Morfar...

Den 4 Februari fick jag ett telefonsamtal när jag var på jobbet. Det var mamma! Jag visste precis vad hon skulle     säga men ändå kom det som en chock!
 
Min älskade morfar hade äntligen fått somna in. Han var gammal, dement och varit sängliggande en tid. Så innerst inne kändes det riktigt skönt. Men självklart gick det inte att hålla tillbaka mina tårar. Dom och runnit ner längs kinderna många gånger sen dess. Och fler kommer det bli...
 
Ikväll tar jag flyget upp till Arlanda och vidare till mamma. I morgon är det begravning. Det ska bli jätteskönt att få komma upp och få gå på begravningen så även jag kan få göra ett avslut och säga farväl.
       
 
Sov Gott älskade morfar...
 
 

NordicFeel...

Måste bara göra lite reklam här på min blogg...
 
I tisdagskväll bestämde jag mig för att beställa en parfym. Jag tror jag har tänkt göra detta i över ett år snart men inte fått tummarna loss. Det har hela tiden kommit annat emellan. Det är ju inte billigt att köpa parfym. Men nu så slog jag slag i saken och beställde. Valde mellan Parfym.se och NordicFeel.
 
Beslutet blev lätt när jag så prisskillnaden på dessa två sidor. Sagt och gjort så klickade jag mig igenom hela beställningen.
 
Igår låg den i vår brevlåda hemma!! Helt otroligt vad snabbt det gick!! När jag kommer hem och ska kolla posten ligger ett litet paket där till lilla mig!! Så passande när det dessutom var alla hjärtans dag.
 
Jag har velat länge vilken doft jag skulle välja. Denna eller den gröna sorten med äppeldoft. Men bestämde mig då slutligen för den här skönheten!! Åhhh vad lycklig man blir av lite god härlig doft!!
 
 
 

Valentines day

Jaha... Igår var det då alla hjärtans dag!! Jobbade halvdag och sen åkte jag hem och bara slappade. Somnade faktiskt på soffan. Sååå värt det!! Har varit riktigt trött hela veckan.
På kvällen var vi bara hemma och slappade vidare med hemmagjord pizza!!
 
På jobbet avnjöt vi denna delikata lilla varelse!! Är det fest så är det!!
 
Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag...!!
 
 
 

Oj oj oj...

Det var väääääldigt längesen jag skrev nåt här nu... En av orsakerna kan vara att jag inte längre är ägare av en Iphone och att appen i den var betydligt bättre än den genom Android. Den är verkligen värdelös nu måste jag säga... Och för er som undrar så har jag numera en Samsung Galaxy 4 S. Min Iphone tappades ju i marken och spräckte hela mitt glas så därför bytte jag tele...
 
Sen har det varit en massa annat som gjort att jag inte bloggat heller...!! Livet går ju trots allt före bloggning. Så är det ju!!
 
Jag skulle kunna uppdatera er lite om min bakdel!! Ha ha ha... För er som följt mig ett tag vet ju att jag opererade bort min svanskota i början av November. Det är fortfarande inte bra!! Däremot var jag till ortopeden idag på återbesök och fick frisedel... Ha ha ha... Jag är alltså färdigbehandlad där. Men, jag har fortfarande ont efter operationen och är väldigt begränsad i mitt liv. Jag har ju dessutom kvar ett sår som inte velat läka. Det har resulterat i 7 antibiotikakurer och omläggningar nästan varje dag. Jag kan inte sticka under stolen med att det varit riktigt jobbigt.
Smärtan jag har kvar kommer att så småningom försvinna. Men det kommer att ta tid. Jag får äntligen börja träna igen och har redan ordnat med ett litet träningsschema för att bygga upp muskler i rumpan. Läkaren tryckte på skinkorna och sa att det inte fanns nåt där inne... Så lite fler muskler där hade jag behövt för att skydda området där svanskotan satt.
 
Usch, minns bilder som om det vore igår... Här är jag nyopererad och har ett helt helvete framför mig...
Men men... Snart hoppas jag att jag verkligen är på banan igen...
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se