Promenad i skogen...

Åh vad mysigt tänkte jag och haffa kameran och skulle bege mig ut och fota...!! Jag tog bilen iväg och körde mot söderåsen. Hittade nån stig som såg mysig ut... Det första jag se när jag kliver ur bilen är detta...

                   
                    Jaha... Är skogen den nya återvinnigscentralen... Då vet ja!!! NOT!!

Nu är inte jag nån sån som verkligen älskar miljö och sånt. Men va fan, inte ens jag skulle kunna göra nåt dyligt...

Gick vidare in på den väg som ledde in i skogen... Fotade lite här och där... Men ju längre jag gick desto knäppare tankar fick jag... Jag tänkte att när som helst kommer det hoppa fram en mördare och ska mörda mig!! Det är sant... Erik har tvingat mig att se alldeles för många skräckfilmer så det ända jag hade i huvudet var motorsågsmassakern... SJUKT jag vet!! Jag var därför tvungen att gå tillbaka!! Och vägen jag gick på var rakare än ett vattenpass... Kunde till och med se min bil HELA tiden...  Trött jag blir... Jaja, lite bilder blev det i alla fall. Här kommer dom...


                   
                   
                   
                   
                   




                                 Summasumarum... Jag och skog= HELL NO!!



Äntligen...

Nu äntligen har jag kommit till en ny fas... Puré fasen!! Nu behöver jag inte flyta längre. Tänk att jag enbart druckit flytande föda i 2 veckor redan!! Så nu väntar lika lång tid med purékost/lättuggad...!! Sen ska allt va som det ska!! Jag fick ju hem min nya bok igår och där var en massa recept på puré/lättuggad mat. Skitbra... Så i morgon ska jag göra bakad potatis med egen fyllning. Blir finhackad skinka och lättcreme fraiche. Ska se om jag kan krydda till den lite så det blir nåt gott...!!


                                                 (Lånad från nätet)

Idag när jag skulle till Åstorp och handla blev jag stoppad av polisen... Skitskoj tyckte jag. Jag har ju aldrig blivit stoppad. Men när jag kör in mot kanten kommer jag på att FAN jag har glömt min plånbok... (Hur jag nu hade tänkt kunna handla utan plånbok). Pinsamt!! Fick ju tala om det och det var ok. Jag fick blåsa och han frågade vem bilen stod på. Eh... Min avlidne sambo, kände mig verkligen som en skurk när jag satt där. Jag fick i alla fall godkänt och fick köra vidare. Var ju tvungen att köra hem och hämta plånboken, vad händer när jag är precis utanför mitt hus. JAG BLIR STOPPAD AV POLISEN...  Jag fick återigen tala om att mitt körkort finns därinne, så pekade jag på mitt hus. Han blev lite förvånad att jag bodde så nära... ha ha!! Visade även den här blåspipen som jag fick av den första polisen för att slippa blåsa om jag blev stoppad igen. Det var ok så jag fick köra igen. Hem och hämta plånkan!! Iväg igen och tro det eller ej... Men jag blir stoppad IGEN!! Slapp ju blåsa men visade i alla fall mitt körkort..

Har aldrig annars blivit stoppad men idag slog jag på stort... Har antagligen förbrukat alla mina poliskontroller för resten av mitt liv... Ha ha!! 3 gånger på 1 dag är ju inte så illa pinkat!!




Spinning...

Nu är första spinningpasset efter operationen inbokat tillsammans med Zandra...!! Shit pommes, hur fasen ska jag klara detta!! Får väl ta det lite lugnt till en början så även jag hänger med och inte bara benen som far runt runt runt... Ha ha ha!!

Det är i och för sig inte förrän på onsdag om 1 vecka... Så jag har god tid på mig att förbereda mig... Ha ha!!

         
                                                        (Lånad bild)
                                     Ser ni så glada dom ser ut... DET ÄR ROLIGT!!




                       WISH ME LUCK!!



2 veckor...

Idag är det precis två veckor sen operationen. Jag har dock inte vägt mig nu på 2 dagar. Tänker inte göra det heller förrän på fredag. Ska ha det som vägardag!! För som ni vet så ställer jag mig annars på den förbaskade vågen VARJE dag. Så jag kan inte tala om för er hur mycket jag gått ner nu. Fredag mina vänner, på fredag!!

Idag har jag varit hem till Nettan som jag jobbade med i Klippan. Hon är också sjukskriven. Hon gjorde samma operation som jag gjort, fast för 2 år sen och nu har hon gjort en plastikoperation på magen. Det kommer ju bli mycket överflödig hud på magen även för mig och en sån operation blir man erbjuden om ca 2 år. Så vi satt och prata en massa och jag kunde även passa på att fråga om tips och sånt som man kommit på under vägens gång...!!

Idag fick jag även hem min bok jag beställt. Beställde den förra veckan för 300 fucking spänn... Tycker det var lite mycket men tror samtidigt den är jättebra.

                   

En bok med tips och idéer på recept och allt möjligt efter en sån här operation!! Dom visar hur stora portionerna är och där finns även egna sidor där jag kan skriva upp saker. Jag har inte kollat så mycket än så jag ska sätta mig nu och kolla igenom den ordentligt!!

Och idag har jag även tagit mig i kragen och klippt klart gräset. Började ju lite lätt när mamma var här, men jag pallade inte. Då var jag ju nyopererad och totalt svimfärdig, men idag gick det bra.... Lite långt gräs bara. Så nu får snön nästan komma tycker jag...


                   
                                                            (lånad från nätet)

Tänk er världen ser ut så här... ÅHHHHH VAD JAG LÄNGTAR!!! Jag är förmodligen den ända som längtar men det står jag för...!!



Snart...

Förra tisdagen la jag ut en bild på hur jag såg ut då. Men jag tänkte hålla er lite på halster den här veckan. Det är bar det att jag ställer mig på den förbannade vågen varenda jädrans dag. Och det är inte bra. Så jag har bestämt mig för att vänta tills på fredag. Och då skriver jag hur mycket jag gått ner, om jag nu gått ner nåt, för sist jag kolla stod det ju helt stilla och även kanske lägga ut en bild....

Idag har jag varit på Väla med Zandra. Vi gick runt lite i olika klädaffärer då hon behövde nya jeans. Och hon hittade ett par till sist. Faktiskt inte så långt letande innan... Brukar kunna springas i fler affärer...!!

Själv hittade jag ett skärp, kände det var ganska tvunget att införskaffa sig det då byxorna åker ner för var steg jag tar!! Inte roligt alls...

Just nu har jag sån megatorka i hjärnan att jag inte vet vad jag ska skriva om... Här får ni en bild i stället...

                   

Nej det är inget UFO som landat i min trädgård... Poolen är borttagen... Snacka om att den ger spår efter sig...


Höst...

Var ute i min trädgård och fota lite idag... Nu är det höst så det skriker om det...

                   
                                                      En tom och höstig altan...

                   

                   

Nu vill jag att det ska bli ännu mera höst så det blir fler färger på träden och sooool...!!



Nya naglar!!

Idag har jag äntligen skaffat mig fina naglar igen... Prata med Sandra i Lördags när vi var på kalas för Bengt och då bokade vi in den här dagen!!
Jag blev jättenöjd.

                   

Jag är inget fan av för långa naglar så jag håller mig till lite kortare. Dom kommer dock växa lite meninte föööör mycket!!

Sen hittade jag ett par andra goingar där...

                   
                 Ett par torgvantar. Vantar utan fingrar...!! Jättesöta och jättesköna!!

Efteråt åkte jag till Väla. Skulle snart behöva ett skärp som håller mina byxor uppe. Än så länge funkar det men snart så....
Känns lite motigt nu för vågen står helt stilla. Inget vidare... Jag gör fel, jag vet. Jag ställer mig på vågen varenda morgon, men det är ju för att jag är så jäkla nyfiken. Men nu ska jag försöka ställa mig 1 gång i veckan... och även mäta midjemåttet. För där ska det tydligen märkas tydligt...!!

Just nu är jag så jäkla sugen på all mat. Jag gör inget annat än tänker på mat nu för tiden. Det är fasiken värre än innan operationen då jag åt pulver...!!
Så nu har jag skrivit en lista på mat som jag ska äta när jag får börja äta igen... Inget avancerat utan så vanliga rätter som köttbullar och mos och köttfärssås och spagetti etc etc...

Och idag var jag och handlade en sak.... Håll i er nu...

                   

FISKBULLAR.... Åhhh vad jag längtar!!! Fiskbullar i hummersås och potatis som man mosar till en enda gegga!!! Det älskade jag när jag var barn... Så jag hoppas verkligen att det är gott nu med...!! Annars blir jag riktigt besviken. Kommer få koka typ 1 potatis och typ 2 fiskbullar... Ha ha... SJUUUUKT!!

Jag tycker det är lite svårt att veta hur mycket man ska äta per portion. Så jag har löst det problemet. Har beställt en bok från Adlibris om livet efter en gastric bypass. Kosta en del men det kan vara värt det. Där står allt vad man ska tänka på och recept, hur mycket man ska äta per portion etc... Hoppas den är bra...

Nu ikväll är det ULLARED!! Går INTE att missa!!





Klart...

Då var det klart. Jag har äntligen fått Eriks gamla bokhyllor sålda. Jag har haft dom på blocket ett tag nu och det är egentligen ingen förutom dom som köpte dom som visat intresse. Så ikväll kom dom och hämta allt... Även lamporna... Skönt att bli av med dom samtidigt som det är lite vemodigt. Jag vet hur mycket Erik älskade dessa bokhyllor.

Jaja... Jag måste ju få förnya mig och jag trivs verkligen jättebra med den nya jag har!! Just LOVE IT... Så då är man 500 kr rikare... Dock går det åt till mina naglar i morgon...!!

            


Ja som ni förstår så ska jag till Sandra i morgon och fixa mina naglar... ÄNTLIGEN... Det var verkligen inte igår...

Idag tänker jag på dig mormor som hamnat på sjukhus. Jag hoppas verkligen du blir frisk snart så du får komma hem...!!




OMG!!!




   Vilken fullständig panik... Facebook funkar inte idag... Vad ska jag ta mig till....

Jaha... Det får väl bli att städa och tvätta lite i stället då!! Det måste ju göras det med... Sen får man väl gå på en promenad i dag med. Det var ju faktiskt riktigt skönt igår när man väl kom ut. Trots att jag var genomsvettig när jag kom hem. Men det blir väl bättre och bättre antar jag...!!


Kalas...!!

Jaha... Då har man varit på kalas ikväll då... Bengt fyller år i morgon som vi firade honom ikväll i Höganäs. Alla syskonen utom 1 var där. Synd, men dom kunde tyvärr inte. Det var himla trevligt i alla fall. Jag hade lite tråkigt hemma så jag åkte hem till Rikard och Zandra en stund innan. Sen bar det iväg till kalaset.

Birgitta bjöd på sallad och bröd till, jag vet att det var gott för jag tror vi ätit det innan. Men jag fick ju inte äta nåt. Istället hade jag med mig en nyponsoppa som jag kalasade på!! Känns ju sådär, men det gick faktiskt rätt så bra. Så länge jag själv har nåt att smutta på så är det lugnt.
Sen till kaffet fick dom Ekströms paj och vaniljsås. Då tog jag en festis och smutta på!! Gott gott...

                   
                   
                   
                   
                   
                   
                   

Och på sista bilden har vi Hitler... Eller nähä... Var det jag!! Men kolla in luggen, syns kanske inte så mycket på just detta foto, men det är ju för fan bara hitler muchen som saknas... Vad tänkte jag där... Inte mycket...

Nu ska jag gå och lägga mig. Haft ont i magen heeela kvällen. Hoppas på en bättre dag i morgon... Låter som en pensionär nu men så ligger det i alla fall till...


-17kg allt som allt...

Helt otroligt... Jag kan själv inte fatta det. Från den dagen jag började gå ner innan operationen så har jag gått ner 17 kg. Och det märkliga är att jag inte märker av det själv. Jag tycker inte att det syns och jag känner inte det på kläderna. Å andra sidan har jag ju i och för sig mest mjukisbyxor på mig och större sköna tröjor. Mest för att det inte ska sitta åt på mina sår. Har ju trots allt mina agraffer kvar. Som förövrigt kliar så jag dööööör....!! Vill bara slita av dom, men det får man väl inte. Jag får nog snällt vänta tills på måndag. Då åker dom väck!!

Igår somnade jag kl 15 på soffan som en valross och vakna inte förrän mamma ringde kl 17. Jag blir gaaaalen!! Varför ska jag sova så förbaskat!! Under dom 2 timmarna hade jag kunnat få i mig en massa vätska. Men nej, då väljer jag istället att ligga och sova!!!

Nu ska jag sluta klaga och vara glad i stället. Ikväll ska jag hem till Birgitta och Bengt på kalas. Bengt fyller år. Grattis till dig Bengt!! Ska åka och köpa mig en nutrilettsmoothie som jag kan ha att kalasa på därhemma.

Sen skulle ev Zandra komma idag på dagen och gå ut och gå en runda med mig. Hon är och hälsar på en kompis här i krokarna så då skulle vi passa på att gå. Jag måste ju komma ut varje dag och det är ju trevligt med lite besök.

Igår kväll var jag hem till Ronald och Roger. Vi satt, eller nej, snarare låg ner och kollade på IDOL och Se upp för dårarna. Dom håller på och renoverar i tv rummet så dom hade fått ställa ut teven lite provisoriskt under tiden och då hamnade taklampan alldeles för långt ner. Rättare sagt, MITT I TEVEN!! Så man fick hasa ner sig lite smått i soffan för att kunna se teven.... Jaja... Det var ju skönt att gå ligga ner i stället för att sitta upp!! Känns ju lite som hemma då ju...


                                                                    Lånade din bild Ronald... He he!!

Nej nu ska jag upp ur soffan och pyssla lite härhemma... Måste nog sätta igång en tvättmaskin...


SISTA DAGEN...

Äntligen har jag nu fått sista sprutan idag. Dock med endel blåmärken lite här och var. Tur man inte har nån man ska visa sig för just nu, dels med alla dessa plåsterlappar på magen och sen dom blå låren. Hur avtändande är inte det... Ha ha ha!!

Har ju varit på vårdcentralen varje dag för att få hjälp med sprutan. Och då har jag även stannat en stund varje dag och pratat med dom som jobbar där. Framför allt suttit på labb och häckat. Alltid trevligt att prata med dom.
När jag kom hem var jag heeelt färdig. Svetten rann om mig och jag var totalt orkeslös, igen. Satte mig i soffan och kolla lite på TV. Kl 15 somnade jag och har sovit fram till 17. DET blir jag så trött på... Att jag inte har några krafter.
Efter ett samtal med mamma känns det faktiskt bättre. Hon sa det att jag måste ut och röra mig varje dag, även om det inte är långt men en lite runda i alla fall. Och det får jag ju göra...!!

Nog om det...

Igår var jag ju hem till Angelica och Daniel och deras lilla Leon. Hur mysigt som helst..!! Jag som inte äter nånting fick en jättegod smoothie som hon gjort själv.

Vi satt och prata en massa och gosa med Leon såklart....!! Han är ju bara för söt. Fick ett litet foto av honom som jag har i plånboken nu.

Sen strax innan jag skulle åka hem sticker hon fram en skiiitbra hudlotion som jag bara älskar. Jag fick den av henne i somras och jag och mamma hade den i Grekland och båda blev totalt frälsta i den lilla burken...!! Så jag bad henne köpa en till så kunde jag betala henne nästa gång hon skulle beställa den. Det är från Oriflame

                      

Men jag fick inte betala!!! Tack snälla söta Angelica!! Det var verkligen inte meningen!! Men jag ska slita den med hälsan!!


Nu ska jag bara försöka bli människa igen och få i mig den vätska jag missat under tiden jag sovit. Det är oxå en nackdel. Då har jag ju missat massa dyrbar tid att få i mig ordentligt... Ja jag säger då det. Vilken sjuk omställning för kropp och själ!! Men det kommer bli bra...


Myskväll..

Igårkväll var då Patrik och Sandra här på besök... Supermysigt...!! Vi satt och kolla på idol och snacka som vanligt...!! Jag bjöd på fika och fick titta på!! Ha ha... Gick faktiskt superbra. Inte så sugen på fika och sånt...!!

Senare ringde Hella och vi prata rätt så länge... Det var längesen vi pratade faktiskt... Jag hade ju sagt att jag skulle ringa när jag var bättre efter operationen men det hade ju jag såklart förträngt... Men jag har ju faktiskt inte varit 100% dom sista dagarna heller...!!

Man märker att man inte har krafter nog i kroppen än... Bara jag skulle köpa fika till dom igår kväll, jag stog i kassakön och kände mig rent svimfärdig... Usch!! Men sitter jag still så går det bra. Men det är ju det att jag måste ju komma igång. Hur det ska gå med min träning sen det vet inte jag. Som det är nu skulle jag aldrig klara ett spinningpass...!! Tvi vale!! Jag vill ju inget hellre än att komma igång igen...!!

Jo det var ju det jag skulle komma till... Nu när man inte har nån ork så måste man ju sysselsätta sig med annat... RÄKNA MYNT!! Ha ha... Har ett rör hemma där jag samlat småskrot ett tag... Ingen aning hur mycket där var i (och det ska inte ni få reda på heller, fniss) men det är ju alltid bra att räkna igenom ibland...

                   
(Och nu behöver ni inte komma och råna mig för jag har satt in allt på banken, så det så)

Och när jag ändå höll på att räkna pengarna så samlade jag alla 50-öringar som slutar gälla snart.  1 oktober är sista dagen...!! Så det gäller att passa på...

                   
                                 Tack för den här tiden...      1862-2010

Nu ska jag snart iväg hem till Angelica och Daniel och lille Leon...!! Ska bli så mysigt... Daniel jobbar så det blir till att bara träffa Angelica och Leon. Har inte träffat dom på jättelänge nu!!


Ny dag...= -0,2 kg... ha ha!!

Herregud vad tiden rinner iväg...!! Det har alltså idag redan gått en vecka sen operationen. För exakt en vecka sen låg jag där på sjukhuset och mådde skit... Fullständigt skiiiit!!! Tur att man mår mycket bättre idag...!! Eller ja, det beror kanske på hur man ser det.

Varje morgon är en kamp att komma upp... Jag mår riktigt skit på morgonen. Yr i huvudet, inga krafter och nästan skakig i hela kroppen. Men jag tror jag vet varför. Jag har ju inte fått i mig tillräckligt med proteiner som kroppen behöver för att fungera!! I och med jag endast får äta flytande kost numera (endast 1 vecka till...) så måste man ju även äta varma vanliga soppor, antingen som man gör själva eller eller köper varmakoppen eller liknande. Men problemet är att jag inte varit någon soppälskare, någonsin. Jag tänkte i början att det handlar ju bara om 2 veckor med flytande kost så det är väl inte så svårt. Men det GÅR inte. Bara jag sitter och skriver om detta gör att jag får kväljningar!! Det vänder sig i magen!! Jag var så ledsen igår då allt just nu kretsar kring vad jag får i mig. (Alla har verkligen rätt som säger att det är ett litet heltidsjobb att bara få i sig rätt mängd vätska varje dag). Så jag slog slag i saken och ringde vår dietist på avdelningen. Hon gav mig lugnande besked. Inga soppor, däremot näringsdrycker och det pulvret jag åt/drack innan operationen....!! Det var som 7 svåra år försvann från mina axlar!!

Nu känns livet lite lättare...

Jaha... vad ska man skriva om nu då... Händer ju inte så mycket mer i mitt liv just nu, annat än min mat!! Ha ha...

Ikväll kommer Patrik och Sandra på besök... Ska bli jättekul... Sällan man får besök på en vanlig vardag och det ska bli såååå mysigt..!!

                   

Nu har jag precis legat och vilat en stund. Mycket på förmiddan.. Först Vc för den dagliga sprutan och sen kuratorn i Ängelholm... Hitta ingen parkering så jag fick ställa mig allra längst bort och jag som inte har några krafter överhuvudtaget fick alltså min dagliga motion.... Var helt genomsvettig när jag kom in till kuratorn... Kul, nej...


Det här är enbart ett skrytinlägg... ha ha!!

Jag har fått önskemål om att lägga ut bild på mig under tiden man går ner...!! I morgon onsdag är det precis 1 vecka sen jag opererades. Innan operationen skulle man gå ner (jag i alla fall, alla hade tydligen olika) 7 kg... Jag försökte ta bort kolhydrater och bara äta proteiner etc. Det sket sig rätt snabbt men jag försökte ändå tänka på vad jag åt. Tillslut dom 4 sista veckorna gick jag på pulverdiet (modifast) som man kan köpa på apoteket. Jag rekommenderar dom varmt då det är det godaste bantningspreparatet jag provat. Riktigt krämigt och god smak. Var det vanilj så smakade det baske mig vanilj... Varvade även med deras bars... Sviiinigt (och även lite farligt) goda!!!

Nu till skrytet...!!

Innan operationen lyckades jag gå ner 8 kg på två veckor. Så dom sista två veckorna åt jag vanlig mat jag med. Men hade samtidigt stenkoll på vågen så jag inte gick upp nåt. För då tog jag en påse i stället...!!

Såhär såg jag ut dagen innan operationen... (USCH hatar sånt här, men jag gör det för er skull)

                   

Jag kommer inte skriva ut min vikt, men här har jag gått ner 8 kg. Kanske sen när man gått ner rejält att jag vågar... Men det får vi se...

                   

Alltså, ja vad ska man säga... Man ser ju riktigt grå och risig ut... Men det får ni ta... Man kan ju inte va på topp jämt...!! Eller hur!!!
Men det här är taget i dag och här har jag gått ner... (trumvirvel) sammanlagt 14.8 kg... Och då är det inklusive dom 8 jag gick ner innan. Men om man bara tar dom kilona efter operationen så är det ca 7 kg...!!

Det är såååå roligt när man ser skillnad på vågen. Själv ser jag ingen som helst skillnad på mig själv. Kanske att kläderna sitter lösare en aning men det är i så fall inte mycket...!!

Nu har jag i alla fall lagt ut bild. Ska försöka göra det 1 gång i veckan så även ni får följa min utveckling...!!


Ja...

Händer inte så mycket i mitt liv just nu mer än att det händer jäkligt mycket... Ha ha, hängde ni med på den... Inte jag!! Eller jo, det jag menar är att det händer mycket med mig just nu och kroppen. Jag kämpar och kämpar med att enbart dricka flytande föda och tänker BARA på mat... Värre än då jag åt påsarna. Då hade jag ändå ett val jag kunde göra. Hade jag då varit duktig hela veckan kunde jag ta och äta ett mål mat utan att det gjorde nåt. Det går inte nu. Jag MÅSTE hålla den här flytande dieten i 2 veckor för att sen övergå till purémat i ytterligare 3 veckor. Sen ska jag äntligen kunna äta "vanlig" mat igen...

Jag får tänka såhär... Det handla om 5 ynka veckor i resten av mitt liv.... Sen behöver jag ALDRIG mer banta... Sug på den... Ha ha ha!!!

Idag var jag tvungen att ringa vårdcentralen och be om hjälp. Jag tar ju sprutor varje dag som gör att blodet blir lite tunnare för att jag ska undvika att få blodproppar. Dom sprutorna ska man egentligen ta själv... MEN JAG KAN INTE!!! Igår kväll satt jag i över 1 timme och skulle ta den jäkla sprutan. Och det mest pinsamma med hela situationen är att DET GÖR INTE ENS ONT!!! Men varför kan jag då inte ta den när det inte ens känns nåt.... IDIOTI!!!

Och en sak till... Nu får det för fasen sluta regna... Det har regnat konstant heeeela dagen idag. Jag köpte ju nya skor när mamma var här som jag gärna vill börja använda innen det är vinter... Men vill inte ta på dom när det regnar!!

                   

Nu vet jag inte vad jag ska skriva om... Har sovit middag en stund och vakna när mamma ringde... Hatar att bli väckt sådär abrupt (ha ha vad heter det egentligen) för jag blir alldeles darrig i hela kroppen...  Me don´t like!!

Ikväll blire Ullared... Så vad ni än gör... STÖR INTE MELLAN 20 OCH 21.... Ha ha ha...!!!


Ensam igen...

Idag var det sista dagen mamma var här. Hon har åkt hem idag. Men innan hann vi med lite aktivitet... Hon var så himla duktig och tog undan poolen. Det var inte lätt kan jag säga...Hon kämpa som ett djur... Under tiden vi tömde ut vatten började hon klippa gräsmattan... Jag tog över klippandet och hon började tömma poolen helt... Jag klippte en stund men sen var jag tvungen att gå in och vila. Har noll ork nu för tiden. Men det kommer väl bättre tider...!!
När jag var inne och vila ringde min mobil och det kom en som ville köpa mitt gamla soffbord... Så skönt att bli av med det. Han kom hit inom 10 minuter och hade dessutom åkt lika snabbt igen!! Och 200:- rikare blev jag!! Inte dåligt...!!

                   
BYE BYE Eriks soffbord...!!! Jag har aldrig velat ha det så det är sååå skönt att det är ute...!!

När vi fått in allt igen efter allt i trädgården så var det dags för mamma att åka...!! Men innan jag körde henne till flyget åkte jag och röstade...!! Gick och tog en massa såna lappar (gula, blå och vita) Så när jag står i kön för att få rösta så kollar jag vad jag tagit... MEN VAFAAAN!!! Jag hade inte tagit nåt av det jag egentligen skulle rösta på!! ÅHHHH..... Det var bara att traska ur kön och hämta rätt lappar och sen tillbaka till kön igen... Vi som hade lite bråttom till flyget fick genast lite mer bråttom till flyget...!!

När jag lämnat av mamma, snyft, drog jag iväg hem till Rikard och Zandra... Tänkte att jag är ju så pigg nu så det är väl inga problem... På vägen dit var jag halvdöd... Blev supertrött och kände bara för att sova!! Stannade där ett tag men sen var jag tvungen att åka hem. Väl hemma, vid 17 tiden, la jag mig på soffan och toksomna i 1,5 timme... Gud så skönt!!! Nu sitter jag här och försöker få i mig lite yogurt!! 1,5 dl närmare bestämt...!!

Nu ska jag bara sitta under filten och bara ta det lugnt. Lite spännande är det allt att se vem som vinner valet ikväll... Tror faktiskt Alliansen vinner igen med Moderaterna på toppen!! Så tror jag!!


Ytterligare en dag har gått...

Idag är det 3 dagar sen operationen, jag mår PYTON!!! Trodde faktiskt inte att jag skulle må såhär efteråt. Men ack vad jag bedrog mig. Det ända som cirkulerar i mitt huvud just nu är allt drickande och tabletter...!! Jag förstår varför man är sjukskriven i 4 veckor efteråt. All min lediga tid gåt åt att få i mig vätska. Och ändå får jag inte i mig tillräckligt. Nu har jag tagit mig 2 dl nyponsoppa... Fast jag inte får egentligen. Men det skiter jag i, måste ju få i mig nånting ju...

Var iväg en snabbis till Väla för jag behöver en till mus skrämma... På övervåningen... Var upp i morse vid 6 tiden och då hördes dom... FAN!!! Så det var bara att införskaffa en till... Till övervåningen!!

När vi var där kände jag mig som en Zombie... Gick så sakta att folk säkert blev mäkta irriterad på mig, det sket jag fullständigt i!! Jag mådde inte bra, då går jag sakta!! Så är det bara....

När vi kommer hem lägger jag mig i soffan och somnar bums... Sover ett tag medans mamma får sysselsätta sig själv... Stackare!! Men så är det när man har en dotter som inte mår så bra....!!

När jag kvicknat till en aning börjde mamma hjälpa mig att sy gardiner. Köpte dom i slutet av sommaren men inte kommit mig för att sy dom... Så det hjälpte hon mig med nu...

Det blev jättebra!!!

                   
                          Såhär såg det ut innan...... Inte så roligt längre...!!!

                   
    Och såhär blev det, i och för sig ett annat fönster, men samma sorts gardin...

Blev mycket ljusare än innan...!! Såååå fint!!

Nu ska jag bara njuta av min nyponsoppa resten av kvällen och sen gå och lägga mig... Man är inte så uppkäftig längre så det blir tidiga kvällar...!!


Fy faaaan....

Trodde inte man kunde må såhär dåligt...!! Idag har varit en pestens dag!! Vaknade för det första kl 10 av att jag låg på magen... Smidigt!! Agraffer i magen har man och dom gjorde så satans ont när jag klev upp... Det var bara att starta dagen med 2 panodil brus och en sorts morfintablett... Bara det att blanda brustabletter är inte så bra nu för tiden då det tar ca 30 minuter för mig att få ner mig ett glas med typ 1 dl vatten. Det är mycket man får tänka på nu för tiden!! När jag äntligen fått i mig tabletterna och börjat bli människa var det bara att vänta i en halvtimme till innan man kunde inta frukosten. Lättfil med lite barnmatspuré med mango!! Jättegott!!

Fick så himla fin blomma av mina kära vänner när jag kom hem från sjukhuset...
                   

Fick köttfärssås och spegettipuré och den mangopurén som jag åt till frukosten med...!! Ha ha... Tokiga ni!! Men tack för det Sandra och Patrik, Angelica och Daniel och Rikard och Zandra!! Gulligt av er!!

Mådde som sagt var skit idag. Tog en extra värktablett innan och det var inte så bra. Började må skit av den. Illamående och yrsel. Men var tvungen att ta mig till apoteket för att köpa nya panodil, i tablettform den här gången och en jäkla massa vitaminer, som jag kommer att behöva äta resten av livet... Sen in på vårdcentralen och boka tid för att ta bort mina agraffer och självklart hälsa på Lotta... Sen vidare till affären. Har ju mamma här som inte opererats och behöver mat!!! Men väl därinne mådde jag så dåligt så jag gick ut i bilen och satte mig... Och somna!! Sovit midda 3 gånger idag... Hoppas det blir bättre snart...!!

Dagen innan min operation var jag och mamma till outleten i Höganäs och titta runt lite. Jag köpte ingenting men såg en urfin skål, har inte riktigt gillat dom innan men NU!! Jag bara älskar dom!!! Så mamma köpte en som en lycka till present till mig... Ur gulligt....

                   

                                            Tack så jättemycket mojjan!!!

 Nu ska jag snart kolla på idol... Finns ju inget annat att se än om valet... Och jag ORKAR inte höra nåt mer om valet!!!!


Oj långt inlägg... Men det får ni ta!!

Nu äntligen är det avklarat. Min operation är överstökad, som jag väntat, längtat och bara varit så sjuuuukt nervös inför. I 10 månader har jag nu väntat och igår var det då äntligen dags.

Jag åkte in till Centralsjukhuset i Kristianstad. Skiiiit nervös. Hela vägen i bilen dit var jag cool lugn. Men när man fick se sjukhuset bara kom allt över mig... Nerverna... Fy fan!!

Kom upp på avdelningen och blev mottagen av en sköterska som gick in med mig på ett rum för vägning (hade hållit mitt mål), midjemått och en massa frågor. Midjemåttet måste talas om att det minskat med 2 cm redan nu på dessa veckor...!!

När vi var klara på rummet med alla frågor var vi tvungna att skicka hem mamma!! Stackare, gått upp kl 5 för att köra mig och fick inte ens stanna i 10 minuter...

Jag fick komma in på ett rum och byta om till dom urläckra kläderna. Riktigt sexiga trosor som gick långt ner på benen (men riktigt sköna!!!) ha ha ha... Och en vit skjorta!! Sen var det bara att inta sängläge för att få en nål uppe på handen, en massa tabletter som skulle tas innan. Sen kom alla läkare på löpande band. Narkosläkaren som skulle söva mig och sen kirurgen som skulle karva i mig...!! Skit trevliga hela högen...

Halvnio fick jag gå med sängen och droppet ner till operationssalen tillsammans med en sjuksköterska. In i det sista ville dom ha en att motionera!! Ha ha ha... Men det gick så bra, jag är ju van att köra sjukhussängar!! Kanske inte till min egen operation dock!!
Väl på operationsbritsen släptes väl helvetet lös. Miljarder (kändes det som) med personer kom från ingenstans och börja säga åt mig att lägga mig längre ner på britsen samtidigt som nån fråga nåt här och nån sa nåt där och nån tog blodtryck på mig samtidigt som dom drog isär mina ben åt ett varsitt håll och spände fast mig som i en tortyrkammare eller nåt...!! Till sist kommer jag bara ihåg att nån säger att här kommer en mask. Andas djupa andetag så somnar du sen... SVART!!

Vaknar av att jag hostar och tänker att är det redan klart... Jag hostade för att dom drog upp tuben/slangen dom haft i min strupe under själva operationen.
Väl uppe på avdelningen (jag kommer inte ihåg den resan tillbaka) lyckades jag öppna ett öga och såg att kl var 09.30 Prick en timme senare var jag uppe igen på avdelningen!! Och efter ytterligare 1 timme alltså 10.30 har jag rest mig ur sängen och sitter i en fåtölj...!! Helt sjukt.... Alldeles nyopererad och man får inte vara ifred en sekund... JAG VILLE JU SOVA!!

Jag fick börja dricka vatten nästan direkt efter operationen. Mitt dricksglas bestod utav en liten medicinburk på 30 ml. Den fick jag själv gå upp och fylla på när den var slut. Ingen service här inte. Nej då, tanken var ju att jag skulle upp och gå så mycket som möjöigt för att bli piggare så fort som möjligt...!! Men varje gång jag satte mig på sängkanten kom mina älskade kväljningar. Jag ville bara spy. Men efter en sån här op så kan man inte kräkas!! Och det fick jag smaka på. Det gick verkligen inte att spy, hur gärna jag än ville... Vilket ju i och för sig var rätt så skönt då jag hatar att spy.

Hela dagen igår sov jag bort. Med undantag då jag var ute och vankade som en pingvin i korridoren. Men sen la jag mig och sov igen. Och sov och sov och sov...!! Först på kvällen vaknade man till lite och jag kände för att kolla på en film. Jag hade tagit med mig DVD spelaren Erik fick när han blev sjuk. Satte igång en film...
Men... Jag somna!! Jaja... Får se den en annan dag i stället...!!!

Hela natten gick bra. Yrseln efter narkosen var nästan helt borta och jag fick inga fler kväljningar när jag gick upp...!! Skönt!!

Idag har vi fått vårt första mål. Ja, jag säger vi, för vi var 6 st tjejer som opererades för samma sak igår. Så vi fick sätta oss i dagrummet och äta frukost tillsammans. 1,5 dl lättfil, det tog oss ungefär 50 minuter att få i sig. Måltiden ska ta minst 40 minuter. Jag fick i min 1 dl. Sen gick det bara inte mer... FATTA 1 DL!!! Det är ju ingenting...!!

Nu är jag i alla fall hemma och det är sååå skönt. Kommer visserligen sakna sjukhussängen då den gick att höja och sänka vid huvudändan, det går inte min...!! Jaja... Får väl bulla upp mig med kuddar eller nåt...!!

Jag mår i alla fall efter alla omständigheter bra. Och jag är sååå glad att det äntligen är gjort!! Jag har tagit före bilder, efter bilder får bli sen. Men jag är inte mogen för att lägga ut dom nu, om jag ens kommer bli mogen för det. Vi får se!! Annars tar jag andra bilder så ni ändå kan se skillnaden!!

Nu ska jag gå och hämta mina kvällsmediciner. Tar ju ett tag att få i sig dom. Köpte bruspanodil, ångrar mig lite smått nu. Det är ju så mycket vatten som ska drickas då ju. Kommer ju ta evigheter för mig. Jag kan ju inte dricka så fort numera!!

Tack för era fina kommentarer och allt ert stöd...!! Ni är underbara!!!

KRAMAR TILL ER!!!


Så här ser man ut när man är nervös. Ha ha...

resize_p1753_14- (MMS)

Så här ser man ut när man är nervös. Ha ha... Nej då... Sitter o väntar på Zandra. Vi ska på spinning nu. Skönt att få cykla av sig. Hej...


Återvinningscentralen!!

Idag har även idag varit en händelsefull dag...!!

Det började med att mamma och jag fyllde bilen med skräp igår för att kunna köra första lasset direkt på morgonen idag. Så det gjorde vi. Vi gjorde dock ett stopp på vårdcentralen då jag skulle ta dom sista proverna innan onsdag, the D day!! Men sen bar det iväg till soptippen.. Vi hade verkligen proppat hela bilen... Så det tog sin lilla stund.

När vi äntligen var klara åkte vi sen vidare till Trästället i Tyringe. Ett jättemysigt ställe med MASSOR av inredningsprylar. Jag hade bara varit där 1 gång innan och mamma hade aldrig varit där. När vi gick där inne så sa mamma att där uppe ser det ut som roliga saker, en trappa upp i en liten villa som står uppställd i själva butiken, som är som en stor lagerlokal i övrigt. Tycker det är lite häftigt faktiskt. Vi gick upp på övervåningen på villan och upptäcker att det BARA är julsaker, ÖVERALLT!!


         Var bara tvungen att fota mig med denna mannen som var längre än mig...!! JISSES!!

Var konstigt nog inte så sugen på att se på julsaker än.. Kändes en aningens tidigt... Till och med för mig, julälskar´n själv...!!


När vi gått klart där så åkte vi hem och tog en fika hemma. Samlade lite krafter och fyllde återigen bilen med skiiiit!! Och körde sen till tippen igen!! Vi är nog stammisar där snart!! Dom borde ju känna igen min bil vid det här laget och tycka att man nog har en massa skit här hemma... Så sant... Men inte längre!! Ha ha ha!!

Efter det åkte vi till Familia och kolla runt lite. Skit tråkigt... Så vi gick in på Maxi och handla istället...!!

Nu sitter jag här i soffan med bara 2 dagar kvar med op dagen!! Helt sjukt... Känns som nyss som jag fick reda på att jag ens ska få opereras!! SPÄNNANDE!!!


Röjning!!

Idag har vi varit jätteduktiga jag och mamma!! Hon kom ju ner några dagar innan min operation just för att hjälpa mig röja... Känns som jag inte gör annat än röjer nu för tiden, men tro mig... Det behövs!! Fast idag har vi då som sagt röjt så in i... Så nu är det ingenting kvar att röja däruppe. Det som är kvar där ska vara kvar! Bara hittas en plats till!!
När vi röjt en stund pausade vi med lite lunch, påse för min del... Blivit lite hård nu då jag är livrädd att inte ha gått ner mina 7 då jag pendlar endel... Mest ner men ändå!! Vore hemskt att ha gått upp igen och försummat min chans till att få göra den här operationen!! Den chansen vill jag inte förstöra!!
Endast 2 dagar kvar... 3 med operationsdagen!!

När lunchen var uppäten gick vi ut i trädgården och började tömma pölen (poolen som den egentligen heter, så det så) och fortsatte sen med att ställa in trädgårdsmöblerna!! För nu är det nog inga fler dagar man kan sitta ute på!! Snyft!!

Vi pumpade även upp min cykel så den går att använda och guuuuud så sugen jag blev på att cykla!! Jaja... Jag får sen efter operationen cykla till matöppet och köpa alla mina flytande drycker... Ha ha ha!!!

Och nu till en underbar sak!! Eller nej, jag tar tillbaka det... Det är nåt vedervärdigt... Jag har en spindel som sitter i mitt fönster (på utsidan som tur är) och den är INTE så söt... Jag är som vanligt framme med kameran och måste fota!! Kolla in här...


                   

                   

                                                   VIDRIGA DJUR....!!!


Nu ska jag snart börja med middan... Lax och potatis blire...!! Ska bli såååå gott!!


Zumba och IKEA!!

Ha ha, ja ni såg rätt i rubriken. Jag har återgien varit på IKEA!! Inte klokt, 3 gånger den här veckan!! Men det är ju så att när man gör om i ett rum krävs det endel återbesök på det underbara varuhuset... Och jag var ju tvungen att ta med mamma dit som inte varit på det nya än... Hon blev dock inte så impad då det ser likadant ut i Uppsala!! Suck!!

Detta var ett av mina köp!!

                    FÖRE:

                   

EFTER:

                   

Vad tycks... I mitt vardagsrum är det alldeles för mörkt, man ser ju ingenting... Den lampan som står där bakom i hörnan ska slängas!! TIPPEN NÄSTA!! Det blev jättestor skillnad, nu ser man ju vad man gör härhemma!!

Sen köpte jag till lite extra till min bokhylla som behövdes!! Bland annat en till skåpdörr... Den var riktigt praktiskt!! Kan man slänga in det som man är viktigt men som man inte vill ska synas!!

Och lite papplådor till mina DVDfilmer!! Praktiskt att få undan dom. Riktigt tråkigt att ha framme!! Filmerna alltså!!

Och en till sak... I dag var ju jag och Zandra på Zumba!! Men gud så roligt!! Skitkrångligt och svårt till en början, men jag tror man snabbt kommer in i det. Fast om jag får välja hade jag nog valt afrodansen före Zumban!! Vet inte riktigt varför men afron kändes roligare på nåt vis... Där släpper man loss och flänger en massa. Det gör man i och för sig på Zumban med men där känns som mer avancerad koreografi!! SVÅÅÅÅRT!!! Men samtidigt riktigt kul...!!




Pinsamt!!

Måste bara berätta en sak!!

Idag höll jag på att städa hemma innan mamma kom hem hit (som förövrigt blev jätteglad över inlägget och blomman). Jag skulle ställa ut en kartong som råkat stått rätt så länge i mitt vardagsrum. Men när jag lyfte upp kartongen hörde jag hur det prassla i den. Jag blev skiträdd och ställde den på bordet... Men det prassla inte i den när den stod still men så fort jag började peta på den så började det igen... Jag fick för mig att där låg en halvdöd mus där i, som inte hade krafter nog att spratla hela tiden utan bara då när jag putta lite lätt på kartongen!!

Jag var så jäkla skraj så den fick stå där tills mamma kom. Och det var ju tur att hon kom just den dagen som jag upptäckte detta!!

Hon tog tag i kartongen (precis lika rädd som jag är) och tog ut den på gräsmattan... Vi var båda lite reserverade men hon var cool och öppnade den...

Vi började ASGARVA!!!

                                        Såhär ser en halvdöd mus ut...
                   

Kan ni fatta att jag har varit rädd för fyra stycken frigolitbitar!!! Ha ha ha ha... Då har man skrattat tillräckligt för den här dagen!!

Och när jag ändå är i gång och bloggar ska jag tala om för er att jag och Zandra varit på afrodans idag... det roligaste jag någonsin provat på!! Fy fasiken va kul, här var det skaka lår och rumpa och ja faktiskt hela kroppen!! Knappt jag slutat skaka än!! Ha ha... I morgon är det Zumba som gäller... Få se vad som är roligast!! Har väldigt höga förväntningar på Zumban!!



Mamma...

 
Jag har ju som alla nu vet haft en lite jobbig vinter, vår och sommar!! Mamma har varit den, förutom Eriks familj och mina vänner, den som stöttat nåt enormt. Henne har jag ringt så fort jag känt mig nere eller bara velat prata om allmäna saker. Jag är så fruktansvärt glad att vi har sån bra kontakt med varandra. Vi är så lika till sättet och vi vet verkligen hur varandra funkar.

Jag har skrivit väldigt öppet om mitt liv efter Eriks bortgång, men inte så mycket om hur mycket mamma ställt upp. Hon har funnits där jag behövt henne, hon har hjälpt mig med många praktiska saker (ta nu inte illa upp ni andra som hjälpt mig, det har varit en enorm hjälp). Då ska tilläggas att vi bor 62 mil ifrån varandra. Det har inte varit lätt varken för mig eller för henne alla gånger. Men det har ju gått och thank god för telefoner!! Vi pratar i princip varje dag på telefon. Och mailar destomer!!

Den här står och väntar på henne när hon kommer hem hit... !!

                   
                   

En sak till... Hon kommer ner till mig i skåne idag och ska vara med när jag ska opereras!! (Inte själva open såklart men hemma hos mig) Tagit semester för min skull i 1 vecka!!!

                
                    

                      LOVE YOU MAMI!!!



Fart och fläkt...

Idag har det varit nånting precis hela tiden!! I morse kl 10 var jag till kuratorn i Ängelholm. Kändes bra. Sen en timme senare bar det iväg till Väla, hittade ett par skitsnygga gympadojjor sist när jag och Zandra var där. Men köpte inte dom då för jag kom på att jag hade kvar ett presentkort därifrån på 530 kr, och skorna kosta 500kr! Så idag hade jag mitt presentkort i högsta hugg och köpte mina fina skor... Se och njut... ha ha!!

                   
                   

Sen kostade jag på mig 6 par korta färgglada strumpor... Något färgglatt som sticker upp ovanför skokanten!!

Sen när jag var klar där åkte jag hem och packade alla mina grejjer som jag inte ska ha kvar här hemma, in i bilen för att sen köra ut till Linda i Vallåkra och dumpa av allt... Hon har nämligen loppis där i helgen och lite annat skoj... Kolla in hennes hemsida, klicka på Linda.

Stannade därute ett tag och hälsade även på lilla Ella!! Så söt man får vara!!

Nu ligger jag bara i soffan och kollar på halvåtta hos mig... Sen är det idol och det bara MÅSTE ju ses!! Missade en del igår då Rikard och Zandra var här och hjälpte mig med bokhyllan!!

Och det bästa av allt, i morgon kommer mamma ner...!! Ska bli så mysigt att ha henne här... Vi ska köra fram och tillbaka mellan tippen och mitt hem... Ha ha!! Nej då, inte bara!! Men ett par rundor kommer vi nog hinna med. Det är några sopsäckar som fortfarande står där uppe...!!

I morgon är det ENDAST 5 dagar kvar till min operation. Såå spännande. Tyvärr har jag inte hunnit tänka på det än då mina tankar mest är på mitt så kallade jobb... Vet ju inte vad som händer med det. Men som kuratorn sa till mig idag. Släpp allt detta och lägg det på hyllan ett tag och börja fokusera på operationen!! Så det ska jag göra....!!

Snart idol....



Nu så!!

Efter många om och men så är bokhyllan på plats...!! Det trodde jag aldrig igår när jag såg den!! Jag fick ju för fasiken inte i dom två sista bitarna!! Men Rikard och Zandra kom till undsättning...!! Vi tog tag i det direkt och lyclades. Vi lyfte upp hela åbäket och monterade klart det stående!! Gick ju som en dans...!!

                   

                   

Och jag min nöt hade ju utlovat att lägga ut före och efter bilder... Det kom jag på när allt var bortplockat från bokhyllan och alla hyllplanen var borttagna!! Det var bara att sätta dit några av hyllplanen igen och fota..!! Så här såg det ut innan... Föreställ er det med MASSOR av böcker i!!

                   
Såhär såg dom ut innan...!! Och vad ser man!! EN FÖRLÄNGNINGSKABEL!!! Ha ha... Vissa blir galna på mig och framför allt Erik som hade förlängningskablar precis överallt...!!

Och såhär blev resultatet efter allt slitande...!! Jag blev jätte jätte nöjd...!!

                   

Nu är jag svinigt trött... Sitter och kollar på "skåne fruar" Men var är det för program...!! Herreguuuud vilka sjuuuuka qvinns...!! Ha ha!!  

Snart blir det hopp i sängen för i morgon ska jag upp relativt tidigt...!! Ska faktiskt gå och prata med en kurator igen!! Kände nu efter sommaren att jag behövde det efter allt som hänt med jobb...!!


Filmer och böcker!!

Som många kanske vet så älskade Erik allt med böcker, musik och film. Det resulterar även i att han samlade en hel del av alla de sorter!!
När Sandra och Patrik varit här och hjälpt mig röja på övervåningen hittade vi inte bara 1 kasse full med VHS filmer. Nej 7 kassar FULLA med VHS filmer. Suck!! Dessutom låg en hel drös utspridda lite här och var så de hade säkert fyllt en papperskasse till... Jag har funderat fram och tillbaka vad jag ska göra med dom. Det är ingenting jag vill ha, utan jag tänkte mer om man kunde sälja dom... Nej tänkte jag. Jag pallar inte. Det är jobbigt nog som det är... Så idag packa jag bakluckan full och körde till tippen...

                   

Kände mig lite dum när jag gick där och slängde kasse efter kasse, det ligger ju mycket pengar bakom och var dessutom Eriks liv i dessa filmer. Men samtidigt så jäkla sjönt att bli av med dom!!

Sen har jag gått igenom alla Eriks böcker. Han var ju så att köpte han 1 i en serie så köpte han alla!! Vilket är skit bra, för då är serien komplett. Fick ihop ca 70 böcker som jag inte vill ha kvar plus en massa till som jag inte skrev upp...!! Har nämligen skrivit upp på en lista så Eriks alla syskon kan få ta del av det dom vill ha...

Ikväll kommer Rikard och Zandra och hjälper mig med bokhyllan. Den ligger som sagt kvar på golvet från min montering igår...!!! Men idag ska den upp och Zandra kanske hjälper mig att "möblera" i bokhyllan, det tyckte hon var kul. Jag med såklart!!

Nä, nu har jag inte tid att sitta här mer... Ska plocka bort allt från bokhyllorna så dom bara är att flytta på sen!!


Tjing...


Ingen IKEA rubrik idag inte...

Ooops... Lite IKEA i rubriken blev det ändå!!
Idag har jag monterat och monterat och monterat!!! Fy fasiken... Och jag är ändå inte klar än... DET GICK ÅT SKOGEN!! Jag klarade att montera mitt soffbord.... Galant...!!

                   
Föreställ er mattan UNDER bordet... Det används just nu som skydd för bokhyllan så inte den blir repig när den ligger på golvet och bara flinar åt mig just nu... Men jag är inte den som är den... Jag flinar tillbaka!!

Efter bordet som gick så bra kavlade jag upp ärmarna och tog tag i   the big problem!! BOKHYLLAN!!

Jag började kl 11 och var fortfarande inte klar när kl var 17... VAFAN DÅ!! Och jag är fortfarande inte klar!! Och jag kommer inte kunna bli klar förrän imorgonkväll när Rikard och Zandra kommer till undsättning och hjälper mig med dom TVÅ SISTA bitarna... Grr... Det är det ända som är kvar!! Men här kommer i alla fall bilder på det jag åstakommit!!

                   
                   
                   
                   
                   
Ha ha ha... nu har ni fått följa med i utvecklingen när bokhyllan växer fram...!! Haft lite tråkigt då under dom stunderna jag varit lite smått irriterad då det inte funkade som jag ville....

Men det är bara det att nu ligger den som sagt där och tar upp hela mitt golv framför teven. Det är ju tur det är hål man kan gå i om man behöver gå förbi!! Ha ha!!...

Var på OJ (Fortfarande min lokala mataffär som heter så, jag vet, crazy namn) där jag hittade en bok jag köpte. Är man sjukskriven så är man. När jag ska opereras kan det kanske vara bra med en bok... Om man pallar läsa nåt vill säga!!

                   

Handlar om Constance som får höra att hon är ful och äcklig av sin egen mamma!! Trots detta har hon styrkan att gå vidare med sitt liv och få fullfölja sina drömmar att bli jurist. Hon kommer in på jusristlinjen och finansierar detta själv med extrajobb på helger och lov. När hon är klar med sin utbildning får hon plats som lärling på en jusristbyrå. Men hon känner att hon inte får det stöd eller uppmuntran hon hade tänkt sig. Problemen för henne är inte över...

Åhhhh vad spännande...!! Nu måste jag ju läsa ut min bok så jag får börja med den här!!

Ikväll börjar Idol!! Faktiskt flera bra hittils, utom en som försökte sig på nån jäkla opera!!! NEJ TACK!!


IKEA-rubrik igen...

Idag var jag och Zandra på IKEA!! Andra gången för mig och första för Zandra. Det är ju så jäkla stort där så man hittar nya saker för varje gång känns det som...

Jag har i alla fall onförskaffat soffbordet (det ovala) och bokhyllan samt några förvaringslådor som ska stå i bokhyllan. Köpte även en skåpslucka som är vit högblank, riktigt snygg. Jag tog bara en sån för att se hur det blev och sen se hur många man vill ha!!

Vi fick hjälpas åt att packa i bilen och min tanke sen var, hur fan ska jag få av allt... Men som jag sagt förut. En bra kvinna reder sig själv... och det gjorde jag såklart... Känner dock av ryggen en aning nu, men det får väl gå över.

Nu ikväll har jag suttit och monterat dom jäkla pappkartongerna!! Satt och skruva dom små små små skruvarna för hand. Så fingertopparna är alldeles illröda...

                                       Och så här fina blev kartongerna...

                   
               Självklart kommer jag lägga ut före och efter bilder sen när allt är klart...!!


Pallar inte montera möblerna idag, det gör jag i morgon!! Då blir det nog inte tid till att ligga på soffan och sova som jag gjorde idag... Men jag var på övervåningen och röjde en stund i alla fall..


Nu skriker min rygg efter sängen!!



IKEA!!

Det blev IKEA ändå... Även fast jag och Zandra ska dit i morgon. Men det var ändå bra att jag var där idag för då kunde jag kolla in alla möbler jag vill ha och se soffbordet framförallt!! Men jag vet inte om jag gillade soffbordet riktigt. Nu fick jag ju bara se det i "fel" färg. Dom hade ställt upp det gyllenbruna men jag vill ha det i brunsvart, och jag tyckte inte om det riktigt i den gyllenbruna färgen. Kan ju hända att jag gillar det brunsvarta. Men så stog det ett annat precis bredvid.

Alltså denna...                                     

VEJMON Soffbord svartbrun Längd: 140 cm Bredd: 66 cm Höjd: 47 cm  IKEA STOCKHOLM Soffbord svart Längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 50 cm
                     VEJMON 1695:-                                    STOCKHOLM 2195:-


Vad tycker ni... Jag tror att det mer lutar åt VEJMON bordet, billigare dessutom!!

Bokhyllan har jag fått tips om av Roger att den finns på blocket för 800:- ringde den killen men han svarade inte så jag får försöka igen. Ska kolla om den är kvar. Han la ut den 14 augusti så det är ju inte säkert...!!

Men mattan är i alla fall min nu... Jag har rullat ut den framför teven så den får rakna lite. Den var ju så jäkla hårt ihoprullad... Sen ska jag lägga den under mitt fula soffbord...

                   

Jag blev supernöjd med mattan!! Sen blev det två nya täcken med... Så nu slipper man frysa på nätterna!!! SKÖÖÖÖNT!!

Sen hittade jag den här lilla godingen...

                    IKEA PS SPRAKA Kryddkvarn svart Diameter: 9.5 cm Höjd: 39 cm
                                   IKEA PS SPRAKA 229:-

Med andra ord sviiiinigt dyr, men ruggigt snygg... Men nu hade dom erbjudande för alla som har IKEA Familykort, då fick man den för 99:- i alla fall lite billigare. Men såklart hade jag inte med mig det kortet!! Så jag får kanske ta den i morn...!!

Nähä... NU ska jag snart kolla på film. Eller ja, snart och snart... Om 45 minuter rättare sagt... Då är det "Dumpad" på TV 3.


IKEA!!

Fick en kommentar av "Frida" för några dagar sen... Skriver svaret här, frågan var vad för operation jag ska göra. Och det är en gastric bypass där man förminskar magsäcken!! Jag är jätteförväntansfull och längtar enormt mycket till den 15 sept. Bara 1,5 vecka kvar till dess...

Igår var jag återigen hos Rikard och Zandra och käka lite middag och hade det allmänt trevligt... Angelica, Daniel och lille Leon var även där så jag mysa lite med honom!!

Idag är jag bara såååå sugen på att åka till IKEA!! Skulle verkligen behöva nya täcken. Just nu sover jag med 2 st. Mitt är jättetunt och det andra täcket har jag tvättat nån gång och då blev den jättesmal... och tunt...!! Det blir i så fall väldigt synd om mamma när hon kommer på fredag om jag ska ha båda täckena... Då får inte hon nåt!!

Men sen har jag ju tittat på en matta som jag gärna vill lägga under soffbordet...

                    HAMPEN Matta, lång lugg grön Längd: 195 cm Bredd: 133 cm Luggtäthet: 1170 g/m² Max. lugghöjd: 30 mm
HAMPEN för 399:- men min förhoppning är ju att dom har lite erbjudanden då det är nyöppnat!!

Och sen pratade jag och Erik (när han låg på sjukhuset) om att köpa en ny bokhylla när han blev frisk!! Dom flesta vet ju att han inte blev frisk. Men nu känner jag att jag vill byta bokhyllan just för att han ville det...!! Just då var ju det såklart inte prio 1 av förklarliga skäl..!! Men nu jäklar är det dags...

                    EXPEDIT Bokhylla svartbrun Bredd: 185 cm Djup: 39 cm Höjd: 185 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
EXPEDIT 1195:- Där kan man även köpa till antingen skåpluckor eller lådor, eller så kan man köpa lösa boxar till den för bra förvaring!!!

Egentligen vill jag ha ett nytt soffbord oxå men jag får nog lugna mig en aning... Inte för att mattan passar till bordet!! Jaja... Det får väl skära sig ett tag då!! Ha ha!!

Nä, nu blir jag mer och mer sugen på att åka dit... Kruxet är ju bara att dom hade invigning förra veckan så det lär vara sååååå mycket folk...

Har lite planer på det här soffbordet... men har inte sett det i verkligenheten!!!

                    IKEA STOCKHOLM Soffbord svart Längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 50 cm
STOCKHOLM 2195:- Vet ju inte riktigt hur det ser ut!! Men det var högt och bra, det gillar jag!! Jag sitter ju oftast vid TV:en och äter så därför måste det vara ett ganska högt bord!! Men det kostar ju lite så vi får se!!

Nähä... Bäst att göra sig i ordning om man bestämmer sig för att DRAAAA!!!


Röjt...

Nu när vi röjt så mycket på min övervåning så har Patrik kollat igenom hårddiskarna Erik hade... Och där hittade han endel bilder!! Dels bilder på Erik och mig när vi träffades och sen bilder på två olika jobbfester vi hade!! Såå kul att ha hittat dom...

Här kommer några!!

                   
                   
                   
                    Här är hemma här i huset innan jag flyttat ner... SVINIIIGT kallt...

                   
                     Min fina lägenhet i Uppsala... Oj vad jag kan sakna den ibland!!

                   

                   
                        Riktigt sliten dagen efter en fest.... BAKIS med andra ord....

Festbilderna ligger på facebook så dom får ni kolla på där... Orkar inte lägga ut dom här med.... Sorry!!! Men gud så roligt att hitta dessa!! Erik hade precis gått ner ca 25 kg innan vi träffades och jag hade gått ner 15 kg. Men allt gick vi väl båda upp när vi träffades, MED RÅGE!! Ha ha ha... Det där jäkla sambosyndromet!!
Nu blir det inga fler bilder....!!

Nähä... Klockan är inte ens 12 en Lördagnatt men jag är så jäkla trött så jag tror faktiskt jag går och knyter mig nu...



NAJTI NAJT!!




Oj oj oj!!!

Igår kom Patrik och Sandra hit vil halvelva tiden och hjälpte mig att röja på övervåningen!! Vi är en bra bit på väg men långt ifrån klara!! Vi kämpade och kämpade heeeeel dagen. Tiden bara rann iväg. Roligt när man är ler än man ska göra det själv... Men jag är så otroligt tacksam för att dom vill hjälpa mig. Jag är såååå glad över det.
Jag och Sandra var där uppe och röjde medans Patrik körde till tippen fram och tillbaka. Det blev nog 3 vändor!!!

Första vändan hade han fyll bilen BARA med elektronik grejer!! Min Erik var lite utav en hamster. Så vi hittade några datorer som absolut inte behövde finnas kvar längre...

                   
                   Hela bakluckan samt nerfällt baksäte... Småckfullt med andra ord...

Vi jobbade och jobbade och när klockan var halv sju på kvällen kände vi att vi nog fick sluta eftersom vi skulle vara hos Rikard och Zandra kl 19... Ooops... Men vi hann i tid!!
Vi beställde mat, då ingen var så pigg på att laga mat, och sen var det spel för hela slanten!! Kom hem kl 2 i natt...


I morse gick jag upp i tid och iväg på spinning som började 9.30!! Jag och Zandra var iväg!! Hur skönt som helst!! Jag var svinigt trött när jag gick upp och kände bara att NEJ JAG PALLAR INTE!! Där är det tur man är två!! Då känner man att man mer måste för att den andra inte ska behöva åka dit själv...!! Men jag ångrar inte att jag åkte dit!! Det gick skitbra och jag var så peppad!! NAAAAJS!!

Ikväll blire, guess what...? Hem till Rikard och Zandra... Angelica, Daniel och lille Leon kommer med...

Nu har jag precis städat lite och ska hoppa in i duschen!! Välbehövligt kan jag säga...!!


Otippat!!

Idag var jag och Zandra på Väla (som vanligt) Var in på Clas Ohlson och köpte ett USB-minne och en musskrämmare. Hittade en för 149:- Inte så farligt med tanke på att jag hittat andra för mycket mycket mer.

När vi fikat (kaffe och färskpressad juice blev det för mig) gick vi till en ny butik som heter Village, en superduper butik!! Jag bara älskade den!! Massor med inredningsgrejor And I loved it!!

Sen var vi till väskaffären mittemot och där hittade jag en jättefin plånbok. Jag köpte ju en i Grekland men jag var jättemissnöjd med den då den är bakvänd på nåt jäkla vis! Så nu fick det bli en annan MYYYYYCKET finare... Dock ingen Burberry!!

När vi skildes åt Zandra och jag åkte jag till Maxi för att handla mat. Jag skulle ju få äta mat ikväll!! Där träffade jag Roger och Sandra. Dom frågade vad jag skulle göra ikväll och det var ju inget mer än att äta mat!! Ha ha...
Så dom frågade om jag vill komma över och beställa mat. Pizza föreslog Sandra... Och jag sa NEJ!!! Men sallad kunde man ju alltid få i sig. Sagt och gjort. Jag fick handla massa annat istället för mat, det blev lite frukt i stället och sen hem och packa upp det. Därefter möttes vi vid pizzerian "Ludan" i Kvidinge. Åkte hem till dom och satt och snacka hela kvällen!! Supertrevligt!!

                   
                                                   Tack för en trevlig kväll!!

Nu har jag bara kommit hem och direkt satte jag mig vid facebook... Är jag beroende eller är jag beroende???? Det är den stora frågan!! Svaret är nog garanterat JA!!


Lite bättre!!

Igår var en fruktansvärt jobbig dag. Jag låg helt apatisk i soffan och gjorde inte ett handtag. Jo på morgonen hade jag krafter att ringa runt till sånt som måste fixas, jag sökte jobb och skrev en massa olika CV. Beroende på vad jag söker skriver jag lite olika om mina erfarenheter!! På ena är jag är mycket van och duktig undersköterska och på det andra är jag helt otroligt bäst på kontoret!! Ha ha...!!

Jag hade en tid till läkaren igår så jag fick ta mig i kragen och ta mig dit. Blev återigen sjukskriven på heltid!! Hur roligt är det när jag inte vill annat än jobba!! Men men... Jag ska inte gå in mer på det här.

Samtidigt som jag bara låg i soffan så kände jag mig förbannad och behövde få ur mig en massa aggressioner så jag och Zandra bokade in oss på ett spinningpass...
Vi var ju i tisdags med men det är väl bara bra att träna tänkte jag!! När jag väl satte mig på sadeln tänkte jag att detta kommer inte att funka... MIN HÄCK!!! Satan i gatan. Den var helt öm i sittknölarna sen passet dagen innan!! Men det var bara att bita ihop. Men när passet drog igång kände jag att mjölksyran kom över mig på nån sekund bara. Shit, detta ska jag göra i 60 min!! GRATTIS!! Efter halva passet var jag tvungen att hoppa av cykeln och gå ut därifrån, jag fick en dextrosol av ledaren som kom och frågade hur jag mådde...

Tror att det kan ha varit en blandning av allt som händer, man äter ingen mat (mer än pulver) och såklärt den dåliga konditionen. Men envis som jag är (tydligen, trodde jag inte) så ville jag in igen!! Så när det var 10 minuter kvar av passet klev jag in igen och försökte cykla. Klarade ett tag men sen var det samma igen.... Jaja. det är bara att vila nu i 2 dagar så är det på det igen på lördag.

Idag ska jag träffa Zandra för en fika. Vi ska ses på Väla. Ska även till Clas Olsson och köpa en sån muspiper eller nåt sånt... En sån man sätter i elluttaget så sänder den ut pip som vi inte hör men som mössen hatar. Fick låna en av Patrik och Sandra och det har verkligen hjälpt. Ska ha en i garaget med tänkte jag!!

Sen till det allra bästa för dagen!!! JAG HAR KLARAT ATT GÅ NER MINA KG INFÖR OPERATIONEN!!! Jag skulle gå ner 7 kg och jag har gått ner 8 kg. Jag hade "ometvetet" gått ner 2 kg i sommar innan jag började med pulvren. Så nu är mina påsar ett minne blott... Nästan!! Jag ska försöka så gott jag kan med påsarna men ska byta ut så jag kan äta i alla fall 1 måltid varje dag. ÄNTLIGEN!!!

                   
           (Bilden är lånad, det är verkligen inte mina ben.. ha ha!!)



Nu ska jag hoppa in i duschen och snart bege mig mot VÄLA!!


Sista dagen...

Igår var då sista dagen jag jobbade i Klippan, på vårdcentralen!! Det har varit en underbar tid att få vara där. Jag har fått chansen att komma tillbaka till arbetslivet igen efter allt som hänt med Erik. Jag blev ju bara tillfälligt placerad där då jag har min tjänst på Hospice i Helsingborg.

Hur som helst blev det såklart många tårar igår!! Jag då som aldrig kan hålla tårarna i styr... Och ännu värre är det nu efter Erik gått bort. Jag kan inte ens prata om honom utan att tårarna vill komma. Ibland kan jag hålla dom inne med oftast rinner det över. Vilket jag tycker är jättejobbigt!!

Efter (pulver)lunchen igår satte jag mig åter igen i receptionen nät Britt-Marie och Nettan kommer bakom ryggen på mig med en lite blomma!!! Åhhhh jag klarar inte sånt... Tårarna spruta!! Ha ha ha... Det var ingen "hejdå" blomma utan en lycka-till-i-framtiden-blomma med tanke på min jobbiga jobbsituation just nu och operationen jag har framför mig!! Supergulligt av dom!!

                   
                   

I söndags när Sandra och Patrik hjälpte mig att röja på övervåningen hittade vi en CD-skiva med bilder på Erik!! Det är nån fotograf som fotat honom till hans förra jobb på Centramec!! 

                   

Min lilla älskling... Kan inte fatta att det blev såhär... Du är försvann från mig och dessutom mitt jobb försvann från mig. Känns som jag snart inte har nånting kvar!! Miss you!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se