i soffan, prata med mamma i telen... Sen ringde jag Zandra för att höra när och om jag skulle komma ut idag. Det var ju marknad i Höganäs som vi brukar gå på!! Så jag kom ut vid halv tre... Men innan det blev det bestämt att jag skulle ha middag här i kväll... Och om man ska ha folk här så vill man ju inte att dammråttorna stryker runt benen... Så då var jag ju tvungen att städa innan och diska och plocka undan det jag hann... Sen drog jag... Vi kom ju såklart inte iväg på marknad förrän väääldigt sent men vi kom dock iväg... Gick och strosade lite... Och jag är dessutom 13 par strumpor rikare och 100 kr fattigare...

Hem till Rikard och Zandra igen, iväg och handla maten till ikväll och sen iväg hem till mig!! Där hade mina kära gäster,Patrik och Sandra, redan kommit och satt på uppfarten och väntade...!! Rikard och Zandra kom bara några minuter efter jag kommit hem!! Vi käkade lite och fikade lite och pratade MASSOR!!!

Nu är jag allena igen och är som sagt helt slut i hela mig... Nästan så hela kroppen bara värker och bara tanken på att hela köket är upp och nervänt får mig att nästan somna!!! ORKAR INTE!!! Men jag borde, jag vet....!!
Blev inga bilder från ikväll... Så det så!! Hoppas ni överlever...


Bråttom bråttom!!

Hinner inte riktigt blogga idag... Ska iväg till Höganäs om en stund på marknaden och innan dess måste jag hinna städa... Ser rent ut sagt förjävligt ut härhemma... Kommer folk ikväll på lite middag!!! Oops... Får väl ta det värsta... Bilder från gårdagen kommer ikväll eller i morgon!! Får se när jag hinner...!! Men en sak ska jag ge er... En bild på mig...!! Har inte lagt upp nån helkroppsbild på väääldigt länge känns det som!! Så det är på tiden!! Zandra hjälpte mig igår...!!

              

              

Men var fan tog magen vägen... Fattar inte... blev så jäkla chockad igår när jag kollade igenom bilderna när Zandra tagit dom... Helt crazy lixom... Visst är den där... För så fort jag sätter mig så plufsar den till sig och bara vräker ut sig... Men var, jag säger bara VAR ÄR DEN!!! Ho hoooo.... Nej inget svar...!! Roligt ändå!!

Denna vecka blev det -21,9 kg!! Från maxvikten!!!! Amazing...!!

Bråttom bråttom... stress stress... Nu städa vidare...




Denn


Nya naglar!!

Idag hade jag tid hos Sandra för att göra mina naglar igen!! Älskar att komma dit och få förnya sig!!
Såhär blev det denna gången!!

              

                                           Vad tyckte ni?? Jag älskar dom!!!

Efter Sandrabesöket åkte jag till Väla... Otippat!! Jag behöver faktiskt nya tröjor. De jag har är för stora och jag känner mig inte så fin i dom... Jag vill ju känna mig fin när jag klär mig och det gör jag inte när det är för stort... Byxor skulle jag oxå behöva men kan ändå vänta ett tag till. Där har jag ju mitt skärp som jag nu är inne på sista hålet på, ska dock försöka göra nya hål så jag kan fortsätta änvända skärpet länge... Har tyvärr ingen bild på dom... Kanske kommer i morgon eller en annan gång...!! Svårt att ta kort på sig själv måste jag säga...!!

Och jag måste verkligen säga att jag och min drömprins redan har funnit varandra....

              
              

Ja vad säger man... Han är väl för underbar!!! Har ju såklart inte vågat kyssa honom än... Tänk om han blir en prins då. Då har jag ju ingen groda längre som jag sååå längtat efter!! Ja, livet är hårt!!


Ikväll var det spinning... Och fy fan säger jag bara... Vete sjuttom om torsdagar är nån bra dag att träna på... Han är ju så hård med oss... JO DET ÄR VÄL KLART!!! Så himla skoj med spinning... LOVE IT!!!

I morgon ska jag hem till Angelica, Daniel och lilla Leon...!! Ska bli så roligt... Var så längesen jag träffade dom, och Daniel har jag inte träffat på evigheter!!!
Sen på kvällen är det pyssel och myspys hemma hos Zandras mamma!! Full fart med andra ord!!! Det gillar jag...!!



Trästället och FC!!

Idag var alltså jag och Jönsson till Skyrup och Tyringe till både Trästället och Förmedlingscentralen (FC). Det var så otroligt mysigt att att komma ut dit och bara gå och strosa och kolla på en massa julsaker... För er som aldrig varit där på trästället så kan jag verkligen rekommendera det. Så mysigt ställe verkligen... Och där är saker precis ÖVERALLT!!! Här är ett smakprov på en del av sakerna jag köpte idag...!!

              
              
              
              

Alla dessa 4 figurer hänger man i granen... Så himla fina... Dom bara hoppade rakt ner i min korg och de gick baske mig inte att få ur dom därifrån...

              
              

Sen har jag äntligen hittat mina drömmars prins... Det finns ju en för alla sägs det ju...

              
              

Ok inte riktigt kanske... Men jag har länge velat ha en groda... Hittade ju en i Ängelholm men den fanns ju inte där när jag och Zandra var in där i går...!!

Men när jag sprang på den här blev jag bara tok kär... Det var kärlek vid första ögonkastet!!

Köpte lite mer julsaker men det är sånt ni får se senare när julen närmar sig...!! Lovar!!

Nu ska jag se om jag kan skramla ihop nån mat... Glömde handla mat idag så vi får se vad det blir...


Li har hittat min julvän... God jul!

resize_p1554_27- (MMS)

Li har hittat min julvän... God jul!


Nu hitta vi julavdelningen...

resize_p1536_27- (MMS)

Nu hitta vi julavdelningen...


Titta jag matchar... Lila häxhatt på vår s...

resize_p1510_27- (MMS)

Titta jag matchar... Lila häxhatt på vår shoppingrunda... För sent med halloween fest eller...


Släckt...

Nu har jag släckt ljuset för idag... Var rastlös och fick tipset av Fredde att lägga in ett extra blogginlägg.... Får väl göra det då!!!

               

Och just nu när jag sitter och väntar på att bilden ska laddas upp kommer en spindel nerdinglandes från taket... Jag sitter coollugnt kvar i soffan, väntar på att den ska sätta sig på mig och smächa ihjäl den... Mmm... Ofta hon gör det tänker ni... Men faktum är att jag faktiskt gjorde det... Och dessutom med mina bara händer...!! Då ska det även tilläggas att det var en vääääldigt liten spindel som säkert var en bebis... Åhh stackarn... Men man har inget på mig att göra!! Där av mordet!!




          GOD NATT

Ängelholm...

Idag halvtolv var jag iväg och spinnade... Det var riktigt skönt måste jag säga... Inte bara skönt att få träna utan även att det var mitt på dagen!! Då hade jag ju den träningen gjord för dagen!! Då kunde jag ägna mig till andra saker... Bland annat träffade jag Zandra i Ängelholm för en fika i Ängelholm!! Alltid lika mysigt att träffas och bara prata om allt och ingenting!! Sen gick vi runt och kolla i lite butiker!! Endast inredningsbutiker faktiskt...!!

Jag ville gå till Systrarna Ohlsson... (Gillar namnet skarpt) där jag sett både en mjölk kanna och en groda som jag sååå gärna velat ha... Vi var där i slutet av somaren senast!! Grodan hade dom inte kvar, inte den jag ville ha i alla fall... Men mjölk kannan hade dom. Den är nu i mina ägor...!!

              
              

Ser kanske stor ut men det är den inte. Den är lagom helt enkelt...!!

Så nästa gång jag har folk på kaffe så....

Ikväll händer INTE MYCKET i mitt liv!! Sitter och kolla på TV samtidigt som jag har koll på fejjan!! Liiiite en aningens beroendeframkallande... Men bara liiiite!!

I morgon åker jag och Jönsson till Trästället i Tyringe... Hoppas på att hitta en groda där. Sist jag var där var i somras med mamma, men då fanns där inga!! Vet inte varför jag vill ha en groda. Kanske för att hitta min prins eller nåt!!

                                               
                                                         (lånad bild)

Det är inte alls en sån här, men nästan!! Den jag sett sitter på en sten och är mer klargrön men ändå med en krona på huvudet...!! Den var såååå söt!!!



Ni kommer inte tro mig...

Igår fick jag bara en känsla i kroppen som sa mig 2 saker jag ska göra. Inte idag, inte i morgon. Kanske inte ens om ett halv år. Men jag SKA göra det...!!

Första var när jag var på återbesöket igår. Där pratade vi om "modell för en dag" Och det är, för er som inte vet (knappt jag vet ska jag säga), att man blir sminkad och stylad i håret (kläder fick man tydligen ha med sig själv) och blir fotad av ett proffs... Kostar tydligen ingenting, däremot är bilderna svindyra att köpa... SÅKLART!! Ingenting är ju gratis idag... Men när jag gått ner så pass mycket i vikt så jag känner mig mer bekväm med mitt utseende så skulle det vara riktigt skoj att göra...!!

Sen den andra saken jag skulle vilja göra. Har jag egentligen ALDRIG drömt om men såg på TV igår och bara tyckte detta var urhäftigt...!!
Håll i er nu, för jag tror inte ni kommer tro mig...

       
                                                                  (lånad bild)

Japp, jag tror bilden talar sitt tydliga språk...!! Det är sant. Hade varit så jäääkla roligt att hoppa fallskärm!!

Inte nu, även det skulle i så fall vara när jag gått ner mer i vikt...!!
Såg nämligen på Ullared igår och såg att Boris (VD:n) hoppade fallskärm!! Kan han så kan väl jag!!

Där har ni mina nya drömmar om ett nytt liv och mina mål... Hade varit så jääääkla roligt!!!


Återbesök... OCH vin!!

Idag var det alltså dags för återbesök i Kristianstad. Tar 1 timmer och 12 minuter att köra, med andra ord liiite drygt på den fruktansvärt tråkiga vägen!!
 Väl på väg ser jag att en varningslampa börjar lysa, det är det där jäkla ringtrycket... Jag har ju bytt däck idag så jag vet inte om det kan ha med det att göra... Jag fortsätter att köra en stund till tills det blinkar till ytterligare en varningslampa... BENSINEN!! Jag har ju för fasen ingen bensin kvar... Mitt i skogen och jag har ingen aning om hur långt det är till nån bensinmack... Hamnar i Perstorp och hittar en lite sketen mack som heter "Bilisten" ha ha... Perfekt tänkte jag och körde in och tanka!!

Tillslut kom jag fram och kommer upp på avdelningen, där sitter två stycken varav jag bara känner igen den ena!! Men det var inte hon jag kände igen som gav sig tillkänna utan den andra sa hej och verkade vara riktigt tjenis med mig. Jag verkade nog se ut som ett livs levande frågetecken för hon förklarade sig med att vi delade rum...!! Jag blev helt paff och chockad över att se henne och var tvungen att fråga om hon hette Jessica!!! Nämen Nej sa hon då... Jag tyckte genast att det kändes väldigt pinsamt... Jag trodde det var min rumsgranne som låg i sängen bredvid mig, för hon heter Jessica, men så var det ju såklart inte... Försöker lirka mig ur på nåt konstigt vis och går vidare...!! När jag träffade dom andra som opererades samma dag som jag, började jag förstå, hon trodde förmodligen att jag var Jessica, och jag trodde att hon var Jessica!!!! Åhhh vad jobbigt!!

I alla fall... Jag hade tiden 16.45 så jag kom upp på avdelningen vid 16.30, då får jag reda på att det var väldigt försenat. Jag tror jag kom in till läkaren vid 18.30...Oh my god... Ett besök skulle ta ca 15 minuter!! Gick inte riktigt enligt planerna!!

Hur som helst så hade det gått jättebra för mig, ja, för alla oss som var där!! Vi hade gått ner mer eller mindre ungefär lika mycket!! Vissa lite mer, vissa lite mindre!!
Jag fick även utskrivet ett papper på mina resultat!! Som ni vet vill jag inte skriva ut vad jag väger och vad jag har för BMI och allt det här. Men jag kan skriva hur mycket det minskat!!

              
                                                     (lånad bild)

När vi vägde in oss i Lund i somras frågade hon om det är det mesta jag vägt. Nej det var det inte, utan det var ytterligare 3 kg... Så läkaren räknade först utifrån den vikten som jag inte alls haft med i mina beräkningar!! Så den får heta MAXvikt...

Vikten
Från Max vikt till op.dagen: -11,1
Från Op.dagen till idag: -9kg
Totalt -20 kg

BMI
Från MAXvikten fram till op.dagen: -4,1 neråt i BMI
Från op.dagen fram till idag: - 3,3 neråt i BMI
Totalt: -7,4

Midjemått
Har tyvärr inget mått från maxvikten.
Från op.dagen till idag: - 7 cm

Förlorat i procent
Totalt har jag tappat 26% fett

Staplar man upp det såhär så ser man ju att det verkligen händer nånting...!! Men kom nu ihåg att MAXvikten är 3 kg mer än vad jag räknat. Så från och med nu räknar jag därifrån!!
Sen när jag går ner mer kanske jag blir mogen för att skriva ut hur mycket jag väger etc. Men det känns fortfarande alldeles för jobbigt!!

Sen ville läkaren att när jag gått ner ytterligare 20 kg ska jag kunna träna spinning och även annat 5 gånger i veckan!! Och det är alltså ALL typ av träning, inte bara spinning, utan även dessa jäkla promenader, som jag vet jag är dålig på...!!!

Men det bästa av ALLT!!! Nej usch det är absolut inte det bästa. Men nånting jag längtat efter nåt så vedervärdigt... JAG FÅR DICKA VIIIIIN!!! Och Maritini med för den delen!!! Så jäkla glad!!! Låter lite smått som en alkis, men nu när jag får så lär man väl inte va sugen mer. Det var säkert bara för att min INTE fick som man var sugen!!

Oj vad långt detta blev!!! Aja.... Sån e jag!!


Däckbytardag...

Idag var jag iväg och skulle byta mina däck på bilen!! Hann ju aldrig packa in dom i bilen igår, eller rättare sagt, det var mörkt ute när jag kom hem och då ville jag inte hålla på med det...!! Det där garaget är inte det roligaste att vistas i och när det dessutom är mörkt ute, så nej tack!! Så jag gick upp i god tid och fixade det i dag i stället...!! Och vilket jädrans härligt väder det var!! Så jäkla skönt ute!! Riktigt njöt när jag var ute...!! Dessutom var det en riktig baggis att få in däcken i bilen!! Kom bara ihåg att dom var svintunga... Men tji fick jag!! Kanske hade min träning gjort susen och jag blivit stark som en nötkärna!!

                   
                                                                  (Lånad bild)

Men när jag kom hem och skulle in med sommardäcken i garaget igen fick jag en chock... Fasen vad tunga dom var då!! Det var nog det jag hade färskt i mitt minne...!! Jaja... Tji fick jag för den träningen!!!

I eftermiddag drar jag till Kristianstad. Ska på det första återbesöket efter operationen. Vägde mig faktiskt i morse för att ha ett hum om hur mycket jag väger när jag väger mig där. Och då hade jag gått ner nästan ett helt kg sen i torsdags, kändes faktiskt jätteskoj!!! Hoppas bara dom är nöjda med mitt jobb so far!!

Skriver och berättar hur det gick ikväll...!!



Söndagar!!

Det är den värsta dagen på hela veckan!! Gillar inte alls söndagar. Det är oftast en dag som bara går utan att man egentligen gör nåt. Det är då man kanske ligger bakis eller bara slappar i soffan!! Alltså inte har ett skit för sig... Jag har lite svårt för såna dagar. Jag har ganska stort socialt behov, det har jag, om inte annat, upptäckt det senaste halvåret. Jag har väldigt svårt för att bara vara hemma, själv. Det kommer bara en massa tankar då, såklart på Erik och på hur livet kunde bli som det blev. Vi som hade det så bra!!

Hur som helst skrev jag nån status på facebook idag om att jag tycker Söndagar är skit eller nåt sånt!!! Där fick jag massor av kommentarer, tillslut bestämde jag och Jönsson (Caroline) att jag skulle hem dit på en fika!! Jätteskoj, vi träffas inte så ofta så det var trevligt!! Hon fyllde år i veckan så hon hade lite tårta kvar från igår då hon hade familjen på besök. Även en kompis till henne med sina två barn kom över!! Mycket mycket trevligt!!

        

                 Jönsson, jag var tvungen att sno den här bilden, hoppas det är ok!!

I morgon ska jag kasta in mina vinterdäck i bilen, eller ja, kasta och kasta, snarare kämpa som en idiot för att få in dom i bilen, för att sen bege mig iväg och få hjälp att byta dom på bilen...!!
Sen på eftermiddan ska jag på mitt första återbesök i Kristianstad efter operationen. Lite nervös är jag allt. Lite rädd att dom kommer klaga på min viktnedgång. Men vi får se vad dom säger!! Kul att träffa alla andra tjejer med som opererades samtidigt som jag. Vi alla valde tiderna efter varandra just för att få se hur den andre ser ut!! Ska bli jättespännande!!!


Helsinborg by night!!

Igår på dagen åkte jag med Zandra till IKEA!! Observera att jag kom därifrån tomhänt...!!

På eftermiddan/kvällen var Zandra och hennes mamma på teater på dunkers kulturhus i Helsingborg, tanken var att jag skulle hänga på men när jag skulle boka var det slutsålt. Synd, för den var tydligen riktigt bra!!! Istället träffades vi efteråt och gick ut och åt. Jag hämtade först och hämtade Rikard i Höganäs för att sen möta upp Zandra. Marita skulle iväg på annat så hon kunde inte äta med oss!! Jag hade bokat bord på Big Buddah... Hörs ju klart på namnet vad det är för mat, och den är fantastisk!! Jag frågade när vi satte oss om jag fick beställa halv portion. Det fick jag inte så jag fick beställa en hel, äta det jag orkade och ta med resten hem. Eller ja, resten och resten!! Jag bad om att få halva som var kvar... Och detta var vad jag fick med hem...

              

Kommer ju fasen ha mat för 7 veckor framöver. Nej då... Jag kommer nog äta det jag kan idag sen kommer jag nog inte spara nåt mer. Det är inte så mycket ris i jämförelse med annan mat...!! Vi får se hur det blir!!
Efter vårt lilla restaurangbesök körde vi vidare hem till Patrik och våldgästade honom. Sandra var inte hemma så vi störde i hans X-box spelande... He he!! Men gott kaffe fick vi i alla fall!!

Idag ska jag hem till Jönsson på lite fika!! Det lånar sig ibland att skriva på facebook att man har världens tråkigaste dag. Då finns det såna själar där ute som bara säger "men kom så får du tårta". Men går sånt att motstå!!! Svar: NEJ!!

Men det var kl 15 så innan dess ska jag ha tagit mig i kragen och städat och fixat lite härhemma. Så mycket roligare det blir att komma hem om man har det lite fint i alla fall!!

Sen vill jag bara skriva en lite grej här. Jag vet at jag kanske tjatar ganska mycket just nu om mina nya matvanor, kläder som inte passar etc etc. Tycker ni det är jobbigt så behöver ni heller inte läsa!! Men det här är en fruktansvärt stor omställning i mitt liv och jag behöver få ventilera mina tankar och funderingar!! Dels för att jag vet att många är intresserade av hur det går och dels så är det för min egen del för att kunna hinna med mentalt på att faktiskt kroppen förändras!!!

Med det sagt så går jag och gör lite lunch!!


Kul bild...!!

Idag när jag vaknade i morse såg jag att jag blivit taggad i en bild av Johan Häll på facebook... Han och jag har växt upp tillsammans och följts åt hela livet...!! Hans mamma var dagmamma där jag gick sedan 8 månaders ålder!! Sen har vi följts på lekis, skola och till och med samma klass i gymnasiet. Vi åkte till och med på studentflaket ihop med en annan kille, David!!
Riktigt skoj tycker jag!!

Var ju såklart tvungen att göra om bilden till min profilbild...!! Sååå roligt...!! För er som ej är vänner med mig på fb får såklart se bilden här...!!


Det är Johans mamma Åsa som håller i vagnen och det är Johan som sitter i vagnen, dock en aningens sur, ha ha!! Sen är det då jag med stans snyggaste frilla. Och bakom mig en kille som heter Klas!!!

Nu ska jag göra mig i ordning och dra till IKEA!!!! Observera att det inte är JAG som har ett ärende dit. Jag följer bara med som sällskap. Det är Zandra som ska dit!! Så det så!!


Funderat!!

Ikväll i pauserna till idol blev jag lite sugen på att prova lite kläder som jag har här hemma... Har ju en del som ni kanske vet. Dessvärre är det ingenting av det (framförallt mina klänningar) som jag anväder regelbundet!! Jag älskar dom verkligen, men tror ju dom är på väg att bli en aningens förstora!! Det är speciellt två klänningar som jag tänker på. Och det är den jag hade på Helena och Fredriks bröllop i somras....

              
               I mormors tvättstuga innan avresa till bröllopet!!!! Ha ha ha...

Och även den jag hade på nyårsafton... Den känns samtidigt lite speciell då det var min och Eriks sista nyår tillsammans... Men samtidigt så tycker jag om klänningen massor...

              
Jag och älskling vår sista nyårsafton, helt ovetandes om vad som komma skall...

Vi får se!! Jag kanske fortfarande kan ha dessa två, men dom lär ju garanterat bli förstora. Och då ska jag kolla om det kanske går att sy in dom eller till och med kanske sy om dom lite... Eller ja, inte jag såklart, men en sömmerska eller nåt!! Vi får ju se vad man kan hitta på!!

I idolpausen ska jag gå och testa lite så får vi se...!! Kan bli lite kul... Kanske kommer bilder, eller så ser det ut som "Hej-kom-och-hjälp-mig..." Ha ha... Snarare det senare!!


Frillan...

Igår fick jag ett infall och tyckte mitt hår bara var såååå trist.... Och om jag ska vara riktigt ärlig tror jag inte att jag varit till frissan på ca 6 månader. DET är inte OK!! Nu var det så långt så det hela tiden fastnade i armhålorna, ha ha det är sant, och bara i allmänhet var i vägen!! Ingen lyster och definitivt ingen volym, bara hängandes... Därav den ständiga hästsvansen. Nu när jag tänker efter har jag satt upp håret igen i en hårsnodd... Vanan antar jag...!!

Så här blev det...
Dock lite trötta ögon, varför vet jag inte för jag är pigg som en mört!!! Konstigt vore det annars när man proppar i sig 7 miljoner olika vitaminer om dagen.... Ha ha ha!!

              
                       Moccafärgat!! Så nu har jag kaffe i håret... Ha ha ha!!

Jag blev i alla fall nöjd och det är huvudsaken...!! Fick lite tips på hur man skulle forma håret...!! Så jag ska testa det i morgon tänkte jag!!

Efter frissan gick jag in på Vårdcentralen (Klippan) och hälsade på. Har inte varit där sen jag slutade den sista augusti. Jättekul att träffa alla igen och alla kommenterade att jag gått ner i vikt. Kändes faktiskt riktigt skoj!! Gick runt och pratade lite med alla möjliga...!!

Sen tog jag mig hem och åt lite lunch!!! Och resten av dagen har tillbringats till att inte göra nånting... Ringt runt lite samtal som jag behövt ta tag i så det är skönt att det är avklarat!!
Skickade in mina papper till A-kassan och faktiskt dessutom en enkät om hur jag tyckte mitt senaste besök på vårdcentralen var!! Dom fick toppbetyg av mig!!!
Brukar inte skicka in enkäter men jag tänkte det kunde vara bra...

Ikväll blir en ensamhemma kväll till IDOL!! Ska bli kul att se det igen för jag missade förra veckan!!


Grannen...

Idag träffades jag och Zandra på Familia och tog en fika. Jag var ju tvungen att byta mina skor som jag köpte igår. Dragkedjan var paj på den ena... Hoppas bara att dessa håller...

               
                                              Lika samma blev det som igår...

Vi tog en fika på Espresso house och båda tog en varsin blåbärspaj, jag tog en varm choklad till det... När vi väl började fika känner jag redan efter några tuggor att det tar stopp. Orkade inte mer helt enkelt. Jaha. Vad roligt då!! Hade jag ätit hälften ungefär så hade jag inte brytt mig, men nu hade jag kanske tagit 4 tuggor på den... Då blev Ohlsson snål och begärde en doggybag... Den varma chokladen drack jag inte ens hälften av. Men den sket jag i...!!

När jag kom hem kom min närmsta granne och sa hej. Jag har bott här i 4,5 år och aldrig sett kvinnan... Men hon var i alla fall trevlig...!! Hade tydigen fått nys om att Erik gått bort och beklagade sorgen!! Ja, vad säger man, eh he he, tack!! Usch, gillar inte att folk beklagar sorgen, jag vet ju i och för sig att man ska göra det, men jag trodde inte jag skulle behöva vara med om det i den här åldern... Kanske som gammal!!

Hur som helst undrade hon om hon fick ta lite skott eller nåt av mina rosor... Visste ju för fasen inte att jag hade en sån... Så hon får ta hur mycket hon ville...! Gud vad jag är snäll. Jag vet!!!

Ikväll var jag iväg på spinning... Och han som höll i det idag hade precis gjort ett nytt program. Ett tuffare än innan. Det var det Zandra gick på dagen efter min operation och sa att det var skit tufft!! Då kan ni tänka er vad jag och Zandra gick igenom idag... Oh my god...!! Trodde han fullständigt slulle ta livet av oss... Men vi överlevde allihop...!!

Nä fy va jag skriver... Men orkar ni inte läsa så läs inte då... Lönt att jag skrev det nu när jag är klar.... Ha ha ha!! Tji fick ni....

Just det... I morgon ska jag till frissan!! Ska försöka lägga upp bild på det sen.... Inte lätt att ta på sig själv...!



Vägningsdag...

Jag kommer i ärlighetens namn inte ihåg vad jag vägde förra veckan. Jag hade då gått ner 1 kg sen förra veckan igen... Men nu tror jag att jag faktiskt gått ner några hekto i alla fall... Det går inte fort, men det får neråt i alla fall...!! Och glad är jag för det. Hellre lite ner än upp...!! På måndag den 25 oktober ska jag på återbesök. Hoppas dom är nöjda med mina resultat so far...!! Så jag säger att jag fortfarande ligger kvar på -18 kg... Det låter kanske tjatigt, för varje gång nån frågar mig hur mycket jag gått ner så säger jag 18. Men det är för att jag dragit till och från i decimalerna och kanske rundat av så det låtit mer än vad det kanske är... Men idag kollade jag på miniräknaren. Och då stod det exakt 18 kg...!!

              

Ha ha... Absolut ingen tillgjord bild, håller absolut inte in magen och håller verkligen inte andan... Ha ha ha!!


Igår när jag skrivit på pappret ang mitt jobb som gjorde mig arbetslös så körde jag till Familia och köpte mig ett par skor...!! Så här ser dom ut...

              

Vad tycker ni...? Köpte dom på skopunkten och hör och häpna... Jag hittade bara dessa, så det blev inga ta 3 betala för 2 för min del...!! Jaja... Hoppas jag kan ha dom lite i vinter med. För dom är inte så fodrade tyvärr...!!

Nähä... Här har jag inte tid att sitta... Jag ska ju till arbetsförmedlingen ju...!!



200 år och så jag...!!

Idag var det 200 år sen som Jean Baptiste Bernadotte kom till Sverige för att bli kung... Samma dag fast 200 år senare tar jag ett lika stort kliv. Jag har lagt vården bakom mig efter 10 års slit inom vården!! Idag blev jag nämligen uppsagd från mitt arbete på hospice. Anledningen, att jag inte klarade det psykiskt efter Erik gick bort...!! Men jag hänger inte läpp för det (jo såklart jag vill ha ett jobb) utan jag ska få en jobbcoach i 6 månader som kan hjälpa mig se över lite vad jag är intresserad utav och vad jag kan tänka mig att jobba med.. Jag ser verkligen fram emot detta och hoppas man kommer få en massa tips och idéer på hur man ska skriva CV och hur man ska vara attraktiv på marknaden!! Känner mig riktigt på hugget faktiskt...

Nog om det... Och verkligen nog om historia!!

Igår var jag iväg till Väla och kolla runt lite... Jag har sen länge tänkt på en lampa som står på fot i fönstret och som man kan byta ut till stjärna till julen... Fanns på Clas Ohlson så jag drog dit och titta... Jag tittade inte bara, köpte den med... He he...

                   
                   
                   

Gillade verkligen stjärnan, lite svår att få snygg... Nu hade jag bara kastat upp den för ett foto. Får piffa lite extra till julen. Och skärmen var jag lite osäker på i butiken men inte längre. Tyckte verkligen att den gjorde sig i mitt fönster...

Och alla ni vet ju att jag går på spinnng... JAG HAR INGA TRÄNINGSTRÖJOR!! Jag har vissa tröjor som jag använder under träningen, men dom är nämligen så att när jag sitter på cykeln så lutar man sig framåt, och så även tröjan... Man ser alltså RAKT IN!! Så nu har jag köpt mig en annan tröja som jag ska ha på träningen...

                   

Och som ni vet så bor jag i hus, själv, och är mörkrädd ibland... Tycker inte om att gå in i rum som är mörka!! Och såhär ute på landet kan ju strömmen gå, peppar peppar har jag/vi inte varit med om det så många gånger, men det har dock hänt!! Och vad behöver man då... Jo, en ficklampa. Den jag har lyser inte så bra... Det spelar ingen roll hur många gånger jag byter batterier, den bara glöder... Men nu ni... kolla in min nya...

                   

En LED ficklampa för en sisådär 50 pix på Rusta... Inte illa pinkat tycker jag i alla fall...

Och idag när jag hade varit i Helsingborg för att skriva på det där pappret om mitt jobb körde jag till Familia och köpte ett par skor på skopunkten!! Behövde ett par för den kommande KALLA vintern, men tror jag kom hem med ett par kanske inte så jätte varma... Ska prova dom igen i morgon för att känna efter. Lägger ut foto då med. Orkar faktiskt inte nu...

I morgon är det även vägning som står på schemat... Hoppas hoppas hoppas det gått ner nåt....!!




Classe...

Ska eventuellt till Clas Ohlson idag och kolla på en lampa jag sett... Det är en kombinerad vanlig lampa och stjärna som man har på julen... Kostar "bara" 99:- nu fram till den 7 november annars kostar den 179:- så det tycker jag var bra rabatt!!

Jaha... Här försökte jag lägga in bild på lampan, men den totalvägrade att visas på bild på min blogg... Ni får helt enkelt vänta till senare när/om jag köpt den...!!

                   


Väntan är över...

Nu mina vänner kommer inlägget med bilderna från min lilla Uppsalatripp!! Åkte ju upp i torsdags, mitt på dagen. Var inte alls mycket folk på planet och det var väääldigt skönt!! För jag fick sitta helt själv på min rad!! Då passa jag på att ta fram kameran och knäppte den här härliga bilden...

                   
                                              Bara ÄLSKAR den här bilden!!!

När jag landat tog jag bussen in till Uppsala och därifrån bussen ut för att hämta den bil jag och mamma hyrt under helgen!!
Håll i er nu... Här kommer den...

                   

På sidan står det "Rent a Wreck" ha ha ha... Hyr ett vrak... Men jag tyckte faktiskt vraket var helt ok att köra omkring med. Passa perfekt för vårt ändamål... Vi skulle ju bara ta oss fram till olika ställen!! När jag hämtat den körde jag och hämtade min morfar för att ta honom till sjukhuset och hälsa på mormor... Hon har legat inne ett tag nu men hoppas att hon snart blir frisk...!! Vi var faktiskt där varje dag och hälsade på. Kändes bra tycker jag. Lite jobbigt är det allt när jag bor härnere och inte kan hjälpa till med nånting...!!

På fredagkvällen hade jag bestämt, sen ett tag tillbaka, en träff med mina gamla jobbarkompisar från när jag jobbade på Ackis!! Det var sååå trevligt och vi prata och skratta lika mycket som innan!! Kändes jättebra. 

                     
                                                  Elin med hennes lille Viktor!!! Så söt!!!

                   
                                                            Karin, Gry och Elin...

                   
                   

Vi hade verkligen superkul... Alla tre tjejerna hade hunnit fått barn alla tre på dessa år som vi inte setts!! Kändes jättekonstigt att se alla med barn. Men ni var sååå goa mammor!! När bilderna togs var det två som sov och missade kameran!!

På dagen på fredagen åkte jag och mamma till Gränby Centrum (och för alls skåningar är det Uppsalas Väla) Jag har ju inte köpt några kläder till mig själv på evigheters evigheter!! Inte så lönt om jag säger så!! Men snart börjar det bli dags. Jag hittade faktiskt en skjorta som jag även köpte... Fanns inte i den storlek som jag i vanliga fall alltid haft så jag tog två stolekar mindre än jag brukar. Tänkte att jag kommer INTE kunna ha den!! Men... den bara slank på när jag drog den över huvet!! Blev så jäkla glad så jag bara stog och hoppa i provrummet... Tur att mamma var med så jag slapp stå och hoppa för mig själv!! Ha ha ha...!!

                                                   Här kommer en bild!!

                   

Den kommer bli en stor favorit i höst/vinter så länge som den passar!!

Men jag upptäckte idag att jag skulle behöva fler t-shirts som jag kan träna i!! Har inga bra tröjor, och dom jag har blir så urringade när man sitter på spinningcykeln... Och jag är INTE där för att flasha, jag är där för att träna!! Punkt slut...!!

Nu är jag svinigt trött... Mina ögon svider och jag vill inget annat än sova!!!


Lovar lovar och lovar!!!

Jag lovar att jag ska lägga ut lite bilder sen min Uppsalatripp ikväll... Jag ska bara iväg och träna nu och sen göra middag, samt såklart äta den...

Tålamod mina vänner... Tålamod...!!

Sista dagen...

Idag var sista dagen som jag varit här i Uppsala!! I morgon åker jag hem igen!! Ska bli skönt samtidigt som jag känner att jag vill va här längre, dels för att hjälpa till med mina morföräldrar som är skruttiga och sen för att jag inte hunnit träffa alla som jag egentligen hade velat träffa!! Jag hade inbokat sen länge en träff med mina gamla jobbarkompisar som jag jobbade med på Akademiska sjukhuset...!! Vi träffades i fredagskväll, bilder kommer i morgon. Sen hade jag även inbokat en träff med Hella, tyvärr blev det knapert med tiden både för mig och henne så det blev ingenting... Vi får ta det nästa gång i stället...!!

Jag försökte faktiskt föra över lite bilder idag från kameran. Misslyckades totalt men jag lovar att det kommer bilder i morn...

Ska på spinning med Zandra i morgon igen.. Hoppas hoppas det känns bättre den här gången än sist jag var... Då var det tungt och myyyyycket jobbigt....

Nu är det slutet på Ensam mamma söker... MÅSTE SE!!


Kom på en grej...

Hade tänkt lägga ut lite bilder härifrån Uppsala, men det sket sig... Jag kan ju inte redigera dom i mammas dator för hon har inte det programmet som jag har hemma!! SKIIIIT!! Jaja... Då får ni klara er utan bilder så länge..!!

Idag var jag och mamma runt och kolla på ett köksbord till henne... Det hon har är väldigt litet. Det får plats typ två tallrikar sen är det fullt...!! Men nu hittade hon faktiskt ett på EM möbler som var ett klaffbord och dessutom två lådor på vardera sida för smart förvaring...!! Och vid det bordet skulle man kunna sitta 6 personer, ihopfäll 2 st!! Så jag tycker det var ett bra köp hon gjorde... Dessvärre får hon inte hem det förrän om nån vecka!! Hade ju annars tänkt hjälpa henne att montera det...!! Jaja... Där fick man för man va snäll!! Men tanken var ju god i alla fall!!

Sen bar det iväg till mormor på sjukhuset, föst iväg och handla napoleonbakelse till henne som hon längtat sååå efter!! Då precis ringde min moster och sa att hon och morfar var där oxå!! Så vi blev ett helt gäng som satt där och fikade...!! Mysigt!!

                   
                                (Lånad bild)

 

Nu är vi hemma igen och ska snart börja med middan!! Det blir tacos ikväll!! Jag som INTE ätit nån napoleonbakelse är ju lite smått hungrig nu medan mamma sitter och mår illa!! Jaja... Vi får väl vänta en stund till då innan maten!!

                   
                                            (Lånad bild)


Nä... Nu blev jag så jäkla sugen så nu går JAG och gör mat!!! FAAAAAAN..... Nu när jag sitter och skriver kommer mamma på att vi inte köpt några tacokryddor... Fasen oxå... Det blir affären igen... Helvete!!!


Uppsala!!

Nu är jag hemma hos mamma i Uppsala...!! Svinkallt och blåsigt!! Ungefär som hemma med andra ord...!!

Innan jag skulle åka hemifrån hände nåt som inte hänt tidigare... Rätt svinigt faktiskt!! Så är ni känsliga så sluta läs...
Jag skulle äta lite lunch innan då det skulle dröja så länge innan jag fick äta nästa gång annars. Så jag värmde lite rester från frysen, köttfärssås och spagetti. Fick i mig två tuggor...!! Sen tog det bara tvärtstopp... Svinigt ont gjorde det med... Antagligen åt jag lite för fort och kände mig stressad och just den kombon funkar inte för mig...
Det gjorde som sagt svinigt ont och det som brukar hjälpa är att man ligger och vilar en stund. Men hade jag tid för det eller...Svar NEJ!! Jag var tvungen att bege mig och när jag sitter i bilen kommer dom här kramperna hela tiden!! Tänkte i mitt stilla sinna att det kanske skulle hjälpa med en klunk vatten. NEEEEEJ Det blev ju fan VÄRRE!! Och jag försökte rapa hela tiden men jag fick bara en massa slem i munnen som jag svalde, men då blev det ju värre igen... Och allt detta samtidigt som jag körde bil... Tillslut började jag klökas (tänkte att det går ju bra att göra det för jag kan ju ändå inte kräkas!!!) Efter ett tag kommer det upp, I MUNNEN, allt vatten och även slem och sånt... Vad fan gör jag. Körandes med vattenspya i munnen!! Jag får ju helt enkelt svänga av och spotta ut allt... Trodde ju aldrig att jag skulle kunna åka igen... Fortsatte att krampa... Tillslut släppte det faktiskt efter att ha rapat lite...!! SKÖÖÖÖNT!!

Jag vet att det var ett riktigt svinigt inlägg detta, men jag var bara tvungen att berätta detta komiska som hände mig...!!

När jag kom hit tog jag bussen ut till ett ställe och hyrde en bil. Så nu skyltar jag med "Rent a Wreck" på sidan av bilen... Jag vet att det är pinsamt, men vad gör man inte...!! En jättesöt hyundai, en turkos en... Ha ha!!! Ska nog ta ett kort på den sen så ni får se den....


Nu sitter vi och kolla på Robinson, tog precis slut i och för sig så nu är det Hellenius Hörna!!!


The D day!!

Idag åker jag, som jag skrev i går, till Uppsala..!! Tyvär en väldigt kort tripp så jag kommer inte hinna hälsa på alla som jag egentligen velat träffa!! Hoppas ni har överseende med det...!! Jag är främst där för min egen familj men framför allt mina morföräldrar!!

Nu har jag i alla fall packat klart, endast min hårborste som ska ner... Bara jag inte glömmer den!!

Det är nu jag kommer ha användning för min ryggsäck som jag köpte för ett tag sen!!

                   

Jag ska bara ha med mig ryggsäck idag, ingen jäkla resväska som man måste dra iväg med och så... Den här ska jag ha som handbagage!! Då slipper jag dessutom stå och vänta vid bandet på Arlanda på att min väska ska komma och då såklart missa bussen in till Uppsala!!

Idag var en vägdag...!! Egentligen i morgon men i och med att jag åker så tog jag det idag. Man ska ju väga sig på samma våg varje gång...!!

Och resultatet... -1 kg!! ÄNTLIGEN!! Nu hade det ju i alla fall gått neråt...!! Jag det ärjag MYCKET glad över...!!

                   
                   

Usch... Inge roligt att lägga ut bilderna... Men jag har ju lovat!!

Nu ska jag äta en lite tidig lunch för att sen bege mig mot flygplatsen!!

Som jag skrev igår kanske uppdateringarna inte kommer bli så ofta, men jag ska göra mitt bästa!!
Annars skriver jag på måndag igen!!




Hrm... IKEA o VÄLA!!

Oops... Var på Väla och IKEA idag IGEN... Zandra och jag träffades på Väla för att ta en fika/lunch!! Hon var så gullig så hon bjöd mig på fika... Tack underbara vän!!

Det var det ända vi gjorde där på Väla sen gick vi in på IKEA!! Jag behövde lite nya matlådor då alla gick åt till min tortellinigratäng igår... Köpte 4 st likadana som jag hade sen innan... Då är det lättare att stapla dom...!! Hittade även dom här...

                                STRÄNGNÄS Ljushållare grön Diameter: 7 cm Höjd: 5 cm
Köpte 2 st. För ett tag sen köpte jag värmeljus som är storleken större... Och dom får perfekt plats i dom här...!!

Så här blev det hemma...
 
                   

Syns inte så bra... Men där är dom i alla fall!!

Sen är jag faktikt lite besviken på IKEA måste jag säga... Ja, ni läste rätt!! Jag som verkligen älskar det stället...!! Men jag ville se om dom hade nån snygg lampa att hänga i fönstret på gaveln på övervåningen. Nu när jag fått så himla fint där i kupan. Men alla hängade lampor var taklampor med en sån kupa som man sätter mot taket...!! Då skulle man alltså i så fall köpa en sån och själv klippa av kabeln, ta bort kupan och koppla ihop igen!!! BIG NO NO för min del kan jag säga... Blir till att kolla på Rusta, Jysk eller nåt annat billigt ställe...!! Den kommer ju bara sitta där uppe så den ska ju helst inte va svindyr...


Nu är det kanske bäst jag får sätta igång med packningen... Jag åker nämligen upp till Uppsala i morgon!! Tyvärr hinner jag inte träffa så många som jag velat... Är bara uppe över helgen!! Hoppas på längre visit nästa gång... Men nu i första hand tänker jag träffa mina morföräldrar som är lite skruttiga!!

Därför kommer kanske uppdateringarna bli lite färre... Men den som väntar på nåt gott...!!


Äntligen!!

Nu har jag äntligen efter blod svett och tårar... Eller nja!! Endast lite svett i och för sig, fått upp min fönsterbräda!! (Det är ju så fruktansvärt varmt där uppe när solen ligger på!!) ÄNTLIGEN!! Det tog sin lilla tid. Den är ju så förbaskat lååååång och jag tänkte i mitt stilla sinne att jag kunde sätta upp den så som vi monterat ner den. Men det gick ju såklart inte... Fick skruva av dom där vinkeljärnen (eller vad fasen det nu heter, jag är ingen hejare på såna facknamn) och sen skruva fast dom en och en i väggen för att sen lägga på hela brädan och skruva underifrån...!! Nu är den äntligen på plats i alla fall, och det var det som var mitt mål!!

Jag tyckte det blev jättebra i alla fall och nu har även lamporna kommit på plats och även mina blommor jag köpte på IKEA!!

Så här så det ut innan ifall ni glömt det...

                   

                   
                   

Vad tycks... Jag är i alla fall jättenöjd... Kanske lite mer blommor... Vi får se. Har ju inte dom mest gröna fingrarna direkt, så vi får se hur dessa överlever...!!

Nu ska jag till försäkringskassan i Klippan. Jag har ringt hela morgonen men det är så många som ringer så jag kommer inte ens till kön utan för ringa senare!! Kul. Svar nej!! JAG VILL HA MINA JÄKLA PENGAR!!


Vårdcentralen...

Nä jag är inte sjuk. Men idag har jag varit och besökt mitt förra jobb... Var till vårdcentralen och hälsade på. Efter lite tjat från Lotta så tog jag mig i kragen och drog iväg... Ha ha!! Inget ont Lotta!! Alltid lika kul att hälsa på. Stannade dock inte så länge, skulle till affären och komplementhandla till middan ikväll...

När jag skulle åka därifrån (från vårdcentralen) träffade jag en doktor jag inte träffat på evigheter...!! Han frågade hur det var och om jag var kvar på hospice. Berättade som det var att jag inte orkade med det efter allt som hänt... Och jan såg genast ut som ett frågetecken. Vad är det som hänt frågade han... Åh nej tänkte jag då... Han visste inte. Så vi gick åt sidan så berättade jag om Erik. Han blev helt chockad. Och jag blev ledsen, såklart...! Han hade ju Erik som patient för ett par år sen då han hade lunginflammation och kände alltid igen honom när han kom till vårdcentralen (vilket inte var ALLT för ofta), vi var på jobbfest ihop. Det var faktiskt lite jobbigt. Han bad om ursäkt för att han frågade men det kunde ju inte han veta... Så det är lugnt...!!

Nog om det...!! Jag mår bra idag i alla fall... Precis ätit min tortellini gratäng... Hade verkligen sett fram emot den. Men innan maten typ en kvart innan så drack jag vatten... Och jag började må illa... Så maten var inte alls så god som jag väntat mig... Suck... Fick tvinga i mig maten!! Tur man inte äter så mycket längre. Då är det ju mindre mängd mat att tvinga i sig... Ha ha ha!!

                   
                                                           (Lånad från nätet)

Nu ska jag försöka låta bli att va illamående... Får försöka dricka lite så jag får rapa... Ha ha... som ett barn helt enkelt...!!


Spinning...

Ikväll blev det lite spinning... Skitskoj ikväll.. Jag och Zandra har inte varit på nån måndag innan och då var det en ledare som jag tyckte var skitbra för hon körde massa gamla godingar i musikväg...!! Zandra tyckte väl inte det var hennes musiksmak men jag gillade det skrapt!!
Hur som helst var vi skitduktiga och var riktigt på hugget.... Båda två!!

Benen är alltid som spagetti när man går ner för trappan efter passet... Men det är ju ett bevis på att man arbetat hårt i alla fall...

Efter träningen var jag tvungen att köra inom affären och handla lite mat. Hade inget hemma och där inne hittade jag dessa...

                   
                                   Tänkte ha mina blommor i dessa på övervåningen...

Måste bara skaffa lekakulor för dom är så höga... Men på Oj hade dom bara en megapåse. Och det ville inte jag ha!!

Sen så hag jag faktiskt letat efter plugg härhemma...  Hittade bla dessa!!

                   
Ha ha ha.... Det var dagens skämt. Dom här använde Erik när han skulle sätta upp hyllorna ovanför teven... Syns kanske inte så bra, men dom är gigantiska!! Och det vet jag att det verkligen inte behövs...

Nu har jag precis ätit min otroligt fina glamoröst goda middag...

                   

Inte världens renaste spis dock, men detta är min nyinköpta stekpanna från Ullared... En mini mini stekpanna och tre köttbullar och mackisar... Väldans glammigt...!!

Nu soffhäng och teve... Under filten för jag fryser...!!



Ett bra försök krävs en gång till... Ehh??

Den där rubriken vete sjutton hur det blev... Men det jag menar är att jag har försökt mig på att sätta upp den gigantiskt långa fönsterbrädan till övervåningen... Jag har alltså fyra fönster bredvid varandra där och den täcker alla fyra fönster. Jag tog en före bild som jag egentligen hade tänk lägga upp när allt var klart... Men what the hell... Såhär ser det ut nu...

                   
          Tomt och tråkigt... Som ni ser fick jag inte med alla fyra fönster helt och hållet...!!

Ni får vänta med spänning på resultatet... Ska upp igen och försöka. Så förhoppningsvis blir det klart idag...!!
Jag köpte ju blommor på IKEA igår som måste få komma upp nu!! Hoppas det blir fint!!

Efter min lunch gick jag ut på en promenad. Så förbannat härligt väder idag... Klarblå himmel och sol.. Såå himla underbart...!! tog som vanligt med mig kameran men gick åt det andra hållet idag än häromdagen och där fanns inte mycket att fota...!!

                   
              Skytteltrafik av lastbilar i allafall... Ljuger inte om det körde förbi 10 lastbilar...

                   
                                                             Nypon... Mmmm....

                   
                                           Ibland kommer man till ett vägskäl...

Ha ha!!! Har jag alltid velat skriva... Jag väljer dock alltid höger här.... Då kommer man ner till byn Maglaby... Här har Erik och jag cyklat många gånger...!! Och sen vidare uppför på åsen...
 
                   

Den här ballongen har suttit här sen i helgen... Var nog nån vägbeskrivning för det fanns några efter vägen, in mot Kvidinge...!! Tyckte bilden såg lite rolig ut...

Nu ska jag upp på övervåningen igen och fightas lite med fönsterbrädan.... Suck!!



Hrm... IKEA o VÄLA!!

Håll i hatten nu... Idag har jag och Zandra varit på IKEA och VÄLA!!! Zandra skulle kolla upp lite garderober dom ska ha sen och jag passade på att köpa madrasskyddet som jag tänkt köpa sen jag köpte bäddmadrassen, som jag gjorde för ett tag sen nu... Jag är ju kanske inte den snabbaste på att köpa hem vissa saker... Såna som är tråkiga men nödvändiga!!

Sen gick vi över till Väla. Jag kände att jag behövde lunch. Så vi satte oss på nåt café som jag inte vet hur det stavas därför skriver jag inte ut det. Jag tog en toast med ost, skinka och tomat... Men den var ganska stor, så delade dom på den så det blev 2 st trekanter och sallad till... Orkade inte äta allt, åt bara nästan en hel trekant. Fick lite ont i magen så jag vågade inte mer... Plus att jag blev mätt såklart...! Sen (efter vi satt typ 1 timme och fika) så gick vi till DinSko där Zandra hittade ett par skitsnygga stövlar... Själv var jag nöjd med det jag köpte på IKEA!!

Väl hemma prata jag med mamma en stund. Innan jag skulle göra middag satte jag mig som vanligt vid datorn och fejjan!! Där skrev jag lite med Jessica som opererades samtidigt som mig och vi delade även rum. Så tyckte hon vi kunde prata på telefon i stället så vi prata en stund vi med... Blev lite sen middag men det gjorde inget då jag fortfarande inte var hungrig efter den sena lunchen på Väla!!

                   
               Tacosrester från igår, fejjan och ensam mamma söker... Vilket söndagsmys!!!

Men nu har jag ätit och ska kolla på Flightplan på fyran.... Sjukt bra film tycker jag och kan ses om och om igen...


Tacokväll...

Ikväll kom Rikard och Zandra hit och åt lite tacos med mig. Var så sugen på det och vill inte göra det ensam då det blir så mycket mat över. Blev i allafall mycket mat över... Så det blir till att äta tacos i morgon med...!! Men det gillar ju jag!! Kanske inte två gånger om dagen dock, vi får se, jag har ju en fungerande frys i alla fall...

Efter maten ville vi tjejer sjunga lite singstar så vi sjöng kanske nån timme... Sååå kul. Mindre roligt för Rikard som får höra vårt skrålande....!!

Då satte jag igång lite kaffe och satte på en film...

                   

                                            "Min stora feta grekiska semester"


Den var faktiskt riktigt rolig. Många skratt i alla fall...!! Ibörjan tyckte vi nog alla tre att den var lite trist men gav man den lite tid så blev den faktiskt rolig. Men det är ju en typisk amerikansk romantisk komedi!! Och det gillar ju jag!!

Nu har dom åkt hem så jag ska nog snart gå och lägga mig...  Ska nog kolla lite på TV först, men sen så!!






Höst promenad..!!

Igår kväll var jag hem till Rikard och Zandra... Dom bjöd på riktigt god mat...  Beouf bourginon, ha ha var tvungen att kolla upp stavningen. Gårdagens stavning var ju inte den bästa...!! Till det pressad potatis!!! Guuuud så gott..!!Synd man inte kan äta så mycket nu för tiden!! 
Under tiden kollade vi på IDOL!! Så himla bra. Jag har egentligen inte varit nåt idolfan någonsin, men nu när jag är själv har intresset blivit mycket större!!

                   
                   

En trött och sliten Rikard... Dom renoverar ju som fasen i huset och man börjar verkligen se ett fint resultat nu!! Ska bli så roligt att se det färdigt!! Som dom båda kämpat med detta hus!! Helt otroligt. Ni är verkligen värda en stoooooor guldmedalj!! Och trappan blev bara föööör snygg!!

Idag när jag ätit frukost tänkte jag att jag inte kunde sitta i soffan hela dagen och häcka!! Satt och kolla på barnkanalen!! Då är det inte bra!! Så jag bestämde mig för en höstpromenad!! Så himla fint väder ute. Jag tog kameran med mig och gick ut och gick!! Jag älskar verkligen höstens färger på alla träd. Så här blev några av bilderna!!

                   
                                    Ute på landet hittar man såna här små rackare...

                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   

Oj det blev en del bilder ändå!! Det är så otroligt roligt att fota tycker jag. Jag verkligen älskar det... Fick ju kameran av mamma när jag fyllde år förra året. Tyvärr blev det inte så mycket fotande i våras då det hände endel tråkigheter i mitt liv som ni vet. Men nu tar jag igen den förlorade tiden!! Ha ha!!

Nu ska jag snart till affären.. Ev kommer Rikard och Zandra hit på tacos ikväll...!!



Jobbig dag..

Usch idag har verkligen inte varit en rolig dag...!!Dagen började med den efterlängtade vägningen... Nåt jag sett fram emot hela veckan... Jag tycker det känts så bra, kläderna har börjat bli lösare och Zandra som inte ens kände igen mig när vi skulle till spinningen i onsdags... Det har alltså varit riktigt roligt...!!

När jag kliver upp på vågen visar den INTE neråt. Tvärtom... Jag hade gått upp 2 jävla kg... Jag ger fan upp snart...!! Nu är det riktigt jobbigt... Dessutom blev det inte lättare när jag hamnade på Biggest Looser på femman... Satt och stortjöt till det. Och nu är det Greys Anatomy... Likaså där, jag bara sitter och gråter. Dom dör ju som flugor där i alla möjliga sjukdomar. Och då kommer automatiskt mina tankar på Erik...

Tänkte jag skulle lägga ut en bild för denna vecka, men jag är ju som sagt inte på humör så ni får stå ut med bara grimagebilder idag...

                   
                   
                   
                   

                   

Så... Nu har jag fått avreagera mig lite... Inga vackra bilder, men vad göra när man är på skithumör och står och knäpper 60 jäkla bilder och inte en enda blir bra... Då blir man lätt lite less...

Tills Zandra ringde och förgyllde min dag...!! Hon får mig alltid på bra humör när allt är i botten!!! 


         

                                                    TACK BÄSTASTE ZANDRA!!!


Nu står det städ på schemat... Det har det gjort hela dagen men jag har mest ägnat mig åt att sura över mina jävla kilon... Men nu efter Zandrasamtalet är jag på hugget igen och ska greppa dammsugaren och städa lite...!! Sen ikväll blir det "Böf Borgingon" ha ha ha... Vet fasen inte hur det stavas, hemma hos Rikard och Zandra...!! Och självklart IDOL!!! Får ju inte missas!!


Städa var det ja....



Leon...

Idag skulle jag och Zandra iväg och träffa Angelica och lille Leon... Vi skulle träffas vid 16 tiden, men fick ett sms av Zandra vid 14 tiden att hon inte orka för hon fått jordens huvudvärk... Stackare... Så jag fick bege mig själv!! Och tur var ju det. För Angelica hade bakat en suuuupergod kaka och sen fick jag ju mer gostid med Leon... Ha ha!! Nej då, tråkigt att du inte kunde Zandra...!!

Vi satt och prata om allt jag och Angelica samtidigt som vi gosade med Leon!! Sååå mysigt...!! Han har blivit så stor. Så kul att se hur han utvecklas...

                   
                                      Hur söt får man vara egentligen.... Va va va!!!

Den här bilden är tagen för några veckor sen. Så lite större har han allt blivit... Här sover man gott på mammas axel...


När jag kom hem därifrån... Kollade jag posten. Och kollar på ena reklambladet... Jag vet inte om jag är sen på det eller om det är en nyhet... Men kolla in detta säger jag bara....

                   

Fatta... Oboy med daimsmak... Är det nån som provat den och tycker det är nåt att testa...??? Jag är riktigt sugen på att prova...!!


Väla x 2

Jaha... Då var jag iväg till Väla idag igen... Igår var jag dit oxå och köpte mig ett par strumpbyxor då mina brallor börjar bli en aningens förstora... Tänkte dra ut på det in i det sista innan jag köper nya brallor. Så jag köpte ett par svarta strumpbyxor så kanske man kan ha kjol ett tag i alla fall...

Berättade för mamma att jag köpt dessa strumpbyxor så hon ville oxå ha såna... Det var bara att åka tillbaka och handla ett par till henne med... Denna gången tog jag med mig Jönsson... Vi gick in på Zizzi där jag köpte strumporna och stog och prata med Anita och Dessi... Sen gick vi och lunchade på Grafitti. Jag tog en liten bakpotatis... Och jag orkade inte äta hela... SÅÅÅÅ SJUUUUKT!!! Har inte riktigt insett hur lite jag äter nu för tiden!! Det är sjukt små mängder...!! Ha ha ha!!

Var in på Village med och titta runt lite... Var där igår med och glömde köpa det som jag tänkt, nämligen lite småsten och ett hjärta... Kolla hur det blev...

                   

Ikväll var det alltså dags för att börja träna igen... Jag och Zandra körde 1 timmes spinning...!! Var inte riktigt pigg på den innan men fasen vad skönt det var efteråt... Benen gick som på en duracellkanina sa Zandra när vi hade hoppat av våra cyklar... Ha ha ha!! Vilken liknelse...

Nu är det dags för min hatsåpa... Kungarna av Tylösand... Undrar hur många som kommer spy i det här avsnittet...



Gammal som gatan!!

Alltså jag måste ha blivit jävligt gammal... Har sett den där realitysåpan "Kungarna av Tylösand". Går på femman på onsdagar.



Och tycker det är en skitsåpa... Vet inte riktigt vad det går ut på förutom att dom super, svinar och funderar vem dom ska ligga med...!! Shit vad gammal jag låter...!!

Nu har det kommit ytterligare en såpa... Visserligen där det ligger lite arbete bakom... "Bartenderskolan"



Går på trean och startade idag.. Så jag vet egentligen inte så mycket om det än. Men verkar vara samma där...!! Den första kvällen blev dom tillsagda att INTE gå ut och festa för det skulle bli en tidig och hård dag. Nästan ALLA gick såklart ut och festa...

Men det riktigt sjuka är att jag INTE kan låta bli att titta på skiten... Måste bara se det...!!! Ha ha ha... Sjukt!!


Godnatt från en gammal en...


Väla igen...

Idag for jag till Väla... Hade inget bättre för mig så jag drog dit. Var faktiskt ute efter en ryggsäck, vilket jag hittade en på stadium... Så jag är nöjd... Ville ha en lite större så det blev en på 27 Liter.

Här kommer bilder på två saker jag köpte i Ullared när jag var där i söndags...

                   
Ha ha... En is skrapa... Så nu behöver handen aldrig mer frysa när man skrapar!! Jag som ALDRIG använder vantar!!

                   

                  Och såna väggord som är så poppis nu.... Tänkte sätta upp i sovrummet....



Men nu måste jag bara berätta en sak. Min mormor är bara så söt. Nu när jag opererats så har hon sagt till mamma att jag har en present hemma hos dom som jag skulle få... Åh vad roligt tänkte jag, undrar vad det kan vara!! Så mamma berättade HELA historien för mig... Då har mormor alltså sagt till mamma, "Men nu när Maria går ner så mycket i vikt så kan hon ju få mina gamla trosor som jag inte kan ha längre..." Ha ha ha...!! Hon är för rolig lilla mormor...!!

Och med det sagt så slutar jag skriva.... Ha ha.... Vet ju inte vad jag ska skriva mer idag....




Önskemål...

Nu blir det två inlägg på raken... Det hör verkligen inte till vanligheten!! Men jag har fått önskemål om en helkroppsbild på mig... Jag har visserligen kläder på mig, INTE mogen för några avklädda bilder än!! Om jag någonsin är det...!! Nu har jag tyvärr inte bra "före" bild i helkropp... Men ni får denna ändå!!

                               

                                        Usch fy vad stor bilden blev...!! Jaja... Här har ni i alla fall....




Oj vilken helg...

Det blev inte inlägg helgen... Jag hade verkligen inte tid. Gick upp och åt frukost. Sen började det. Jag började baka bullar. Gjorde degen lät den jäsa, städa lite överallt och sen dags för utbakning. Det ska ju inte ta så lång tid... Om man inte bor i mitt hem, med en ugn från stenåldern som för det första tar ca 30 minuter att bara värma upp, sen tar 1 plåt med bullar ca 20 minuter....!! MEN FATTA!!! 20 MINUTER!! I en vanlig ugn från den här tidsepoken tar en plåt ca 8 minuter!! SUCK!!!

Kl 15 kom Eriks familj och skulle kolla lite böcker, CD-skivor och filmer. Allt gick åt. Skönt!! Då slipper jag slänga det. Och självklart bjöd jag ju på mina UUUUUNDERBAAAARA kanel bullar!! Ha ha...

När några hade åkt stannade Patrik, Sandra, Rikard och Zandra kvar... Vi hade en riktigt trevlig singstar kväll... Har ju inte vetat var mina micar har varit så spelet jag fick av mamma i julklapp julen 2008 öppnades igår... ABBA-singstar!!! Så jäkla roligt... Tack mamma, det var en underbar julklapp!! Ha ha ha...

Här kommer lite bilder...

                   
                   
                   
                   
                                                               En stolt farmor...
                   
                                                                       Busfrö...



Och lite singstarbilder....

                   
                   
                   
                   

Det var lördagen det...!! Vi hade jättemysigt, hela eftermiddagen och kvällen!!

Söndagen gick jag upp halv sju, hoppa in i duschen och blev hämtad av Zandras mamma för att åka till Ullared med Zandra, Angelica och Marita... Alltså endel av familjen Nilsson!! Vi hade det riktigt mysigt... Vi tog med oss frukost så vi stannade på vägen och satt i bilen och fika en stund innan vi sen begav oss mot Gekås!! Det var inte bara vi som hade den idén att åka dit... Fy fasen va med folk... Vi bestämde oss för att ta 2 kundvagnar och dela i stället för en varsin. Och tur var det, det var jobbigt nog med 2 kundvagnar...!! Vi hittade MASSOR!! Riktigt skoj att komma dit ibland... Vi var där kl 10 och åkte inte förrän kl 16.30 ungefär!! En lång dag, men vi hade jätteskoj!!


Snart kommer Jönsson på en kanelbullefika... Det är ju trots allt kanelbullens dag...!! Måste ju firas med en kanelbulle...!!


Boring...

Idag har inte varit en så jätterolig dag... Har inte gjort så överdrivet mycket om jag säger så!!! Men jag tillägnade två timmar åt detta i alla fall...

                   

                   

                

                 Och när jag satt där på övervåningen såg jag mitt foto som litet barn...

                   

När jag satt och tittade på det så fick jag lite ångest... Tänk att få vara barn igen och inte ha några bekymmer... Här har jag inte en aning om vad jag skulle gå igeom i mitt liv. Och tur är väl det...!! Efter allt detta så hoppas jag inte att jag kommer få några fler livskriser. Kommer förmodligen att hända igen men förhoppningsvis inte på många många år. 

Nu ska jag göra lite fredagsmiddag och bara mysa själv i soffan... 


 


Ok nu gäller det...

Nu tänkte jag lägga ut en bild till på mig...!! Gillar det inte men fått önskemål om det så det är väl lika bra att lyda...

Idag har jag gått ner 10 kg sen operationen... Helt otroligt... Känns inte så, vågen har stått förvånandsvärt stilla och det har varit rätt så tråkigt... Min ständiga oro är att jag töjer ut min lilla magsäck igen, vilket jag kommer att göra men inte i den storlek som den var innan. Men tydligen så går det neråt i små steg åt gången just nu.

Midjemåttet har gått ner 6 cm (Wow, då borde jag ju märka nåt på brallorna snart) och mitt BMI har gått ner med 6. Shit pommes... Det händer ju lite när man börjar kolla efter!! Trodde jag inte!!

                   

Kommer ta denna bilden varje vecka som en liten förebild... Så har ni nåt att jämföra med!!
Och här kommer denna veckas bild.... USCH hatar!!

                   

Jag har försökt ta en helkroppsbild men det går inte...!! Så det får ni minsann vänta med... Ska be nån ta en i morgon kanske när jag ska ha fika här...!! Jag har bjudit in Eriks syskon hit i morgon på lite eftermiddagsfika och samtidigt ska dom få gå igenom böcker, filmer och sånt som jag inte vill ha kvar!! Ska bli jättemysigt!!

Tänkte jag kanske ska baka bullar i morgon. Få se bara om min frys funkar. Stängde av den igår och slängt det som låg där i. För den har betett sig lite knasigt på sista tiden. Helt plötsligt kan den stå på typ -5 grader. Och det verkar ju inte så bra. Och man hör hur den arbetar, jättehårt. Så jag fick tipset att ha den avstängd i ca 1 dygn för att den riktigt ska bli helt fri från all is... Så vi får se. Funkar den inte blir det köpebullar!!

Nähä... Här blir inga barn gjorda. Ska jag baka i morgon så får jag väl städa idag så jag slipper både städa och baka i morgon!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se