Mycket glad...

Jag är nog den lyckligaste på denna jord just nu... Jag vill just nu bli titulerad som undersköterska/receptionist på capio citykliniken i Ängelholm...!! Var på en intervju där idag och fick jobbet. Visserligen en timanställning men det är i alla fall ett jobb jag kan gå till och inte behöver sitta hemma och ha tråkigt längre. Förhoppningsvis blir det mer när det blir lite ändringar vid årsskiftet!! JAG ÄR SÅ GLAAAAAD!!! Har även fått hem arbetskläder... Så här kommer jag se ut på överdelen åtminståne!!

              
                              Ha ha... Bra med en blixt som kan dölja nyllet...!!

En vanlig vit pikétröja och en kofta över. Kan behövas i dessa svinkalla tider!! Blivit vääääldigt frusen nu för tiden!! Sitter kanske lite tajt just nu, men det går väl över... Det går ju neråt!!

Börjar jobba redan i morgon bitti. Kommer såklart gå dubbelt, men den undersköterkan som jobbar där idag är ledig torsdag och fredag så då skulle jag gå själv... Eh.. Fast sköterskorna var tydligen bra på att hjälpa till!! För jag kan ju verkligen inte klara allt efter en dag... Det är ett helt nytt journalsystem än vad jag är van vid!!

Har jag sagt att jag är SÅÅÅ JÄÄÄÄKLA GLAAAAD!!! Nä, trodde väl inte det...!!


Oj oj oj!!!

Sorry... Dåligt med uppdatering i helgen!! Jag vet... Ska bli bättre igen, lovar!!

Har varit iväg i helgen och körde hem idag... För er som missat det så är det snökaos i skåne!! Det fick jag erfara idag...!! Körde iväg och ser längre fram hur en lastbil kört av vägen och att en personbil fastnat i snön... Shit tänkte jag. Han i bilen stod ute och försökte skotta sig loss, jag kände mig som en stroppig lite stadsbrud som verkligen inte ville hjälpa till... Men så som jag var klädd hoppas jag folk förstår det (inte för att dom såg det utifrån, men ändå) har ju inga byxor så jag satt där i en kortare jeanskjol och leggings... Ha ha!! Jaja... Han kommer tillslut loss med lite hjälp av en annan... Självklart åkte kameran upp...

              

Har INTE retucherat bilden.. Det var verkligen sånt här väder...!! Hur som helst får jag reda på att lastbilen inte kommer få hjälp förrän om en halvtimme, och det gick inte att passera honom då man skulle köra fast direkt!!  Så jag vänder bilen (hur fasen jag nu lyckades med det) börjar köra och tokfastnar i snön... FAAAN!!! Vad gör jag... Är det min tur nu att gå ut och skotta ut mig själv?? Nej, tur som man har kommer två karlar och hjälper mig loss och puttar iväg mig...!! Pju... Kör igen och tar en annan väg... Kommer kanske bara nån kilometer då det var dags igen... Denna gången fastnar inte jag men andra hade gjort det och fått skotta sig loss. Kommer vidare och kände att vägen bara blev bättre och bättre!! Tills jag kommer till ytterligare ett öppet fält... Då var det kört igen... Och även där hade jag sån tur att där fanns folk som kunde komma och putta på, efter några fastkörningar kom jag igenom!!

Men om jag ska vara ärlig så här i efterhand så tyckte jag nog det var riktigt skoj!! Var ju som att köra rally mitt på vägen!! Gasen i botten och bara köra... Sista gången satt jag till och med och skratta högt för mig själv!! Men tur i alla fall att inget allvarligt hände!!

När jag äntligen lyckats ta mig hem träffade jag Zandra i Ängelholm för en fika!!
              

Vi gick såklart till mormor Olgas café, som alltid..!! Så otroligt mysigt där... Satt och småprata lite och skratta som vi alltid gör...!! Sen när vi var klara gick vi till InterSport, hon var så himla söt i sin mössa så jag blev så sotis!! Jag anväder ju aldrig mössa men kände idag att det nog verkligen behövdes!! Hitta en på en gång faktiskt... Tycker aldrig att jag passat i mössa, och den här var den ända jag kände att jag i alla fall kunde vistas ute med...!!

              

Zandra envisades med att dra den högra upp i pannan, som på bilden, och jag envisades med att den skulle ner lite till... Vi får väl se vem som vinner...!! Ha ha ha!!

Blir nog en tidig kväll för min del. Suttit och spänt mig i bilen så jag är skittrött ikväll!! Undrar hur det ska gå när jag ska upp till Uppsala till jul!! Ska ju köra dit!! Oftas brukar ju i och för sig motorvägarna vara fina. Men snöar det så gör det!! Det återstår att se...!!


Snart så...

Snart är det 1:advent och jag längtar... Det är ju så mysigt med julen. Man tänder en massa ljus och dricker lite glögg och om man hade nån kanske till och med suttit framför brasan!! SÅ JÄKLA UNDERBART MED JULEN!!

Som ni vet har jag redan fått upp mina ljusstakar och stjärnor, har nog inte undgått någon då jag tjatat om det sen i tisdags då dom åkte upp, i VARJE inlägg...!! Nästan!!

Idag har jag i alla fall ordnat med min adventsljusstake som ska stå på soffbordet... För ett tag sen var ju jag och Jönsson på träställe där jag handlade en del saker. Men la faktiskt inte ut bild på allt då jag ville spara er tills det var klart... Så här kommer den...!!

              
              

Vad tycks?? Jag blev nöjd, och det är faktiskt huvudsaken då det är jag som måste stå ut med den hela julen!!

Och idag har snön vräkt ner hela dagen!! Är det inte underbart så säg...!! Eller nej, den har inte vräkt, den har singlat ner sådär fint som man vill att den ska göra på julafton...!!

              

Taget idag utanför mitt sovrumsfönster!! Nu är jag i alla fall nöjd när det är vitt ute. Blir även mysigare nu när man har ljusstakar!! Föresten har jag berättat att jag fått upp mina ljusstakar!!! Ha ha ha ha... Tänkte väl det...

Sitter nu och laddar inför terrorspinningen ikväll... Det är Jens som håller den och det vet man redan på förhand kommer bli jobbigt..!! Suck, men ack va roligt!!


Vägningsdag...

Idag är det ju då torsdag, igen, sjukt vad veckorna springer iväg, och det innebär ju inte bara att veckan snart är slut utan även att jag ställer mig på vågen... Den där förbannade vågen som jag alltid hatat över allt annat på denna jord men som jag lite smått börjar tycka mer och mer om.... Märkligt!!

Förra veckan rasade det ju ner 2,8 kg, denna veckan gick det lite långsammare, närmare bestämt -1 kg prick!! Inte dåligt det heller....!! Och midjan hade även den minskat 1 cm.  Nu är det allt som allt -27,7 kg och -16 cm i midjan!! WIHIIII!!!
Ett litet mål som jag kom på nu är att jag vill ha gått ner 30 kg innan det här året är slut...!! Hoppas jag klarar det...!!

Igår när jag varit hos Jönson på fika, körde jag ju till Härliga Hem och kollade lite i Hyllinge. Tidigt i höst köpte jag ju en lampa på fot där det ingick både en stjärna och en skärm för 99:- på Clas Ohlson

              
              

Jag är jättenöjd med den. Men när jag går där inne så upptäcker jag att dom har en exakt likadan. Lampfoten var lika, stjärnans mönster var exakt lika... ALLT var precis lika, utom priset. Min kosta som sagt 99:- och deras kostade nästan 300 spänn... Men hur fan kan det va sån skillnad i pris. Slår vad om att inte ens lampskärmen ingick i det priset. Såg ingen där i alla fall...!! Det är såna gånger man känner att man gjorde ett bra köp!! FÖR DET GJORDE JAG!!

Nu ska jag göra ljusstaken som jag tjatat om i 100 år känns det som...  Och dessutom SPINNING ikväll... Ska bli så underbart kul och framförallt skönt att sätta sprätt på benen igen... Ha ha!!


1 månad kvar!!

Gud så tråkigt att skriva detta... För överallt idag har man sett det. I olika bloggar (följer ju endel, närmare bestämt 15 st, sinnes, jag vet) och på facebook. Men det ÄR 1 månad kvar till julafton!! Sinnes sjukt vad tiden går fort!! Jag har ju som sagt redan satt upp alla ljusstakar och stjärnor härhemma så det är sååå mysigt. Men måste medge att det kanske var i tidigaste laget. Men bara liiiiite tidigt...!!

Idag har jag varit hos Jönsson igen på en fika...!! Egentligen skulle Anita komma oxå men hon var genomförkyld så det blev bara vi två...!! Inte fy ska det heller...!! Jag tog med en påse kanelbullar och hon hade kärleksmums och julmust!! Gud så gott det är...!!

              

Sen efteråt drog jag till Härliga Hem i Hyllinge. Spanade in lite julgrejjer (otippat) men där fanns så mycket så jag blev anti i stället... Måste nog va förkylningen som satt stopp för mitt julbehov idag...!! Ha ha!! Sen in på Familia och prova skor. Hitta ett par jättegosiga som var helt fodrade, men blev snål och sket i det...!! Så jag åkte hem igen!!

I morgon hade jag tänkt att fixa min ljusstake, den man tänder ett ljus varje advent ni vet, hade egentligen tänkt göra det idag men så blev ju inte fallet...!! Kommer bild på det sen...


Nya naglar!!

Återigen har jag nu gjort nya naglar...!! Jag tycker det är så roligt att få nytt mönster på dom. Lessnar ganska snabbt på det jag har så det är alltid skoj att komma dit!! Idag fick jag även testa en ny färg dom fått in. Jag tycker den är jättefin, lite diskret, men med lite glitter piffas det till en aning...

              

Jag blev jättenöjd... Nästa gång får man väl ta nåt i rött då det är jul och allt...!! Vi får se. Jag hade redan bestämt vad jag skulle ha idag, jätterosa glitter... Men när man sitter där får jag beslutsångest och när jag såg den nya färgen bara smälte jag och skulle ha den!! Svårt att välja!!

Idag har jag satt upp alla ljusstakar och stjärnor i huset. Förutom i köket då den ljusstaken inte ville som jag. Den funkade helt enkelt inte. Måste köpa nya lampor och testa med. Den jag hade och provade med var nog redan trasig. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra i köksfönstret, det är ju min mormors gamla ljusstake så jag vill verkligen ha den där.



Inte så mysigt med ljusstakar och stjärnor när det är grönt ute. Men jag kollade på min bil nu för en stund sen. Och den är övertäckt med snö!!! JAAAAAA vi har fått snö!!! Älskar det...!!

Ikväll har jag pratat med både Zandra och Hella i telefon... Hella och jag var ett tag sen vi prata och det var så skoj, vi har alltid en massa att prata om så tiden rinner iväg...!!



Glömt!!

Jag har kommit på en sak... Jag har ju glömt att lägga ut en helkroppsbild på ett tag...!! Just nu rasar kilona av mig. I torsdags hade jag gått ner 2,8 kg från föregående vecka, känns ju bara FÖÖÖÖR bra!! Jag är jätteglad över detta. Det som jag just nu tycker är lite jobbigt är att de jeans som jag kunnat ha länge nu är på tok förstora!! Hade dom på mig i fredags när jag var hos Patrik och Sandra på middag... Men hallå, jag såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig!! Jag vet att jag skrivit om det förut att jag klagat på förstora kläder, "var glad för det" tänker säkert ni, jo jag är världens lyckligaste, men det ÄR inte roligt när man ska göra saker då man ska se proper ut eller som jag VILL se fin ut i mina kläder. Då är det jättejobbigt. Just nu lever jag i ett par leggings varje dag. Gäller bara att hitta lite längre tröjor då min jeanskjol, som jag haft hela tiden, även den är i största laget nu!! Nog klagat om det. Jag är glad men det är frustrerande!!

Köpte en tunika/klänning i lördags när jag var på Väla. Så den får ni se nu när jag lägger ut helkroppsbilden!!

              
              



Dålig uppdatering...

Jag vet... Varit lite dålig uppdatering från min sidag senaste dagarna... Varför vill jag inte gå in på ännu... Men ska så småningom!! Jag lovar!! Jag är i alla fall glad och väldigt lycklig och det är ju i alla fall huvudsaken!!

Men måste bara berätta om en sak!! I lördags var jag på Väla redan kl 10, så jäkla skönt att springa omkring där helt själv (nästan) och slippa slåss med en massa folk... Me så när jag gick där såg jag att dom ställt upp en riktigt stor gran, med miljoner små lampor och kulor... Som i hollywood ungefär...
Samtidigt går det ett barn med hennes mamma förbi granen varpå lilltjejen titta med vääääldigt stora ögon på granen och säger till sin mamma "En såndär skulle vi verkligen behöva hemma" Men hur söt får man bli!! Den var ju GIGANTISK och att ett barn säger så... Dom är så söta!!

              

På söndag är det första advent!! ÄNTLIGEN får man ta fram julen med gott samvete!! Hade gärna haft den framme året om, men kan nog hålla med om att man inte skulle uppskatta den lika mycket då. Så det är väl lika bra man får ta bort den sen när det är dags...!!

Snart ska jag även göra i ordning min nya adventsljusstake, den med dom fyra ljusen man tänder...!! Har ju en ny för i år och hoppas den kommer bli bra!! Lägger ut bild på det sen!!

Nu bär det av till Ängelholm för en efterlängtad fika med Zandra!! Vi har nog mycket att prata om då vi inte fikat på ett tag nu... ABSTINENS!! Ha ha!!


Julklappen har kommit!!

För ett tag sen, för ett BRA tag sen skrev jag att jag beställt en julklapp till mig själv. Nästan så jag glömt det själv då det var ett tag sen. Faktiskt beställd från USA!! Första gången i världshistorien jag gjort nåt sånt...!! Men det funka ju uppenbarligen!!
Jag visade er en bild då på en mugg jag tyckte var riktigt häftig och som skulle passa mig som handen i handsken!!

                                   NU ÄR DEN MIN!!

    
     
  

Ok... Det var inte den riktiga julkappen... Denna var bara en liten bonus till mig... Men den här behövde jag faktiskt på riktigt!!

    
  
    

En kameraväska!!! Det var faktiskt nåt jag behövde då min egen snart håller på och går i bitar...!!

Och nu säger jag bara ÄNTLIGEN har det börjat snöa här nere i skåneland!! Älskar det. Vill ju bara att det ska bli lite kallare så det inte är så blaskigt. Just nu ligger den visserligen kvar men det är ju plusgrader så den är ju så jäkla blöt!! 

Ikväll drar jag till Patrik och Sandra på middag och sen lite idolmys!! LOVE IT!!                                                   


Hektiskt..!!

Varit hektiskt idag... Eller ja, förmiddan var i och för sig ganska lugn men eftermiddan!!
Körde iväg till vårdcentralen efter ett för jag skulle få hjälp att få i mig lite järn!! Ha ha... Låter konstigt, men så sant som det var sagt!! Har lite lågt järn och kan inte ta järntabletter så då är detta en lösning. BLEV INGET!!

När jag kommer dit säger dom sen att dom inte får ge det på vårdcentralen... VAFAAAN!! Tydligen är det lite speciellt då det ska sprutas in direkt i blodet och man kan ju få en allergisk reaktion, så där var ingen läkare som ville ansvara för detta, OM nu olyckan skulle vara framme... Och jag förstår dom ju fullt ut!! Men känns ju lite tråkigt när jag nu tagit mig dit och hade en tid inplanerad!! Dom hjälpte mig i alla fall att ringa runt och kolla hur de skulle göra och ringde in dit jag blev opererad, det sluta med att läkaren ringde upp mig från Kristianstad och sa att det nog vore bäst om jag tog nya prover då dessa värdena var från i somras. Förhoppningsvis har det stabiliserats så jag slipper den där skiten!!

Efter det besöket (som tog mer än en timme trots att jag inte fick uträttat det jag skulle) åkte jag sen hem till Erika och Fredrik på middag...!! Supermysigt att komma dit!! Har inte varit där på år och dar känns det som!! Så det var ett kärt återseende!!

Kom hem vid halv tio och var genomfrusen!! Resten av kvällen spenderade jag i soffan under filten!!!

Blir ingen bild idag!!




Jag har blivit utmanad!!

Har tydligen blivit utmanad av Maria

Nu gäller det bara att svara på några frågor...!!

4 tv-program som jag glor på:
1: Idol
2: Välkommem åter
3: Ensam mamma söker
4: Hollywoodfruar

4 saker jag gjort idag:
Knivig fråga.... He he!!
1: Varit på apoteket
2: Åkt till Ängelholm
3: Druckit kaffe
4: Skrattat!!

4 saker jag längtar efter:
1: Julen
2: Sol och vämre
3: Tills jag gått ner allt jag ska
4: Tills jag kan köpa kläder igen!!

4 grejer på min önskelista:
1: Få ett jobb igen
2: Träffa den rätte!!
3: Nytt objektiv till min kamera såklart
4: Vinna på lotto eller nåt!!

4 saker jag hatar:
Som Maria skrivit så är ju faktiskt hata ett väldigt starkt ord...
1: Falska människor
2: När det inte går som jag vill
3: När inte snön kommer nån gång
4: MÖSS

4 Personer jag utmanar:
1: Hella
2: Carina
3: Fredde
4: Anna-Maria



Städdag!!

                                                 Ser det här roligt ut...??

              

, det är det inte heller kan jag tala om. Men ett måste då mina dammråttor snart var större än mina söta möss som springer omkring... Ha ha ha!!! NEJ dom är inte söta!!

Nähä... städa var det ja.... SUCK!!


Något disträ!!

Idag körde jag till Höganäs för en fika med Zandra...!!! Vi skulle mötas hemma hos henne och sen vidare till nåt nyöppnat fik. Men hon var sen från jobb så hon fråga om jag kunde köra inom affären och handla... Självklart, då slapp ju jag sitta och vänta på henne. Så jag kör till affären och plockar det hon skulle ha!! Går till kassan och ska betala... Får en megachock...

              

Varken körkort eller bankkort...!! VAFAAAAN!! Det var ju bara att ta tillbaka alla varor och ringa Zandra som fick komma och betala ut mig... He he!! Tur att varorna ändå var hennes...!!
Hade ju lagt ur mina kort när jag skulle ut i lördags så jag slapp ha hela plånboken med mig, föresten fick den inte plats i handväskan, eller jo, men då fick inget annat plats!!

Snacka om att va förvirrad...  Så Zandra fick betala min fika med.. Oops...!! Hon var ändå skyldig mig en tydligen...
Körde sen direkt efter fikan hem till dom och bytte om för att sen åka iväg och spinna av oss allt...!! DET var skönt!! Inte tränat på över en vecka och det var Petra som körde och hon är ju så klockren i sin musik!! Massa svenska låtar och gamla låtar blandat med nytt såklart... Sviiinigt kul!!!

Nu är det pensionärsjävlar och sen får man väl hoppa i säng.. Får se om man får sova inatt... Blev inte mycket av det natten som var. Kunde baske mig inte sova!!


Girls night out...!!

Ja igår kväll hade vi alltså en lite tjejkväll... Tog bussen in till stan... Har ju för det första inte hänt på 100 år så lite ovänt var det allt...!! Där träffa jag Angelica och Cassandra...

Väl hemma hos Sandra blev det jättegod mat i form av fläskfilé och potatisgratäng/klyftpotatis.. Med lite sås och sallad till!! Supergott!! Sen blev det en del att dricka med... Vin och lite vin  och så lite vin!! Ha ha..!! Så gott det var med vin... Hade med mig en Amarula och Zandra hade med sig nån Bacardi som vi gjorde en drink av...!! Det satte snurr på mitt huvud kan jag säga...!!

Sen bar det iväg ner på stan och till Tivoli...!! Hade aldrig varit där innan (ja, säg vilka uteställen jag varit på i Helsingborg, 1 kanske) så det skulle ju bli spännande... Fanns flera dansgolv där att välja bland, bla SCHLAGER!!! Det gillade såklart jag...
Blev tyvärr inte så många bilder från igår men några i alla fall!!

              
              
              
              
              
              

Där var några bilder i alla fall!! Tog bussen hem som gick 02.20, kom hem vid 03.20...!! Tar nästan en hel jäkla timme för att komma hem, 50 min på bussen resten är promenaden hem!!

Idag har man ju mått som man förtjänar!! Jag brukar aldrig vara bakis, däremot väldigt seg. Men just idag har jag haft jordens huvudvärk... Var tvungen att sova middag en stund för att palla resten av dagen!!

Tack för en kul kväll tjejer!!!


Lördag...

Har faktiskt inte hänt så mycket idag...!! I väntan på att få göra sig i ordning till kvällens bravader så har jag plockat lite här hemma... Framförallt fått undan disken så inte musjävlarna kommer igen...!! Sen har det blivit en hel del telefonpratande...!! Ibland ska man ju roa sig med det med...!!

Nu ska jag iväg till affären och hämta ut mitt paket från Jotex som jag vet legat där ett tag och även köpa en sprite... För en sak är säker...!!


                                    JAG SKA HAR EN MARTINI IKVÄLL!!!

              

Jag ska ju ut ikväll och svänga på mina lurviga, det var ju inte igår om man säger så!! Sist var i somras faktiskt...!! Ska bli så himla kul!! Längtar verkligen!!

Nä, affären var det ja... Sen ska man försöka sig på att göra sig vacker...!! Få se om man lyckas!!

Bilder kommer i morgon!!!


Överraskningen!!

Tidigare i veckan skrev jag att jag skulle göra nåt jag aldrig gjort tidigare...!! Ville ju inte berätta nåt då, men nu har jag gjort det idag och ska visa er i bilder...!!
Jag har nämligen fått hjälp att noppa mina ögonbryn...!! Jaha, var det bara det tänker ni, men som jag skrev nyss så har jag ALDRIG NÅGONSIN gjort det...!! Har kanske börjat, men det gör ju så satans ont så jag har gett upp efter bara några strån!! Men tar man hjälp av nån så har man ju inget val annat än ligga där och pina sig!! Går man till en sadist så gör man!!
Var ju självklart på POSH SHOP där jag även gör mina naglar!!!

Var nu beredda på närbilder... Kanske inte dom vackraste, men ni måste ju få se...!! ha ha ha!!

              
              

Ser en aningens blek och arg ut på sista bilden... Men just på den var jag ju såklart osminkad... Men jag blev i allafall jättenöjd!! Och huvudsaken är ju det...!!

Sen till nåt jäääävligt svinigt!!

På mitt soffbord har jag haft två skålar med gammalt godis och nachoschips som jag inte ätit upp... (vilket ju såklart är jäääävligt ovanligt för att va mig, ha ha...) Idag när jag satt här vid datorn, som står på soffbordet, så tyckte jag det var så smuligt... Så brukar jag inte ha!! Men tänkte väl inte på det mer...
Inte förrän jag skulle iväg till Posh shop så skulle jag ta en godis och suga på i bilen... SKÅLEN VAR TOM!!! What??? Titta i den andra skålen, TOM!!! Finns ingen annan förklaring till detta än att jag har möss här hemma som just nu sitter och knaprar hårda violkarameller och snaskar på chips till idol!!! Fy faaaan va svinigt!!!

Direkt efter ögonbrynsnoppningen drog jag till Harald Nyborg och köpte en musskrämmare till och musfällor... Så nu ska här riggas och väck med mössen!!
Han inne på Harald Nyborg måste ju tyckt jag var lite crazy då jag kommer in med mina alltid ganksa röda kinder men dessutom KNALLRÖDA ögonbryn!!! Eller ja, huden runt omkring...!!


Julmusten!!

              

Jag vet... Finner inga ord...!!! Den hoppa ner i korgen när jag var och handla och sen bara hoppa den fram från kylen nu ikväll... OCH ÖPPNADE SIG SJÄLV!! Jag som var så frusen... Men, what to do, what to do... Man kan ju inte låta den gå till spillo...!!

Ja jag säger då det...



                                                             GOD JUL!!



Vägningsdag...

Jaha... Då är det torsdag igen och det betyder ju vägningsdag...!! Trodde inte jag skulle gått ner så mycket den här veckan. Känns mer som man skulle stått still. Vi har ju inte tränat nåt den här veckan heller, ska iväg ikväll men det vet ju inte vågen om!! Ha ha...

VIKT:
Från förra veckan: -1,5 kg
Från maxvikten: -23,5 kg

Midjemått:
Från förra veckan: -3 cm
Från op.dagen: -14 cm

Så jäkla häftigt...! Det går neråt sakta men säkert och det känns så otroligt bra...!! Och såhär glad blir man när allt går som jag vill...

              

I ärlighetens namn så lekte jag lite med min kamera... Jag brukar aldrig le så jag visar tänderna... Gillar inte mina runda framtänder och gluggen...!!! Men samtidigt ser jag så jäkla trött ut i ögonen på alla foton man tar...!! Men den här bjuder jag på!!


Hel igen...

Nu har jag varit i Helsingborg. Eller ja, jag har ju varit hemma ett tag, lagningen av min nagel tog kanske bara en halvtimme så det gick ju snabbt!! Åkte faktiskt direkt hem efteråt och åt lunch!!
Jag ska tillbaka dit på fredag igen... Vad jag ska göra.... Det får ni se!! Lovar.. Och det handlar inte om naglar denna gång!!! He he he... ÄLSKAR att hålla er på halster... Men jag lovar ni ska få veta på fredag!!

Om en stund ska jag bege mig till Hässleholm... Ska träffa Jessica där för en en fika... Vi ska träffas på stan så hon får väl visa mig var man går på för ställen där!!

              

Den här bilden är tagen på Mormor Olgas café i Ängelholm, blir ju garanterat INTE där!!!


Ändrade planer...

I morgon ska jag till Helsingborg och laga min nagel... Den gick ju tokav i fredags när jag skulle öppna en plastförpackning med värmeljus!! Gick kanske lite hårt åt på den stackars förpackningen!!

              

Sen var tanken att jag skulle träffa Jessica, en som jag lärde känna på sjukhuset när vi båda opererades!! Vi delade rum på sjukhuset och sov oss igenom hela dagen och kvällen!! På natten vid 3 var vi pigga och glada och låg och prata i nån timme om allt möjligt!! Så där låg vi och snacka om allt mellan himmel och jord tills vi återigen tokslockna vid 4 tiden!!

Hur som helst skulle jag träffa henne i morgon på VÄLA efter jag lagat nageln. Men hon var tvungen att jobba så vi ska träffas i Hässleholm på em/kväll istället!!

Då vet ni!! Ha ha ha....


Arbetsförmedligen!!

Idag har jag varit på det där oerhört trevliga stället som kallas för arbetsförmedlingen!! Det som förvånade mig var att man inte behöver gå på såna tråkiga möten 1 gång i veckan eller så var det miljarder år sen jag var arbetslös sist och att det var även ca miljader år sen dom tog bort dessa möten!! Men jag klagar inte... Tyckte ändå att dom var vedervärdiga!!
Det roliga var bara att min "förmedlare" (heter det så) gjorde mycket reklam för deras hemsida och den var så himla bra och man kunde få alla svaren man hade bara man surfade runt och leta efter dom!! Tills den började krångla för henne...!! Då hör jag hur hon säger "jävla skithemsida - oj det där hörde du inte va" Men hallå!! Jaja, jag säger inget mer!!

Sen drog jag till banken och satt in pengar och skulle även lösa in en sån utbetalningslapp i Eriks namn. Och jag tog bara med mig hans leg och inget mer. Dom har ju kopierat bouppteckningen och testamente och allt så det är ju lugnt!!! NEJ!! Då måste jag ha med mig det VARJE gång jag ska göra nåt i hans namn. ÅHHH Vad trött jag blir. När jag ändå redan var på banken, det är ju inte varje dag man är där...!!! Inte jag i alla fall...

Sen var jag ju på Väla och köpte kläder igår...!! Provade dom även idag och försökte knäppa kort. Men det gick inte så bra... Här kommer i alla fall några... Hoppas ni ser nåt..!!

              
              
              

Ja, där har ni!! Troligtvis kommer jag ha kjol på mig oxå... Tror inte jag kommer trivas i bara leggins...!! Så då får det bli min ljusblå jeanskjol till...!!



????

Vet verkligen inte vad jag ska skriva om idag... Inte hänt så mycket i mitt liv idag...!! Tomt som i en fågelholk uppe i hjärnkontoret...

                   

Gjorde inget speciellt idag mer än att jag åkte till Väla för lite inhandling av kläder... MYCKET välbehövligt... Har provat lite i min garderob och allt är för stort... Känns i och för sig jätteroligt, men som jag skrivit tidigare är det samtidigt lite jobbigt då jag inte vill handla för mycket redan nu, då är det ju i alla fall för stort igen om några månader...!! Men idag fick jag hjälp av Anita inne på Zizzi... Hon kasta in mig i provrummet och sprang som en skållad råtta för att leta kläder...!! Riktigt skoj faktiskt...!! Och det som förvånade mig var att kläderna till och med satt bra på...!!

Har inte testat dom sen jag kom hem.. Kanske känner att det inte alls blir bra när jag provar dom i morgon... Men tror inte det...!! Kändes verkligen jättebra i affären!!
Köpte även välbehövliga underkläder med (om ni nu är intresserade)... Några som förhoppningsvis INTE fladdrar när man går... Ha ha ha!!


Den underbara Söndagen!!

JAG ÄR IRONISK!!! Jag hatar verkligen söndagar... Har alltid gjort och kommer förmodligen alltid att göra...!!

När jag hade surat en stund så tog jag mig i kragen!! Gjorde nåt jag tänkt på länge att jag skulle göra...!! Ta fram gamla fotoalbum, fotade några bilder och la ut på facebook... Så jäkla kul!! Jag har fått mig en massa goa skratt kan jag säga!! I och med alla bilderna ligger på FB lägger jag bara ut några här!!

              
          Min underbara mamma!! Vi är faktiskt ganska lika på det här fotot måste jag säga!!

              
              
              
              

Ja vad säger man...!! Ingeting...!! Ha ha ha!!! Vad tycks om den underbart otroligt moderna och vackra soffan!!

Finns nog inte så mycket mer att säga om detta!! Jag fortsätter...!!

När jag kollat igenom bilderna drog jag till Höganäs, igen, och hälsa på Rikard och Zandra, igen. Jag och Zandra bestämde oss för att gå ut och gå i skogen... Blev dock ingen skogspromenad, däremot en strandpromenad och kameran var självklart med...!!

              
              
              
              
              
              

När vi kom hem hade Rikard stått och stekt pannkakor... (måste tillägga att Zandra gjorde smeten innan vi gick...)
Vi var svinkalla när vi kom hem så det var riktigt gott med pannkakor, sylt och grädde och lite kaffe till!!! Tack så mycket för ni räddade min söndag!!


Ja herregud....

Jaha... Då var man på bio ikväll då... Vilken jäkla film... Saw 7 i 3D... Men satan i gatan säger jag bara... Mår nog fortfarande illa, kan i och för sig vara alla popcorn jag hetsåt när det var som mest spännande... Med andra ord i hela filmen... Har ni inte sett dom andra 6 filmerna så GÖR DET, Right ahead... Ni måste helt enkelt... Ända sättet för er att förstå vilken jäkla galning det är som gjort dessa 7... Han borde rätt och slätt spärras in på livstid eller nåt... Var får han alla idéer ifrån... Vem har han testat dom på innan han bestämde sig för att ha just DEN fällan i filmen....!!

              
                                           (Lånad bild)

Ska tilläggas att bilden här är ingenting i jämförelse med filmen... Klarar ni inte att se på den här bilden kan ni INTE se filmen!!

Men på nåt galet vis så bara ÄLSKAR JAG DOM... Alla 7!!

Nej... Måste nog gå och spy nu eller nåt...!! Hej...


Min nagel...

Igår kväll var jag hem till Rikard och Zandra på jättegod middag... Hon gjorde rostbiff i ugnen med sås och potatis... Så underbart god...!! Tack för den...!!

Efter maten kolla vi lite på Idol... Men faktiskt inte hela...!! Jag hade med mig filmerna Saw fem och sex...!! Vi ville ju se dom innan, då vi ska se sjuan på bio ikväll... Och tur var faktiskt det att vi såg dessa innan. Vi hade nog inte hängt med alls i sjuan annars. De filmerna hänger ju verkligen ihop. Alla sju!!

Men igår när vi skulle äta mat så gick jag runt och tände lite ljus därhemma... Men en förpackning värmeljus var inte öppnad sen innan så jag använde liiiite smått VÅLD mot den stackars förpackningen... Det resulterade i att min nagel gick av... MITTEN!!! Och det gjorde så JÄVLA ONT!!! Har faktiskt fortfarande ont....

              

Ser ni sprickan mitt på nageln... Där nere gick den av...!!! AJ AJ AJ!!!

Blir till att ringa Sandra och göra om den!! Och det ska även tilläggas att den gelén hon använder på mig just nu är STENHÅRD... Den är orubblig... Tydligen inte med lite våld!!!

Nu ska jag äta frukost för att sen åka till IKEA med Zandra...!!




Ok jag vågar...

Jag har ju städat lite i mitt kök... Såg rent ut förjävligt ut innan... Disk överallt... Saker överallt... Tomma men rena matlådor och plåtar till ugnen... You name it...!! Orkade inte med att se den röran mer... Så jag kavla upp mina ärmar och vips så blev det genast mer ordning...!!
Häng inte mig nu när ni ser FÖRE bilden....

              
                                                    BLÄÄÄÄÄ!!

              

Ok kassen bakom diskmaskinen ska iväg till tippen... Och disken i vasken fick verkligen inte plats i den småckfulla diskmaskinen... Men anars är jag nöjd... Har till och med ansat mina blommor som såg lite tråkiga ut...!!  Känner mig ganska nöjd... Ska nog ta ett rum i taget och gå igenom... Ibland behövs det faktiskt...!!

Inte för att jag smalar på mig saker... Nej nej, oooonej!!! Absolut inte.... Vad fick ni det ifrån...!!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och göra mig vacker... Eller ja, ok, jag kan hoppa in i duschen... Det där med vacker kan vi ta en annan gång...!! Ska hem till Rikard och Zandra på middag ikväll... Och inte att glömma.. IDOL!!

Blev tyvärr inget "Sörping" i morgon... Födelsedagsgrisen (som dom själva skrev) är sjuk och alla andra var tydligen inte heller så krya!!! KRYA PÅ ER...!!



Inte tid...

Har inte tid att blogga nu... JAG STÄDAR!! Kommer eventuellt bilder sen... Om jag törs visa röran i mitt kök som nu ska bort...!!

              




Vuxenpoäng...

Snacka om vuxen poäng... Kolla in detta...!!

              

Alltså... Snacka om vuxenpoäng...!! Efter allt jag gått igeom är man väl pensionär vid det här laget... Enligt Zandra är det bara pensionärskortet som saknas... Ha ha ha!!! Hon mena lite smått att rynkorna är ju redan på plats....!!! Det ASET!!!

Nu är jag ombytt och klar inför spinningen... Eller nej just det, återigen som Zandra sa... Terrorspinningen...!! Eller vad fan var det du sa??? Kommer inte ihåg riktigt!!! Det är ju i alla fall Jens ikväll och han är ju INTE att leka med...

Nej, nu ska jag gå och vara sådär vuxen som man är när man har en egen villa och egen bil och sådär...!! Ha ha ha ha!!! Med andra ord ska jag ligga och samla alla mina krafter jag kan till ikväll..... På soffan alltså!!


Vägning...!!

Idag är det torsdag och det betyder bara en sak numera...!! Vägning...!!

Vikt:
-0,8 sedan förra veckan
Allt som allt 22,7 kg!! Shittans pomfrittans...

Midjemått:
-4 cm sedan förra veckan!!! FATTA 4 JÄKLA CM!!!
Allt som allt -11 cm från op. dagen!!

Inte konstigt nu att mina jeans bara åker ner TROTS skärp!! Kanske snart dags att köpa nya byxor... Men samtidigt känns det så jäkla onödigt...!! Jag vet hur mycket ett par jeans/andra byxor kan kosta och ska jag då lägga ut pengar på det när jag kanske inte kan ha dom om 2 månader igen!! Oj oj tänker ni, vilket jobbigt dilemma... Men ja!! Det ÄR det faktiskt, i alla fall för mig!! För hade det varit sommar hade det inte varit samma problem, men jag MÅSTE ju ha byxor nu... Får väl leva i kalasbyxor och kjol ett tag då...

Jag har nu bestämt mig för att bli fin i mitt nylle...!! (Började alltså med detta i förrgår, vi får se hur länge jag pallar) Har så jäkla ful hy i ansiktet and I hate it... Så jag har rotat fram mina rengöringsgrejjor ur skåpet (inte så gamla som det kanske låter, för jag handlar hem sånt så bara står det i skåpet sen). Jag tvättar ansiktet på kvällen med en Cleansing Gel och smörjer sen in mig med en nattcreme. Inga svindyra märken vilket jag INTE tycker behövs. På morgonen tvättar jag mig med samma gel igen och smörjer med en dagcreme... Nu JÄVLAR ska jag bli vacker!!! Ha ha ha!! Om det någonsin kommer att ske...

              
Dag och nattcreme är köpt på det hederliga apoteket... Och den andra finns på en välsorterad matbutik!!

Varje kväll tänder jag ett ljus när jag tittar på TV... Just för att jag tycker det är ganska mysigt... Har ett blockljus som ju brinner väldigt länge... Igår när jag sitter och kollar på TV råkade jag titta ner i blockljuset (som är på sluttampen) ser jag etiketten som sitter under ljuset... Det ser jag alltså ovanifrån... Oj då, sa jag högt och blåste ut ljuset!! Idag har jag bytt ut det gamla mot ett nytt...

              
              

Den som vill veta vad det står under stenen får själv komma och lyfta på den och titta!!! He he... Lite taskigt mot er i Uppsala... Men men, sån e jag...!!
Tyckte den var klockren...

Ikväll är det spinning igen... Jens, och för er som läser min blogg vet vad jag tycker när jag varit på hans pass... Just då HATAR jag den mannen... Fast just nu längtar jag... Tror hjärnan glömmer hur jävla jobbiga pass den mannen egentligen har...



Ett minne blott...

Idag har jag äntligen fått den ena bilen såld...!! Det har varit ett mycket dåligt samvete i mitt liv det senaste halvåret. En fin bil som bara stått och inte alls blivit använd. Men nu är den väck och det är som 7 ton lämnat mina axlar...

              

Det var väligt vemodigt när killarna körde iväg med bilen!! Till och med grät lite... Dock inte så dom såg nåt... På nåt vis är det ett stort minne i den bilen. Det var med den som Erik alltid kom upp till Uppsala och hälsade på, det var ju den vi hade tillsammans i flera år tills jag äntligen klarade mitt körkort... Och kan med det även säga att det var min allra första egna bil, trots att det var Erik som stod på den!!

Men nu är den såld och jag kan inget annat än vara glad egentligen!! Och kan ju faktiskt glädjas åt att jag faktiskt har en riktigt fin bil som jag bara ÄLSKAR!!!

              

Min älskade pärla!! Så glad för att jag har den och även kunde behålla den efter allt som hänt!!!

Det var en lite parentes i mitt lilla liv...!!


Saw...

Nu går ju Saw VII på bio, i 3D!!! JAG VILL SE!!! Men insåg i samma veva att jag inte ens sett femman och sexan!!! Det ska vi nu råda bot på...

              

Jag vet, ni behöver inte kommentera det... Filmerna ligger i fel ordning...!!

Men till helgen ska dessa kollas på och jag tänker INTE göra det själv... Ville ha dessa då Erik och jag älskade/älskar dessa filmer. Vi har sett 1-4 flera gånger och varje gång är lika bra...!! Hoppas bara att femman och sexan är lika bra, och självklart sjuan!!!
Så nu har jag samlingen komplett, tills sjuan kommer ut...!!

Idag var jag och Zandra i Ängelholm och tog en fika... För en gång skull hade jag kameran med så ni får se lite bilder i alla fall!!


              
              
              

Vi gick till mormor Olgas café... Det är så himla mysigt där och känns som att sitta hemma hos någon!! Allt är hembakt och det är riktigt mäktiga bakverk!! Jag orkar inte en kaka bara och det har jag nog aldrig gjort...!! Även innan operationen!! Rätt så väl tilltagna dessutom!! Kan varmt rekommenderas!!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om mera... Kommer väl på det när det här inlägget är publicerat!!


Kolla in muggen....

Men alltså jag måste bara visa er... Kolla in denna fina lilla mugg... En sån måste man ju nästan bara ha... Fotogalen som jag är...!! En mugg i form av ett objektiv...!! Så jäkla häftigt..!!




                                          (Alla bilderna är lånade här ifrån)

Annars har här väl inte hänt så mycket...!! Jag har plockat lite och slängt en massa kartonger som bara står och samlar damm... Sen ringde en gammal barndomsvän innan... vi prata en stund och bestämde sen att vi verkligen måste ses... Vi ska träffas i mellandagarna och gå på mellandagsrean och bara va!! Så jäkla kul!! Vi har verkligen inte setts på 100 år känns det som... Så det är ju verkligen på tiden att det blir av!!! Längtar redan!!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen för att sen bege mig till Ängelholm och träffa Zandra... Måste inhandla lite sånt nödväntigt man behöver ibland!!




Ny erfarenhet rikare...

Ikväll var det då dags för spiningen!! Shit pommes måste jag då säga igen... Den tjej som brukar hålla passet på måndagar var inte där ikväll utan en som heter Jens fick hoppa in idag i stället... Han har ju egentligen sitt spinningpass på torsdagar som jag och Zandra brukar gå på!!  Och vi som kör torsdagar med honom vet ju hur jävla hårt det passet brukar va!!! Likaså idag såklart... Var riktigt taggad innan passet och det kändes superbra... Efter uppvärmningen står vi och cyklar i 2 låtar på raken... Och det brukar va riktigt tufft!! Men inte idag... Jag tyckte det kändes riktigt bra idag... Tills... mitt i passet skulle vi sitta ner på sadeln och spinna loss... Alltså så fort man kan och bara ta i för kung och fosterland!! Jag tar ju såklart i för just det, kung och fosterland!!
Jag tog ju i för mycket så jag var ju helt slut resten av passet... Jag klarade ju av resten av passet men det var fan precis!!!

På det igen på onsdag och tydligen på torsdag oxå!!

Nu till min rubrik att jag är en erfarenhet rikare... Lite snuskigt att läsa kanske men sån är jag... skäms inte för det...!!
När jag kom hem från träningen var jag ju tvungen att äta nåt... Så jag värmde den mat jag ätit varje dag nu sen i lördags... Usch... Fy fan, nu ska jag slänga resten!! Kan inte äta den en dag till... Och inte efter den här händelsen!!
Jag satt och åt i godan ro och känner på nästan sista tuggan att maten "fastnar" igen... Nu var det faktiskt längesen det hände... Lägger mig och vilar men det går inte över, blir snarare tvärtom... Blir bara värre och värre och tillslut känner jag att jag måste spy... Kan ju inte spy... Trodde jag!!! För er som vill veta det så gick det!!! Men det är ändå inte bra än...

Ska väl snart gå och lägga mig så man är pigg som en mört i morgon... Då ska det inhanldas fondation, nytt puder, fotfil och fotsalva!! Då vet ni det... ha ha ha!!


              


Höstmarknaden!!

Jag glömde ju visa er en bild på mina härliga strumpor... det ska tilläggas att dom INTE är använda så ni behöver inte vända bort blicken...

              

13 par strumpor... Jag har nästan inga strumpor kvar längre... Så jag tyckte det var dags att förnya sig lite...
Ser ni dom blå... Love them...

              

Tyckte dom var jättefina!!! Jag har i och för sig bara svarta strumpor när jag har vanliga kläder, för det är det värsta tycker jag när man ser strumporna i glipan mellan skon och byxan... Men sen älskar jag att ha färgade strumpor när man tränar!! Då vill jag liva upp stämningen lite med ett par färgglada strumpor!!!

                                                           Vad tycker ni??



Igår var en riktig slappardag... Jag var så slut i hela kroppen på lördagkvällen så jag bestämde mig för att inte göra ett handtag igår... Jag fixade i och för sig disken sen i lördags men mer än så gjorde jag inte...!! Låg i soffan och kolla på en jäkla massa repriser... Och jag verkligen njööööt!! Fy fasen vad skönt!!

Idag är jag sååå utvilad så idag ska jag börja rensa i mina kläder... Mamma ska få vissa plagg som är för stora så det ska jag packa ner i en papperkasse och ge till henne när jag kommer upp till Uppsala i jul!!
Sen är det spinning ikväll igen!! Ska bli skönt att träna... Inte gjort det sen i torsdags!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se