Tråkigt väder...

Vad passa då inte bättre än en tripp till Väla med Zandra med en fika... För att fira lite. Berättar som sagt senare vad som hänt...!!
Jag är i alla fall glad och mår bra...

När jag kom hem och hade ätit middag så tog jag mig lite efterrätt... Jordgubbar och faktiskt en kopp kaffe... Eller ja, ett glas kaffe!!! Har nog inte kokat kaffe sen jag blev själv. Och det var riktigt gott faktiskt!! Ska jag nog göra fler gånger...!! Ha ha...

 

Faktiskt min egen bild jag tagit i min nya mobil som jag har som hemmatelefon... Ingen speciell.. Bara väldigt rosa!!!

Kollar just nu på reprisen av lyxfällan och sitter och gråter till... Men herregud, hur blödig får man va då!! Men men, sån är jag och det står jag för!!! Ha ha!!!



Bollen är för rund...!

Idag kom jag in på en artikel i HD.se. Där var rubriken: VM-bollen för rund... What!!! ska inte en boll vara rund.

 
           
                                                           (Bild lånad från nätet)

Många målvakter som tydligen hade klagat på den att den var opålitlig och gud vet allt. Den är tydligen tillverkad på ett annorlunda sätt och fått klgomål över det...

Jahapp... Inget poolbygge idag!! MOLN över hela himlen och regnet ser ut att falla ner vilken sekund som helst... Och i morgon har jag inte tid att bygga upp nån pool. Det får bli till helgen istället då man har mer tid...

Idag har jag fått många glädjande besked vilket gör mig på fruktansvärt bra humör. Jag vill inte gå in på det än förrän jag vet säkert hur det gått... Men håll ut!! Nu är det 2 saker som händer utan att ni får veta nåt. Men håll ut!! Jag LOVAR att jag ska berätta för er i sinom tid!!!


Min UNDERBARA dag...

Guuud vad jag hinner med mycket när jag slutar kl 12 om dagarna. I morgon är dock sista dagen på friheten... Nej då. Jag börjar faktiskt jobba 75% på torsdag. Jag ser faktiskt fram emot det och jag tror det kommer bli bra. Jag har ju jobbat 50% nu en tid sen Erik gick bort. Skulle egentligen upp på 75% redan 1 Juni, men jag kände att jag inte klarade det. Så det blev halvtid 1 månad till... Men nu är det dags och det känns skitbra!!!

Idag när jag kom hem åt jag luch på altanen... Sviiiinigt varmt. Men skönt!! Sen satte jag mig och skulle sola lite. Men som alltid känner jag det där i magen som bara gör att det inte GÅR att sitta kvar... Då tänkte jag att jag skulle få upp poolen. Det är ju så varmt och skulle va så skönt att ta ett dopp, i trädgården!!! Så jag Släpar ner kartongen från övervåningen, börjar packa upp, kollar på den medföljande DVD:n och sen ut igen. Tar fram vattenslangen för att se om den funkar INNAN jag drar upp hela poolen ur förpackningen... Och tur var väl det... DEN VAR SÖNDER... Förbannad?? Nej inte jag heller... Hur kan du tro sånt om mig.... JAG VAR ROSENRASANDE!!! Så istället för att rigga upp poolen fick jag bege mig till bauhaus för att införskaffa nya kopplingar och en ny slang på 10 meter.... Fnys...!!

                                    
                                                   (bild lånad från nätet)

Förhoppningsvis är det såhär den kommer se ut sen... Den som väntar på nåt gott... Lovar att lägga upp bild sen... Dock utan mig i....

Nu kollar jag på Ullared... Visserligen reprisen från första säsongen men man måste verkligen se det...!! Hur bra som helst...!!

Med en aningens solfrossa sitter jag här i soffan och bara myser...



Totaly alone...

Idag har jag fått känna av verkligheten med att vara ensam, på riktigt!! Ha ha... Nej då, jag har haft många motgångar sen Min Erik lämnade detta jordelivet. Men jag har klarat alla motgångar med bravur!! Och då även idag, eller ja, halvt i alla fall... Klarade det inte till 100%...

Jag har hur som helst haft en fullspäckad eftermiddag... När jag kom hem efter jobb gjorde jag mig lunch och satte mig på altanen i solen... NAJS... Det klarade jag galant. Så långt inga problem. Sen åkte jag till Banken i ett ärende och sen till polisen och fixade pass... På båda ställena var där massor av folk och jag stod länge länge i kö på båda ställena!! När väl det var avklarat träffade jag Zandra på Ö&B i Ängelholm. Jag skulle köpa lite grejjer till poolen jag ska fylla med vatten i helgen. Till det krävs ju en del tillbehör... Sen gick vi och tog en fika på mormor Olgas igen.... GÅ DIT!!! Super gott och jättemysigt!!
Inga problem, bara helt underbart, alltså inga motgångar!!

Sen drog vi vidare till Maxi och handlade. Jag skulle ha en ny grill tänkte jag!! Den gamla är jätteäcklig (då jag glömt rengöra gallret från förra säsongen plus att den är rostig och ser allmänt fruktansvärt tråkig ut...) så det var på tiden för en ny grill. Köpte med mig kött hem som jag tänkte grilla ikväll... Väl hemma skulle jag börja montera den lilla raringen.... Det är HÄR problemen börjar uppstå!!

Jag fattar för det första INGENTING av bruksanvisningen så jag börjar montera själv, vilket resulterar i att jag får skruva av benen på skitgrillen 2 gånger... Här var jag på väg att ge upp. Men så fan heller tänkte jag!!
Erik sa alltid att jag hade noll tålamod... Och därför ville jag bevisa motsatsen. Så jag fortsatte, svordomarna flödade och skruvmejslar flög omkring... Men till sist fick jag ordning på allt... Eller ja, det är två plåtdelar jag inte har nån aning om var dom ska va!! Så jag sket helt enkelt i dom... Och hjulen tror jag inte heller sitter rätt... Men det blir nog bra det med...!! Här saknade jag en man i mitt liv... En som kan hjälpa mig i såna här svåra stunder... ha ha!!

Och vi ska inte tala om själva grillandet sen... Fick ju ingen som helst fjutt på elden och nån glöd var det knappt att tala om.... Så jag satt därute med min cider i handen och väntade... och väntade... och väntade.... Sen PALLADE JAG INTE MER.... Så jag tog av köttet och åt... Men det var faktiskt nästan klart. Tur det var nötkött för det var lite rött på sina ställen. Men det gick ner!!

Mätt och täppt i näsan sitter jag i soffan och funderar på om jag ska lägga mig... Får kanske bli så... Blev lite förkyld inatt... Vakna med världens halsont och täppt i näsan!! Tur skiten kommer nu så det inte blir när jag ska till Grekland!!!

God natt!!! Sorry... Blev ingen bild idag!!! Ni får se bilden från förra inlägget... Hör liksom hit kan jag tycka!!!






Ibland är livet bara underbart. Ibland int...

resize_p2104_28- (MMS)

Ibland är livet bara underbart. Ibland inte... Sitter o grillar men får ingen fjutt på skiten... Men det bästa är att jag sitter med en cider i handen... O DET är gott...


Sommar sommar sommar....

Idag är det ju sommar... Jag menar VERKLIGEN sommar... Så förbaskat varmt!! Jag klagar inte. Jag hade ju tänkt ligga på altanen hela dagen... Men jag KAN INTE!!! Så fort jag känner att det blir varmt och det inte fläktar så bara knyter det sig i magen och jag blir rastlös!!! Jaha... tänkte jag... Då får jag väl klippa gräset då!! Det var väl egentligen inte så jättehögt men det är ju skönt att få det gjort...

Sen satte jag mig på altanen igen och solade lite... Och toksomnar!!! Som vanligt sittandes i stolen, med benen på en pall och munnen på vid gavel...!! TYPISKT MIG!!! Jag fattar inte. Så fort jag sätter mig där och ska sola, blir jag trött... Men jag får tänka såhär, jag kopplar ju verkligen av... Med RÅGE!!

Igår var jag på fest hemma hos Erika och Fredrik, jätte jätte trevligt!!! Det var med Eriks kompisgäng.
Här kommer lite bilder från igår...

                   
                                                        Grillmästarna!!

                   


                   
                        Härlig kväll ute i trädgården med suuuuper bra väder!!


                   


                   
                        Så himla fin bild... Var bara tvungen att lägga upp den!!


                   
                                                           Tårtatajm...


                   
                                               Anders lagar bordet....


                   
                                         Lek med barnen heeeela kvällen...


Det var lite av min kväll i bilder.... Jag hade verkligen jättetrevligt. Kom hem kl 3 på natten...!!! Väldigt mör i kroppen, inte van att va uppe så sent två dagar i rad... Eller ja, nätter!!!



Midsommar 2010

Igår var det då årets midsommarafton... Den firade jag hemma hos Eriks mamma och henns man Bengt... Men innan det så åkte jag hem till Rikard och Zandra för en sill lunch. Men guuud så gott. Dom hade köpt sill på Mölles fiskrökeri och satan i gatan säger jag bara. Abbas släng dig i väggen!!

Satt ute på altanen. När jag körde hemifrån var det mulet och jag trodde det skulle bli regn vilken sekund som helst. Men när jag kom till höganäs var det klarblå himmel och strålande sol... UNDERBART. Vi satt under ett parasoll och åt och prata och skratta...

Sen var det dags för fotboll och jag passade då på att ligga o sola... Fy fasiken vad skönt det var. Nu fick jag äntligen möjlighet att komma ut i solen en stund....

Sen bar det iväg hem till Birigtta och Bengt för midsommarfirandet. Här kommer det i bilder...!!

                   

                   


                   


                   


                                 


                   


Det var min midsommar i bilder... Det blev lite kubbspelande och jordgubbsätande och en massa massa skratt och tokigheter...!!

Ikväll ska jag hem till Fredrik och Erika på fest. Ska bli jätte kul!!! Hoppas på bättre väder dock....



Middag i trädgården!!

Ikväll har jag haft middag här. Rikard och Zandra och Daniel och Angelica var här. Jag hade köpt färskt lax som jag gjorde i ordning i ett foliepaket. I paketet hade jag färska örter, massa salt som laxen låg på, citron och citronpeppar, rödlök, dill och persilja. Samma lager hade jag på ovansidan. Sen linda jag in det i ett paket och sen på grillen. Till det färskpotatis och hemmagjord romsås och sallad. Det blev riktigt gott och jag fick jättemycket beröm.
Till efterrätt blev det jordgubbar och grädde. Skulle bli kaffe med men jag som inte dricker kaffe nu när jag är själv upptäckte att det endast fanns 1 skopa kvar i kaffeburken... Funkar inte riktigt. Så jag fick minsann koka vatten i kastrull och bjuda på näskaffe (vet att det verkligen inte stavas så). Vattnet fick stå en stund och hann bli ljummet, alltså blev det bara SKIIIT!!!

Nu ska jag gå och lägga mig med en stor förhoppning om att solen ska skina precis lika mycket som den gjort idag... För i morgon VILL JAG SOLA!!! Hann ju inte det idag. Hade tänkt det innan jag började jobba kl 13, men då kom jag ju på den briljanta idén att åka och handla till ikväll. Vilket innebar att när kom hem så var det en kvart kvar tills jag skulle åka och jobba.... Åhh... Jag blir ALDRIG BRUN!!!


                        
                                                    (bild lånad från nätet)
Så här kommer jag ligga varje solig dag när jag får upp min pool... som inte är så stor men räcker gott och väl till mig...!!! Ska bara hitta klortabletter så jag kan börja fylla den med vatten....


                          God natt....


DEn här nyheten ska jag åtnjuta nu när jag...

resize_p1828_24- (MMS)

DEn här nyheten ska jag åtnjuta nu när jag förbereder middagen.


Ingen fantasi...

Jag har fått bloggtorka!! Vet fasiken inte vad jag ska skriva om... Jag lovade i och för sig att jag skulle tala om hur det går med den ÄLSKADE, UNDERBARA, FANTASTISKT LJUVLIGA kråkan!!! Den ger sig inte i första taget. Nu har den hittat till mitt sovrumsfönster helt på andra sidan huset. Visserligen kommer den och och flyger in i rutan 1 gång nästan varje morgon. Det är faktiskt inte varje dag den väcker mig som tur är. Då hade jag blivit fullkomligt galen...!! Om jag nu inte redan är det...!!

Idag var jag fruktansvärt trött när jag kom hem efter jobb. Somnade faktiskt mella 14-15, skönt!! Men sen fick jag en himlarns massa sms så det var nog inte meningen att jag skulle sova vidare. Ringde upp Hella som berättade att dom köpt nytt hus... Hennes Fredrik hade varit på visning men inte Hella, Fredrik sa att det var jättefint invändigt så dom började buda. Sen ringde mäklaren och sa att dom vann budgivningen!! Helena frågade om det fanns nån möjlighet att få titta på det... He he... Snacka om att lita på sin man fullt ut..!! Grattis till er båda!! Hoppas ni kommer trivas där...!!

Ikväll har jag faktiskt kört iväg lite sopor och sen till affären och pantat flaskor. Och självklart handlade...
Nu har jag ätit.. Världens mest fantasirika maten.... NOT!! Sill, gravad lax och revbensspjäll...Vilken jädrans kombination!! Ingen potatis eller nånting.

            
                                                           (Bild lånad från nätet)

Jag har köpt jordgubbar så vi får se om jag nallar några. Dom är inte till idag egentligen!!! Men det är ju så gott...!!



Marknad...

Idag efter jobbet gick jag ner på marknaden i Klippan... Nära och bra, ett stenkast från jobbet!! Perfekt..!! Men som vanligt med marknader. Man ser jättemycket fram emot det innan man kommer dit, och när man väl är där så är det bara SKIT!!! Det är ju alltid samma samma samma. Men det är ändå själva grejen att gå runt och strosa och speciellt idag när det var strålande sol...

Sen hem och äta lunch... Efter det ringde jag ett par samtal och sen ut på altanen och sola lite. Kom ut 14.05, kom då på att jag skulle åka till Ängelholm 14.15 ca!! Jaha... 10 minuters solande per dag blir man inte brun av... Hoppas då på fint väder i morgon igen för då har jag INGET inplanerat ÄN... Jag måste sola för att få lite grund till Graklandsresan så man inte bränner sönder sig totalt, vilket jag förmodligen gör ändå!! Varje gång jag är utomlands (OK, dom två gångerna) bränner jag sönder mig totalt första dagen.... Så är resten av resan förstörd. Kommer ihåg när jag och mamma var i Thailand -04 och brände sönder axlarna totalt så jag inte kunde ha BH på mig... Alla som känner mig VET att jag inte kan vara utan Bh så därför fick jag ju ta på den och pina mig med axelbanden på axlarna... AAAAJJJJJJ....... Känner fortfarande den smärtan... Tillslut kom jag på att jag kunde ha Bh på mig men att axelbanden var av... Men där tog tynglagen vid... Ha ha... Vilka minnen... Slår vad om att min mamma inte har ett minne kvar av detta!!! Eller har jag fel??

Hur som helt vill jag sola och ha grunden innan jag åker!! Så är det bara!!!

                   
                                                       (Bild lånad från nätet)


                                                   Hur skönt ser inte detta ut...




Nu börjar det snart bli dags att fylla poolen. Jag fick ju en av Helena och Fredrik förra sommaren. Men det var så sent på säsongen så jag sparade den till denna sommaren i stället... Tyvärr har det ju varit lite kallt än så länge så det känns knappt lönt än så länge...!! Men det skulle ju bli fint till midsommar så då hoppas man ju att värmen kommer!!



Stress...

Idag är det måndag och det märktes rätt tydligt på jobb. Det är alltid mycket folk och stress precis överallt. Jag satt första dagen i receptionen på ett tag så jag var lite ringrostig till en början men kom snabbt in i det igen. Jag tycker egentligen om när det är lite fart, det är värdelöst att inte ha någonting att göra. Men idag trodde jag att telefonen fått fnatt... Den ringde tamejtusan i ett heeela dagen... Eller ja, i alla fall fram till kl 12... jobbade ju inte längre... Så fort man kände att man skulle ta itu med alla papper som samlats under dagen så ringde det. När man la på och började om från början igen, så ringde det... Men va FAAAAN!!! Ha ha... men jag gillart... Så är det bara!!

Sen åkte jag hem och fick ett gjädjebesked. Ingenting jag vill gå in på idag, ni kommer få reda på det så småningom, vet bara inte när jag ska berätta det än...!! Men den som väntar på nåt gott...!!!

När jag kom från jobbet såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen och ett meddelande... Det var pappa som ville ringa och säga hejdå... För idag åker han hem till Thailand igen... Suck...!! Det är ju inget kul. Kommer nog dröja innan vi ses igen då jag inte kan komma och hälsa på förrän nästa år. Känns väldigt länge tills dess...

         
                            Här är pappa, jag och Faster Britt på besök i Plintsberg...

Träffade Zandra idag för en fika igen... Först var vi till Bauhaus och Jula... Sen in på Familia och kolla runt lite.

Och hela kvällen nu har jag ägnat åt att prata i telefon. Alltid trevligt tycker jag... Jag ÄLSKAR telefonsamtal!!!

Nu ska jag bara mysa framför teven och sen försöka lägga mig i tid... Inget bra med sena kvällar...!!


Mina jordgubbar...

Mmmm vad det är gott med jordgubbar... Ja verkligen...
Nu köpte jag hem 1 liter jordisar till MIG... Åhh vad jag såg fram emot dom. Gick och nalla en då och då för det gick verkligen inte att låta bli... Men ville inte äta mig mätt på dom innan maten ikväll...
Efter maten så ÄNTLIGEN... Jag hade sköljt dom noga och låtit dom rinna av (därav nallandet.....)
Men... När jag gick in med skålen till teven så vad är det jag ser.... EN LARV!!! På mina jordgubbar som jag längtat sååå efter....

Nu tog jag ingen bild, men leta lit epå nätet och hitta ingen med en larv på... Men jag gillade den här bilden...

                             Cool va...???


Jaha... från att vara sååååå sugen på jordgubbar till inget.... Visst har jag ätit, men jag har synat varenda jordgubbe innan jag stoppat den i munnen...


Hur som haver...


Nu ska jag hoppa ner i min renbäddade säng... Skönt ska det bli. Ska försöka sova som en prinsessa!!!



Dagen efter...

Jaha... då har prinsessan fått sin prins... Har hört att festen fortfarande höll på halv sex på morgonen... Det kallar jag bröllopsfest...

Själv avslutade jag mitt TV tittande efter talet på balkongen... Jag var bjuden hem till Rikard och Zandra på grillkväll... Det första jag gjorde när jag kom dit var att slå på teven... Usch vad hemsk jag känner mig, men är man rojalist så är man... Har ju märkt nu att man verkligen är det....!!

Efter middagen åkte vi hem till Svärmor för en kopp kaffe... Där var det oxå bröllops TV. Så jag kan inte ha missat mycket. Men sen åkte jag hem när tårtan var uppäten... Jag körde lagligt men det kändes som det gick i en ryslig fart, för vips så var jag hemma... Och det första jag gjorde var att slå på teven för en glimt av valsen... JAG MISSADE BRÖLLOPSVALSEN!!! Katastrooof....

Idag råkade jag sova väldigt länge... Sov ända till 11.45. USCH... det gillar inte jag. Hoppas jag kan somna ikväll bara..
Under dagen var det först lite slappande i soffan efter frukosten. Sen kom jag igång och städa lite, tvätta och bädda rent i sängen... Sen drog jag till affären och inhandlade en aftonbladet med ALLT skvaller och alla bilder från gårdagen... UNDERBART!!

Nu ska jag laga mat... Det är det ju ingen annan som gör...


Nu är dom man och hustru...

Då var det klart... Viktoria har fått sin Daniel och vi har fått en ny prins...!!

Jag har suttit bänkad sen 9 i morse och kollat på allt vad bröllop heter heeela dagen!! Jag är inte klok... Jag vet!! Men det var det värt. Det har ändå regnat ute så det gjorde inget!!!


                                    Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel


                          Här byts det ringar och Daniel blev faktiskt rörd till tårar...


                                                      Kärlek är vad det är...!!

                       (Alla bilder är hämtade från bröllopsbloggen, klicka på länken för fler bilder)


Nu ska jag snart åka hem till Rikard och Zandra för lite mysig grillkväll... Ska i alla fall försöka slita mig från teven. Hade jag inte varit bortbjuden ikväll hade jag nog fortfarande suttit vid teven och följt sändningarna fram till 01 inatt... He he... Sån e jag!!


Åska som fan...

Herregud jag trodde jorden skulle gå under inatt... Visst jag tyckte väl att det var lite mörka moln igår kväll som drog in över åsen här hemma... Men tänkte inte mycket på det. Jag såg att det började regna men det blåste inte särskilt mycket i och med att jag kunde se på TV hela kvällen utan störningar.

MEN... När jag gått och lagt mig och även somnat så vaknade jag av att hela jäkla huset skakade... Och dom som känner mig vet att jag inte vaknar i första taget. När jag sover så sover jag. Men jag vakna... Fönstren skallra och sängen skaka... Ha ha... nej då inte så illa men det lät nåt vedervärdigt...!!

                   
                                               (Bild lånad från nätet)


Men sen somna jag om igen och sov ända till kl 9. Hallå, jag brukar väl aldrig vakna innan kl 9 när jag är ledig. Men det kanske kan ha nåt att göra med ett visst bröllop idag, vet inte... Kanske!!

Jag sitter i alla fall bänkad hela dagen.

Nä nu ska jag äta frullerulle.... Man jag ju inte titta på bröllop på fastande magen...!! Ha ha...!!


Konsert....

Sitter i soffan hemma och har ensamfredagsmys... Tänt lite ljus (mest för att få upp värmen i huset, men även lite mysfaktor) och kollar på ettan där dom visar konserten med Viktoria och Daniel.
Innan sände dom "Det kungliga bröllopet" som dom visat på ettan hela våren, men den sista veckan eller sista två veckorna, inte så säker, så har dom sänt live varje kväll på operans tak i STHLM. Och det även ikväll. Men idag har det samtidigt varit middag vid hötorget och därifrån sände dom live bilder på alla kungligheter och även gäster från när och fjärran...
Efter middan åkte alla till konserthuset och fär hålls just nu en konsert och jag sitter och gråter och skrattar om vartannat... Och Viktoria är så jäkla vacker... Hon ser ut som en riktig filmstjärna och det fullkomligt strålar om henne...


                                                 Bilden har jag lånat från Ebba Von Sydows blogg

Hon är ju helt strålande i den här klänningen. Och Daniel är ju bara för söt när han hjälper henne till rätta med släpet!! Undrar om han hjälper henne med det i morgon med... He he.. skulle inte tro det!!


Var på mormor Olgas café i Ängelholm med Z...

resize_p1630_17- (MMS)

Var på mormor Olgas café i Ängelholm med Zandra. Det blev ingen fika, det blev den här underbara räkmackan. Fick lämna nästan hälften av räkorna, var väldigt många räkor på... Men gott var det. Hej...


Trööööött...

Nej, det är inte JAG som är trött... Men jag blir så trött på allt TJAAAAT!!! JAg är inte emot monarkin eller så. Jag älskar vårt kungahus och är en av alla miljoner som kommer sitta bänkad framför teven på lördag när Viktoria och Daniel ska gifta sig. Men jag börjar faktiskt lite smått bli något trött på allt tjat. Det snackas endast om det där jäkla bröllopet, var man än tittar så nog fan är det nånting om bröllop man ser. Det finns ju ALLT att köpa som handlar om dom. Det är kakor, tårtor, vykort, ljusslyktor, nyckelringar jag har till och med sett disktrasor med en bild på dom.... Hur orkar man...

Men hur som helst så är jag ju inte den som är den... Jag längtar verkligen till på lördag då man äntligen får se hennes klänning, buketten, kanske nån tiara och slöja... Åhhh vad spännande...!!


                                                              (Bilden är lånad)
För hur som helst är det ju ändå ett bröllop vi pratar om. Två personer som älskar varandra som ska få säga JA till varandra... Finns det nåt vackrare...!!




                                                          JAG ÄLSKAR BRÖLLOP!!


Nytt försök med bröllopsbilderna....

         
         Hennes blogg heter passande nog queenhev... Hon ser ju ut som en Queen...!!


         
                                                           Sååå vackra!!!


         
                                                         Brudbuketten...


         



         
            När bruden gick ut passa vi tjejer på att pussa brudgummen på kinden!!!


         
                                                      The Weddingcake...


Nu ville tydligen inte min dator ladda upp fler bilder. Men nu har ni i alla fall fått sett en hel del...

Kollar samtidigt på Ullared.... Men jag blev blåst!! Trodde det var nya avsnitt nu kl 22, men ack vad jag bedrog mig.. Det var ju reprisen som gick i höstas. Var ett avsnitt kl 21 oxå så det är fortsättningen.... BLÄÄÄ!!! Men kan inte låta bli att kolla ändå. Morgan är ju inte klok.....!!


Idag kom jag hem från Uppsala. Skönt att va hemma igen... Borta bra men hemma bäst. Så är det. Bilresan gick ganska bra idag. Lite segt i början men sen gick det bra!!!
Nu är jag ganska mör i kroppen och TRÖTT!! Börjar inte förrän kl 12 i morgon så det är skönt att få sova i morgon bitti!!!


                         God natt på er...!!





The Wedding...

I helgen var jag alltså på det efterlängtade bröllopet. BÅDA SA JA!!! Skönt...!! Nej, skämt o sido... Dom var superfina och riktigt lyckliga!! Det verkligen lös om dom båda!! Grattis till Er igen... Här kommer bildkavalkaden alla väntar på...

                   
                                          Brudparet med Bestman och Tärna


                   
                                                    Helena och Rosi...


                   
                                               Brudgummen Fredrik...


Det här är allt ni får se för nu... Mitt trådlösa bredband bråkar med mig och det tar en sjuhelvetes tid att ladda upp bara en bild... Ni får vänta på resten tills jag kommer hem till mitt skåne... Åker hem igen i morgonbitti!! Så håll er undan på vägarna...!!


Hej så länge så hoppas jag på snabbare bredband och fler bilder i morgon!!


                   Kram på er....




Idag är det dags... Helena o Fredrik ska s...

resize_p1254_12- (MMS)

Idag är det dags... Helena o Fredrik ska säga ja till varandra. Jag sitter i bilen på väg till kyrkan. Syns dåligt men jag har varit o fixat håret dagen till ära. Synd bara att regnet vräker ner just nu. Skriver mer sen... Hej


Östhammar VS Öregrund!!!

I onsdags åkte jag då återigen till Uppsala. Det var väl ett jäkla körande på mig tänker ni... Inte mitt fel säger jag då. Det är inte jag som planerat gifta mig och ha en massa fester hit och dit... Ha ha!! Och själklart vill ju jag vara med på ALLT!!! Så klart...!! Men nu är det sista gången jag åker upp för i alla fall i sommar. Jag kommer nog kanske åka upp i höst eller i vinter.

Idag har i alla fall jag och mamma varit ute på en liten utflykt... Vi var först till Östhammar. För mamma hade ett ärende dit, så då tänkte jag att man kunde hitta på nåt där efteråt. Men icke... För det första så regna det heeeela dagen, och bara det är ju skittrist. Fanns inte mycket att göra i Östhammar så vi drog vidare till Öregrund som bara ligger nån mil därifrån. Som om det fanns mer att göra där. Men jag vet ju att Öregrund är jättefint på sommaren, om solen behagar att skina..., men inte idag. Det var ju knappt några turister där och alla små butiker var knappt öppna. Visserligen ligger det precis vid vattnet så det är ju mysigt på det viset, kunna gå och strosa nere i hamnen.

                   
                                               Hatar att va med på bild...



                   
                      En till som tydligen inte heller gillar att vara med på bild...



                   
                                                   Ett regnigt Öregrund...



Nu ska jag kolla på "Weddingplanner", den har visserligen redan börjat men jag kan ju se fortsättningen i alla fall!!!

I morgon blir det till att vakna tidigt. Då ska man göra sig vacker... Försöka i alla fall... Det är bröllopsdag i morgon... Helena och Fredrik ska äntligen få säga JA till varandra!!!
Och jag har bokat tid hos frissan som ska hjälpa mig att sätta upp håret på nåt vis... Bild kommer nog på söndag eller måndag!! Och självklart bröllopsbilderna!!



                  Hej på er så länge...




Mamma o jag övar oss inför Greklandsresan ...

resize_p1730_10- (MMS)

Mamma o jag övar oss inför Greklandsresan med ett grekiskt restaurangbesök. Gott var det...


Ny dag och nya tag...

Hade ju en liten depparkväll igår. Men idag är jag på topp igen. Eller ja, på topp och på topp. Jag är i alla fall inte deppig. Och bra är väl det...!!

När jag slutade idag var jag till Ängelholm i ett ärende och när jag kom hem därifrån jobbade jag lite i trädgården!! Har så jäkla mycket som behöver rensas. Och jag vet att dom tömmer min trädgårdstunna i morgonbitti, så det var ju bara ut det och börja rensa så dom slipper tömma en tom tunna. Spelar kanske inte så stor roll för dom, men jag får ju betala i alla fall. Fylld som tom!!

Men innan jag började knäppte jag så klart lite kort på alla blommor man har... Ha ha!! Snarare ogräs!!  Se och njut...

         
                       Tänk så vacker en Lupin kan vara, här något inzoomad dock...

         
                                               Min snart överbeväxta bil...

         
                                   Syrenen som tyvärr snart blommat ut....

         
                      Den här krävdes mod att fota, med tanke på min spindelfobi!!!


Mer än såhär får ni inte se...

I morgon kör jag upp till Uppsala igen!! Sista gången för denna sommaren...!! Skönt det är gjort men jag har haft sååå himla roligt när jag varit uppe så det har klart varit värt det, hoppas jag får lika trevligt den här gången med, och det är jag helt övertygad om att jag kommer ha!!
Den här helgen är det ju bröllop, och när brukar såna va tråkiga!!

Ha det bäst så hörs vi när vi hörs... Har visserligen datorn med mig men vet ej om det finns tid för nåt bloggande då!!




          Kram på er....




Å regnet det bara öser ner...

Och jag tycker det är skitmysigt... Slutade kl 13 som vanligt och åkte då till affären för inhandling av mat. Sen hem och gjorde lunch och sen bara njöt jag av ledigheten även om inte solen sken... Satt faktiskt ner och scrappade lite... Det har jag inte gjort på evigheter och det var riktigt roligt. Det ska jag fortsätta med. Måste ha något att sysselsätta mig med om dagarna. Och det här är ju nåt som jag gillar...

Men sen när jag satte mig i soffan och kollade lite på TV kom minnena igen... Faktiskt haft en liten jobbig eftermiddag/kväll. Många tankar som far i huvudet, såklart går tankarna till min älskade Erik. Jag hoppas dock att han det mycket bättre nu än vad han hade sina 2 sista månader i livet. Dom var inte roliga!!

         

                                                  Miss You My Love!!!


Åh vad underbart väder idag med. Sitter ut...

resize_p1522_06- (MMS)

Åh vad underbart väder idag med. Sitter ute o solar mig. Så underbart skönt!


Sveriges Nationaldag!!

Idag är det 6 Juni och Sveriges Nationaldag... Det är ingenting jag har firat någonsin och kommer förmodligen inte att göra det i framtiden heller....


                                                         (Lånad från nätet)
Men en liten flagga kan man ju alltid slänga in....

Idag ska jag inte göra så mycket. Ska försöka röja lite här hemma då solen inte verkar vilja skina lika vackert idag som igår...
Den skiner en aningens just nu i alla fall men tror den snart försvinner igen.... Tyvärr!!

Den här veckan är det 3 arb.dagar som gäller för mig, på onsdag åker jag tillbaka till Uppsala för att gå på Helena och Fredriks bröllop uppe i Sandviken!!

                   
                                                        De lyckliga tu...

Ha en bra dag...



                     Det ska i alla fall jag ha...!!!



Slappardag...

Igår kväll hade jag det riktigt mysigt. Satt helt själv och bara njöt. Jag har flängt runt nu så mycket så jag kände verkligen att det skulle va skönt att vara själv. Jag hade köpt Götakanal 3, som inte var så jättebra. Då tycker jag ettan är bäst och tvåan går att se. Men trean, nej tack!!

Idag vaknade jag av att telefonen ringde kl 10... Gick upp, slängde i mig frukosten och iväg till Väla för att träffa Zandra. Hon hade ett par ärenden och jag hängde på. Jag köpte faktiskt hårnålar jag ska ha på Helena och Fredriks bröllop.

När jag väl kom hem hade jag först varit iväg och handlat lite. Och sen satte jag mig ute på altanen och solade... Sååå underbart!! Satt och läste en bra stund. Men jag blir alltid så otroligt trött när jag bara sitter så där så jag somnade. Vakna av att jag snarkade och att munnen var på vid gavel.... Tur att inte flugan, som irriterat mig hela tiden, flygit in där...

Nu ska jag försöka göra mig lite vacker i alla fall. Ska på middag hemma hos Rikard och Zandra ikväll... Ska bli jättekul, det var evigheter sen...


                   


                                                             Hej hopp!!


Fullspäckad dag...

Idag har jag jobbat som vanligt, 8-13... Gick skitbra, jobbade med Nettan och allt flöt bara på. I och för sig inte så mycket patienter som kom men dock några...!!

Efter jobb bar det dirket av till Helsingborg och till Posh Shop där Sandra tog bort mina naglar... Snyft!! Var tvungen då jag inte kan ha dom på jobbet. Innan har det varit lugnt då jag bara satt i kassan och inte hade samma patientkontakt som man har inne på labb... Men jag måste säga att det var riktigt skönt att bli av med dom, nu kan man klia sig ordentligt och det känns, med naglarna så känns det bara konsitigt... Ha ha!!

Sen efter det åkte jag hem till Ronald och Roger, men det var bara Ronald hemma och lilleman!!!Vi satt och prata och drack asgott kaffe... Jag som aldrig pallar koka kaffe till mig på mornarna kanske kan införskaffa en sån...

                   
Man stoppar bara i en polett med kaffe och trycker på en knapp och vips har jag mitt kaffe direkt i koppen...
Skit smart ju!!
Och förbannat gott var det med.... Kanske skulle önska mig i stället så man inte blir bekylld för att va en shopaholic igen... PATRIK!!!

Efter det åkte jag till Familia och köpte mig ett par jobbarskor. Och det var nåt jag verkligen behövde. Dels vantrivdes jag i mina skor på jobbet och sen är dom så jäkla varma!! Foten blir så instängd i dom så det luktar ju inte blommor efter en arbetsdag... Även om jag bara har korta dagar!!

Sen en sväng in på Maxi för att handla där jag träffade Roger och Sandra, stod och prata en snabbis och sen vidare hem...!!

NU SLAPPA i soffan... Efter en sån här härlig dag/eftermiddag är man värd lite soffhäng... Köpte "Götakanal 3" så den åker igång NU!!



                     Ha en trevlig helg så hoppas jag på lite uppdatering under helgen!!



Kråksagan!!!

Det är med glädje i rösten som jag nu kan meddela att den underbara lilla kråksången troligtvis är över.... Men det var ju värst vad formell man kan va... Men andra ord. Kråkjäveln har lämnat mig ifred!!! Den har i alla fall inte stört mig på 2 mornar sen jag kom hem från min lilla tripp... Vågar dock inte ta bort mitt folie...

Men det viktigaste av allt idag... 

         Idag är det den 3 Juni och det är min och Eriks årsdag. Vi skulle firat 5 år idag.

         



                                       JAG ÄLSKAR DIG NU OCH FÖR ALLTID



Hemlighetsmakeriet är över...

Jag har varit uppe i Uppsala sen i onsdags till idag. Oj, nästan en hel vecka!! Jag och mamma har haft en helt underbar helg. Vi har varit i Dalarna som ni kanske sett i mitt förra inägg...
Vi hyrde stuga uppe i Leksand. På en Camping som heter Leksand Strand Helt underbar stuga som vi hade, den var nybyggd för ett år sen. Fruktansvärt fin...

Här kommer lite bilder...

                    
                   
                   
                   
                   
                   
                            Självklart ett besök på Clas Ohlsson... Insjöns pärla!!!

                   
                Fikade en suuupergod våffla på Buffils Annas.... Så mysigt ställe!!
                   
                   Utsikten var enorm, men tyvärr regnade där borta vid bergen....
                   

På lördagkvällen var jag på fest. Och det var anledningen till vår tripp till Dalarna. Jag träffade min pappa igen... Efter många års uppehåll så har vi äntligen träffats igen. Han gifte sig med sin Lin i början av året i Thailand och därför anordnade hans vänner en liten överrasknings-bröllopsfest.... Och överraskade var bara förnamnet... Jag var fruktansvärt nervös inför det första mötet men det gick vägen!!!

Det var många som var där som jag inte hade en aning om vilka det var, men folk hade tydligen bättre koll på mig. Helt otroligt vad många som sa att jag träffat dom när jag var barn. Har inte ett minne av någon nästan!!

Här kommer lite bilder igen....!!

                   
                   
                                          Min faster Britt och hennes Bosse!!!
                   
                   
                   
                                                          Min kusin!! 1 av 3
                   
                   
                     Familjen samlad... Inte hela dock, vissa kunde inte komma!!!

                   
                   
                   
             Maj-Lis, min räddande ängel under kvällen, eller ja, delar av kvällen!!!

                   


Dagen efter var det dags för oss att checka ut. Redan kl 11. Kändes lite tidigt. Så man fick ju gå upp med tuppen kl 8, kom hem halv två på natten, lagom rund under fötterna!!! Men då var det bara att sätta i gång och städa!!!

Efter det skulle vi träffa pappa, Lin och faster Britt på en fika. Vi träffades i Tällberg och samåkte till Plintsberg högst uppe på ett berg med världens utsikt. Vi var på ett fik som hette Solgården tror jag... Rätta mig om jag har fel tack!!

Jättefint väder så där passa vi på att ta lite bilder på oss alla.....

                   
                                                           Jag och Britt

                   
                   
                   

                   


Och jag fick dessutom en extra dag i Uppsala då det visade sig att jag var ledig idag på tisdagen... Då passade jag på att träffa min vän Hella och åt middag på Luckan i Uppsala!!!

                   

Sen är jag bara tvungen att visa ett par kuddfodral jag köpte i Insjön. Helt underbara!! Jag älskar det här modet. Egentligen ville jag ha dom i rött och marinblått men då är man ju tvungen att köpa ett nytt överkast. Och då blev det genast mycket dyrare...
Men jag gillade dessa med...

                   
             Ska, som ni kanske förstår, ha dom som sängkuddar... INTE i soffan!!!


Det var min helg i bilder. Haft det heeeelt underbart...

Nu ska jag se resten av Dom desperata fruarna....



                    Godnatt!!!






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se