Grattis Älskling...!!❤

Idag fyller min älskade Roger år...!! Den har vi visserligen firat redan då vi var i Göteborg o kollade på galenskaparna!! Mysade dock till det med frukost tillsammans i morse!!

Men han kunde ju egentligen inte få en bättre present än den han fick idag!!
Idag fick vi nämligen nycklarna till vår nya lägenhet. Nyckeln till ett gemensamt liv o en framtid som än är oskriven!!

Jag älskar dig Roger o hoppas livet kommer bli underbart tillsammans med dig!! ❤❤❤


Land och rike RUUUUUUNT...

Men hur jävla svårt kan det va?? Jag har hittat ett par byxor som jag bara älskar. Har lite svårt att hitta sköna byxor men som samtidigt är snygga. Och hittade ett par svarta på VERO MODA. Bara älskar dom och skulle lätt kunna ha dom dygnet runt.
Nu vill jag ju såklart ha fler i andra färger. Bland annat ett par i korallrött.
 
Hur snygga är dom inte så säg.
 
Nu till mitt problem. HITTAR INTE I MIN STORLEK NÅGONSTANS.... Hur störigt är det??
Har varit på Väla ett X antal gånger och plågat expediterna där och frågat gång på gång efter min storlek. Det var till och med en gång då expediten kom ihåg mig och sa att dom inte kommit in än... Skämdes ju något då kanske, MEN VAFAAAAAAN... Ska nog ha matuppehåll nu i några veckor så kanske jag kommer i dom storlekarna som finns... Ha ha ha... Det skulle ju jag vilja se att jag klarar!!
 
Jaja, bara att jaga vidare till några andra brallor... INGET ROLIGT ALLS...
 
Men hörrni vilket I-Lnadsproblem, verkligen!! Ha ha ha!!

Marknadsdag

Igår var det marknad i Höganäs. Självklart fick den ett besök även av mig. Svårt att undvika när man ser den från köksfönstret.
Mötte upp Rikard, Zandra o Olivia.

Strosa mest igenom o köpte mitt livs första Langos. Inte nån jättehöjdare. Fick i mig halva sen fick det va bra.
Vi köpte med oss lite donuts o gick hem till mig för lite kaffe.

Olivia hade riktigt skoj därhemma. Sen blev det grillat hemma hos dom. Roger är iväg på sitt håll så jag fick roa mig själv...


Komma bort...

Ibland får man unna sig nåt gott fastän det bara är en helt vanlig sketen Torsdag.
Och gissa om det var skönt att bara komma bort från allt flyttkaos för en kväll... Ikväll har jag inte packat en pinal. Gött!!
 
Tog en fika med Zandra och Olivia idag efter jobbet. Härligt och få mysa lite...
 
 
 
Ha ha... Man kan ju för ett ögonblick undra vem det är som har roligast. Jag eller Olivia. Hon ser ju måttligt road ut...!!
 
 

Sluta läs genast om du inte vill läsa om gnäll...

Känns som att det är mycket tjat just nu angående flyttar hit o dit.

Men just nu är jag SKIT less på allt vad flytt heter... 7 dagar kvar tills vi flyttar på jobb o 15 dagar tills jag o Roger flyttar ihop.

På dagarna ägnas all tid mellan patienterna att packa o rensa o varje kväll ägnas åt packning här hemma. Det tråkiga är att man är så energisk med packandet o slängandet på jobbet så när jag väl kommer hem så orkar jag inte vara lika noga. Trist men sant!!
Vill bara ha detta överstökat nu. Suck...!!


Sååååå less

Varje vinter får jag en knoge på höger hand som börjar klia. Varje år samma hand o samma knoge... Så även iår...!!

Den har varit rätt så bra nu men så k helgen satte den igång igen. Vafaaaaan...!! Jag har varit sååå noga att använda vantar hela vintern o smörjt in händerna men ändå håller den på o fjantar...!!

Blir så trööööööööött...


Men lägg av vad roligt...

Berättade för ett tag sen att det var en tjej som kom och köpte mina sängmadrasser!! Det var ju 2 st madrasser på 90 cm breda vardera. Samt en stor tjock och tung bäddmadrass som täckte båda madrasserna. Altså 180 cm bred.
 
Vi bestämde en dag hon och en kompis skulle hämta dom. Hon behövde ju såklart höra när han kunde. Inga problem tänkte jag.
Dagen kom och dom kom hit. Jag gick ner för att möta upp dom.
 
Men fatta vad paff jag blev. Där stod hon och hennes kompis bredvid en bil, UTAN SLÄP!! Jag blev så jäkla ställd så jag bara vräker ur mig "MEN HAR NI INGET SLÄÄÄÄP???"
Nej då hade dom tydligen tänkt att få in dom i bilen...!!! Jaja tänkte jag. Gör hur ni vill bara jag blir av med dom!!
 
                                                     Såhär såg bilen ut... TYP!!
 
Tro det eller ej. Men madrasserna gick in, SAMT bäddmadrassen!! Shit alltså!! Snacka om att kunna konsten att flytta...!!
 
Och jag då??? Hur mår jag?? Sover ju som ni vet på en luftmadrass... Det går över förväntan. Jag kommer upp ur sängen varje morgon utan problem men sen att jag går som en pigg 90-åring som har lite bekymmer med höften får man leva med...!!
 

30 års fest...

I lördags var jag och Roger iväg på galej!! Sandra som fyller 30 i morgon hade fest i helgen!! Det var en 110 års fest då även hennes mamma och bror fyller jämt!!
 
En riktigt lyckad fest och vi hade jätteroligt!! Tack så mycket för en strålande kväll!!
 
 
 
 
Stort grattis min kära vän!! Visserligen en dag för tidigt. Men med tanke på den här bloggens blogginlängdsmängd så lär det ju inte bli så många fler den här veckan!! Ha ha ha!!
 
Vojne vojne vad kass man blivit på att blogga...!! Aja!!
 
Hej hopp....

Flyttartagen...

Som ni alla säkert redan vet så är jag ju i full gång med en flytt... Jg och Roger ska ju gå och bli sambosar bah sådär. Men det är ju old news nu ju...
 
Men visste ni att jag har ytterligare en flytt att gå igenom. Och det är tidigare än min egna flytt...
Vi flyttar även hela mitt jobb nu 2 Maj. Hur sjukt är inte det. Att jag lyckas få till 2 flyttar på en och samma vecka!! Så kan det gå ibland.
 
Vi på jobbet ska nämligen flytta till helt nyrenoverade och fräscha lokaler, renoverade efter våra önskemål (i den mån det gått såklart) för att det ska passa vår verksamhet så bra som möjligt.
 
Gissa om jag kommer kräka på ordet flytta och flyttkartonger efter den här pärsen...!!
 
Nähä... Apropå flytta. Borde kanske packa några lådor.
 
 
 
 

Veckorna går snabbt...

Fasen alltså!! Var har den här veckan tagit vägen?? Svisch sa det så var det återigen söndag. Och INGET blogginlägg på hela veckan!! Hur har ni bara överlevt?? Knappt jag gjort det måste jag säga...!!
Hänt en hel del i helgen måste jag säga. I fredags for sängen ut med hövve först... Eller så var det bara så att nån nappat på den på blocket och köpte den.
Det var äntligen nån som nappade men ville bara ha madrasserna. Så nu för tiden ligger man på en luftmadrass fram till flytten!! "Men ingenting är omöjligt" som Gunde sa. Det är 25 dagar jag får hålla ut!!
 
Fast jag måste säga att jag har det riktigt mysigt ändå. Till och med en liten fårskinnsfäll som ligger nedanför luftmadrassen. Ha ha... Man får göra det bästa utav det!!
 
På kvällen var jag, Roger, Rikard och Zandra med Olivia på Asian Kock och käkade mongolisk buffé. Supergott var det. Vi hade aldrig varit där innan och kan tänka mig att det inte blev det sista besöket!!
 
 
På lördagförmiddag var jag och Zandra på gymmet. Varit förkyld i veckan så där blev ingen träning men i lördags slog vi till... Och jag måste säga att jag blev ritkigt impad av mig själv. Jobbade på löpbandet!! För första gången in mitt liv kunde jag jogga, det har ALDRIG, jag upprepar A L D R I G  hänt tidigare!! Lite stolt är jag allt...!!
Lördagkväll var det middag hos Patrik och Sandra. Alltid lika gott och trevligt!!
 
Idag söndag var jag uppe med tuppen... Eller ja, fick ett sms kl 8 att kl 9 blev jag hämtad!! Mycket riktigt, 9.00 får jag ett sms att Rikard, Zandra och Olivia var på väg till mig. Vi skulle iväg på kosläpp i Östra Ljungby.  Har aldrig varit på det innan men tänkt många gånger att det hade varit kul...!!
 
 
Idag har vi även varit på kalas för Birgitta som fyller år. Härligt att få träffa alla och alla barn. Det har ju blitt en hel del barn i familjen kan man säga. De ynglar av sig!! Ha ha...!!
 
Ja som ni märker har jag haft en fullspäckad helg. Inte blivit mycket packande med andra ord. Ha ha!! Men vad gör väl det. Har ju 25 dagar på mig!!
 
 
 

Tjejkväll...!!

Igår var jag hos Zandra på tjejkväll. Jättetrevligt o kul även med temat för kvällen... Tapas...!! Hon bad alla ta med sig minst en rätt var så gjorde hon några rätter själv...!!

Men jäklar i min låda så gott o jäklar i min låda vad mycket mat...

Men en riktigt trevlig kväll med mycket skratt o självklart tjejsnack!!


Vilken jacka blev det då??

Har jagat denna jacka sen jag bestämde mig för vilken jag ville ha...

Den svarta...

I veckan var jag på Väla för att köpa den. Slut... Vafan...
Bad tjejen på H&M att ringa runt till andra butiker. Vi hittade en i Helsingborg. I Lila... Jaja, det gör inget tänkte jag. Tycker ju båda är snygga.
Sagt o gjort, dom la undan den till på lördag.
Idag åkte jag till Helsingborg för att köpa min jacka. Går för säkerhets skull o tittar om jag kan hitta den svarta. O vad gör jag...?? Hittar en enda svart jacka i min storlek!! Men fatta vilken tur... Men... Då kom ju beslutsångesten fram igen... Vilken färg ska jag nu ta...!!

Här kommer resultatet. O jag är svinnöjd...!!


Såld

Jaha... Då bidde man av med bokhyllan idag då!! Känns skönt att äntligen bli av med den. Känns lite tomt härinne i vardagsrummet bara.
Men lugn bah lugn... Den väggen kommer snart fyllas med en massa kartonger ändå!! Härligt...!!

Tänk att det föresten bara är 37 dagar kvar tills vi flyttar!! Wiiiii, längtar!!


Bo01

Som jag skrev i förra inlägget var det ju helt fantastiskt väder idag. Snacka om vårkänslor...!! Jag och Roger grabba tag i våra kameror och drog kosan mot västra hamnen i Malmö och Bo01. Vi har varit där många gånger nu och jag bara älskar det. Jag tycker det är så otroligt läckra hus som står där längs promenadvägen och ligger så vackert. Kunde göra mycket för att få möjlighet att bo så, men dock inte under vintertid. Men tänk vad det området livas upp bara solen visar sig. Vi var INTE ensamma att åka dit idag.
 
 
Nu längtar man bara mer och mer efter värme och vår...!! Härligt!!
 

Jacka...

Har hittat en jacka på H&M... Bara älskar den och älskar modellen och allt med den...!! Dock en aningens tunn nu kanske, men det kommer väl förhoppningsvis en vår snart... Det fick vi ju lite smakprov på idag i allafall... Såååå skönt väder vi hade idag...!!
 
 
 
UNDERBART
 
Ohh förlåt, det var ju jackor jag snacka om... Hur kunde jag komma av mig sådär...!!
 
Vet bara inte vilken jag vill ha, och OM jag ska ha nån...!!
Vilken tycker ni är snyggast!!??!!
 
 
Sketans snygga båda två, och satt som en smäck!! Just love them...!!
 
Men först var jag sugen på den lila, men vid närmare eftertanke så känner jag hur svårt det blir att kombinera byxor med den, samtidigt så är det ju så tråkigt att alltid köpa nåt svart... Hmm.... Tål att tänkas på...!! Kanske inte blir nån av dom överhuvudtaget...!!
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se