Sjuk or what...??

Man kan ju nästan tro jag gått och blitt spritt språngande galen...!! Ikväll hade jag tänkt jag skulle få lite skurat i lite i badrummet. Var så less på att se dammet ligga bakom tvättmaskinen och bakom mitt fristående skåp. Och inte nog med att det var dammigt, jag är ju även en STORKONSUMENT av hårspray. Och alla som sprayar håret mycket vet vad jag pratar om. Det sätter sig ÖVERALLT...!! Som en hinna...
 
Men nu så är det fint och det luktar såååå underbart... Men inte nog med det. När jag väl hade käkat middag och dåsat till mig i soffan fick jag väl ytterligare ett ryck och dammsög överallt samt skura golven. Men hur skönt är inte det nu liksom!! Då slipper jag ju göra´t till helgen... GÖTT!!
 
 
Underbart med såna ryck... Kan det tänkas att flyttnerverna håller på att ta överhanden!!??!! Härligt...!! Här är en som längtar till i Maj vill jag lova!!

Kvällsmys

Jahapp... Ännu en helg är till ända. Bara varit med om trevligheter som vanligt. I fredags hade vi ju Rikard och Zandra på besök.
 
Lördag förmiddag ägnade jag lite tid åt mitt hem. Hör ju kanske inte till vanligheten. Men skurade faktiskt i köket när jag ändå höll på och diska så kände jag för att skura mina köksskåp och köksfläkten = V Ä L B E H Ö V L I G T . . .
 
På eftermiddan åkte jag ner till Malmö och till Roger, som åkte hem natten mellan fredag och lördag, för att gå på en supertrevlig middag hos hans Pappa med fru samt hennes ena son. Hur trevligt som helst och väldigt god middag...!!
 
Idag var det åter dags att bege sig uppåt igen och gå på kalas för Angelica som fyllt 30. Som alltid god mat och fika när man kommer dit och extra kul att få se deras nya fina lägenhet!!
 
Ikväll har jag och Roger bara slappat i soffan och myst. Delat på en pizza för att vara extra lata. Ibland behöver man såna dagar.
 

Tacosmys...

Igår var Rikard, Zandra och lilla Olivia på fredagsmys här hemma med mig och Roger. Jag hade jobbat till 17 och då var mitt underbara hjärta iväg och handla OCH städa så jag slapp när jag kom hem. Detta bådar gott inför vårt gemensamma hem. Jag vill inte räkna med att han ska göra det då han inte ens bor här. Så jag var väldigt tacksam.
 
Vi käka lite tacos och mös. Prata en massa och skratta som vanligt. Vi hade inte ens igång TV:n på hela kvällen vilket är ganska ovanligt för vår del.
Så idag när jag kollade igenom min kamera så kan man ju inte annat än bli glad. Hitta bland annat denna underbara bilden på lillfisen...!!
 
 
 
Älskade lilla hjärta...!! Så mycket bus i HELA kroppen och man blir inget annat än glad när hon är i samma rum...!!

Veckans blomma...

Sen några veckor tillbaka har vi en ny kollega på jobbet. O redan när dom första veckorna hade gått så införde hon en kul tradition... En måndagsblomma...!! O varje vecka har jag tagit en bild på alla underverken.











En mycket trevlig tradition tycker jag...

Oops...

Idag träffade jag min granne när jag om hem från jobbet.
Vi brukar alltid stanna till och prata med varandra, så idag passade jag på att berätta för henne att jag ska flytta. Hon blev lite ledsen och undrade vad det är för en ny hyregäst hon skulle få. Jag citerar EXAKT vad hon sa:
"Bättre hyresgäst kan man inte få..." Men hur gulligt var inte det, och hur roligt var inte det att höra...!! Blev jätteglad!! Hon sa även att jag hörs inte nånting och stör aldrig.
 
Tills hon undrade om jag har svårt att komma upp på morgonen. Ha ha ha...!! Hon hör alltså min väckarklocka, poängterade dock att hon absolut inte störs av den då hon ändå redan är vaken men ligger i sängen. Och varje morgon 05.15 börjar min väckarklocka att ringa och det är där det sätter igång. Jag snoosar, och snoosar och snoosar, i värsta fall tills klockan är 06.30. Och varje morgon tänker min granne hur länge det kommer dröja just den här morgonen... Ha ha ha...!!
 
                                      
 
Man får ju verkligen hoppas att hon får en ny lika bra granne som jag!!
 
 

Nu börjas det...

Trots att det är mer än 2 månader kvar tills jag och Roger flyttar till vår fina lägenhet så har planeringen börjat på allvar. Det känns så otroligt roligt att få sätta klorna i mitt bohag igen och passa på att få rensat ut en del. Och den här gången ska jag verkligen tänka både en och två gånger innan jag packar ner det i en låda om det verkligen är så att jag behöver den eller kommer att använda den.
Det är ju på så vis väldigt nyttigt att flytta med jämna mellanrum och nu är det inte mer än 1,5 år sen.
 
Det första som jag nu tänker på är att jag behöver sälja av möbler. I första hand 2 st stora möbler. Sängen och min älskade bokhylla.
Och då är frågan. Är det någon av er som läser som är intresserad av något av dessa...??
 
 
Sängestommen är från IKEA och heter MALM. Är i mellanbrun färg och finns inte i deras sortiment längre.Tillhörande sängbord (levereras mindre dammiga, ha ha ha) tillsammans med 2 st 90 madrasser. Måtten på sängen är 190x200 cm inkl sängbordens bredd.
 
 
Bokhylla EXPEDIT, även den från IKEA. Brunsvart färg, den största storleken, bredd 185 cm, höjd 185 cm och 39 cm djup.
Sen ingår 3 st "skåp" som är högblanka vita. Löstagbara, bara att sätta in i vilken ruta man själv vill...!!
 
Älskar både sängen och bokhyllan, men pga platsbrist så fick det bli såhär!!
Vad sägs... Skriv gärna en kommentar om nån är intresserad!!
 
Känns som nya blocket det här...!! Ha ha ha!!
 
 

Drömljus igen...

I fredags efter vi varit och skrivit kontraktet på lägenheten och efter vi varit ute i Raus och rekat lite (måste ju se området i dagsljus) var vi inne i Helsingborg på drömljus. Jag var ju där tidigare under veckan med Familjen Hagström/Nilsson. Och Roger tyckte det lät intressant så vi bestämde oss för att göra ett besök vi med. Den här gången med våra kameror.
 
Så himla häftigt man kan göra med alla dessa lampor!! Här kommer några bilder till...
 
 
Här satt man inne i en apparat (typ sån man tar körkortsbild) och när fotot var taget kom bilden upp på en gigantisk storbild. Ha ha ha!! Visste inte om jag skulle våga. Men vi gjorde det!! Ha ha... En kul grej!!
Ett hav av lampor som hängde som en markis över hela gatan på Söder...
 
 
 

Dagens nyhet...

Tidigare idag släppte jag o Roger bomben på facebook... Att vi två ska flytta ihop. Jag är så förbaskat glad över detta...!! Vi har pratat om det ett tag o sen har vi på allvar börjat kolla runt. Vi har sökt några hyreslägenheter på blocket som var intressanta. Men så var det en på mitt jobb som hade lite kontakter med ett fastighetsbolag. Hon ringde o fick höra om en 3:a i Raus utanför Helsingborg. Vi fick titta på lägenheten o var totalt sålda...!!
Hyreshuset är byggt -06 o hela området är jättemysigt.
Tvättmaskin, torktumlare o diskmasin samt en megabalkong (i allafall om man jämför med den jag har idag).
Kort o gott en superfin lägenhet...





O framför allt känns det underbart att få starta ett nytt liv tillsammans med Roger...!! Under ett o samma tak...!!

Igår...

Igår kväll var jag o Roger, tillsammans med några vänner, på Jenses Böfhouse på Emporia o käka. Men huuuur gott får det lov att vara...?
Massa skratt o snack. En lyckad kväll helt enkelt. Tyvärr var Jenny sjuk o kunde inte följa med. Så tråkigt, men hoppas vi kan göra om detta en annan gång...!!

Efter middan gick vi vidare till O'learys.









Tack vänner för en rolig kväll...!!

ARG...

Idag när jag skulle hem från jobbet, är det en bil som parkerat ONÖDIGT NÄRA MIN bil... Och inte bara parkerad jäms med utan så in i h****tes  j***vla snett...
 
 
Det ser inte så nära ut. Men man kan ju säga såhär att, det är ju tur att jag gått ner så mycket i vikt. Annars hade jag ALDRIG kommit in i bilen...
Men jag är inte den som är den, jag skrev ett brev...!!
 
 
HA... Känns bra nu...!!

Gamla minnen...

Idag i lunchrummet på jobbet kom vi att prata om manicklar. Är det nån som kommer ihåg vad det är??? Jag höll på jättemycket med manicklar när jag gick i låg/mellanstadiet. Det var ju hur kul som helst att hålla på och bygga till en lång kedja, spela mot varandra eller till och med bara byta med varandra. Det bästa var ju SUPER S:en. Men det roliga var att 2 av 7 st visste vad manicklar var. Men resten hade inte en susning. Märkligt... Manicklar som var så roligt...!!
 

Vissa dar är värre än andra...

I lördags var jag och Zandra på ett boxpass och jag var HELT DÖD efteråt, speciellt på söndan... Idag var det återigen dags för ett nytt boxpass och idag kändes det ändå liiiiite bättre. Kommer nog var lika död i kroppen i morgon ändå, men men... En vacker dag så kanske det inte kommer kännas lika mycket. Är det då man räknas som vältränad?? För fy fasen vad jag längtar till den da´n i såfall...
 
                                    
 
 

Drömljus

Ikväll efter jobbet körde jag direkt till Helsingborg för att möta upp Rikard, Zandra och Olivia. Vårt mål ikväll var ljusfestivalen som just nu är uppriggad i stan. Har aldrig varit där tidigare år men iår slog vi slag i saken och åkte dit och titta.
Vi gick bara en liten del utav den, men där fanns en utstakad väg man skulle gå om man hellre ville det. Det var riktigt kallt ikväll, en sån riktigt bitande kyla så när man kom hem och fick i sig lite mat var det gott sen med en kopp kaffe. Mina fötter är fortfarande iskalla trots att dom är nerstoppade i ett par raggsockar...!!
 
Här kommer lite bilder från kvällen, tagna med mobilen så kvaliten är därefter...!!
 
Hängde gigantiska kristallkronor utefter Södra Storgatan. Flera stycken. Och följde man dessa kom man in på en bakgård (sista bilden av dom 3 ovanför) som vissa dagar serverade champagne...!! Men inte just ikväll såklart...!!
 
 
 På det huset i bakgrunden så spelades emellanåt ett jättehäftigt ljusspel. Dom spelade hög rockmusik samtidigt som hela huset blinkade i takt till musiken. Svårt att få med på bild och jag är ju så otecknisk så jag har inte en susning om hur man lägger upp en film här på bloggen. Det får bli ett senare projekt...!!
 
 En gigantiskt lysande blomsterbukett såhär lagom till Alla-hjärtans-dag...!!
 
Det var det det...!! Helt klart värt att gå och frysa en stund. Snart kallar nog sängen för att verkligen få upp värmen!!
 

QXGaygalan 2013

Efter melodifestivalen igår slog vi över på årets gaygala. Missade dock första halvtimmen. Men det viktigaste av allt hann jag se och det var när vår Kronprinsessa Viktoria delade ut priset för Årets Homo. Men inte ett öga var väl torrt.
Bruden fick stående ovationer och det bara gick inte att få tyst på publiken. Det gjorde ju att mina ögon bara tårades. Ha ha ha... Så sjuk man är!!
 
Men måste verkligen säga vad snygg hon är. Så stilren men ändå med en lite klick av tuffhet.
 
 
Smyckenas färg gjorde sig verkligen inte på den här bilden. Dom var i en mer grönare nyans.
Men hon glider in på scenen som den prinsessa hon är med en snygg och stilren svart långklänning.
 
 
Personligen tyckte jag frisyren skulle varit lite mer tuffare, det såg så strikt ut med svinrygg.
 
Men på det stora hela var hon bara så fantastisk som bara hon kan.
 
 
Och ni vet ju säkert vem som fick priset för årets Homo vid det här laget.
 
                                                               JONAS GARDELL...!!

Fel av mig...

Får man ha fel ibland och får man ta tillbaka nåt man sagt...?? Ibland går det lite snabbt när man ser en person och munnen glappar utan att man ens tänker efter före.
 
Igår var det ju melodifestivalen och när låtskrivarna för Felicia Olsson presenterades nämnde dom Maria Haukkas Storeng som idag inte har Storeng som namn utan Mittet. En norsk sångerska som vann den norska melodifestivalen för några år sen och var med i eurovision. Och som dessutom tävlade i Seriges melodifestival året därpå tillsammans med Anna Sahlene.
 
Då såg hon ut såhär:
 
 
Hur vacker som helst. Men ni vet ju själva hur snabbt det går när dom bara presentrerar låtskriarna (speciellt när det är fler än en) så tittar man på alla och kanske får en liten sekund per låtskrivare. På den lilla sekunden tyckte jag, och sa det även väldigt högt, att "Shit va tjock hon har blivit..."
 
Inte så konstigt kanske:
 
                                                 
 
Hon har ju för sjutton gubbar en bulle i ugnen...!! Aja... Sorry...!! Kan inte annat än ta tillbaka min sägning...!! He he... Alla har vi grodor i munnen ibland!!
 
 

Sååå dåligt...!!

Herregud... Jag har glömt min blogg... KATASTROF!! Som ni märker har jag ju inte bloggat på hela veckan typ. Men har haft rätt så mycket i mitt lilla huvud så bloggen har helt enkelt fått ge vika . Men nuså är jag redo igen...!!
 
Igår var vi på kalas för att fira lilla Antonio och mamma Marina.
 
                      
 
 
Idag kommer väl inte hända så mycket. Hade tänkt att rensa ut bland mina kläder... IGEN...!! Finns mycket där som jag inte använder längre och som bara ligger och tar plats...!!
 
På återseende...!!

Delfinal 1

Hörni... Det var ju delfinal nr 1 i lördags. Trots att jag fetmissade det. Tog ju igen det med svt play på söndagen när vi kom hem.
 
Men måste ju höra vad ni tyckte om bidragen?? Tyckte ni bra eller dåligt??
 
Såhär tyckte jag...!!
 
Nr 1
David Lindgren - Skyline
Den var faktiskt riktigt bra tycker jag. Härlig upptempolåt á la Danny. Helt klart värd en finalplats. Tycker dock inte att han skulle passa i eurovision.
 
Nr 2
Cockies N Beans - Burning Flags
Gillade den här skarpt. Känns som dom ändrat stil lite, lite popigare och tuffare än med sina sockersöta enfärgade klänningar med vita prickar. Nä, jag hade faktiskt satsat på dessa till finalen, men kom ändå på en bra andra chansen plasering.
 
Nr 3
Jay-Jay Johanson - Paris
Finner inga ord. Då tar vi nästa...
 
Nr 4
Mary N´diaye - Gosa
Helt klart en cool tjej. Men tyckte nog det hade passat bättre att sjunga på engelska, jag hörde inte riktigt orden. Men annars risk för sommaplåga... Tog sig i alla fall bland dom fem utvalda och hamnade på en femteplats...!!
 
Nr 5
Eric Gadd - Vi kommer aldrig att förlora
Helt OK. Men tyvärr har jag aldrig varit nåt fan av Eric. Han tog sig till andra chansen i allafall så får vi se vad det blir av det.
 
Nr 6
YOHIO - Heartbreak hotel
Från ingenstans så söker han sig till Melodifestivalen, går upp på scenen med förmodligen årets coolaste scenkläder, och norpar åt sig en plats direkt i finalen... COOLT!!! Gillade faktiskt låten och inte tala om killens röst. Underbart...
 
Nr 7
Anna Järvinen - Porslin
Japp... Närå så att.... Ja dåså...!! Vi fortsätter eller...??
 
Nr 8
Michel Finer & Caisa - We´re Still Kids
En bra låt tycker jag. Lite spännande och annorlunda med en saxofon mitt i allt... Det hör ju inte till vanligheten direkt.
 
Jahapp... Då får vi se vad nästa lördag har att bjuda på.
 
                                                
 
 

Men dra min på trissor...

Herregud. Vem fasen har planerat den där Göteborgstrippen... Vem vem vem...?? Och hur dum får jag vara som bara säger JA sådär utan att ta reda på fruktansvärt viktig fakta...!! Hur, jag säger HUR, kunde jag åka bort när det var FÖRSTA DELFINALEN AV MELODIFESTIVALEN...??!!??!! Va va va...!!
 
KATASTROF... Men som i det förra inlägget... Jag hade en fantstisk helg, så den vill jag verkligen inte ha ogjord!!
 
Det var bara att starta upp datorn, på med hörlurarna (för att skona Rogers öron från dom fantastiska melodifestival tonerna) och starta svt play. Thank god for that...!!
 
 
Japp... Kunde inte ser det i fullskärm då det hackade precis HELA tiden, så jag fick nöja mig med den här lilla bilden... Suck...
 
Ingen som har en surfplatta till övers...??
 
 

GÖTEBORG

I helgen har vi varit i Göteborg. Men hur skönt var inte det då. Om så bara för en natt så är det så skönt att bara få komma bort och bli lite bortskämd. Ja menar, man bor ju inte på hotell var och varannan dag precis.
 
Det var jag och Roger, Rikard och Zandra och så var tanken att Sandra och Patrik skulle med. Tyvärr blev det ändrade planer precis innan avfärd. Patrik blev dålig. Riktigt dålig. Så Sandras syster Linda fick hoppa in som ersättare. Men tror inte hon var så ledsen över det.
 
Kom upp till Göteborg och kunde checka in strax innan kl 16. Det var inte det lättaste att hitta i den där sta´n, tror jag höll andan från det vi körde in i göteborg fram tills vi hade parkerat. Nästa blå i huvet...!! Ha ha...
 
Vi bodde på Gothia Towers precis bredvid Lisseberg. Riktigt fint hotell och jättefina rum. Väl på rummet fick vi ett varm välkomnande...
 
Ha ha ha... Inte var dag man blir välkomnad av en TV...!!
 
Underbara hotellsängar...!!
 
Panoramautsikt från hotellrummet...!! Nedanför var mässhallarna för diverse mässor. Just nu var det båtmässa.
 
När vi njutit av ustikten en stund från 13:de våningen, jag upprepar, TRETTONDE VÅNINGEN... Oh my god va högt... Så var det bara att hoppa in i duschen och snofsa till sig.
 
För kl 17 var det då dags för kvällens middag.
Till förrätt serverades en lax och pilgrimscarpaccio (och ja, jag googlade fram namnet, ha ha) med blomkålspuré.
 
Till varmrätt, kalvfilé med potatis och prästostkaka. Men HUR GOTT VAR DET DÅ??
 
Och till efterrätt fick vi vitchokladmousse med hallonsorbet. Mmmm....
 
 
Efter middagen var det dags för resans mål. Vi skulle till Göteborg för att se Galenskaparna och after shave. Men snacka om att dom var bra...!! Skrattmusklerna fick sig en törn vill jag lova. Det var sällan man inte skratta...!!
 
 
 
 
(Man fick ju då inte fota under tiden så jag fick låna några bilder från nätet)
 
Kan varmt rekommendera den här föreställningen. Riktigt bra och hur rolig som helst.
 
När vi kom tillbaka till hotellet åkte vi upp i himlen, eller ja, i alla fall till Heaven 23. En bar som låg högst upp på 23:de våningen...!! Där hade vi hört att dom serverade svingoda strawberry daiquiri. Sagt och gjort, vi beställde in varsin drink och dra mig baklängen på en grusad gång så god den var... Hade LÄTT kunnat dra i mig några såna. Men det blev en, pengarna ska ju räcka resten av månaden om man säger så...!!
                                                  Sveriges högst belägna godaste drink...
 
När glaset var tömt hamna jag och Roger i säng. Eller alltså ja, vi sov i samma säng och slockna på två röda...
 
Och alla vet ju vad det bästa med att bo på hotell är. HOTELLFRUKOSTEN...!! Men dra mig baklänges IGEN... Där fanns ALLT... Jisses vad det var svårt att välja. Men en sak som jag bara skulle ha...
 
 
Nygräddad med grädde och sylt... Men skojjar du eller?? En ny favorit på frukostbuffén...
 
 
Nu är vi hemma igen och bara slappat resten av dagen...
 
Tack alla kära vänner för en underbar helg. Och synd Patrik att du inte kunde följa med. Vi ägnade faktiskt några tankar till dig...!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se