Pilates

Nu jäklar ska här övas o tränas här hemma!! Idag köpte jag mig en pilatesboll. Jag vet, helt crazy!! Men är det så i allafall. 
 
När jag var på gymintro för ett bra tag sen fick jag en övning som tydligen är svinaktigt svår. Och det kan jag verkligen skriva under på att den är. Man ska göra den Den i två steg och jag måste skryta lite och säga att jag klarat det ena steget. 
Man ska alltså ställa sig med båda knäna på bollen med händerna på bollen (naturligtvis utan fötterna i golvet), det är det första steget. 
Tränar balans, armar, ben, rygg och bål. 
 
Andra delen är att man ska resa sig (fortfarande ståendes på knä) med armarna ut från kroppen. 
Men där gick jag bet... Satan i gatan vad svårt!! Men skam den som ger sig!! Återkommmer där...!!
 
Sätt igång och öva!! 

Gulliga patienter...

 
 
Ibland kan så lite göra så mycket...!! Det kom upp en patient med en jättefin bukett med blommor idag...!! Hur gulligt är inte det?? 
 
En uppskattad gest som gör så mycket!! Rapsbaggarna som hängde med i bladen fick vara mitt sällskap resten av dagen...!! Ha ha ha!! 
 

Slappedag...!!

Sköna söndag brukar man ju säga!! Och det vill jag lova att det varit idag...!! 
 
Lite slö har man nog varit förutom då att jag tvättat 3 maskiner samt legat på balkongen dessemellan. 
 
 
Senare på eftermiddan drog jag och Roger ner på stranden för ett svalkande dopp o låg sen på stranden och bara njöt. Inte för att solen visade sig så mycket, men med 30 grader i luften var det bara sjukt skönt. 
 
Ikväll har slappandet fortsatt i form av tacos o soffhäng!! I morgon börjar en ny vecka igen. 
 

Fondue

Blev bjuden till Rikard, Zandra o Olivia ikväll på fondue middag. Huuuur gott va inte det då?? Men dra mig baklänges, det var ju rödvinsfondue. Man ba dooog av doften o vilken smaaaaak!! Mmmm
 
 
Men lägg av o fota, ge mig MAAAT...!! 
 

Höjden av ohövlighet...!!

Hur tänker folk egentligen?? Jag var på Maxi och storhandlade efter jobbet. 
Massor med folk, trött som jag vet inte vad, hungrig like hell o alltså ingen bra dag att gå emot mig. 
Jag är vanligtvis väldigt snäll, artig och kanske till o med lite mesig när det kommer till vissa situationer. 
 
När jag kommer till kassorna och ska sätta i min scanner i "hålet" för att gå och betala, så upptäcker jag att där inte fanns nåt ledigt "hål" Ddå jag får snällt ställa mig i kö för att få personlig hjälp. 
Men så är det några nötter som ställer sig i kö o väntar på att "hålen" ska bli lediga. Då efter en lång jävla stund upptäcker en kvinna att hon ju står i fel kö. Hon ville inte stå i göra-det-själv-kön. 
Nej, men dom kommer hon och ställer sig framför MIG med motiveringen att hon stått så länge i fel kö. 
Först blev jag aspaff o sa inget men fann mig som tur var o sa till henne att jag minsann stått skitlänge o dessutom längre än henne. 
 
Hon flyttade på sig med orden:"Jaha, men då ställer jag mig bakom dig". 
Men hallå, hur gick det där resonemanget till??? Om jag kommer på att står i fel kö ska väl inte övriga behöva lida för det. Ställ dig sist för fan...!! Grrrr...
 

Spontant...!!

Igårkväll var Roger lite varm. O när jag säger kväll så menar jag inte vid 19 tiden sisådär. Nej, då menar jag ju självklart seeeent... Närmare bestämt 22.30. 
Skämta lite lätt att vi kunde ju ta oss ett dopp på stranden. 
Det jag inte tänkte på när jag sa detta, var att jag lever med en riktigt spontan man. Sagt o gjort!! Helt plötsligt stod vi ombytta i badkläder o var på väg ner till stranden. Underbart!! O faktiskt riktigt skönt i vattnet!! 
Det måste göras om fler gånger...!! 
 
 

Semestern slut för detta året...!!

 
Jaha, då har man börjat jobba idag då. Hade en aning söndagsångest igår men när jag väl kom till jobbet (efter många om och men med inställda tåg etc) så kändes det ändå rätt så bra!! 
 
Jag har hela tiden tyckt att jag inte gjort nåt speciellt på semestern men ack så fel jag hade. 
 
Om man verkligen tänker efter har jag gjort en del. 
Och nånting som verkligen inte var inplanerat var att jag styrde kosan upp till uppsala för att överraska mamma som inte hade en aning om mina planer. Och vad glad hon blev. Hon gråter i princip aldrig, men det gjorde hon nu!! Hi hi... Det var precis det resultatet jag var ute efter!! 
 
Hon skulle vara hundvakt till min moster o hennes mans hund o vad passa sig väl bättre att även jag kom dit. 
Här kommer veckan i bilder...!! 
 
Världens snällaste hund!! Bullen var namnet!! 
 
Fina mamma... Ser en aning arg ut, men ack så snygg...!! Hi hi
 
Satt i solen varje dag o jag med mitt tunna hår, måste alltid tänka på hövvet!! Ha ha
 
Kerstins bror bor precis bredvid min moster nästan. Så vi hann ses ett par timmar så även mamma fick träffa lilla Ebba. 
 
Åkte upp mellan måndag till fredag o var så duktig att jag hade picknick med mig båda resorna. Uppskattar faktiskt att ta fram sin matsäck och hälla upp en kopp kaffe utefter vägen. O dessutom blir det mycket billigare. He he... 
Tack min familj för en underbar sista semestervecka. 

Ullared

Drog kosan till Ullared igår!! Mina vänner från uppsala hyrde stuga där nu i helgen o vad passar inte bättre än att jag drog upp dit för att träffa dom. 
 
Vi satt mest i stugan o grilla, åt och umgicks. Hur mysigt som helst. O allra helst när man tränger sig på och sover kvar. Ha ha ha!! 
 
Den "stoooora" stugan där vi vistades 5 fullvuxna samt ett barn. Finns det hjärterum finns det stjärterum eller vad säger man!! 
 
Överslafen var min... Om jag var höjdräddVarder var bara förnamnet... Ha ha
 
Fick den här söta dockan i sängen i morse!! Mysfaktor på hög nivå... 
 
I morse körde jag hem så jagivar hemma klockan 10. Placerade mig direkt på balkongen o njöt av solstrålarna som bara vräkte ner!! Underbart!!
Boken tog slut idag så jag har fått leta fram fen andra i ordningen!! 
 

Strosat lite

Tog bussen in till stan idag för att möta Zandra o Olivia. Vi bestämde oss för en lunch o hamnade rätt så snart på Ebbas fik. Häftigt ställe helt i 50-tals anda. ALLT därinne är från det ljuva 50-talet.
Ja såklart inte maten då. Men alla bakverk o all mat är hemmagjort o är riktigt gott o välgjort.

Helt klart värt ett besök o man blir inte besviken!!

Min hamburgare fick man i en passande liten låda.


Landskronafestivalen

Ikväll var jag, Jenny o Micke o strosade runt på festivalen i Landskrona. Men ack va folktomt det var. Men men... Skönt att slippa trängas bland en massa folk!!
Vi strosa runt, käka o fika... Sen palla inte fröken Ohlsson nåt mer så hon körde hem, genomfrusen!! Men det var trevligt så länge det vara!!


Röv doktor!!

Eller nej, kanske ska uttala mig liiiite bättre.
Igår var jag till min husläkare för att kolla upp hur det står till med min svanskota. Inte så bra. Jag har riktigt förbaskat svinont varje dag och det blir snarare värre och värre än bättre och bättre.
 
Efter vissa påtryckningar från vänner om att jag nog kanske borde kolla upp detta (vilket jag ju idag är väldigt tacksam över att folk pushat på mig) så slog jag slag i saken och fick en tid igår.
 
Svaret jag fick var att jag har en extremt utbuktande svanskota och att hon aldrig under sin karriär sett nåt liknande. Men man tackar... Fast vid närmare eftertanke känns det genast mycket bättre att få gnälla då och då.
Jag beundrar verkligen Roger som får höra detta i princip varje kväll, att han inte lessnat för länge sen är ju ett under!!
 
Nu är i alla fall en remiss skickad till en ortoped för att se om man måste operera bort den eller ej.
Och exakt hur drastiskt var inte det då?? AAAAJE....
 
 
Ha ha ha... Man kanske får skaffa sig en sån här så man åtminstone kan sitta. Vid närmare eftertanke så ser det helt underbart ut!! He he...

Kul i juli

Ikväll var det dags för ett besök på kul i juli...!! Så mysig tradition som mest blivit en folkfest där alla tar med sig filtar, picknick korg o bara äter, njuter o umgås. Vet inte ens om någon egentligen lyssnar på vad som händer på scenen.
Så även den här underbara sommarkvällen.
Vi var ett helt gäng som samlades och hade trevligt.


Den här helgen alltså...

Underbart mysig helg. Kerstin, Fredrik o deras lilla Ebba var på besök hos oss!! Fredag till tisdag!! Underbart.

Här kommer dagarna i bilder...


I väntan på gästerna...

Ikväll får jag o Roger långväga gäster igen. Förra helgen var ju pappa o Lin här o den här helgen kommer min kära barndomsvän Kerstin med sin sambo Fredrik o deras lilla Ebba!!
Ebba har tydligen inte varit så medgörlig så det har tagit sin lilla tid. Men snart är dom här i allafall.

O under tiden vi väntar så kan jag ju visa att den där tavelväggen jag hade i Höganäs åter kommit upp på väggen!! O som vanligt, INTE nöjd. Ha ha ha...


Ryck

Fick nåt konstigt ryck igår. Fick för mig att jag skulle baka kanelbullar. Sagt o gjort. Iväg till affären o handla allt så vips var degen satt efter en stund!!

Men måste erkänna en sak. Från den dag jag flyttade från huset i Kvidinge har jag inte saknat det ett dugg. Men igår... Ugnen som var i huset var ju urkass på alla sätt o vis förutom just när man bakade kanelbullar. Dom blev ALLTID goda.
Igår däremot råder det delade meningar från min sida. Går ju absolut att äta men lite för torra för min smak!

Vi har helt enkelt en för bra ugn. Ha ha ha!!


Doften av nybakta kanelbullar...

Ja den doften är ju ljuvlig om man bara hade fått känna den...!!
Nääää det är dumt!! Håller som bäst på o gräddar sista plåten, städar undan o torkar av bordet som jag haft som bakbord!! Tar fram skurmedlet o sprayar lite på bordet!!
Torkar av o känner att det inte luktar som det brukar!!
Vafaaaaaan... Jag tog klorin istället för Ajax...!!
Åhhhh, e hövvet dumt får kroppen lida!!


Njuter

Solen har både anlänt o gått igen.
Jag o Roger är hundvakt till Chicco nu i några dagar. Roger är på jobbet dessvärre så vi får roa oss på egen hand.

När solen väl tittade fram satt vi och njöt av frukosten på balkongen. O efter det tog vi oss en härlig runda, den andra för dagen!!


Pappa & Lin

Den här helgen har jag och Roger haft besök. Min pappa och hans fru Lin är här i  Sverige och vad passa sig väl då bättre än ett Skånebesök!! Sagt och gjort drog dom kosan hit och hälsa på oss!!
 
Hur kul som helst att få lite besök. Det är ju inte direkt var dag vi träffas eftersom dom är boende i Thailand. Man kan ju inte direkt kvista förbi på en kaffe bara sådär.
Dom kom hit hem till oss i lördagseftermiddag för att få se hur vi bor. Fick lite presenter i form av färsk hemma odlad dill, självklart lite Leksands knäcke (då han är från Dalarna) och även svartpeppar från Kambodja. Skrev visst lite fel på Insta då jag skrev från Thailand. Aja, nu blev det rätt i alla fall!!
 
På kvällen drog vi ut och åt på restaurang, Mölle Expressen i Helsingborg. Där käka vi lite buffé och pappa och Lin åt fisk vilket även den såg god ut.
 
Och det roliga med den här båten, som man sett åka förbi här ett X antal gånger utan att egentligen tänkt på det, är att pappa visste precis vad det var för fartyg, var den kom ifrån OCH, håll i er nu, han visste till och med vem som styrde hela kajutan!! Det ni...!!  Ha ha ha!!
 
 
Efter middagen åkte vi till deras hotell och tog oss var en drink. Fotografen var dock något darrig på handen dock, där av suddig bild!!
 

Dagen efter åkte jag och Roger in till stan för att äta hotellfrukost tillsammans med dom. Hur gott som helst och såååå värt det!! Självklart åkte den lilla pannkakan ner i magen med!! Ha ha!!
Jag måste vara LÖLJLIGT förstjust i pannkakor.
 
Efter frukosten drog vi iväg på dagens äventyr. Vi körde mot Höganäs och Mölle, körde igenom lite småbyar just för att slippa dom större vägarna. Är det sightseeing så är det. Vi gjorde ett stopp på Saluhallen i Höganäs. Där köpte jag lite spättekaka till dom och till oss köpte jag jättegod hallonmarmelad med mörk choklad och muscovadosocker i. Mmmm...!!
 
Efter saluhallen drog vi vidare mot Mölle och gjorde ett stopp vid Ellens Café. Underbar utsikt, vi hade tyvärr inte vädergudarna på vår sida men det gick ändå. När vi skulle hem sken solen dock och vi fick några soliga bilder i alla fall.
 
 
 
På vägen hem stannade vi vid utkiksplatsen och hade underbar utsikt över hela Mölle.
 
 
På kvällen var vi ut och käkade igen. Vi hade bestämt oss för en restaurang, Marias Tapas. STÄNGT. VA, på en söndag?? Ok, kollade vidare, Hjalmars kök, STÄNGT. Etc etc... Ja, ni förstår min panik. Det slutade med att vi fick ett bord bokat på Helsing Bar & Matsalar. Det blir bra tänkte jag. Men hallå. Hade jag vetat att där var disco under middagstiden hade jag ALDRIG bokat där (i och för sig hade vi inte så stort val igår då allt annat var stängt). Vi fick verkligen prata högt för att höra vad vi sa.
Men gott och trevligt var det!!
 
♥Supertack för den här helgen. Det var väldigt trevligt och jätteskoj att ni kom ner!! Hoppas vi ses snart igen!!♥
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se