Nytt på jobbet

Itidigare i veckan la jag ut en bild när jag höll på o montera en bokhylla!! Nu har jag äntligen lyckats få tid över att möblera in skåpet på plats och "flytta" in mina saker!!
Har ju inte så stort så det behövs verkligen någon som kan organisera ordentligt o den personen är inte jag!! En på jobbet har hjälpt mig o det känns jättebra!! Det ända som saknas nu är nån snygg tavla!

Lägger ut både före o efter bilder så får ni själva se resultatet!!


IKEA igen...

Fick blodad tand när jag var där tidigare i veckan. Hade nämligen sett utemöbler på rean där. Ett rottingset på 2 fåtöljer 1 soffa samt ett bord för 995kr. Som hittat... Kanske inte exakt vad vi letat efter men ack vad plånboken blev glad!

Bilder kommer en annan dag. För just i detta nu håller Roger på o monterar det som bäst så sen får vi ut o möblera på vår balkong!!

Men nånting ni kan få bild på är lyktan vi köpte!! Inte fan trodde jag man någonsin skulle va med om att montera en lykta. Men jo just det!! Den är ju från IKEA, ha ha ha!!
Men fin blev den!!


IKEA

Igår var jag o en jobbarpolare på IKEA o handlade möbler till jobbet...!! Så idag drog man fram dom där IKEA-skruvar-talangerna o började montera...!!

I morgon kör vi ju självklart före o efterbilder!!


Ståpäls...!!

Men snacka om ståpäls när man såg på allsången ikväll...!! Han den där ni vet... Vet inte hans namn just nu, men shit! Han som sjöng Carolas "Evighet"
Ja jäklar i min låda säger jag bara!!!


Vissa kvällar är lata kvällar...!!

Ikväll trodde jag att jag skulle vara gräsänka...!! Det var tanken nämligen då Roger skulle vara iväg hela kvällen...!! Men när jag kom hem så var han redan hemma...!! Vilken glad överraskning!!
Så ikväll har vi myst till det med lite thaimat från, ursäkta min skånska, "korvaluda".
Gott var det i alla fall så där kommer vi nog beställa fler gånger!!



Idag då...!!

Japp... Efter en sån här helg så tänker ni säkert man skulle ligga död i soffan hela dagen o typ inte göra ett skit, typ inte ens lyfta ett finger...!!
Men se där har ni väldigt fel mina vänner...!!
Näpp... Jag o Zandra drog på oss träningskläderna o tränade på gymmet...!! Så nog lyfte jag nånting idag... Skrot var det o inte bara fingret!!


Lördagskvällen

Då hade vi folk härhemma. Även då en träff med goa vänner.
Jenny, Jimmy o Carin som jag o mamma lärde känna i Thailand förra året, där det visade sig att vi näst intill bor grannar!! Numera endast cykel L gångavstånd mellan oss...!!

Vi grillade på vår nya elgrill o käka god mat!!
Alltså ännu en trevlig kväll...!!


Midsommaren är över...!!

Då var den här midsommarhelgen över...!!
På själva midsommarafton var vi hemma hos några vänner här i Helsingborg. Vi var där förra året också, så nu är det snart en tradition.
Hur mysigt och trevligt som helst!!
Tack för en mysig kväll med underbar mat!!


Skön kväll...!!

Igår kväll hade vi bara en härlig myskväll...!! Blev hämtad av Roger vid tåget o direkt iväg o handla på maxi!!

När vi kom hem parkerade jag mig ute på balkongen o städade min cykel. Pumpa däcken o tvättade av den samt oljade upp min stackars kedja!!
O medans jag gjorde detta befann sig Roger inne i köket o lagade middan!!

En bra dag helt enkelt!!


Denna här helgen!!

Jaha, det var den här helgen det... Fasen vad snabbt den går. Och ändå har vi knappt gjort nåt tycker jag!! Men så är ju såklart inte fallet.
 
I fredags var vi visserligen bara hemma jag och Roger och hade fredagsmys. Lördag tog vi oss en rejäl sovmorgon för att senare bege oss till Höganäs och hämta hem min cykel. Men tji fick jag. Roger hade nämligen hittat en cykel på blocket som låg i Lerberget, så det var ju bara att bege sig dit och titta. Sagt och gjort var cykeln hans, och ingen plats i bilen till min lilla cykel. Fick bli en snabbvisit hos Rikard och Zandra istället innan åter hemfärd till vårt lilla näste i Helsingborg.
Hem och göra oss i ordning för att sedan dra kosan till Ängelholm för att möte Rikard och Zandra igen och käka middag och bio på kvällen!! Vi käkade på Casa Mia. Underbar 3 rätters middag. Eller ja, vi delade på både förrätten och efterrätten. Och tog varsin varmrätt.
Allt var riktigt gott...!!
Till förrätt delade jag och Roger på nån rätt med parmaskinka och mozzarellaost.
FAAAAAN, INGEN BIIIIILD... Hur, exakt HUR kunde jag missa det!! Va va va???
 
Aja, till varmrätt tog jag en lammracks... Riiiiktigt gott!!
 
 
 
 
Till efterrätt delade jag och Roger återigen, och då valde vi en chokladfondant!! Underbart god, dock lite torr då fondanten ska rinna i mitten och det gjorde den inte. Var ju halvt på väg att tillrättavisa dom, men skippade just det kapitlet på kvällen då jag känner att jag gärna vill gå dit igen och inte vill riskera att bli portad!! Ha ha ha...!!
 
Mmmm....!!
 
Därefter gick vi 4 på bio och såg baksmällan 3.
 
 
Filmen var riktigt rolig. Har i och för sig bara sett 2.an och nu trean. Men det gjorde inte så mycket känner jag. En rolig film är ju alltid värd att se.
 
Söndag då... Japp... Återigen till Höganäs för ett nytt försök att hämta hem min cykel. Denna gång kom det inget emellan så nu står den här hemma. Äntligen. Kändes konstigt att komma tillbaka till gamla lägenheten utan att gå upp och in i sitt gamla hem.
 
Senare på kvällen kom Carro, Marcus och deras lilla Olivia på besök. Vi fikade en liten stund innan dom var tvungna att köra hem mot Malmö igen. Kul med spontanbesök. Tack dessutom för den fina orkidén vi fick!!
 
 
 
 
 
 

Gröna fingrar

Alltså såhär är det... Mina fingrar är allt annat än gröna!! Jag KAN inte sköta om blommor. Det innebär att vi inte har så många av den sorten hemma!! Fast där ljög jag i o för sig lite!! För vi har 4 st blommor/växter!!
2st orkidéer, en pelargon o en annan halvdöd växt jag lyckats hålla vid liv i faktiskt ca 3 år. Men som sagt är halvdöd!!
Det har till o med blivit känt på jobbet att jag inte bör ta hand om blommorna där!! Ja ni hör ju själva!!
Men hör o häpna...!! Min fingrar håller tydligen på att skifta färg...!! Min orkidé har fått knoppar, o den som varit blomlös ett bra tag nu!!
Jag är i extas härhemma o går o pratar med min blomma lite titt som tätt. Misstänker att Roger snart kör mig till psykakuten eller nåt!! Ha ha...!!


Sommarfest

Igår hade vi årets sommarfest på jobbet!! Alltid trevligt att få träffas utanför jobbet o bara få umgås. O igår var vi hemma hos en jobbarkompis.
Men oh My god!! Nu fick man ju bara mega ångest över att bjuda hem dom framöver. Jäklar i min låda vad fint dom hade!!
Vilken smak på inredningen o vilken underbar trädgård!!


Vårt fina hem

Nu så. Då var man tillbaka igen med nya krafter nya idéer o mer inspiration till bloggen. Eller inte!! Vet inte vad det är med mig. Men jag känner att bloggen fått ligga lite på hyllan ett tag som ni märkt. Jag hoppas kunna bättra mig...!! Tills min inspiration kommer tillbaka hoppar jag in här emellanåt o överraskar med ett inlägg!!
Tänkte bjuda er på lite bilder från vårt hem!!


Dålig igen...!!

Usch... Har varit så himla dålig på nya blogg inlägg...!! Ingen inspiration för fem öre just nu...!!
Men slänger in en bild på vårt fina kök...!!
Hoppas på ny inspiration snart...!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se