Lååååååååångfredag...

Ja så var denna långfredagen över...

Har väl inte gjort så värst mycket idag. Tog min fina snorloska (o för er som inte fatta det så är det min bil) o drog söderut till Malmö o Roger.

Var ut o käkade svingod middag på Vapiano på Emporia. Hur gott som helst. Roger tog nån ravioli con carne o jag nån pasta med scampi o spenat...!! Hur gott som helst...!! Verkligen värt ett besök där!!


En bra dag helt enkelt...!!

Jaha... Helgen gick ju bara sådär snabbt som en helg kan gå...!! Swich sa det så var den över... Men faktum är att helgen har varit hur bra som helst. Man skulle kunna sammanfatta den med ett ord... Mys!!
Fredag var det ensammys, lördag var det middag för goda vänner, Carro, Marcus o deras dotter Olivia (jag vet så tokigt det blev med en till Olivia) o söndag var slappedag o mys med Rikard, Zandra o deras lilla Olivia...
Sen på kvällen kom hjärtat o mös med mig...!! Underbart!!

Idag möttes man ju bara av enbart våååår!!
Hon som alltid har med sig en ny blomma hade tagit med sig björkris med fjädrar i... Vilken underbar människa hon e som lägger ner så mycket tid o pengar på att vi ska ha det fint...!!

O dessutom kom ett paket, ett stort sådant!!
O i paketet var det ett gigantiskt påskägg, fullkomligt sprängfyllt med godis!!

Just love it... Det känns som att våren trots allt är på gång nu...!!


Black...!!

Men hörrni... Har ni hört nyheten om Black. Tommy Nilsson med sitt nya artistnamn...!!
 
Gick ni på´t...?? JAG GJORDE DET...!! Vafaaaan!! Tänkte att nu jäklar har karln fått sig en rejäl 50 års kris. Visste egentligen inte om jag skulle tro på det eller ej, men så godtrogen som man är så tror man ju på allt...!!
 
 
Men jag måste faktiskt säga att han ser rätt så cool ut i sin nya look...!!
 
Men som ni säkert redan vet var det ju endast ett PR-trick och reklam för nya Marabouchoklade BLACK-saltlakrits...!!
Men detta gjordes ju även i samband med att hans nya singel släpps...
 
Ha ha ha... Kul grej tycker jag!!
 

Grattis lilla Olivia...!!

Ikväll har jag varit hemma hos Rikard o Zandra o småfirat lilla Olivia på hennes riktiga födelsedag...
Vi firade ju henne egentligen i helgen men jag hade ändå inget annat för mig ikväll så vad passade inte bättre än att fira henne...!! Även Zandras familj var där o det är alltid lika roligt att träffa dom.

Sen var det riktigt skönt att komma hem o sätta på sig myskläderna o kasta sig i soffan en stund innan sängen kallar...


Visning...

Idag har det varit visning i min lägenhet...!!
Känns lite vemodigt när man tänker på att nån annan ska bo här nu... I MIN fina lägenhet...
Samtidigt som jag verkligen ser fram emot ett nytt liv... Ett nytt liv som sambo, ny bostad, ny stad ja till och med nytt jobb nästan... Vi flyttar nämligen veckan innan vår flytt, även till nya fräscha lokaler på mitt jobb...

När jag kom hem ikväll var jag tvungen att ta lite bilder för att dela med mig till er... Tyckte här var så fint hemma...!!


Kalstajm...

Igår var jag o Roger på kalas för lilla Olivia som, på onsdag, fyller 1 år...
Tänk att lillan redan är ett år...!!

Här kommer lite bilder
Sista bilden är på en fotobok hon fick av mig o Roger...


Kom o köp...

Idag har jag o Roger varit i lägenheten o mätt lite... Kändes bara så himla bra att få komma tillbaka o få se den igen. O den var verkligen så bra som vi kom ihåg den...

O som ni redan vet så har jag så smått börjat packa o därmed även försäljningen av dom möbler jag inte ska ha kvar. Är någon intresserad av denna fina bokhylla från Ikea?


Jag har gått och blitt en PHÅNE

Men herrejäklar... Vad har hänt lixom!!
Bara sådär är jag ägare av en Iphone 5. Fast mitt  abonemang inte gått ut än.
 
Som många redan vet har jag haft riktigt mycket problem med min gamla telefon. Ett rent måndagsexemplar med andra ord. Jag har haft den inlämnade vid 3 olika tillfällen för i princip samma saker. Det har varit så diffusa saker så varje gång den varit inlämnad har det varit olika fel på den men även återkommande fel.
 
Så i veckan fick jag tokspel på den då den helt plötsligt utan anledning stängs av och kommer igång igen av sig själv. Batteritiden var skitkasst och vid laddning blir det brännhet. Det är bara 3 av alla problem jag haft med den.
 
Och igår slog jag slag i saken, jag och Roger åkte in till Väla och prata med dom på Telia, efter ca 20 minuters väntan (dom skulle kolla upp alla mina ordrar när jag haft den inlämnad) kommer tjejen ut igen och säger att jag får en ny telefon för en viss summa. 10% var dom tvungna att dra av från köpesumman då telefonen var mer än ett år gammal.
 
Och jag som varit sugen på en Iphone rätt så länge valde såklart en femma. Men måste säga att valet var riktigt svårt, det stod mellan en Samsung och Iphone... Orsaken till valet jag gjorde är min egen lilla hemlis!! Fniss...!!
 
 
Och än så länge är jag supernöjd...!!
 
Och ni som har mitt nr kan ju skicka ett sms till mig med era namn så jag får tillbaka alla nummer. ALLT försvann!!

Då har det börjat...

Jahapp... Jag är, som ni vet, riktigt taggad att få sätta igång med packningen inför flytten. Idag kunde jag inte hålla mig längre.
Jag har turen att ha bananlådor på jobbet som jag släpar hem. Än så länge har jag fått ihop 8 lådor.



Som sagt, kunde inte hålla mig längre så jag har snart packat 4 lådor... Men fasen vad med lådor det går åt. Tycker inte alls att jag fått ner mycket o redan 4 lådor... Aja... Bara fortsätta... Tänk den dagen man får packa upp allt igen...

Lääääängtar...

Överraskning...

Vem tycker inte om överraskningar?? Jag älskar överraskningar.
Fick ett sms av Zandra "Har du fullt upp på jobbet...?" Mäh, hallå. Så kan man ju inte bara skriva utan att vidareutvecka det hela. Så jag ringer ju såklart upp...!! Då var hon och Olivia i Ängelholm och tänkte komma förbi och hälsa på. Självklart... För jag inledde samtalet med att jag alltid har fullt upp på jobbet. Och då tänkte hon hoppa över besöket. Men hallå... SÅÅÅÅ Upptagen var jag inte såklart!!
 
 
Så det blev lite Oliviagos mitt på dagen idag och abstinensen stillades genast!!
 
 
Tack för den surprisen!!

Boris och Jag...!!

Alltså jag måste bara berätta...
 
Maila Boris på GeKås idag om att jag tycker det är väldigt dålig mottagning för att kunna ringa och surfa inne på själva varuhuset. Självklart ett väldigt trevligt mail för att över huvudtaget kunna få ett svar.
 
Tror inte ens det tog en timme så hade jag ett svar på min mail, FRÅN BORIS...!! Men alltså hallå... Hur trevlig är han egentligen. Det måste vara en av världens trevligaste människor, och inte prata om vilken affärsmänniska. Det är ju en fröjd att få följa honom i serien "Ullared" för att se hur hans "lilla" varuhus utvecklas och växer för var dag.
Helt oroligt... Men om jag ska vara ärlig så trodde jag INTE jag skulle få svar och definitivt inte så snabbt!  
 

1 år av KÄRLEK

Igår var det inte bara söndag. Nä... Det var även den 3 Mars och exakt ett år sen jag träffade Roger. Tänk att det redan gått ett år. Vad mycket som hänt och vad mycket vi varit med om, och tänk vad kärleken frodas. Den blir nog starkare och starkare för varje dag vi träffas!!
 
 
 
Nu blickar vi framåt och ser fram emot ett liv som sambos. Vi båda längtar så otroligt mycket och det går inte en dag utan att vi pratar om lägenheten och planerar... SA JAG ATT JAG LÄNGTAAAAAAR...!!!
 
Älskar dig mitt hjärta...!! Ser fram emot ett liv tillsammans med dig. Nu är det bara 364 dagar kvar till nästa årsdag!!
 

Uppsala Forts...

Herre-min-gud... Hinner verkligen inte med i dagarna här. Fullspäckat schema som jag skrev i förra inlägget. Hinner liksom inte med min blogg...!!
 
Men såhär är det... I Lördags drog vi kosan mot Stockholm för ett besök hemma hos Kerstin och Fredrik och självklart lilla knytet Ebba!! Sååå liten och så himla söööööt. 
 
 
Vi missade tyvärr det tidigare tåget, vi hade nämligen tänkt att gå och strosa runt lite i Stockholm men så bidde det alltså inte. Vi fick alltså ta tunnelbanan dirket ut till dom.
När vi kom fram satt vi mest och prata och drack kaffe för att senare gå mot vårt mål för kvällen.
 
 "Ballbreaker" Ett ställe där vi först käka middag, jag och Roger åt deras hemmagjorda hamburgare och Kerstin och Fredrik åt Oxfilé. Huuuuur gott som helst...!!
Och sen efter maten körde vi en omgång bowling. Hur kul som helst. Det var en sisådär 10000 år sen jag spelade sist.
 
              Skitkass bild... Men även en riktigt skitkass spelare... *Mutter, mutter*
 
Måste ha missuppfattat det hela. Jag trodde ju det var strecken man samla på och som var bra... Ja, nåt annat kan jag ju inte skylla på...!! Hrm...!!
 
Efteråt blev det ju såklart lite babygos... Fick ju trösta mig med nånting åtminståne...
 
Sååååå mysigt....!!
Väl hemma hos dom igen så blev det lite melodifestivalen och andra chansen för hela slanten!! Äntligen fick jag se mitt älskade program!!
 
Och i soffan var det nån som tokslockna. Och då var det Ebba jag mena även fast Fredrik inte såg ut att vara så långt ifrån den där sömnen han heller...!! Ha ha ha!!
 
efter en jättemysig kväll tog vi sista tåget hem mot Uppsala!!
 
Igår var jag, Roger och mamma på Gränby Centrum och shoppade lite...!! Strosade mest runt och tog det lugnt. Väl hemma blev det middag och sen en sväng ut på landet och ett besök hos moster med man. ALLTID ett måste när jag är i Uppsala. Inget uppsalabesök utan mosterbesök!!
 
Och resan hem var mysig faktiskt. Vi gick och strosade en stund i taxfreebutiken för att låta tiden gå.

Uppsala

Som många vet befinner jag o Roger oss i Uppsala över helgen. Supermysigt att få komma upp o som vanligt fullspäckat schema.
Kom upp med flyg torsdagkväll o blev hämtade av mamma.
Fredag förmiddag/lunch var vi o hälsa på Hella o Moa, Fredrik jobba tyvärr. O dit kom även gamla vänner, Karolina o Jana med deras småttingar. Jag o Roger kände oss lite lost dock men hur trevligt som helst. Hella bjöd på mat o fika o vi satt o snacka mellan alla barnskrik. Hahaha









Kunde inte träffa Hella, Fredrik o Moa i julas då dom var magsjuka, därför fick Moa en julklapp av oss. Rosa mobil o en mobilväska till...

På kvällen var jag, Roger o mamma till en restaurang som heter pappa Zmajko. Käka svingod pizza o bler servad av en jäkligt bitter servitris. Hon var så bitter så hon muttra nåt o hällde i mer vin i våra glas utan att vi ens hann blinka. Tack kära Carina...








O det mest fräcka på hela stället var att man fick sällskap på dasset av självaste scarface... Riktigt cool mosaikvägg...!!

Idag gjorde vi en blixtvisit hos mormor o morfar för att sen bege oss mot Stockholm o träffa Kerstin o Fredrik o deras lilla Ebba...!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se