Myskväll

Ännu en lugn o skön kväll. Slappar i soffan till Avatar. Vi får väl se hur länge man håller ögonlocken öppna den här kvällen...




Väla

Igår hade ju jag o Roger en riktig slappardag... Riktigt skönt, MEN... Rastlösa jag klarar det MAX 1 dag, sen går det inte mer. Så idag bestämde vi oss för en tripp till Väla, ok med lite mutor gick det tillslut. Det var ju inte jättepoppis från hans sida...



En latte med hasselnöts smak var det som lockade...!!

Hade lite panik över nyårsblåsan, men nu så är den kirrad...




Slappedag

Idag har vi baske mig inte gjort ett skit på hela dagen. Sååå skönt. Bara slappat i soffan i myst. Undantaget var besök till affären, jag slapp dock så Roger handla o jag bakade härhemma under tiden.



Nu blir det filmtajm...




Fler julklappar...

Nu när man kommit hem kan man lättare packa upp sina fina julklappar...

Så nu står dessa o pryder köksbordet.



Dessa fina salt & pepparkar fick jag av min moster o man.



O det här fina luciatåget av mamma. Hyr fina som helst alltihop...!!

Tack igen...

SAS

Måste ju berätta... När jag åker till o från Uppsala tar jag som oftast flyget, o då SAS. Det har aldrig varit några som helst fel under alla år jag bott här nere. Förutom nån enstaka försening eller så, men det kan man leva med.

Den här gången visade det sig att bagagekillarna varit lite hårdhänt med väskorna, så min gick faktiskt sönder. Gick till informationen o talade om detta o fick, efter lite knappande på datorn, en helt sprillans ny resväska i likvärdig storlek...!!



Det var bara att ställa sig mitt på flygplatsen o börja packa om sin väska, för mun gamla skulle dom ju självklart behålla...

Så nu är den (självklart rosa) ett minne blott o den lilla svarta ser fram emot kommande äventyr...!!

En hyllning till SAS...

Skaune...

Då var man hemma igen då... Borta bra men hemma är ändå bäst, hur mysigt det än är att få komma till mamma.

Blev hämtad av Roger på flygplatsen, hem o iväg till käftdoktorn... Hon var riktigt nöjd faktiskt så nu slipper jag träffa henne på 1,5 år... Lovely

Ikväll beställde vi lite kinamat o ligger nu o jäser på soffan...



Föresten, fick ju halsduk, mössa o vantar av mamma i julklapp. Det är bortbytt igen. Var inte 100% nöjd.




Blev svart, vitt o grått i stället... Detta känns mycket bättre...!!


Julklappar

Tydligen har jag varit jättesnäll i år. Fick julklappar även jag, blev verkligen superglad över dom.



Fick ett jättestort (jag tycker det är jättestort) Mateus fat som jag verkligen önskade mig. Har suktat länge efter ett sånt o nu är den min...!!

Sen har jag även gått o småkikat på mössa ett tag men bangat ur o lagt tillbaka den på hyllan igen. O även det hade mamma gått o köpt till mig med tillhörande vantar o en jättegosig halsduk till.



Tack snälla mojjan...!!

Nu e glada julen slut slut slut...

Haft en mysig jul fast väldigt lugn.
Julaftons förmiddag tillbringades hemma hos mormor o morfar med mat o Kalle.






På kvällen åkte jag o mamma hem till moster o hennes man ute på landet. Där är det alltid lika mysigt att vara. Älskar att åka dit.
Där bara mös vi i kolla på tv. Inget avancerat vilket var riktigt skönt...






Sov kvar o körde hem igår till mamma igen.
O en sak är ju säker... Jag fick en vit jul. För här är det snö vill jag lova. Jösses, mycket snö är det...!!

Nu ska vi snart ut där igen, denna gången ska jag träffa mina kusiner. Ska bli Sååå roligt, händer nämligen inte allt för ofta.


Uppsala

Nu är det äntligen da'n före doppare da'n. Så snabbt det gått egentligen...
Har som ni märkt inte hänt så mycket här på bloggen... Ändring på det, BUMS...!!

I helgen har jag varit hos Roger hela helgen. Mysigt som vanligt. Tagit det lugnt o ingen stress.



I fredags gick vi o strosa på Emporia o handlade de sista julklapparna. Sen blev jag bjuden på middag på Jensens Böfhouse, hur gott som helst. Sen hem o bara mös i soffan.
Igår hälsa vi på Rogers pappa med fru o fick jättefina julklappar o därefter hem till Rogers mamma för att fira henne som fyller år idag. Fick julklapp även där. Man har tydligen varit snäll i år...

Nu sitter jag på flygplatsen för att bege mig till Uppsala o fira jul...


Zalando

I höstas var jag in och kolla lite på Zalando. Hittade ett par, tycker i allafall jag, skitsnygga boots. Beställde dom till och med och kände mig riktigt nöjd. Hade gått i ett par dagar och vägt fram och tillbaka om jag skulle eller ej, men tillslut slog jag slag i saken och beställde dom. Superglad över mitt beslut.
 
Så var det det här med storleken. Nu när man gått ner så mycket i vikt så har ju även fötterna ändrats. Men jag fick ju bestämma mig för en storlek, klickade i allt jag skulle (var ju ny kund där så det tog ju en liten stund) klicka på sista knappen som skickade iväg min beställning. Väntade spänt i flera dagar och tillsist kom det. Jag var genast där och hämtade ut mitt paket.
 
Hem, slet upp kartongen, försiktigt i och för sig, öppnar upp dragkedjan och stoppar i foten, nej ok, fel, KÄMPAR i foten i den förbannade skon... FÖR LITEN... V A  F A A A A A N   Ä R  D E T T A ? ? ?
Fick ställa ifrån mig skorna och prova en stund senare. Ja det gick till och med ett par dagar så provade jag igen. Samma återigen... Trodde väl ett svagt ögonblick att fötterna krympt, men icke...!!

Fick så snällt skicka tillbaka mina skor och beställa en storlek större...!!
DÄR kommer vi till problemet...!!
D O M  F A N N S  I N T E  K V A R. . .  Är det ett skämt eller?? Nej, gick inte att få fram på nåt vis, inte ens genom artikelnumret. Jaja... Har ju fått acceptera detta helt enkelt...!!
Tills idag... Nu helt plötsligt fanns dom där igen...!! Men kunde jag inte få beställa dom innan så behöver jag inte beställa dom nu heller... Ha ha ha!! Då kan det va...!!
 
 
Fanns även i svart, grönt och rosa, och jag tror att de även fanns i en annan brun nyans. Men det var dessa jag ville ha...!! Jaja...!! Kan inte alltid gå som jag vill!!
 
 

Dag o Natt...

För ett tag sen var jag o Zandra på smyckesparty. Av namnet att döma såldes såklart smycken. Fanns massor att välja på o inte så speciellt dyrt heller.
Och idag plingade Zandra på dörren för att leverera mina smycken...!!



Just love them...


Kalas

Igår var jag o Roger bjudna på kalas för att fira Rogers systerson som fyllde 7 år. Han älskar lego o bygga ihop en massa...
Så vad passade inte bättre än en polishelikopter...



Synd bara att jag inte hade annat än julpapper hemma, ville inte gärna slå in i julpapper då det ju faktiskt är en present. O det enda presentpapper jag hade var där färgerna gick i lite rosa eller lila toner...



Hahaha... ett sött paket till en tuff pojke...!!

Jul i mitt hus...

Kom ju av mig lite i allt julstök härhemma pga ev fjantig förkylning... Men nu känner jag att jag är redo för julen. Synd bara man inte ska va hemma... Hahaha...






Ok... jag tror ni fattar att jag älskar julen. O som jag tror jag sagt innan så har jag såna julkänslor iår o det har jag inte haft på många år.

Juuuuust Love it...

Mysdag

Idag har man intagit ryggläge igen. Det gäller att njuta så länge det bara går, för i morgon blir det jobb igen. Hostar o hackar fortfarande men det får väl gå som det går...
Slog till på 2 filmer. Riktigt skönt att få samla krafter o bara kurera sig. Tror dock hostan kommer sitta i ett tag.





Enkelt nöje...

Det bästa med att va sjuk är att man FÅR ligga på soffan en hel dag, med GOTT samvete. Då kan man ju passa på att förena nytta med nöje o kolla på lite filmer.
Synd jag inte kom på den tanken igår bara...



Har än så länge bara plöjt igenom 1 film, men dagen är ju inte slut än...

Nähä, film var det ja... Häpp häpp...!!

SJUK

För i H***VETE... Jag är hemma både idag och i morgon från jobb pga en jäkla förkylning. Det finns inte i min värld. Jag är väldigt sällan hemma och så i morse bara gick det inte. Knappt sovit i natt, hostat, hackat och frossat...
Behöver jag tillägga att det är fruktansvärt störigt... Men kanske lika bra att va hemma så man blir frisk på riktigt nån gång. Det var inte länge sen jag var förkyld och nu är jag det igen... SUCK!!
 
Tänkte låta er slippa se en ynklig bild på mig liggandes i soffan...  Därför tar vi en mycket gladare bild då jag faktiskt är frisk...!!
 
 
                                                                     Till dig mojjan...!!
 
 

Ny app...

Men jösses vad kul man kan ha med en mobil då... Hitta en ny app o jag är som besatt. Så nu har jag suttit o lekt med appen en stund...!!














Ja jag säger då det... Vissa roar sig lätt... Så är det när man inte orkar göra annat än att ligga i soffan...!!


Malmö tripp...

Drog kosan söderut idag till Roger o till Malmö. Tog tåget idag då vi ju fått lite vinter i Sverige... Så underbart!! Den uteblev ju förra året så det är extra mysigt nu i år tycker jag. Så härligt när det biter i kinderna o knarrar under skorna...!!

Hur som helst gick vi in på Emporia en kort runda. Jag är inte så pigg. Dunderförkyld o jordens huvudvärk...!!



Så otroligt mäktig gran inne på Emporia. 3 våningar hög... O HELT täckt av kulor o smålampor...!!




Just nu ligger jag i soffan hemma hos Roger o bara är... Får INTE va sjuk i morn...!!

Ha en bra första advent...!!

Fullspäckad dag...

Shit vilken effektiv dag idag. Upp kl 10 o satte igång direkt... Pynta klart hemma hos mig samt fick upp mina julgardiner, så nu har även jag lite advent hemma...




Vidare sen till Sandras butik Posh Shop i Höganäs för att även pynta där...






Som om inte det vore nog så drog vi sen vidare igen för lite julbak hemma hos Rikard o Zandra...









Nu sitter vi alla med mat i magen o bara jäser. O självklart lite smakprov av våra bullar...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se