Pyntet fortsätter...

Ikväll har jag gått igenom ytterligare lite mer bland mina julsaker...
O självklart kunde jag ju inte hålla fingrarna i styr så där kom ju upp lite mer idag...





Men åhhhh vad jag älskar julen... Längtar till julen mer än någonsin iår... Så har jag faktiskt inte kännt på många år...


Adventspynt...

Tog upp kartongen med mitt adventspynt i helgen... Hann inte gå igenom den då så jag rota fram lite idag. Men åhhhhh vad jag blev sugen på att börja pynta...



Ok. Råka få en bild på just det jag INTE hade tänkt ha framme iår, förutom det röda fatet...

Hur som helst... Kunde ju såklart inte låta bli att sätta upp nånting i allafall...



Stjärnan i sovrummet fick komma på plats ikväll... Sååå mysigt...!!

Nu är det jul igen...!!

Nämen...

Nämen, vad hände här lixom...
 
Nytt ansikte på bloggen... Kände för att förnya den lite och såhär blev resultatet... Men nej nej... Jag har ju såklart inte gjort designen själv. Finns ju såklart sidor på nätet man kan ladda ner gratis designs. Så igårkväll när jag ändå satt själv så kollade jag runt lite. Finns hur många som helst och jag kände mer och mer hur petig jag blev, ju längre jag kollade. Men så kom jag fram till den här och fastna direkt.
 
Idag ska jag ut och lägga lite flyers i folks brevlådor. Jag och Zandra la några igår men hann långt i från alla. Så jag får springa idag med. En sak bara som inte fanns i min värld. DET REGNAR!! Inte bra inte bra.
 
Jaha, och vad är det för flyers tänker ni. JO... Min kära vän Sandra har ju precis öppnat en butik i Höganäs, samma som redan finns i Helsingborg, med andra ord har dom utökat. Säljer kläder, lite smycken och framför allt gör hon naglar. Kolla gärna in hemsidan...
 
 
Nähä... På med regnkappan och gummistövlarna (önskar åtminståne att jag hade sånt...) och ut i regnrusket...!!
 

Hemfärd...

Det har väl inte undgått någon vid det här laget att jag börjat åka buss till och från jobb. Det går jättebra, vissa dagar. Ibland händer det att jag faktiskt tar bilen av ren lathet eller att jag helt enkelt sovit lite för länge. 
 
Och apropå sovit. Idag tog jag bussen. Brukar som oftast somna på bussen, vilket är riktigt skönt att få kunna ta sig till jobbet och ändå kunna somna en liten stund innan man är framme. Och så även på hemvägen.
 
Dagens hemfärd var INGET undantag. Satt på bussen, som var fullt upplyst, och sitter rätt upp och ner och somnar. Vaknar till och sätter mig lite mer tillbakalutad och bekvämt och somnar såklart igen.  Men som oftast har man ju ändå lite koll på var man är så man inte åker för långt. Vaknar till ibland och spanar av läget.
 
Det hände aldrig idag. Vaknade EFTER det att han släppt av dom sista passagerarna på ändhållplatsen. Var lite yrvaken men inser snabbt att jag är på helt fel plats. Som tur är så ligger ändåhållplatsen i Höganäs så jag går fram till chauffören och får medge mitt misstag och frågar om jag kunde få åka tillbaka dom hållplatser jag åkt för långt på. Självklart. Han skulle egentligen bara köra tillbaka med tom buss till Ängelholm men var så hygglig att han körde mig hem, eller ja, inte hem till dörren, men en bra bit i alla fall...!!
 
DET kallar jag busschaufför. Annat än chaufförerna i Uppsala som inte vet vad ett leende är. Vi hann till och med prata om att det snart är jul och att det börjar små smått pyntas här och var...!!
 
Älskar SKÅNETRAFIKEN...!!
 
                                      

Mäktigt...




Mardrömmar...

I natt sov jag hos Roger. Han satt uppe en stund till när jag gick och la mig kl 22 igårkväll. (Vilken rolig flickvän han har som alltid går och lägger sig tidigare än honom)
 
När kl var 00.00 så vaknade jag av att jag hade drömt en mardröm. Det är väldigt sällan jag drömmer sånt och kände mig riktigt förvirrad när jag vakna till.
 
Drömde om att jag hade hur många gftiga ormar som helst i min lägenhet, (och hur jag vet att dom var giftiga har jag ingen aning om). Dom förökade sig hela tiden, men i samma takt som dom föröka sig så kunde jag döda dom. Hade ett skohorn jag stod och slog med. ***...Skohorn...??*** Men där var en sketen orm jag inte fick tag i, han bara försvann helt spårlöst. Tänkte att jag ju faktiskt måste ringa efter hjälp. Visste inte ritkigt var jag skulle vända mig, så jag ringer giftinformationen... GIFTINFORMATIONEN??? Hur i hela världen skulle DOM kunna hjälpa mig att döda den ormen som var kvar...?? 
 
 
 
Ja jag säger då det...!! Tänk så märkliga drömmar man har...
 
Vaknade till igen då Roger kom och la sig och jag skulle berätta om min dröm. Men en blandning av nyvaken, förvirrad och återberättande av dröm är ingen bra kombo... Tror inte han hängde med så mycket där... ha ha ha!!
 
Hoppas den här natten blir lugnare...

En heldag

Började dagen med julmarknad på Margretetorp tillsammans med Zandra. Gick o titta lite o försökte få lite julstämning, den uteblev... Trist, det var ett mysigt ställe att ha en julmarknad på men båda två saknade julmusik och juldoft. Men nu har vi varit där i allafall...





Tanken var att vi sem skulle äta lite julbuffe där, men för 375 kr så vände vi på klacken o drog lossna in till Ängelholm för lite mongolisk buffe i stället...





Egentligen var tanken att jag skulle köra till Roger i dag. Men ibland ändras planerna ganska snabbt... Det blev inte så, då därför stannade jag kvar hos Rikard o Zandra o mös med lillan...




Dagen avslutades med hemmagjord plankstek o mys i soffan till en film...





Ledig eftermiddag...

Roger hämta mig på jobbet igår. Åkte till espresso house i Ängelholm för en lunch/fika.

Sen bar det iväg till Kullaberg o fyren... Kallt, men mysigt...








Väl hemma igen fick jag ett sms av Zandra där det stod att dom gärna ville ha middag... Sagt o gjort, ca 1 timme senare satt vi alla runt mitt köksbord o käka hamburgare.

Ikväll har jag en myskväll alldeles för mig själv o bara njuter...

Underbar man...

Har besök av den där underbara killen jag lyckligtvis är ihop med. Ätit lite god middag i form av fajitas o ett glas vin kvällen till ära.

O efter maten hittar jag honom i den här positionen...




Så jädrans gött, tack hjärtat...

Klädkammarn

I helgen tog jag tag i min klädkammare. Hade ju köpt 2 st trådställningar eller vad man nu kallar det, för att få mer ordning i kaoset. Bara det att jag trodde nog att klädkammarn var större än den var... Så endel av det jag slängt ut kom aldrig tillbaka in igen... Faaaan...

Fast det som fick plats blev i allafall bra...


Får väl se till att fortsätta stuva så jag får in resten med...

Mys...

Morgonstund har guld i mun...



Sitter o äter frukost uppkrupen i soffan under filten med lite tända ljus... Älskar såna här mornar...!!

Snart blir det återigen bussen till jobbet...!!

Häpp häpp...!!

Paaaaarty...

 
Jaha... Då kommer det här inlägget som jag lovat från festen igår...!! Vi hade otroligt roligt. Men som vanligt när det är fest med många människor man inte känner, och nu är jag ärlig, så är det alltid till en början lite stelt. Men Linda, som höll i festen, var hur bra som helst. Hon satte igång oss hela tiden, fanns liksom inga "döda" stunder. Det blev mat nästan på en gång när vi kommit dit, sen bara flöt det på hela tiden. Hur bra som helst. Alla hade fått varsit uppdrag man skulle utföra under middagen och många bra och roliga lekar mellan middag och fika. Och därefter braka festen igång, och det gjorde den ordentligt...!!
Stor eloge till dig Linda!!
 
Här kommer lite bilder från kvällen!!
 
 
                                                               Värdinnan själv..!!
 
 
 
 
En helt galet lyckad kväll med andra ord...!!
 
 

Feeeest

Igår var vi på fest... Tidsepoksfest där man skulle klä sig tidstypiskt. Ja bestämde mig för att få flumma runt lite i det glada 70-talet...



Vi hade bara sååå roligt... Fler bilder kommer garanterat senare...


Skruvat lite...

Var till IKEA i veckan och inhandlade nåt jag tänkt på länge. Vääääldigt länge men inte fått tummarna loss till det tidigare... Min klädkammare ser FRUKTANSVÄRD ut. Men nu ska det bli ändring på det. Har nämligen gått och köpt mig 2 st ALGOT förvarings lådor.
 
 
Perfekta att ha i garderoben eller som i mitt fall, inne i klädkammaren. Så min förhoppning är att få lite ordning på torpet nu. Vinterskor i en låda, sommar skor i en, handväskor och annat krafs som man har men ändå inte vill göra sig av med i några andra lådor. Åhhh vad jag längtar till det är klart.
 
Men jaha, vad är det här att blogga om tycker ni. Jo det ska jag minsann berätta för er... För som ni vet så har jag lite, eller nej vänta, inte lite, jag har JÄVLIGT ont i mitt revben. Men kan jag låta bli att skruva ihop dessa lådställningar för det?? Näe... Precis. Det går ju inte... Så jag grabbar tag i insektsnyckeln igårkväll och börjar skruva, tappar "nyckeln" böjer mig låååååångsamt ner för att ta upp den med ett "litet" konstigt ljud som kommer ut från min mun, typ AAAAAJJJJ.... Får upp "nycken" och börjar skruva igen, vad händer... Jag TAPPAR DEN IGEN, OCH IGEN OCH IGEN... Men vad är det här... Bara för att jag är halvt invalid så hamnar ALLT på golvet...
Vad har gud emot mig just nu?? Det kan man ju undra. För det har suttit i hela dagen även på jobbet idag. ALLT hamna på golvet. Nycklar, pennor, plåster... Ja, ALLT!!
Suck... Kanske får gå och lägga mig och dra täcket över mig så jag är pigg och utvilad till i morgon...
 
                                          FÖR DÅ ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAAAAAAG...!!
 

Kramar...

Kramar är väl underbar... Speciellt att få kramar av dom man tycker väldigt mycket om, som av Roger till exempel... Älskar att få kramar av honom I ÖVERFLÖD...!!
 
                                               
 
I helgen som var låg vi i soffan och mös och bara pratade och hade det bra. Tills jag sa att jag var så glad att han var här hos mig så jag bara fick ge honom en massa kramar. Det behövs nu när inte livet känns så roligt. Som svar på detta gav han mig en MEGAKRAM... Och då menar jag verkligen en megakram!! Han tog i så pass så mitt revben pajjade. På allvar, det bara small och jag kände en enorm smärta. Låg bara där och skrek aj aj aj... Fick verkligen inte fram nåt annat. Hörde på Roger hur orolig han blev, speciellt eftersom jag inte fick fram nåt annat ljud så jag kunde förklara mig på en gång.
Ingen fara på torpet, jag överlevde ju. Var lite öm under helgen som nu gått över till värk. Shitt pommes vad ont det gör just nu.
 
Så är det med kärleken. Jag tycker om honom för det, om inte ännu mer nu!! Saknar honom varje dag, timme och minut!!
 
                                                    Du är mitt allt hjärtat...!!

Emporia

Tidigare i veckan hade jag och Zandra bestämt att vi skulle ta oss en tur till Emporia nere i Malmö.
 
 
Jag körde hem och hämta henne och Olivia kl 12 så körde vi sen när vi packat in oss i bilen. Väl framme blev vi så förbaskat faschinerade (stavas det så???) av att bara köra in i parkeringshuset. För det första så för att komma in i parkeringshuset så fick man trycka på en knapp för att få ut en p-biljett och så att bommen öppnas, inget konstigt med det, MEN, på biljetten stog registreringsnumret på biljetten... Men hajja, hur tufft är inte det...??!!??
 
Och så till nästa coola grej... För att hitta en ledig plats behövde man bara titta upp i taket. Såg man en grön lampa som lös så var det ledigt där, var lampan röd, var det upptaget... MEN HUR COOOOOLT...???
 
Väl inne på Emporia kändes man ju liten som en myra. Var börjar vi?? Vilket håll?? Vilken våning?? Ja, shitt pomfritt alltså. Kändes nästan för stort...
Men om jag ska vara ärlig så tyckte jag väl inte att det var nåt jättespeciellt. Funkar lika bra med Väla, men självklart kommer jag att gå dit fler gånger, och speciellt med tanke på att Roger bor granne med det. Så där lär man väl spendera några timmar kan jag tänka mig...!!
 
Hittade faktiskt inget speciellt igår. Det jag la pengarna på igår var maten. För herrejäklar va god mat vi käka. Först var vi och käka lunch på "Jensen´s Böfhus" Hur god mat som helst.
 
Och senare tog vi en fika/efterrätt på nåt som hette "Frukostklubben" Där valde vi båda American Pancakes.
 
 
Medans vi satt och fika så mötte Roger upp oss. Så underbart att få unmgås hela helgen, skiljas från varandra och sen träffas igen, samma dag. Han gick med oss sista timmarna innan vi åkte hem. På varsit håll. Kl 21 var vi hemma igen. Herreminje... En heldag med andra ord...!!
 
Det var den söndagen det!!

Mysfredag

Idag kom Roger hit till mig... Känns så himla bra att bara få rå om varandra o bara va. Kännts så jobbigt den här veckan att inte få ha honom nära mig. Han fick nämligen besked på att han blivit uppsagd o allt detta har inte bara vänt upp o ner på hans liv, utan även på mitt... Vad kommer hända nu? Hur kommer vår framtid att se ut? Kommer vi att ha en framtid ihop? Många tankar har snurrat runt. Men efter ikväll kan tankarna sluta snurra...!!

Vi har fått prata en massa, myst med massor av tända ljus o ätit en kanske inte så bra middag, men vi fick i allafall i oss nåt.



Varma mackor med kaffe. Gott o mättande var det i allafall o det känns ju lite som huvudsaken.


Säker är man inte...

I morse när jag kom till bilen låg den här bredvid på marken...


Starta genast bilen för att se så det inte var min bil dom slangat. Icke... Tror dessvärre inte att ägaren, till bilen som blivit slangad, är så glad. Fast vid närmare eftertanke så vet han förmodligen inget än. För allt stod kvar när jag kom hem idag, samt bilen...!!

Nä, så säker kan man aldrig vara...!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se