En dag i Helsingör

Jahapp... Då var den första semesterdagen till ända... Men vad gör väl det. Jag har ju så många kvar... Och dagen spenderades första halva i soffan för att försöka få bort min huvudvärk. Den gick över och jag tog även en tablett för att förebygga...!!
 
Jag och Zandra körde in till Helsingborg för att sätta oss på Harrys och ta en lunch. En liten miss blev det, men ack vad bra det blev ändå. På bordet stog det menyer. Läste och valde en klassisk toast skagen, Zandra valde dagens lunch som var medelshavsbiff med tzatziki till. Bara det att min var ju enbart en förrätt. Hade jag tänkt ett steg längre hade jag ju fattat det, men på menyn stod det bara luncher och då tänker jag att även detta är kanske en macka med toast skagen på så den blir lite mer lunchaktig. Kostade dessutom bara 10:- mindre än dagens. Men ICKE. Det var en liten liten förrätt... Ha ha ha!! En miss men ack vad bra det blev, för jag blev mätt av det och tur var väl det.
 
 
Efter lunchen tog vi oss in på knutpunkten för att ta färjan över till Helsingör. Hur mysigt som helst att bara strosa omkring. Titta i lite butiker och innan vi åkte hem köpte vi oss en varsin glass.... (Japp, för er som hänger med i det interna här så fortsätter jag säga som jag alltid sagt, en varsin glass, det är min dialekt och den tänker jag behålla...!! Ha) Vi hittade dessutom vin som vi köpte och bröd. Moffebröd...
 
Så i morgonbitti kl 9 kommer Zandra och Olivia hit på lite sommarfrukost och käkar Moffebröd med mig.
 
Vinet vi köpte får man beställa här i sverige så vi blev överlyckliga när vi hittade det där.
Köpte 3 flaskor så man har i förrådet nu när även värmen kommit till Sverige!! Hoppas för allt i världen det håller sig såhär...!!
 
Väl hemma och efter jag käka middag tokslockna jag på soffan UNDER filten och vakna genomsvettig kl 22. Oops... Men vad gör väl det. Behöver ju inte hasta mig i säng...!!

Övergiven kamera...

Igår på Kul i Juli gick jag iväg och pratade med några vänner som inte satt vid vårat gäng. Vi var ju så många vid våran filt så jag lämnade ju såklart mina saker där. Så även min kamera... När jag kom hem igår kväll och förde över bilderna upptäcker jag lite märkliga bilder på kameran!! Hmmm.... Undrar vem boven kan va...
 
 
Japp... Nämner inga namn, men jag kan ju säga så mycket som att det börjar på P och slutar på ötrik... OCH Z...andra...
 
Hrm... Japp, tycker verkligen att en fotokurs hade varit på sin plats...!!  He he...

SEMEEEEESTEEEEER...!!

Men fatta va skönt att jag har semester nu i 3½ vecka... Men hallå, wonderful... Det firades in med lite picknick med goa vänner på Kul i Juli inne i Helsingborg. Jag och Zandra var ju där förra veckan med, men med betydligt sämre väder. Men ikväll var det ljubligt. Massor med folk överallt, filtar och stolar var utbredda på marken och folk njöt i solen och trevlig underhållning.
 
And guess what... Kameran var ju såklart med...!!
 
 
 
Sen när man landat hemma och tänkt lägga över bilderna från kvällen i datorn och blogga OCH pratat en stund med sitt hjärta och dessutom lagt på igen så ser jag helt plötsligt hur jag får ett meddelande på chatten på facebook. Va konstigt, från Roger, men vi prata ju precis tänkte jag. Där stog det: "Föresten, glömde fråga om du vill ha sällskap ikväll/natt...??" Och så knacka det på dörren... Ha ha ha!! Fasen va paff jag blev!! Trodde jag verkligen inte. Det lät inte alls på honom som att han ens hade tankarna på att komma till mig ikväll... SÅ GLAD JAG BLEEEEV!!!

Besök...

Ikväll fick jag besök av Roger, Jenny och Micke...!! Hur mysigt som helst...!!
 
Vi käka god kycklingsallad och jordgubbar och glass...!! Men för att överhuvudtaget få plats med några jordgubbar gick vi ut en sväng på promenad.
Och självklart var kameran med...!!
 
Ha ha... Full koncentration... Det var fan svårt att hoppa sädär ska jag säga er...!!
 
Fniss... Enda bilden som blev något sånär bra på oss... Dom andra står jag bara och asflabbar på...!! Ha ha!!
 
 
Ja några bilder blev det i alla fall... Superhärlig kväll...!! Men nu har man en del att stå i innan sängen kallar... Så Bye bye...
 

Lördag...

Jaha... Fredagkvällen gick ju som sagt i saftens tecken... Mådde ju som man förtjänade i går. Vaknade kl 8 av att jorden snurra ovanligt snabbt... Konstigt... Men jag sov vidare och när jag vaknade sen hade världen stannat upp igen... Skönt!!
 
Vi starta dagen med en härlig frukost på min balkong...
 
Efter frukosten drog jag och Roger till Väla som vi pratat om så länge, men du blev det äntligen av!! Min plånka var stängd för dagen men Roger hittade ett par jättesnygga lite längre jeans shorts...!!
 
Väl hemma var det förberedelser som gällde inför "sommarfesten" på Kvickbadet här i Höganäs. Supertrevligt och det var ändå några som ville komma och picknicka med mig... Det var tanken med detta, man fick själv ta med sig det man ville äta och dricka. Vissa grilla och vissa hade färdigt med sig...!! Hur trevligt som helst...!!
 
Vi hade vädret på vår sida i alla fall... solen sken men det var sviiiinkallt...!! Speciellt när solen gått ner. Som avslutning blev det kubbspel samt ollonborrsfäktning...
 
Tack alla för en jättetrevlig kväll...

Fredagkvällen...

Då äntligen kommer ett litet inlägg av vad jag har haft för mig i helgen...
I fredags var det galej hemma hos Ronald och Roger i Helsingborg. Hur trevligt som helst. Kanske lite för trevligt för min del... Hrm...!! Den där ljusröda saften jag fick i glaset gjorde mig så glad och fnittrig, till och med lite snurrig... Konstig saft det där...!!
Det var ju så klart Ronald och Roger, jag och min Roger (han kom dock lite senare), Rikard och Zandra och Sandra, hennes Patrik var dålig så han stanna hemma.
 
Vi hade med oss all maten själva som en liten överraskning. Nu visste Ronald att vi alla skulle komma, men Roger (jag vet, skit jobbigt, han heter oxå Roger) visste inget, och allt blev verkligen superlyckat.
 
Vi satt och snacka en massa och käka och hade det allmänt trevligt... Och som sagt... Den där saften var vääääääldigt god...!! Ha ha ha!!
 
I väntan på maten får man ta vad man har... Ha ha!! Näe, såklart inte, men efter det här goset satt jag och nös en hel del, men hon är ju så söööööööt så jag kan ju inte låta bli att gosa...!!
 
                         Japp... Som sagt... Saften var väldigt god...!! Mohahahaha....
 
Och sen äntligen kom ju mitt lilla hjärta...
 
Sen var det ju såklart dags för ett litet dopp i den varma bubbelpoolen... Men satan i gatan så skönt det var... 39 grader varmt vatten säger väl ingen nej till...!!
 
                                                  Men hur skööööönt var inte detta!!
                                   Och självklart saften i högsta hugg...!! Ha ha ha
 
Tillslut var man tvungen att gå upp så vi inte skulle svettas ihjäl, för fy så varmt det var. En annan som var så svinkall om fötterna innan man hoppa i plurret kände hur det började bränna i tårna. Men de tinade upp i allafall...!!
 
                           Sen bra ka helvetet lös... Men ack vad trevligt vi hade...!!
 
Tack för en super rolig kväll... Och Ronald, du var med även fast man inte kan tro det... Du var inte med på en enda bild...!! Synd jö...!!
 
 
 

Håll ut...

Håll ut mina vänner, håll ut... Lovar att jag kommer med bilder från min underbara helg. Alltså fredag och lördagkväll... Haft 2 stycken toppenkvällar som är svårslagna...!!
 
Men som sagt... Återkommer... Och då blir det bilder vill jag lova...!!

Va fasen... Är det ett skämt eller...

Fasen vad vi kvinnor ska behöva stå ut med... Det ska födas barn, det ska mensas hit och dit, det ska smärtas dessutom, det ska PMS:as, och inte nog med det, man ska göra sig så snygg jämt genom detta ständiga rakandet här och rakande där...
 
Men varför i helskotta ska det va så dyrt att köpa in dom där hyvlarna och rakbladen. För ett tag sen tappade jag bort min rakhyvel och fick därför gå och köpa mig en ny. Ja men höll jag på att svimma eller?? Den kosta ju flera 100kr och då ingick BARA 2 extra rakblad. Hittade nån ny sort som jag inte sett tidigare som dessutom visade sig vara skitbra.
 
Svinbra, med "inbyggt" rakgel...
Bara det att när jag väl gått och köpt denna kom jag på att min gamla inte alls var borttappad, den var glömd hemma hos mamma... I Uppsala... Suck!!
 
Men... Nu är det så här, innan hade jag en annan rakhyvel (den som nu ligger i tryggt förvar hos mamma) som räckte hur länge som helst. Men nu då... Man får ju byta det där rakbladet lite oftare och då får man ju va beredd på att punga upp med lite slantar...
 
                            1 jädrans paket för 159:- Shit pommes!!
 
Så nästa gång jag kanske har lite stickiga ben så är det för jag har dragit in en aning på mina kostnader...!1 Ha ha ha!!
 
Ok, jag ska inte klaga, för jag vill ju såklart inte ha vad skit som helst till mina ben...
 
 

Kul i Juli...

Igår var jag, Zandra och Olivia på Kul i Jul i Helsingborg. Supermysigt... Folk kommer till "grytan" uppe vid kärnan varje Tisdag under juli månad för att lyssna på underhållning. Det blir som en riktig folfest. Man har med sig lite picknick, sitter på filtar eller har stolar med sig och bara umgås. Kostar ingenting trots ibland välkända artister som uppträder...
 
 
Igår var vi alltså där. Vi var dock lite osäkra på vädret, det var vääääääldigt mörka moln över just Helsingborg när vi körde in. Men vi trotsade vädret och chansade.
 
Det var hur trevligt som helst... Men fruktansvärt kallt...
 
Jag som ändå tyckte jag tog på mig innan vi åkte... Men men, den här sommaren finns väl INGENTING som värmer!!
 
 

Kalas...!!

Jaha... Då var den här helgen över. Men den har faktiskt varit helt ok ändå. Tagit det lugnt. Vakna sent igår men fick ett ryck och tog en reva med dammsugaren och dammtrasan. Känns ju så underbart skönt när det är klart.
 
Idag var det kalasdax. Lilla Miranda fyllde 6 år och det skulle ju såklart firas!! Det blev lite korv med bröd och en massa till fika. Glass maränger strössel i alla möjliga och omöjliga former, bullar, kakor, godis och frukt. Susanne är ju helt otrolig när det gäller kalas. Det är alltid supertrevligt och allt är så gott...!!
 
Det blev ju såklart presenter... Och de skulle ju öppnas...
Och en massa fina saker fick hon... Dock ingen choklad, där var nåt annat...!!
 
Glömde tyvärr min kamera hemma, hur man nu kan glömma nåt sånt, så det fick bli lite från mobilen. Inte många dock!! 2 närmare bestämt...!! Ha ha ha!!
 
Loivia och Sandra passade på att mysa en stund... Såg riktigt mysigt ut...!!
 
Efter fikat blev det lite dopp i poolen för barnen, och en vuxen... He he, nämner inga namn!! En annan hade fullt upp med att hålla värmen så det blev inget dopp för min del!!
 
Nu bara slappar jag i soffan, laddar för en ny vecka på jobb...!!
 
Bara 7 arbetsdagar kvar...!!
 

Ombyte förnöjer...

Nu har jag haft kort hår ganska länge, enligt mig... Sååå skönt egenltigen!! Trivs skitbra i kort hår. Det är så fritt och skönt när inte håret känns i nacken och INTE blåser i ansiktet och är allmänt i vägen.
 
MEN...
 
Nu har jag börjat längta igen... Vet inte om jag skulle vilja ska ffa mig liiiiite längre hår, en kort uppklippt page... Men jag är kluven. Just nu vet jag EXAKT hur jag ska fixa håret. Det går så himla snabbt. Bara föna, vaxa spraya och så är det klart. Men med en page måste man ju föna med borste så hårändarna går inåt. Vet inte om jag är beredd på det... Vi får se, jag har i alla fall sagt att jag ska ha kort hela sommaren.
 
Min frisyr nu:
 
Och eventuellt min tänkta frisyr:
     
 
Men som sagt... Jag är kluven... Det är ju så jäääääädrans trist att låta det korta växa ut...
Allt tar ju sin lilla tid...!!
 
Nu ska jag nog hoppa ut på balkongen och sitta i solen, nu när den ändå behagar att visa sig...!!
Sen i eftermiddag blir det kalas för den "lilla" tjejen Miranda som blir 6 år... Men hallå, exakt NÄR blev hon så stor?? Jösses... Kommer ihåg när hon fyllde typ 3 år...!!
 
Aja...!! Häpp häpp...
 

Laptopdermatit...

Idag har jag varit riktigt nyttig...
 
Jag har tvättat 2 maskiner tvätt och hängt dom såklart... Dammat överallt, skurat och skrubbat, dammsugit och skurat golven... Det behövdes kan jag säga. Inte min starkaste sida det där med städning, men ett ont måste och ACK va skönt det är när det är gjort... Och det doftar så underbart gott efteråt...
 
Åter till det här med laptopdermatit... När jag skurat alla golven skurade jag in mig mot soffan så jag kunde sitta där och surfa och kolla på teven tills alla golven torkat.
 
För det första... När jag skura golvet så ställde jag torkställningen FRAMFÖR teven... Grattis...!!
 
För det andra hade jag datorn i knäet... Och där kommer vi in på dermatiten. Den blir ju så sablarns varm undertill så man får faktiskt akta sig så man inte får brännskador på låren... Finns faktiskt en diagnos som heter laptopsdermatit...
 
"Laptopdermatit är ofarlig och lämnar i huvudsak bara kosmetiska men, även om det finns en ökad risk för cellatypier, skivepitelcancer och Merkelcellstumör. Tack och lov är det lätt att skydda sig mot lapopdermatit genom att använda värmeskydd under datorn."
Läs hela artikeln här
 
                                            
 
Nähä.. Nu har golven torkat och jag får väl ställa ifrån mig datorn och ta hand om skurhinken...!!
 
Sen är det bara att göra vid sig för en myskväll hos Patrik och Sandra...!!
 
 
 

Jag säger bara 7

Alltså kan nån hajja att jag ENDAST har 7 arbetsdagar kvar innan min semester... Men längtar jag eller längtar jag... Nej, inget av det... JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!! För just nu är jag alltid så äckligt trött. Somnar på dom mest konstiga och icke konstiga ställena. Fast nu ljög jag, för den mest konstiga platsen jag somnat på är i soffan... Och det är nog ganska vanligt hos många av oss...
 
Hur som helst... Jag tror ni har hajjat att jag längtar till semestern...
 
                                               
 
 
Har en del inplanerat under semestern, men det är bara roligt. Man kan ändå bara ta dagen som den kommer, sova lite längre på morgonen och bara få vara...!!

Seg eftermiddag...

Slutade tidigt idag och då kördes den nästan direkt hem och hämtade den lille hårige vännen... Så roligt att hämta honom för han bli alltid så glad så fort man kommer. Spelar ingen roll om man varit borta i ett par timmar eller i 5 minuter, lika glad ändå för att se en...
 
Kände mig dock lite seg så när vi varit iväg till affären så hamnade vi båda i soffan och mös en stund...
 
                                                                     Världens gosigaste...
 
När vi gosat en stund somnade jag i soffan och sov i ca 3 timmar... stackarn... Varit ensam halva dan och så när han äntligen får sällskap så ligger hon bara och sover...!! Aja... Resten av kvällen har han ju såklart fått desto mer kel...
 
 

Myskväll...

Ikväll och 2 kvällar till är jag Chiccovakt... Såååå mysigt...!! Chicco är ju Rikard och Zandras hund som jag bara älskar... Vi har ett gott öga till varandra och har alltid haft...!!
 
Blev bara lite sur när jag skulle knäppa kort på honom...!! Han BARA titta bort och vägrade titta på mig...!!
 
 
Men innan jag hämtade honom så hann jag köra inom systembolaget.... Hade beställt lite vin som hade kommit.
Mmmm.... Det ska bli gott att dricka detta på sin semester i denna härliga sommarvärme, ljumma sommarkvällar på balkongen, på en picknickfilt i solen... Eller vänta nu... Jag kanske menar under en filt i soffan till en film... Daaah... Var är sommaren!!??!!
 
Nån som har smakat det röda eller det vita från Morberg?? Jag har endast smuttat på den här rosén och tyckte det lilla smaka jättegott!! Hoppas jag har rätt...!!
 
Nähä... Nu ska jag och Chicco mysa en stund till innan det är dags för sista rundan...!!
 

Är det fredagen den 13 månne...??

Man skulle ju lätt kunna tro det i alla fall...!!
 
Dagen startade som så att jag glömmer mina jobbarnycklar hemma... Och exakt HUR handikappande är det inte att inte ha sina nycklar. Vilken vanemänniska man är.... Kommer på sig flera gånger under dagen, "just det, jag har ju inga nycklar..." "just det, jag kan ju inte gå till personalrummet, jag har ju inga nycklar..." "Nej just det, jag kan ju inte låsa in det pappret pengar, läkemedel för jag har ju inga nyckar..."
Undrar hur många extra steg man tagit idag bara för att man glömt av sig och gått iväg UTAN nycklar!!
 
Efter jobbet körde jag hem till Zandra och Rikard en snabbis... Zandra fyller ju nämligen år idag, så jag ville ju gratta henne in real life... Stort grattis till dig Zandra!!
 
När jag ska köra därifrån får jag för mig att leta rätt på hemnycklarna (varför jag kom på det just utanför deras hus har jag ingen aning om), och gissa 1 gång... JAG HITTAR DOM INTE... Inte nånstans... Vänder ut och in på väskan 3 gånger. Varför gör man det egentligen. Har man nu letat noga en gång borde det räcka, men icke. Letar därför 2 gånger till bara för att va på den säkra sidan!! Ha ha... Men såklart helt utan resultat...!!
Får gå in till dom igen för som tur är har dom en extra nyckel hem till mig. Men får då till svar... "Har du inte fått tillbaka den...??" Höll ju på att gå i taket och hoppades verkligen att så inte var fallet. Dom hitta en omärkt nyckel som jag inte trodde var rätt, men tog med den ändå för att testa!!
Guess what... DEN PASSADE!! Med min tur trodde jag ju att jag minst var tvungen att köra tillbaka till Ängelholm (ca 4 mil totalt) där jag faktiskt tror att dom finns... Men jag slapp det...
 
Men...
 
Vad mer kan gå snett denna nyckelmåndag... Jo, när jag sen ska öppna dörren så har den fastnat... Högt och ljudligt gav jag ifrån mig ett uppgivet "Men är det SANT....??!!" Tydligen var det sant. Fick putta på dörren (nåt nötta som monterat den har ju satt den inåtvänd) och för var gång jag putta på den så flytta dörren sig ca 0,5-1cm per gång... Fick med andra ord putta mååånga gånger... Orsaken till stoppet var att en nyckelknippa (återigen en nyckel inblandad) som Roger slängt genom brevinkastet i morse när han åkte. Den hade såklart hamnat mellan dörren och dörrmattan. Så den stoppa ju upp totalt... Fick upp dörren så pass så jag tillslut kunde klämma mig in för att sen ta bort nycklarna och komma in ordentligt i mitt eget hem...!!
 
Ha ha ha... Hur sjuk är inte den här historien, men ack så sann...!!
 
 
Så liten och obetydlig, men ack så viktig...

Lördag

Jaha... Vilken dag... Dagen började med att min Roger åkte hem redan kl 8 i morse då han skulle iväg på annat idag. Tråkigt, men man kan ju inte alltid få som man vill... Samtidigt bra för min del då jag verkligen behövde ta tag i min lägenhet. När han åkt hade jag tänkt sätta igång.
Trodde jag... Gick och la mig en stund till och skulle dra mig lite och vaknar igen kl 13... Mäh, ja ni läste rätt, ni behöver inte gnugga ögona... FÖR I HELSKOTTA KLOCKAN ETT...!! Herreguuuuuud, så länge har jag väl inte sovit på år och dar...
Det var ju bara att kasta sig ur sängen och sätta igång här hemma.
 
Har röjt i klädkammaren, sovrummet, hallen och köket. Fått undan sånt som jag inte riktigt haft plats till. Stuvat om lite. I morgon (beroende på väder, är det sol vet jag inte om jag vill hålla mig inne) hade jag tänkt rensa bland mina kläder i byråerna. Nu jäklar ska det bli ordning och reda på torpet.
 
I onsdags var jag på IKEA, köpte lite olika ramar till min tänkta fotovägg. Jag är långt i från färdig men satte i allafall in några av mina foton idag och la ut som exempel på golvet...
 
Som sagt, långt ifrån klart!! Men i allafall en bra bit på väg...
 
Sen måste jag ju bara visa... Var på ICA idag och handla, sprang då på den här lilla flaskan...
 
Var ju tvungen att testa. HATAR alla dessa små flugor som finns ÖVERALLT i hela lägenheten... Även om man är noga med att skölja rent och hålla efter så finns dom ändå...!!
 

Thaipeople...

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för ikväll är jag och Roger hembjudna till dom där crazypeople som jag och mamma träffa nere i Thailand nu när vi var där. Mer galna människor får man leta efter, men ack så roliga!!
 
 
Hej hopp.... Duschen var det ja...
 
 

Störigt som Sören...

För nån vecka sen var jag till Väla FotoLab och "framkalla" lite bilder från olika tillfällen. Bröllopet jag var på, Thailandsresan, lite på mig och Roger etc etc. Jag som tar en del foton har ju några att välja mellan, så det tog sig en liten stund att välja ut dom som enligt mig var bland dom bästa. Då vill man att det ska bli perfekt...
 
Det här är endast ett axplock av vad jag egentligen framkallade...
 
Men det som stör mig en aning är att när jag sen kommer hem och ska titta på dessa foton så ser jag hur vissa inte alss blev så särskilt bra. Se efter själva...
 
Gillar den här bilden, men ack så förstörd den blev med avskalade huvuden!!
 
Den ända bilden på mamma innan vi kör iväg på bröllopet. Men joooo vad nöjd jag blir över detta vackra fotografi, folk måste tro att fotofragen är full eller nåt...
 
Den ända familjebilden jag skrev ut, och den blev såhär... Vafaaaaan...
 
Behöver jag säga nånting mer...??
 
Från min 30 årsfest... Jag och mina tjejer... Näe, men det är ju dumt att det skulle bli bra... SKIT!!
 
Ja ni fattar... Hade kunnat lägga ut fler likadana, men antar att det blir lite tjatigt...
 
Hur som helst satt jag igårkväll och satte in bilder från Thailland i mitt album jag köpte där nere. Förra gången jag var i Thailand gjorde jag nämligen samma sak. Men då köpte jag ett mycket större album, och det fylldes aldrig helt. Så den här gången köpte jag ett lite mindre, men hur lätt var det då att välja ut ENDAST 36 foton... Jisses... Dom jag hade valt ut för att framkalla ville jag ju ha på bild av en anledning, jo för att ha i album. Får bli till att hitta ett annat som man kan sätta in resten av fotona där. För den här lilla fylldes snabt kan jag säga...!!
 
 
Hur som helst har jag ju i alla fall varit duktig och satt in bilderna. Inte bara låtit det ligga till sen som man annars är expert på att säga...!! He he!!
 
 
 
 

4 Månader...

Hur glad blev inte jag på en skala när jag upptäcker att mitt söta hjärta kom och hälsade på mig ikväll... Jag satt i godan ro och käka lite tacosrester från gårdagen när han ringde mig. Men det aset berätta ju såklart inte att han var utanför, NÄE, utan bara pratar på om allt annat än just det...!!
 
Tillslut hör jag genom telefonen hur han går på grus och då fattar jag DIREKT var han är. Utanför mig har jag nämligen en grusparkering. Jag studsar upp ur soffan (som ensam sitter man ju aldrig vid kökbordet och käkar, he he) och kollar ut genom kökfönstret. Mycket riktigt... Där var han!! Sprang ut i hallen och satte på mig skorna och mötte honom!! Blev så himla glad!!
 
Och inte nog med denna lilla överraskning så firar vi dessutom 4 månader idag...!! Det firades med ett varsit glas vin!!
 
 
 

Tacos kväll...

Bara sådär en helt vanlig måndagkväll kom Rikard och Zandra över på lite tacos. Så mysigt....
I helgen när jag och Roger var på Jägersro Center hittade vi en jättefin barnklädbutik som hetter Znoosy.
Kunde ju inte motstå att handla till lill grodan.
 
Olivia sket fullständigt i kläderna, hon var mer intresserad av pappret... Det var tydligen MYCKET roligare än kläderna JAG köpt till HENNE.... Hrm...
 
Och här är kläderna... (Zandra, snodde din bild, hoppas det var ok) Och mamma nej, kom ihåg fel, det var varken elefanter eller apor på. Ha ha ha!!
 
Sen blev det lite mat och bara satt och snacka lite... då var det på sin plats att en viss liten tjej skulle sova lite. Men ICKE!!
 
                                      Vill INTE sova... Man kan ju missa nåt...!! Sötis...!!

Underbar helg...!!

Den här helgen har varit underbar. Som vanligt... Varit i Malmö hos Roger och vi har verkligen haft det toppen!! Fredag kvällen spenderades en kort stund på Jägersro Center och avslutade kvällen med lite hämtmat hemma hos honom.
 
Lördagen var strålande solsken. Själv var jag på uruselt humör i princip hela dagen, (tycker nog allt ganska synd om Roger som fick ta all skit, det var ju inte honom jag var sur på) hur som helst bestämde vi oss för att åka ut till Bo01 vid turning torso. Älskar att strosa omkring där.
 
 
Vi hamnade mitt i en skatear tävling (hur det nu stavas??) Så vi köpte med oss lite sallad på en sallads/baguette bar och satte oss för att titta lite. Såklart i SOLEN!!
 
                                            
 
På kvällen skulle vi iväg in till stan för lite middag på Rådhuskällarn för att fira en kompis till Roger, Marcus. Hans sambo Caroline hade ordnat detta utan hans vetskap. Blev en riktigt lyckad kväll... Men supergod mat, buffé på oxfilé, fläskfilé och kycklingfilé samt en massa olika tillbehör.
 
 
Idag var vi iväg till Jägersro Center igen. Denna dag för lite shopping. Det blev det inte i fredags. Bara tittande!! Dock var det bara Roger som shoppade. Och så snygg han blir i sommar sen då!! Ha ha!!
 
Lånar din bild hjärtat, hoppas det var ok!!
 
Solbrillorna köptes idag, men tror att hatten kommer bli hans inom kort även den!! Såååå snyggt!!
 
Nu är jag hemma igen och det känns mer trist än nånsin. Skitjobbigt att alltid få skiljas från varandra varje helg...
 
Men en ny vecka väntar... 3½ vecka kvar tills min semester. Nedräkningen har börjat!!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se