Händer inte allt för ofta...

... att jag har med mig något att bjuda på till jobbet... Men idag så slog jag på stort o gjorde en jordgubbstårta.
Väldigt enkel och supergod! Ville passa på nu när det fortfarande finns jordgubbar. Njuter varje sekund jag får ett gäng jordgubbar att kalasa på. Det bästa är att Roger inte alls är glad för jordgubbar, att äta rätt upp och ner som jag gör, så jag får behålla alla helt för mig själv. Underbart. Hur som helst blev tårtan populär på jobbet. Och vem vet. Kanske andan faller på att göra en till snart.

Sjuk

Har jag tid att vara sjuk?? Har jag lust att vara sjuk?? I själva verket kommer väl aldrig en förkylning lägligt. Vill den sätta sig fast på en så gör den det.
Är dock evigt tacksam att den kommer nu och inte på min semester. Man får va glad för det lilla!!

Begagnat går det med...

Ikväll blev jag bjuden på middag hos Rikard o Zandra. Fast bara med Zandra och barnen då Rikard var iväg och dessutom var min Roger iväg. När vi sen sitter o slappar i soffan visade hon mig ett par skor nån sålde på en säljsida på Facebook. Jag blev ju genast intresserad och bestämde mig för att åka o titta på dom. Det var ändå på hemvägen (med en viss omväg he he) Provade o tyckte dom kändes bra. Slog till... Bara det att hon hade likadana i en annan färg. Slog till på dom med. Såg en skinnjacka som hängde där... Hon skulle flytta och rensat ut massor. Slog till på den med...
Totalt 400 kr!!!!!! Katshing......... Ibland blir det bara så bra...

Och på jobbet har vi kull...

När tunnan är småckfull med papper och tömning inte sker förrän i nästa vecka så finns ingen annan åtgärd än att själv hoppa i den och trycka ner papperna med hjälp av kroppsvikten.
Ha ha ha... o jag som är så höjdrädd!

Underbara sommartid...

Alltså just den här tiden på sommaren som vi har nu, är ju alldeles för underbar. Jag pratar kanske inte direkt om solsken och värme. Nej nej, bor man här i Sverige finns det knappt sånt. Nej, jag pratar ju såklart om JORDGUBBARNA!! Herregud... det skulle jag lätt kunna trycka till frukost, lunch och middag. Bara rätt upp och ner, inget till, varken socker, grädde o gud vette allt vad folk har till... nej rätt o slätt precis som den är! Mmmm....
Glad sommar!!

Midsommar då...

Hur trevligt som helt!! Den firades hemma hos Rikard o Zandra ute i deras nybyggda uterum. Det blev hur fint som helst och så mycket plats. Vi var 15 vuxna och 8 barn totalt. Lägger ut lite bilder från dagen!
Tack för en mysig kväll!

Resultatet

Klippte mig idag. Och jag blev ju definitivt inte som Viktoria Beckham.
Nöjd? Definitivt JA

Ny frisyr kanske?

I morgon Torsdag har jag klipptid. Hade egentligen inte nån tanke bakom mitt frisörbesök mer än att jag vet att det behövs. Fram till idag!! Nu har jag fått för mig att jag vill klippa kortare igen. Inte så kort som jag hade tidigare.
Har hittat en bild på Victoria Beckham som jag gillar. Men även om hon är snygg i den frisyren så är det ju inget som säger att jag är det.
Eller nåt liknande som jag haft nu ganska nyligen.
Vad tycker ni? Fast det slutgiltiga svaret kommer att förbli mitt!! Mohahahahaha

Läsning

Jag vet att jag aldrig varit någon bokmal och kommer förmodligen inte att bli det heller. Men jag kommer nog alltid att vara en periodare vad gäller bokläsning. Och det blir som oftast på sommaren. Har börjat på en bok nu. Men den här gången tänkte jag prova nåt nytt. Talbok. Har testat det tidigare men inte riktigt fastnat för det. Fick tipset att sätta igång CD skivan i bilen på väg till o från jobbet. Så det gjorde jag. Och den här gången verkar det funka för mig. Jag lyssnar på "Tusen strålande solar"
Någon som läst den? Jag har hört att den är riktigt bra men även fruktansvärt hemsk. Det återstår att se.

Tjejkväll

I lördags hade jag tjejkväll här hemma. Roger var inte hemma så det passade ju alldeles utmärkt. Vi hade en riktigt trevlig kväll/natt/morgon!! Många skratt, god mat och mycket vin!! Låt bilderna tala för sig själva!!
Måste ju medge att jag var något seg igår. Men ack vad roligt jag hade. Tack alla som kom!!

Nationaldagen

Den har firats på lite olika håll idag. Dagen började som sagt med en brunch hos min arbetskamrat tillsammans med en fd arbetskamrat. Hur gott och trevligt som helst. Vi satt och prata i många timmar. Alltid lika kul att få träffas. Det blir ca 3 gånger om året då vi turas om att ha det.
För min del bar det sen vidare mot Väla. Ensam shopping! Ville kolla efter en klänning och hittade vad jag sökte...
När jag sen kom hem kom vi på att vi skulle unna oss en kväll ute tillsammans. Vi drog in till stan för en supermysig och svingod middag på Manda'rin.
Mysig dag och nationaldag helt enkelt.

Brunch

Idag är vi ju lediga. Underbart införande av röd dag tycker jag. Har längtat efter den här dagen så man kunde få lite sovmorgon. Självklart fick jag det men vaknade ändå för tidigt tyckte jag. Hade satt klockan på 9 men vaknade långt innan dess. Jaja... Nu sitter jag nyduschad i soffan o tittar på nyhetsmorgon. Enormt sugen på kaffe. Men jag ska snart bege mig iväg till Ängelholm hem till en arbetskamrat och äta brunch. Jag ska vara vääääldigt hungrig när jag åker dit och tror bestämt att jag lyckats.
Lånat bilden... Men ack vad gott det ser ut. Nu snofsa till mig innan jag ska dra iväg. Ha en bra nationaldag idag!!

100%

När jag börjar på nåt som jag tycker är kul så tycker jag det är skitkul till en början. Går in för det till 100% om kanske inte mer. Det är ju såklart jättebra. Kan dessvärre bli lite jobbigt för omgivningen som får höra mitt tjat. Jag syftar såklart på träningen som jag helt plötsligt börjat gilla o är verkligen taggad till tänderna. Var iväg själv till gymmet idag o körde ett Zumba fitnesspass på 60 minuter. Svetten lackade och jag ruska på rumpan o höfterna så pass mycket att jag nästan trodde röven gått ur led. Så mycket har den nog aldrig ruskats på tidigare. Ha ha ha Hur som helst. Innan passet passade jag på att gå o jogga en stund på löpbandet. Himla skön uppvärmning måste jag säga.
Som sagt. Lite tjatigt kanske men i morn blir det vilodag för min del. Tänker inte röra en fena, åtminstone inte nåt som gör mig svettig. Hej hopp

Juni

Jahapp... Då var det sommar då!! Juni har kommit o vädret har ju verkligen visat sig från sin, kanske inte allra bästa sida, men det har ändå varit sol o skönt väder trots några få åskskurar. Igår började jag o några brudar på Facebook en utmaning som varar hela juni månad. Såhär nu i efterhand undrar jag hur i hela världen jag ska klara det. Men jag ska INTE ge upp i första taget. Den går ut på att man gör 4 olika övningar för magen. Och för varje dag läggs det på ett antal upprepningar.
Som om inte det vore nog har vi även bestämt att vi ska gå ut på en PW/jogg 3 ggr i veckan o minst 4 km. Känns ändå rätt så överkomligt. Sen har jag dessutom passen jag går på gymmet. Vi får se hur det kommer kännas i slutet av Juni. Spännande att se om man klarar det. Det återstår att se!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se