Sjukt trött

Ikväll var jag o Zandra på vår obligatoriska spinning. Ursäkta mitt språk nu, men-för-i-h***vete-hur-jobbigt-får-det-lov-att-vara?????? Jag bara undrar. Tränaren vågade inte ge allt pga sjukdom, vilket resulterade i att vi fick slita desto mer. Ha ha!! Jag vill lova att det känns i benen ikväll. Idag fyller även min älskade sambo år!! Så därför säger vi Grattis på födelsedagen älskling!!

Sommar??

Herreguuuuud!! Är det redan sommar måntro?? Vilket väder det har varit hela helgen. Igår var Roger iväg på sitt och jag va iväg på mitt. Närmare bestämt en grillkväll hos Rikard o Zandra. Mysfaktor på hög nivå. Idag drog jag o Roger iväg o städa o tvätta min bil. Hur skönt känns inte det när det var klart.
Efteråt åkte vi o våldgästa Jenny o Jimmy för en fika dom avslutades med grillning. Alltid gott o trevligt. På vår lilla promenad hemåt fick vi se en fin utsikt.

Igår då...

Är det något jag verkligen stör mig på på Facebook så är det dessa jäkla runkeeper bilder på hur långt man joggat eller powerwalkat. Men... Jag är ju för fanken precis likadan... Grejjen är bara att alla på Facebook tränar kanske mer regelbundet o när jag väl kommer ut blir jag så glad o stolt så jag vill visa hela världen vad jag gjort. Ha ha ha!! Igår var jag alltså ut på en 6 km powerwalk. Idag hatar mina ben mig.
Men sjukt stolt... Sådär ja!! Nu har jag till o med lagt ut det på bloggen!! GREAT!!!!!!

Shopping och höns?

Zandra tipsade mig om en butik som ligger lååååångt ut på landet. En butik som säljer främst kläder men även lite väskor o andra assocearer (herregud stavas det så??) Vi bestämde att vi skulle ut dit idag. Sagt och gjort, jag drog iväg till Höganäs för att hämta upp Zandra och Elmer. Väl framme gick vi in i butiken och flög på varsin grej. Zandra en jacka och jag en väska!!
Blev riktigt nöjda båda två. När vi kommer ut ser vi något... Hela bilen är omringad. AV TUPPAR O HÖNOR. What? Vi försökte komma mot bilen men då går dom emot oss. Vi blir livrädda (precis som om dom skulle äta upp oss eller nåt... ha ha ha) Vi tänker bara en sak... Lura hönsen en bit från bilen sen springa till bilen. Zandra fick då hoppa in med Elmer i baksätet så hon kunde bälta honom. Säger bara en sak. Riktigt tur vi inte hade med barnvagn så den skulle fällas ihop o in i bilen...
Efter vår helvetesattack åkte vi in till Ängelholm och tog en fika. Tog vårt före detta favoritställe... "Mormor Olgas" Där vi fick sitta o pusta ut en stund.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se