LÖRDAG...

Jag ääääälskar lördagar, det är så skönt med alla lediga dagar, synd dom går så snabbt bara, egentligen är fredagar min favorit dag. Då har man jobbat en hel vecka, och man känner verkligen av på jobbet att tempot är helt annorlunda, alla tar det så lugnt. Gör inget i onödan utan bara lunkar igenom hela dagen. Sen på kvällen kan man ha mysigt, äta gott och se på nåt bra på TV. Behöver inte känna att man måste lägga sig tidigt för att man ska upp och jobba, utan bara softa helt enkelt.

Erik är sjuk (förkyld) och ni vet ju hur karlar är när dom är sjuka, så jag har det just nu inte så lätt. Fast han är rätt så lätt att ha och göra med när han är sjuk, så jag ska egentligen inte klaga. Han mest ligger i soffan och inte gör så mycket väsen ifrån sig. Och det är ju skönt. Värre för mig, jag får ju tråkigt då i stället.

För nån dag sen såg jag en tallrik som det var en spricka i, så jag tänkte att jag får bända sönder den så man inte råkar använda den igen och det händer nåt. Så jag tog i lite hårdare tills den gick av. Men hallå, kan man bända en tallrik snyggare än mig. Se själva...


I några dagar nu har vi faktiskt haft snö här som har legat kvar. Det man man ju inte riktigt påstå att vi varit så bortskämda med. Den snö vi fått tidigare har bara lagt sig som ett tunt lager och sen försvunnit direkt. Men nu ni. Nu har vi i alla fall 6 cm, minst.


Fint va, ett ritktigt vinterlandskap. Men med sanningens ord så var jag iväg med lite sopor nu på dagen och sen till affären och då hade det redan börjar smält bort. Åhhhh, så typiskt. Men det är kallt på nätterna så det kommer ju bli isgata här sen.
Kul

Nähä, nu ska jag städa lite innan jag ska ha lördag kväll med MELODIFESTIVLEN!!!! Vilka tror ni kommer till final!!!
Jag tror ju att antagligen går BWO och EMD till finalen, men det hade varit kul om Velvet gick till final. Fast jag har ju inte hört henne än, men ascoola scenkläder, kolla in på www.melodifestivalen.se

Ha en bra Lördag.... det ska jag...

Hej igen...

Nu var det ett tag sen jag skrev igen... ber om ursäkt för det. Känner bara att jag kanske inte har så mycket att skriva om. Och då är det inte kul att blogga. Men nu kommer några rader i alla fall...

Har varit hemma en dag, i onsdags, från jobbet, "magsjuka", jag vet ärligt talat inte vad det var. För jag spydde aldrig och behövde aldrig springa på WC stup i minuten (om nu det är av intresse) men jag mår bara illa. I tisdags hade jag även ont i magen som om jag skulle vara magsjuk, som kramper liksom, det var därför jag stannade hemma ifall jag smittade och för att veta säkert att jag var frisk. Men så i morse när jag kom till jobbet började jag må illa igen. Knasigt...

Var och handlade i Klippan idag. Där har jag faktiskt aldrig varit, storköpet säger alla att det heter, men det stod att det hette Kvantum så jag vet inte riktigt. Det var en ica affär i alla fall.

I maj ska jag, Hella och Rosi (från Uppsala) hyra en stuga igen på Marholmen. Det är samma helg som eurovision song contest är. Vi gjorde samma sak förra året. Hyrde stuga på samma ställe. Jätte bra stugor. 6 bäddar, stort badrum men bastu och jättestor altan.
Så är det närmare juni så man får ju hoppas vi får bra väder i alla fall, det hade vi förra året, fick en raggarrand på armen när vi satt och solade oss.
Vi hade tänkt att åka över till Åland på en dagskryssning bara för att ha nåt att göra på dagen, så kolla vi på tävlingen på kvällen och dricker lite vin och äter god mat. Guuuud vad jag längtar!!! Gör inte ni det tjejer!!!
Finns tre platser kvar för intresserade!!!

Nej nu måste jag laga lite mat och sen kolla lite på TV!!!

Ha det så bra alla!!!

Maria

Slutat kl 12...

Idag har jag bara jobbat till kl 12. Det är så himla underbart att få sluta tidigare en dag i veckan. Annars jobbar jag alltid 8-17 varje dag. Men inte på tisdagar.

Då tog jag bilen och körde iväg till och veckohandlade. Men gud så roligt.... men det är tyvär sånt som måste göras. Fast det var rätt så skönt att handla vid den tiden för det var inte alls mycket folk och dom hade fått hem en massa varor så det var ju inte tomt på en enda hylla. Annars handlar jag alltid på söndag eftermiddagar, men det säger ju sig självt att det inte finns nåt på hyllorna då!!! Så det var faktiskt riktigt roligt att handla.

På Lördag är det alla hjärtans daghttp://blogg.aftonbladet.se/blog.php?blog=4226&m=2&y=2008Då måste man ju fira med sin lilla älskling... Han fick visserligen ett sms igår från sin kompis om dom skulle träffas på lördag och spela lite, jag behövde bara blänga på honom så fatta han att han skulle säga nej, och det gjorde han. J-vligt tur för honom...

Just nu lyssnar jag på Rix fms webbradio där han pratar om folk som pratar på bio, men han själv då. Jo j-vlar vad munnen gick på honom nyss. Tjejen som var med hann inte flika in med något alls, han bara snacka och snacka!! Lite komiskt faktiskt.

Nej nu ska jag vila lite, sen ska jag på spinning ikväll. Tänk på mig 18.40 tack!!!

Ha det så bra
Kramhttp://madelenandren.blogspot.com/

Tbx igen...

Nu är jag tillbaka igen med min blogg!!!
Jag fick så fina kommentarer av mina kära kamrater uppe i norr så jag blev så sugen!!

Det händer inte så mycket just nu i mitt liv. Det är det lite med som gör att jag inte vill blogga. Har liksom inget att skriva om!! Men jag kommer väl på nåt!!

I lördags var första deltävlingen av melodifestivalen!! Jag var självklart inte hemme utan bjuden på fest, så jag missade hela första delfinalen. Som tur är så kunde jag se reprisen på söndags kvällen.

Vi var på inflyttnings/födelsedagsfest hos Eriks bror och hans sambo!! Vi hade jättetrvligt med god mat och dricka. Blev kanske lite to much dricka för min del!! Men det fick jag stå för igår!! Kul hade vi i alla fall.

Vad tyckte ni om melodifestivalen då föresten. Jag gillade faktiskt Alcazars låt, hela framträdandet var ju bara sååå bra...
Alcazar kör discostilen rakt igenom, från de illrosa mikrofonerna till de glansiga tajtsen.
Titta bara på dom!!!!

Nu har jag i alla fall bloggat lite grann!! Kanske inte blir nåt varje dag. Det får vi se hur humöret infaller sig!!!
Kram på er...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se