Är det...

0-5cdb4a0b3e49c4607eef30eaee50eabc.png

Kolla varifrån!

Är det schlager så är det... Detta tas på stort allvar... Sorry för den dåliga uppdateringen. Hej...


Diskmaskin...

Igår på fm kom Patrik och Rikard hem till oss och ställde in en diskmaskin åt oss. Vår har ju som sagt gått sönder och denna får vi låna av Rikard och Zandra som ändå inte använder den. Jättesnällt tycker jag.


Igår var jag hemma hos Patrik och Sandra med Rikard och Zandra på en tacomiddag och melodifestival. Det var jättetrevligt. Jättenöjd över resultatet men jag trodde aldrig att Hanna Lindblad skulle åka ur helt och hållet... Ja, det märks ju att det är ett gäng som är lite äldre som ringer och röstar på Kalle Moreus och gänget... Men kära nån, vad var det!!!


Kommer bilder från i går i morgon. Jag orkar inte hämta kabeln och föra över bilderna i datorn. DET är höjden av lathet... Nä, men jag är riktigt trött!!! Blev sent igår.

Ha det bra så skriver jag i morgon igen!!!



                                        Hej på er...





Alla hjärtans...

74cf41fa611a91bc9f6a422aea50bbf8.png

Kolla varifrån!

Alla hjärtans dag i dag... Hittade den här bilden i telefonen idag. Hur gammal är inte den. Tagen på kräftskiva i Uppsala för snart 5 är sen... Tiden går fort. Älskar dig älskling...


Nörd eller ej....

Ikväll är det äntligen dags för den andra delfinalen i melodifestivalen... Äh, jag skriver mello.... Vill egentligen inte det för då är man nörd enligt Alex Schulman... Men men... Jag får väl vara nörd för en kväll då!!!!


Ikväll är det ju i Sandviken. I den splitternya arenan... Hörde att första numret skulle vara med regn p scenen... Måste ju ses...

Igår på Rix var den en tävling där två ringde in och skulle gissa vilken låt dom spelade upp baklänges, givetvis var det bara schlagerlåtar... JAG KUNDE ALLA!!! Den som vann fick nåt megapaket från Telia med en massa saker... Men dit jag vill komma till var att hon som vann blev erbjuden 2 biljetter till kvällens delfinal OCH TACKAR NEJ!!!! Men hallå... Hon var upptagen... Jag som bor härnere i Skåne hade ju lätt tagit mig dit och kolla på det live oavsett vad!!! Men men... Det var ju som sagt inte jag som vann.... Typiskt!!!

Nähä... Nu ska jag nog snart ta och svira om till mellokläderna... Ha ha ha.. jag ska ha ett svart linne med silver detaljer och en korallfägat tröja under och till det svarta byxor...!! Fast inget smink. Ska ju inte på baluns!!!

Hem till Patrik och Sandra med Rikard och Zandra och äta tacos och sen är det BARA mellon som gäller...!!! Så det så!!!

                                        

                                                                Hej och hå...



Nån som...

0-67a563c1d122bb6982972594bdb310f4.png

Kolla varifrån!

Nån som är väldigt fokuserad på en semla som Zandra sitter o håller i. Gott gott...


Nya naglarna...

0-186d834c479f93f1706191b08e727283.png

Kolla varifrån!

Nya naglarna... Blev dock utan tippar så just nu ser dom väldigt korta ut, vilket dom är... Men förhoppningen är ju att dom ska bli längre... Hej på er så länge...


Naglar igen....

Jag har ju som sagt varit sjukskriven ett tag nu... Sen i oktober... Ingen höjdare kan jag ju inte påstå, men det har funkat... Jag är ju inte nån sån som INTE vill jobba, tvärtom. Men ibland funkar det inte bara och just nu är en sån period i mitt liv.

I och med att jag har sånt jobb som jag har så får man inte ha en massa fina naglar och smycken och sånt som jag till vardags tycker är jätteroligt... Men jag kommer mig inte för att måla naglarna eller så... Därför... i morgon ska jag till Posh Shop och till Sandra för att göra min naglar... Jag längtar såååå tills jag får naglar igen.. Man är aldrig så vårdad om naglarna som när man har gjort dom på salong...

Jag har suttit och funderat lite vad jag skulle vilja ha för mönster... Men inte riktigt kommit på nåt... Men jag har ju sån tur att jag kan ju bara gå in på Posh Shops egna sida på facebook och kolla in en massa olika naglar. Finna 100 st bilder att välja bland... Och hittade dessa skönheter!!!


                                                         VAD TYCKER NI???


                 
                                                   (Bilden är lånad från Posh Shop)

Jag tycker dom är superhäftiga, vet dock inte om jag skulle våga mig på sånt mönster....!! Frågade Erik nyss vad han tyckte och han gav en bra beskrivning på att han inte gillade dom, ha ha ha...

Det får nog bli ett annat mönster... Spännande!! Jag får se om jag får tag på en kamera och lägga ut bilder på dom sen!!! Föresten, jag kan ju faktiskt mobilblogga direkt från salongen!!!



                                 Ha det....



Burr... Det...

0-6837d6fe610ae73ad4a35213c4784ab7.png

Kolla varifrån!

Burr... Det är kallt att tanka nu...


Nu börjar...

0-2e8565e03d7a66b2193c7fcf69160ea4.png

Kolla varifrån!

Nu börjar det...


Sånt här...

7a771d8bfd8ca9136daf6534c0ec5bd8.png

Kolla varifrån!

Sånt här blir jag idiot på. När min dörr (den högra) var öppen, då var det en glipa på cirkus 15 centimeter. Sist jag kolla hade jag INTE det i midjemått... Då vet ni. Hej...


Vi har...

106c362084ef8e9f9479c36decff3a19.png

Kolla varifrån!

Vi har i alla fall snö nere i Skåne... Det är en sak som är säker....


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se