På återseende...

Återkommer när tillfälle ges...!! Just nu ges inga bra tillfällen... Har bestämt mig att pausa under en kort tid!! 


I'll be back... Var så säker!! 


Jul jul strååååålande jul...

Jag vet!! Det är svintidigt!! Jag och Roger har bakat lussekatter idag!! Lussekatter, lussebullar och saffransbullar med vaniljsocker!! 

Såhär tidig har jag nog aldrig bakat innan jul nån gång. Men vad göra närmande varken vill sitta eller ligga ner om dagarna!! Då passa det ju ypperligt med lite julbak SAMT självklart julmusik på i bakgrunden. 



Så ikväll blir det lussebullar med lite glögg!! Vi hittade Per Morbergs glögg på Maxi... 


God Jul

Skit dag

Idag har varit ett riktigt bakslag. Har haft ont precis hela dagen. Vaknade med värk och det hjälper inte med mina alvedon. Jag har ju slutat ta morfin o blir så ledsen av bara tanken över att jag kanske måste börja med dom igen. Vill ju bara bli bra nu och börja jobba igen. Men men... Jag är sjukskriven av en orsak... Att bli frisk!! Därav sjukskrivning. 

Har lite svårt att acceptera att jag är relativt nyopererad. Jag har ju fortfarande stygnen kvar. MEN DET GÅR JU SÅ LÅNGSAMT...!! 

Vid såna här låga dagar är det skönt att man har en sambo som hjälper till med vissa saker. Som matlagning till exempel. Och det mest roliga är at han tar kommandot och visat tydligt att han vill laga maten ikväll. 


Så det var bara för mig att avlägsna mig och relaxa i soffan!! 

              ❤️Älskar dig...❤️

Busfabriken...

Idag mötte jag o Roger upp Zandra, Olivia och lille Elmer på busfabriken här i Helsinborg. Alltid lika roligt. Dessvärre fick jag mest sitta och titta på. Inte så mycket jag kunde göra där. Men fick ju då passa på att mysa med Elmer. 

Vi började dagen med en lunch innan vi gick igång med busandet. 



Inte bara dom små som gillar att busa!! Ha ha






Den finaste bilden av dom alla!! Roger med lille Elmer!! 

Mycket skratt och mycket bus med andra ord!! 


Skönt häng lixom...

Idag tog vi dagen bara som den kom. Vi hade pratat lite löst på lördan om att kanske åka till Ekeby möbelaffär idag men inget bestämt. 

Så idag sov vi ganska länge. Tog en lugn frukost och sen begav vi faktiskt oss iväg till Ekeby. Vårt mål var att se om dom hade nån soffa som skulle falla oss i smaken. Och där var faktiskt ett par stycken. Det som kanske var det minst klyftiga var att åka o prova soffa med en som inte kan sitta!!! Hur tänkte vi där...?!?!?

Sen blev det vidare färd längre ut på landet. Närmare bestämt till Linda och hennes supermysiga butik. 
Kolla gärna in hennes sida: 
www.lwdesign.se eller webbutiken www.annetorp.se
Finns en massa fint!! 

Jag köpte en fin korg för tidigare i sommar som fortfarande finns kvar i butiken och idag köpte jag 3 st hyacintlökar och planterade. Blev jättefint. 


Kommer göra den mer julig sen när det närmar sig första advent. Men än är det lite för tidigt tycker jag!! 



Myskväll

Ikväll har jag haft besök av mina goa vänner. Roger skulle iväg på annat ikväll och jag ville inte sitta själv. Så Patrik, Sandra, Rikard, Zandra, Olivia och lille Elmer kom hit och förgyllde min kväll!! Eftersom jag inte kan köra bil för att komma iväg och handla och inte känner mig jättepigg efter min operation så beställde vi pizza!! 

Bebismys är aldrig fel...!! 

Tack för ikväll mina vänner!! 



Uttråkad

Är så fruktansvärt-mega-uttråkad att jag snart spyyyyyyr!! Att gå hemma och inte kunna göra nåt is killing me... 


Det enda vettiga jag gör om dagarna nu är att följa såpor och kolla Facebook!! Vilket liv alltså!! 

Aja... Nä nu börjar nån annan serie jag inte får missa så jag har inte tid med er mer!! 

Hej hej!! 

Väla!!

Idag var jag på en lunchtur med Zandra och lille Elmer på väla!! Det var ett tag sen vi sågs och dessutom ett tag sen jag var på väla!! 


Vi strosa mest runt som vi alltid gör. Pratar mest tycker jag. Och nu när vi inte setts på så länge så snackades det desto mer. 

Var in i smyckesbutiken som släjer bl.a. Edbladsmycken och norpade åt mig en katalog. Så ikväll har katalogen gått varm vill jag lova. Guuuuud så mycket fint där finns!! Vill ju ha massor. Och det tycker jag är bra med just Edblad. Deras smycken är inte så dyra. 

       Snyggt, stilrent och billigt!! 👍

Som sagt, hittade massor jag kunde tänka mig. Detta är bara ett axplock!! 



Mysmiddag

Det måste ju erkännas att min älskade sambo kanske inte är den bästa i köket. Och man kan inte vara bra på allt. Så är det bara. Han har många andra saker han är bra på. Men... 
Han är inte den som inte försöker. Så idag när han var iväg fick jag ett sms där det stod att han var på väg hem och att vi kanske kunde laga lite mat ihop. 
Men absolut tänkte jag. 

Så när han väl var hemma så satte han igång. Det bästa var att han gjorde i princip allt själv och jag kom med glada tillrop lite då och då!! Vissa saker hjälptes vi åt med och vissa gjorde han själv!! Älskar att se när han gör maten!! För han skiner upp och det riktigt strålar om honom där han står!! 

Fylld helstekt fläskfilé...!!
 
Och det bästa av allt var att det blev så jävla gott dessutom!! 

Älskar dig min kock!! ❤️



När man har tråkigt...

Att vara sjukskriven är fasen inte det lättaste. Jag blir så sjukt rastlös.

Men vad gör man om man är rastlös?? Jo, jag kom på den briljanta iden att jag kunde baka!! Satt o kolla i en av mina bakböcker. Hitta ett recept... Vad händer...?? Inga ingredienser hemma!! Men vafaaaan!! Blir man galen eller?? 


Och exakt där försvann min baklust!! 



Sköna Söndag!

Vi började dagen med en ren slappedag!! Det var mulet, lite rått och verkligen ett riktigt soffväder. 
Men så kommer det krypandes på mig. Rastlösheten!! Jag har väldigt svårt för att INTE göra nånting. Vi kom med olika förslag och tillslut blev vi ense om att höra av oss till vännerna Jenny och Jimmy! 

Sagt och gjort fixade vi till oss och iväg. Egentligen bor vi ganska nära varandra men för långt för att jag skulle orka gå dit och hem. Så det blev bilen. 
Väl där möttes vi av en matdoft!! Vi blev helt enkelt bjudna på middag fast vi egentligen skulle över på en kaffe!! 

Kom på att jag skulle fota när allt plockades undan!! Ha ha!! 

Hur trevligt som helst! Det blir ju ofta det när det blir sådär spontant!! 
Tack för ikväll!! Ses snart igen hoppas jag!! 


Less

Jag är ju verkligen inte typen som bara kan vara hemma rätt upp och ner och inte göra nånting. Blir ju rastlös till tusen. 
Men så igår fick jag besök av Regina från jobbet. Så skönt att få träffa nån annan än Roger hela tiden. Ha ha!! 

Jag hade bakat så vi satt och fika och snacka en stund innan hon åkte vidare igen. 
Med sig hade hon en jättesöt blomma med ett kort från alla mina arbetskamrater. Jättegulligt och jag blev riktigt glad. 

Hon själv hade köpt med sig en present med. 
Ett underbart doftljus! Luktade jättefräscht och gott!! 


Tack så mycket allihopa!! Och tack Regina för att du kom och hälsa på!! 

På kvällen åkte vi hem till Jenny och Micke på pizzakväll. Skönt att slappa och bara ta det lugnt. 
Själv kan jag ju inte göra så speciellt mycket!! Men det går framåt i allafall!! Sakta men säkert!! 


Inget nytt

Händer inte så mycket just nu i mitt liv. Förutom att jag försöker kurera mig så gott det går. Och det går inte alls om jag får säga mitt!! 

Nu är det värre än jag nånsin hade kunnat föreställa mig. I början efter operationen tyckte jag att det var en baggis. Men nu, såhär 3 dagar senare är det värre än värst. 
Vet inte om jag har mig själv att skylla på som la av med morgondosen av morfinet redan nu. Men jag och morfin går inte hand i hand. Trycker i mig andra värktabletter i stället och tar endast morfin på kvällen. Vilket idag har resulterat i smärta from hell... 

Kom ut på en uppfriskande promenad under dagen i allafall! Runt husen där vi bor!! Ha ha! Inte så långt men tillräckligt! 




Bättre uppdatering i morgon förhoppningsvis!! 


Uppdatering...

Idag har varit en ren pissdag... 
Gick upp vid 9.30 tiden och tog mina värktabletter. 
MEN, med facit i handen så tänker jag nog inte ta morfin mer på morgonen. Hela, och få menar jag HELA dagen blir förstörd. Bara sover o sover o orkar inte göra ett skvatt. 
Men tänker ni!? Hon är ju nyopererad. Måste man göra nåt då?? Nej, absolut inte. Men man måste vara uppe o röra sig lite med. Men orkar ju inte det. Eftersom jag har lite svårt att sitta så får jag ligga ner=jag somnar!! Ha ha!! 

Men i morgon kör vi nya tag. Inget morfin dagtid med en förhoppning om en piggare Maria!! 


Ser ni!! Jag sitter upp!! Dock en aningens spänd och framåtlutad. Men jag sitter!! Ha ha!! 

Då var det gjort...!!

Direktrapportering från sjuksängen. 

Då var min operation äntligen gjord och över. Var så ruskigt nervös när Roger körde in mig till sjukhuset och tårarna kom då vi sen skildes åt uppe på operationsavdelningen. 
Blev väldigt väl bemött av all personal och dom blev ju desto mer populära när dom sen kommer med en pillercoctail på 6 olika tabletter. 
Kan lova att alla världens bekymmer bara försvann och jag till och med låg o fnissa när dom kom och hämta mig för att operera!! Ha ha så sjukt! 
Sen blev det svart...

Vakna av att jag kastades över (kändes det som) på rygg och kände då en enorm smärta i baken. Men det var inte det värsta... Det var att svaljtupen fortfarande satt kvar i halsen/munnen!! Fy fan vad obehagligt. Kände nästan lite panik. 

Låg på uppvaket i några timmar för övervakning och det var väl ett jädra tjat på att jag skulle andas hela tiden. Det var väl onödigt tänkte jag. Ha ha ha!! 


Kl 19 fick jag komma upp på avdelningen och fick en efterlängtad macka och kaffe. Underbart. 

Sovit hela natten faktiskt... Fick lite mer morfin under natten och sen somna jag igen!! 

Idag blev det frukost med nybakt bröd. Hur gott som helst. Samt en lite morfin till det!! Ha ha!! 


Jag mår jättebra förutom lite ont i baken bara men det är nog inte så konstigt kanske. 

Äntligen är det gjort!! 

Kupering på gång...

Jaha... Då var dagen här... Dagen jag väntat på men ändå inte! 
I morgon är det in på operation som gäller. Har ju haft ganska mycket bekymmer med min svanskota, och nu ska den väck. 

Det är riktigt mycket blandade känslor inför det här. Det är ju ingen garanti att jag blir bra. Men så ont som jag har det idag så blir det förhoppningsvis mycket bättre!! 


Mina nya kompisar en tid framöver. 

Så önska mig lycka till så återkommer jag!! 

Tack o hej!!

Kvällsshopping...

Ikväll träffade jag Carro på Emporia i Malmö!! Faktiskt en tjejkompis till Roger som jag lärt känna!! 
Det var längesen vi träffades och slog slag i saken och bestämde oss för att ses på Emporia!! 
Rätt så skönt faktiskt att gå där en söndagkväll. Inte så mycket folk alls som det annars kan vara på helgerna. Vi träffades kl 17 och avslutade med middag fram till dom stängde kl 20. 

Gjorde faktiskt ett fynd måste jag säga. 

Dessa 2 för endast 150kr. Det kallar jag för kap. 
Fanns på Only, lite trist faktiskt att dom inte finns i Helsingborg längre. 

Sen var vi in i en underklädesbutik. Fanns massa snygga underkläder för alla tillfällen, och då menar jag ALLA tillfällen. Jag handla faktiskt därinne!! Ett par RAGGSOCKAR. Ha ha ha!! Hur tänkte jag där liksom!! 
Men fina var dom. Och Carro köpte precis likadana!! 


Nöjd med mina inköp så körde jag hem med ett leende på läpparna!! 

Tack för en trevlig shoppingrunda!! 




Skön dag

Vaknade kl 7 i morse, hallå, en lördag. Men det var endast för att Roger skulle iväg på morgonen och jag kunde inte somna om. 
Gick upp och vi käka frukost ihop, vilket inte heller hör till vanligheten annars!! 

Hur som helst. 10.15 sitter jag på bussen på väg in till stan för att uträtta lite ärenden. Nu är kl 12.40 och jag är hemma igen. Detta har väl aldrig hänt i världshistorien att JAG är igång och klar vid den här tiden. Faktiskt rätt så skönt...!! 




Lika som bär

Ha ha ha... Himla fin familj man har!! 
Jag är inte riktigt helnöjd med min nya frisyr. Själv har jag döpt mig själv till Gustav Vasa. Men fick höra en annan liknelse idag!! 

Att jag såg ut som Per Gessle (?). 
Hur tänkte man där!! Fast efter lite bildgooglande så insåg jag varför!! 




Ha ha!! Det är ju tur man ser skillnaden på rynkorna i allafall. Än har jag inga!! 

            ❤️ Älskar min familj...!! ❤️

Fredagsmys



Det är nånting som säger mig tacos...!! 
Inte så säker men jag tror det...!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se