Kanelscones

Har varit lite dålig uppdatering igen. Jag känner att det inte finns mycket att skriva om. Det är ju så när man jobbar heltid o tränar vissa kvällar och bara är hemma vissa kvällar. Det händer liksom inte så mycket. Så är det väl egentligen idag med... Jag är ensam hemma idag o gör inget speciellt. Bara slappar o tar det lugnt. Gjorde mysfrukost till mig idag. Bakade såååååå goda scones. Med kanel i!
Nu ska jag nog ta mig i kragen o sätta igång en tvättmaskin åtminstone och även ta tag i den där lådan med sommarkläderna som bara står o ger mig dåligt samvete. Ska byta ut vinterkläderna mot sommar!! Skönt när det är klart!!

Bodybalance

Ikväll har jag och Zandra provat på nåt vi inte gjort på många år... Och när jag säger många år så menar jag det verkligen. Vi var på ett bodybalance pass. Oh Lord vill jag nog säga... Stelare människor än oss får man nog leta efter. Helt sjukt. Jag har ändå alltid tyckt att jag är någorlunda vig, jag tar genast tillbaka det. Herregud när man väl hade knycklat ihop kroppen på det mest konstiga sätt o dessutom var lite stolt över att man lyckades. Ja men då skulle man ur den där ställningen igen. Insåg rätt snabbt att dom andra hade rätat ut sig för längesen. Ha ha!!! Det måste varit en syn för gudarna.
Nu i säng och hoppas på minimalt med träningsvärk.

Sommarkläderna

Vi har ju så sjukt lite förvaring härhemma. Sjukt lite... därför måste jag (som säkert typ alla gör men som jag aldrig behövt göra innan) lägga undan sommarkläderna på vintern o tvärtom på sommaren. Nu till det roliga. Nu är det andra gången jag får plocka fram den där lådan. Och båda gångerna har det blivit såna underbara reaktioner från min sida såsom "åhhh den här" eller "ja just ja den här..."
Men idag blev det "Va? Vad är det här???" Hittade nämligen ett par byxor jag tydligen köpte förra sommaren.
Inte förrän jag provade dom o verkligen tittade på dom så kom jag på vilka det var. Letade ju som en idiot efter ett par liknande o tillslut hittade jag dessa. Hade jag totalt förträngt. En rolig överraskning helt enkelt...

En riktig slappardag

Idag har regnet stått som spön i backen i princip hela dagen. Vi hade inga planer den här dagen o därför tillbringades den hemma i soffan. Vi har inte gjort många knop idag. Ibland är det riktigt skönt att få ha såna dagar och att man verkligen kan få unna sig det. Tände lite ljus och har myst ordentligt.
Roger har varit iväg 2 heldagar så han var sliten o jag var sliten efter gårdagens partaj. Vi hade över folk middag o såklart eurovision tittande med. Herregud vad bra låt som vann. Helt rätt om ni frågar mig. Ville ju självklart att Sverige och Sanna skulle vinna men nu blev det inte så. Men en riktigt bra placering blev det i allafall.
Nog om det... Det här med slappar dagar är inte alltid så bra. Suget efter nåt gott gör sig påmind och vad händer då? Jo, Maria ställer sig o bakar.... ha ha ha Inte bra inte bra...

Eurovision

Kollar på semifinalen i eurovision song contest. Får mig en smärre chock när jag ser nåt häpnadsväckande...
Vad fasen gör MIN klänning på tv:n?? Jag bara undrar..?

I-Landsproblem

Har haft ett STORT bekymmer senaste tiden... Jag har hittat en klänning som jag riktigt gärna velat ha men inte kunnat bestämma mig för vilken. Det var 2 st precis likadana bara det att den ena var elegant o stilig medan den andra bara var för jäkla utstickande.
Velat fram o tillbaka. Hit o dit tills nu... Nu har jag bestämt mig!
Jag gillar ju färg så därför var ju valet egentligen bara skitenkelt. Men icke... Men men... nu hänger denna vackra skapelse i min garderob. Wihiiiiii.....

Barnvakt

Igår hade vi bestämt att jag skulle passa lilla fröken Olivia. Roger var inte hemma och jag hade ändå inget annat för mig. Körde ut till Höganäs för att hämta henne vid 13 tiden. Hon låg o sov middag o passar ju självklart på att mysa en stund med lillebror.
När Olivia väl hade vaknat så käkade vi lite lunch tillsammans innan vi gav oss iväg bara vi två. Hon var så glad o vinkade glatt hej då till mamma o pappa. Kosan drog mot stranden på Råå... Dessvärre var vädret inte på vår sida, och när Olivia självmant vill gå av en gunga o springer till vagnen då är inte vädret bra.
En trött o utslagen hjälte somnade i vår säng precis minuterna innan mamma o pappa kom tillbaka för att hämta henne. Supermysig eftermiddag med många bus. Det förgyllde min dag!!

Skön dag...

Jag tycker inte alls att livet känns speciellt illa idag. Brännande hett på balkongen. Sitter o tar igen mig innan kosan styr mot Höganäs. Ska hämta lilla fröken Olivia för att ha en mysdag bara med henne o mig. Som jag sett fram emot detta. Till o med drömt om det. Vet bara inte vad vi ska hitta på. Men nånting utomhus får det väl bli med tanke det underbara vädret. På återseende!

Helsingör

Idag denna klämdag har jag varit ledig. Så skönt! Tog mig en välförtjänt semesterdag. Och den har spenderats tillsammans med Zandra och barnen i Helsingör. Jättemysigt att bara gå där o strosa. Vädret hade kunnat vara liiiite bättre. Vi hade i o för sig sol men på sluttampen började det bli rätt så kyligt. Vi gick runt och strosa lite, shoppa lite och tog en fika på ett café.
Köpte 2 st scarfar, rosor o en bag in box rosevin black tower. Så nu kan solen komma igen så jag kan sitta på balkongen o smutta på mitt vin.
När man är i Helsingör har dom så himla många vackra blommor till försäljning som man blir så glad av. Har sagt flera gånger att jag måste köpa hem en bukett. Idag gjorde jag äntligen det. Superfina är dom. Nu iväg in till stan igen för en trevlig kväll tillsammans med min kära sambo. Middag på Bronx Burger Bar blir det. Kul att testa nåt nytt.

Valborg

Men lägg av vad trevlig kväll vi hade igår. Vi var ute i Furulund med ett gäng på ca 10 personer. Väldigt lugnt o mycket trevligt. Började kvällen med grillning ute i trädgården.
Kvällen gick och det var många skratt, kubb, dart, marshmallows grillning samt en schlagerflipp från min sida. Spelas det schlager när jag fått i mig några skvättar vin är det vääääldigt svårt att sitta still. Det blev jag varse om när det landade en film på instagram o Facebook med just mig i min "schlagerdans" Ha ha ha men kul hade vi. Vi sov kvar där o idag har vi bara tagit det så lugnt man bara kan göra i en solstol. Den mest ansträngande övningen var väl att ta upp handen mot munnen för att inta diverse föda. Ha ha
Ok där ljög jag visst lite lätt. Vi gick ut till ett rapsfält 5 minuter från deras hus o fotade lite. Så underbart med rapsfält. Älskar den klara gula färgen. Men sen var det snabbt hem igen för att återgå till det vi gjort hela dagen. Just det... solstolen ja!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se