Åh nej...

Bortgjord igen!!! Jag och Erik ska äta lax ikväll, dock inte ångkokt hahahaha, så blev jag så sugen på färsk lax som man köper över disk. Köpte ju det en gång i Höganäs på ett fiskrökeri och det var så j-vla gott. Så nu vill man inte ha sån där frusen gammal lax som man inte vet hur länge den legat i frysen!!! Sagt och gjort, jag åkte till Maxi idag och handlade och passade då även på att handla av fiskhandlaren inne på Maxi!!! Jag sa att jag ville ha lax för 4 personer, vi ville ju ha matlåda i morgon båda två!! Han frågade om 1 kg gick bra, ja, inte vet jag, jag vet ju inte hur mycket man äter/person i vikt. Men han trodde ju det skulle bli bra med 1 kg. Sagt och gjort, fisk biten var min. Men så ville jag ju ha sån god romsås till. Och eftersom vi skulle ha matlåda tog jag lite extra sås.

MEN HALLÅ!!!! Vet ni vad det gick på!!! När jag fick fiskpaketet och såsburken trodde jag att jag skulle göra nåt mycket otrevligt!!!

Fisk h-vetet gick på över 200:- och sås f-n gick på över 100:-!!! Men HALLÅ!!!! Snacka om fin mat. Just nu springer jag mellan ugnen och datorn för jag är livrädd att bränna vid fisken eller göra nåt så den blir helst förstörd. Jag har hanterat den som guld hela eftermiddagen!!!
Och så är det bara TISDAG!!! Hade känts mer OK om det i alla fall var Lördag!!!

Han måste ju ha hånflinat åt mig när han fick se min min när jag såg prislappen, och då kan man ju inte gärna säga att nej föresten, jag ångrade mig.

Åhhh, alltid ska det hända mig nånting!!!

Nu är snart laxen klar!!!! Ha ha ha!! !Hoppas den är god.
Tjing

Ogräs...

Tänk att ogräs kan vara så vackert, kolla själva.





Jag har verkligen inte mage att klippa av dom. Dom är ju bara sååå vackra!!!

Och inte tala om min rododenron, den är ju såå  fin. Tyvär hade den sin bästa period under min Uppsalavecka, men jag får väl njuta av resterna då!!! Jag tycker bäst om när den precis är på vippen att slå ut helt och hållet.


Åhh så vackert!!!

Jag har den stående i en kruka året om ute, men jag skulle vilja plantera om den och sätta den i mmarken, vet bara inte var!!!

Nähä!!! Nu ska jag skala potatis.

Kram på er!!!

Ny mobbe...

Igår var jag och Zandra på Väla. Hon skulle kolla på resa åt henne och Rikard och jag skulle köpa min älskade mobil. Jag hade kolla på en LG i Uppsala men det var en säljare som absolut tyckte att jag skulle köpa nokia, men jag ville inte ha den för jag tyckte inte den var snygg. Så det blev inget köp då. Så åkte jag till Väla och tre butiken där igår och kollade på en annan LG än den jag från allra första början kollat på. Så här ser den ut.


LG KM 900 med touchscreen, köpte även en liten väska till...

Det tar lite tid att lära sig alla finesserna. Idag har jag äntligen lyckats byta ringsignal. Dock inte hittat volymkanppen ännu!!! Men det kommer väl. Man kan även ha den liggandes...


Finns så otroligt mycket i denna lilla manick så jag vet knappt hälften ännu!!!

Sen ska jag investera (när lönen kommer) i ett par påsar som man kan stoppa in täcken och kuddar i och suga ut luften med dammsugaren så det blir vakum. Mamma hade såna och guuuud vilken skillnad på storlek. Kolla själva.


Före...


Efter... Såååå coolt!!!

Perfekt när man inte har allt för mycket plats hemma!!!

Nu ska jag och Erik kolla på film!!! Indiana Jones 4, hans idé!!!

Tjing på er!!!

Hemma igen...

Idag har jag kommit hem från Uppsala. Skönt... Alltid kul att åka bort men guuud så skönt det är att komma hem igen. Till sitt eget liksom.
Har en hel det bilder som ni kanske förstår, kommer ju ta mig en hel evighet att lägga upp dom, men vad bryr ni er om det, nej inget, tänkte väl det.

Börjar med Marholmen fredagen 14-15 Maj


Kom till stugan kl 12 men fick inte komma in förrän kl 13.45.


Blev till att sitta på altanen i stället... Tur vi hade varit på systemet redan... hi hi


Två av oss (dvs, inte jag) trodde nog vi skulle vara borta en vecka, väskorna
fullkomligt exploderade när dom öppnades...


Helena har här frågat sin syster om hon vill vara brudtärna på hennes bröllop...
Hon sa JA!!! Hella visar vad hon då ska göra. Vilket ansvar...


Mitt rum, alla tre fick varsit sovrum, skönt... Då kan man få snarka ifred, ha ha ha...


Vitsippor och en gullviva, det är mitt jobb att plocka blommorna till köksbordet...


Tittar man i mitten av bilden ser man vattnet. Alltså, sjöutsikt!!!


Hella... Här åkte vi över till Åland över dagen...


Kl 9.44 pip första ölen och jägern... och det var inte sista heller...


SKÅÅÅÅÅL!!!!!!!!!


Framme i Mariehamn...


Satt ute på däck i solen.


Vy över Åland genom fönstret, det ser rätt så skitigt ut...


Hemma igen på Marholmen... Ute på bryggan på en av alla våra promenader...


Klart Rosi ville va med... hon blev så sotis när hon inte fick va med mig och Hella..
Ha ha ha

Väl hemma hos mamma igen efter den trippen.
Åkte till Ikea och åt middag hon och jag. Fotade från restaurangen men har dock kvar bilden i mobilen och jag kan inte få över dom bilderna.
På Måndagen var jag och mamma ner i tvättstugan och kunde få mina kläder från marholmen rentvättade. Skitbra ju!!!

Mammas fina tvättstuga...


Träden precis utanför vår gamla lägenhet där jag är uppväxt, denna gården är
så otroligt fin på våren. Och dofterna sen. Synd att det inte är doftbilder...

Var hemma hos min moster igår på kristihim... Dom har skaffat en "liten" hund. Hur söt som helst. Men så j-vla big.


Opererat ögonen nyligen, därav tratten...


Han är så otroligt stor så jag knappt fick med hela honom på bild...

Så det var i alla fall lite av det jag sysslat med denna veckan. Haft det jättebra i alla fall. Nu skaj ag hänga tvätten som jag satte i när jag kom hem. Skönt att få allt rent på en gång.

Jaha, detta tog ju ett tag men ni har väl läst detta på bara ett par minuter. Typiskt...

Ha det så bra så ska jag på middag ikväll hos Zandra och Rikard.

Hej på er!!!

Malena Ernman...

Ikväll tävlar Malena Ernman i semifinalen. Ska nog faktiskt kolla på det, brukar i och för sig inte följa semin så noga med varflr inte...


Heja Malena....

Tisdag och ledig eftermiddag...

Idag slutade jag som vanligt kl tolv. Så himla underbart. Även om jag inte gjort så speciellt mycket i eftermiddag så njuter jag i fulla drag av ledigheten. Direkt efter jobbet åkte jag och storhandlade på Maxi.

När jag kom hem slängde jag mg i soffan och slog på en film... sååå underbart att bara ligga och slappa.


Jag hade dock ingen öl bredvid mig...

Nu ska jag snart börja med maten, kyckligsallad. Har köpt en färdig grillad kyckling som jag måste dissikera innan. BORING...

Ha en bra eftermiddag och kväll...

Hej på er...

Lördag och fest...

Idag har jag och Zandra återigen varit på IKEA. Vad är det med oss och IKEA. Ingen aning faktiskt... men som ni alla vet så ÄLSKAR ju jag IKEA!!!

Först var vi inne på Väla och köpte ett presentkort på Väla till Anders som fyller år och som vi är bjudna på fest till ikväll. Ska bli kul, jag har aldrig varit hemma hos dom så det ska bli spännande.

Zandra mådde inte så bra idag så det blev faktiskt en riktig snabb visit på Väla idag. Snabbaste jag varit med om faktiskt. Hoppas du blir bättre i magen snart Zandra!!!

När vi skildes åt åkte jag till Familia och strosa runt lite. Det är ett lite mindre shoppingcenter än Väla. Det är så förbaskat stort. Där gick jag in på Lindex och kolla, skulle bara titta tänkte jag. Men hallå, guuuud så mycket fint dom hade fått in. Hittade 2 par klänningar och ett par vita leggins. Så sorry mamma, beställer nog inga leggins då!!!
Här kommer bilderna.


Den här röda klänningen ska jag ha ikväll med svarta leggins under och en
svart virkad bolero över.


Bara älskar den här klänningen. Den var dessutom jätteskön att ha på sig.
Får sparas till sommaren...

Nu har vi ätit lunch och Erik har hoppat in i duschen. Vi ska vara där kl 17 ikväll så det blir snart dags att byta om. Jag duschade redan i morse så jag ska bara försöka fixa håret och sminka mig lite lätt bara.
Hoppas vi får bra väder så man kanske kan vara lite i trädgården med. Fast det blir i och för sig rätt så kallt på kvällarna. Kanske får ta med en extra tröja!!!

Ha det så bra
Heeeej

Däckbyte!!!

Idag har jag varit med bilen och bytt till sommardäck. Inget jag alltså utsätter mig själv för att göra, utan jag hade bokat tid på en verkstad. 200:-!!!

När jag kommer dit så ställer jag bilen utanför och går in och säger att jag har kommit. Då ber tokfan att jag ska köra in bilen, nej nej, säger jag, du får gärna göra det åt mig, tycker det är lite obehagligt. Ha ha ha!!! Jag skäms så himla mycket, men vad ska man göra då när man inte törs. Men han tog mina nycklar utan problem och körde in bilen.


Min bil!!!

Men så tänkte jag att han kör nog ut den åt mig med, för jag fick aldrig nycklarna tillbaka. Men ack vad jag bedrog mig. Så när jag betalat så drog han iväg som en avlöning, jaja, tänkte jag, jag får väl köra ut bil h-vetet själv då. Då när jag satt mig tillrätta i bilen (är ju trots allt så pass mycket nybörjare på detta med att köra bil, så jag måste ju sitta skönt och bekvämt när jag kör) upptäcker jag att nyckeln är borta!!! Men va f-n!!! Ut igen och leta upp nån som kunde hjälpa mig. Fick nyckeln och började backa. Men så ska man ju över den där rampen!!! Åhhhh, jag gasade både 1 och 2 gånger (fick dock inget motorstopp vilket jag fick förra gången) kom tillslut över rampen och kunde backa ut låååååångsamt.

Men en sak. Måste alltid alla såna killar, som jobbar på verkstäder, stå med armarna i kors och glo på en när man ska backa ut!!! Man blir ju så nervös då!!!

Jaja, ut kom jag i alla fall och däcken är bytta!!! Det är ju huvudsaken!!!

Hörs
Tjong...

Sovmorgon...

Idag har jag flexat 1 timme. Jag har ju blodtryckspatienter varje dag, så i torsdags när jag gick hem från jobbet för den veckan såg jag att jag inte hade några inbokade förrän kl 9. Då passade jag på att flexa en timme, så himla skönt, förutom att Erik kommer in och talar om att han skulle åka. Jag vill ju att han gör det så jag kommer upp nån gång. Men det är inte varje dag för egentligen ska jag ju gå upp långt innan han åker. Men ibland orkar man inte gå upp bara.
Men så i morse så hade jag ju inte kommit upp i tid så han gick in och skrek att han skulle åka. Men hallå sa jag yrvaket, skitskraj, jag har ju sovmorgon idag. Det hade ju klart han redan glömt!!! Ja ja, det är ju tur man har lätt att somna om!!

När jag kom till jobbet hade jag verkligen behövt vara där kl 8. Hade hänt en sak för en arbetskamrat så jag fick sitta i kassan hela dagen, jaja, det är ju så typiskt, när man för en gång skull kan flexa så händer det nåt. Jaja, det kan man ju inte veta i förväg.


Nu ska jag ringa mamma och höra hur det är med mormor. Hon opereras idag. Ska få en ny knäled. Hoppas allt gått bra.

Hörs igen...

Todelo...


Valborg...

...bättre sent än aldrig att skriva om det. Eller hur...

Vi var hembjudna till Rikard och Zandra på sista April... Hur mysigt som helst.  När vi kom dit fick vi varsin fördrink. Hon hade gjort egen Frozen strawberry daiquri. Utan alkohol. Mmmmm... va gott!!! Satt på altanen i solgasset medan den snabbt dracks upp!!! Sen kom vi in till ett färdigt dukat bord.

Lägg märke till att hon gjort egna menyer...

 
Förrätt, varmrätt och efterrätt.

Hela kvällen var verkligen perfekt. Jag körde, så det blir väl läsk för min del tänkte jag!!! Tji fick jag. Då har hon gått och köpt alkoholfritt vin som vi drack till fördrinken. Gud va gott det var. Blue Nun Light hette den.

Efter förrätten satte vi oss ute på altanen igen och grillade. Så himla skönt väder. Rikard är grillmästaren.


Medan Rikard grillar passar Zandra på att leka med Chicco.


Dags för mat igen... Jätte gott...

  
Räkcoctail                                                 Fylld Galiamelon

Efterrätten bestod av fruktsallad. Vi hade gröpt ur melonen och blandat ner en massa olika frukter och klickade på creme fraich med limesaft. Svinigt gott... Det är inte sista gången den efterrätten serveras.

Sen resten av kvällen bestod utav kortspelande. Åkte hem sent på natten.
Tack för en trevlig kväll!!!

Hej så länge...

Slappat...

Idag har jag verkligen tagit det lugnt. Haft en underbar dag bara för oss själva jag och Erik. Först åkte jag till affären och handlade allt till vår räkafton ikväll. Som vi har njutit av själva, guuuuud så mysigt det är att bara göra lite mys för sig själva!!!

På dagen har jag suttit i trädgården och bara njutit med en tidning i handen. Sen att jag bränt mig hör ju inte till saken!!! Undrar om jag bara ska ha en likadan slappar dag i morgon med!!! Det var så mysigt.

Nu ska jag kolla klart på CSI Miami!!!

Ha det så länge!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se