Rekord...

Idag har vi haft rekord nere i Skåne!!! I alla fall inne i min bil. När jag kom ut från Maxi vid 13 tiden idag stog det 17° varmt på displayen, detta kan ju inte vara sant tänkte jag, solen sken ju inte ens och det blåste (ja, när blåser det inte nere i skåne), men när jag kom hem stod termometern på 16° så det var tydligen sant att det var så varmt ute. Nu är ju verkligen våren här. Fick sätta på AC:n i bilen och dra upp byxbenen till knäna. Tur ingen såg mig eller stoppade mig. Pinsamt med håriga ben, vinterdojjor och strumpor på och byxor upp till knäna!!!!

 
NU ÄR DET VÅÅÅÅÅR!!!

Nu ska jag göra potatismos och steka falukorv...


Gud så gott det ska bli!!!

Tingeling...

jobbardag...

I morse kom jag prick 8 till jobbet. Jag ska egentligen öppna vårdcentralen kl 8 och det gick ju inte eftersom jag var sen, så nån annan fick åta sig den äran!!! Orsaken...dimma och fick skrapa rutorna på bilen i morse, vilket inte var inberäknat i tiden, och inte heller att isen var stenhård, var heller inte inräknat i tiden... det gick alltså först inte att få bort nåt. Tillslut fick man ta i med hårdhandskarna ocd då lyckades jag få bort en strimma. Så det var ju bara att fortsätta!!! Men totalt ömöjligt innan bilen hade hunnit bli lite varm i alla fall.
Därav min sena ankomst till arbetet idag!!!

Ungefär så här så bilen ut i morse. Om man hade stått ute hela natten så hade man nog själv sett ut så här!!!


Ha ha ha!!! Har inga roliga bilder själv så då får man taga vad man hava!!!

Ha det


Trädgårdsarbete...

Idag har jag och Erik betlat räkningarna!! Skönt att ha det gjort. När vi åt frukost sken solen jätte mycket så vi bestämde oss för att gå ut i trädgården och arbeta. Vi vill dock fixa räkningarna först. När vi sen var redo för trädgår´n var det mulet. Men vi bet i det sura äpplet och gick ut ändå.
Jag krattade upp alla björkkvistar som fallit ner på gräsmattan och Erik gödslade. Under tiden vi höll på började det även att regna!!! Typiskt!!! Men nu är det gjort i alla fall... skönt!!!

Annars har vi bara en sån skön slappar dag. Jag har i och för sig dammsugit, hängt tvätt och satt i en diskmaskin,  så nu bli det nog till att slappa resten av dagen!!!

Här i alla fall en som slappar ordentligt!!!

Tjingeling

shopping...

Lönen kom ju igår så fingrarna kliade en aning. Var ju tvungen att köra och shoppa lite.Det var faktiskt väldigt länge sen jag gjorde det så jag tyckte jag var värd det!!! Först skulle jag träffa Zandra kl 11 i Ängelholm så bilen körde mig ditåt. Eller ja, jag fick väl köra den själv.
Där skulle hon kolla in en tatuerare som hon vet är bra och ville visa vad hon ville ha och få ett pris. Att ta sig dit tog längre tid än själva besöket på studion!!! Så det var bara att knata tillbaka in mot stan igen!!

Då gick vi in på där jag tog en kladdkaka och hon en bakad potatis.
Sen efter det skildes vi och jag åkte till Väla i Helsingborg. Ett stort köpcentrum. skulle ha byxor, kom hem med 2 bh:ar och en tröja!!! Är man inte helt hopplös...

nu har jag faktiskt korkat upp en öl... hör och häpna. Visserligen inte nån starköl, men ändå!!!

Sen ikväll blir det Robinson för hela slanten!!!

Tjingeling Tingeling

Frukost...

Hej
Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost, sen som vanligt när det är lördag. Jag ska vara inne i Ängelholm kl 11 och ska hinna äta först.
Ska träffa Zandra där som ska kolla en tatuerare som kan tatuera henne. Dom stänger kl 13 så det gäller ju att vi är i tid idag.

Igår blev jag ju bjuden på middag hos dom. Gud va mysigt tänkte jag att få bli bjuden på mat. Det slutade med att vi beställde kinamat som jag betalade allt!!! Kom på att sist vi beställde mat så fick dom betala allt så jag fick ju bjuda tillbaka nu ju!! Det var det det med den bjudningen!!! Tack så mycket... ha ha ha ha!!!!

Nej nu ska jag äta...



Gud va gott det ska bli...

Middag...

Äntligen fredag... älskar fredagar som säkert sagt ett x antal gånger i denna blogg...
Jag kan verkligen inte rå för det. För det är en så underbar dag. Man har hela veckan bakom sig och hela helgen framför sig.. sen att helgen går så förbaskat snabbt är ju nåt helt annat!!!

Nu ska jag iväg på middag hemma hos ett par kompisar, Erik är på hockey ikväll så jag är ensam, och då ringde dom så lägligt och frågade om jag skulle komma över... och det tackar man ju inte nej till...

I morgon ska jag nog åcka och kolla på ett par byxor eller 2. Behöver verkligen ett par nya brallor!!! Tycker det är så tråkigt att köpa byxor men ibland behövs det.


Hörs kanske i morgon igen...


...

...kom inte på nån rubrik..

Idag har man jobbat hela dagen... längtar så himla mycket till påsken, då har jag och Erik tagit en semesterdag (skärtorsdagen) så åker vi upp till Uppsala på långfredan!! ska bli så himla kul att få komma till Uppsala och så himla skönt att få vara ledig i några dagar!!


Tyckte den här bilden var så himla söt.

I morgon är det fredag och det ska bli skönt med en liten helg!! tyvär går ju helgen så snabbt...


Nej nu ska jag kolla lit epå TV och sen nanna kudden!!!

Hej då alla glada och ledsna!!!

Skatteåterbäring... Jippi!!!

Äntligen kom skatteåterbäringskuvertet!! Jag hade ju tänkt att jag och Erik kanske skulle åka till Grekland i sommar när man får skattepengarna!!!

Om det är nån som hittar en biljett med hotell och så för 449:- så hör av er gärna!! Då är jag intresserade. Mer fick jag inte!! Fy f-n va knäckande. Gick från postlådan och tänkte att jag kanske inte får så mycket (varför jag tänkte så vet jag inte för jag brukar alltid få ungefär 2000-3000:-) men jag tänkte i alla fall att jag får inte bli besviken om det "bara" blir 1000:- Så står det på det där förbannade pappret 449:- Tror dom missat en nolla eller två!!!


Grrrrrrr..........

Oj då...

...har visst inte bloggat på ett tag nu... men jag får väl försöka skärpa mig igen!!! Har liksom inget roligt att skriva om jämt så därför lägg det inte in några inlägg...

Jag har i alla fall klarat av årets schlager fest!! Det blev jättelyckat. Jag brukar ha den endast för Eriks syskon med respektive. Och alla kom!!! Känns så himla roligt eftersom vissa jobbar helger (och dom hade jobbat med kom ändå) bor utanför Norrköping och kom hem till oss för en lite fest. Det var samma förra året. Och tycker det är så roligt att folk tar sig tid att komma hem till oss och kolla på TV!!!  Ha ha ha!!! Vi sitter ju naturligtvis och kolla på den svenska finalen tillsammans och tävlar om vem som ska vinna!! Jag tror alla rösta på Alcazar utom 2 st tror jag. 

Snart är det påsk och jag och Erik åker till Uppsala och hälsar på min familj!!! Ska bli roligt att få komma upp och hälsa på. Har inte varit upp sen i höstas!!! Så det är verkligen på tiden.
Sen kommer jag upp ensam igen i Maj, då det bär av till MARHOLMEN!!!! Jag och två tjejer till åkte dit förra året med, samma helg (typ) och kollade på eurovision song contest. Det blir naturligtvis samma iår igen!!! Vi har sagt det att den helgen är vår och att vi alltid ska ses just den helgen. Och Marholmen är rätt så bra,där hyr vi stuga och kan bara mysa vi tre!! Inga måsten liksom. (Förutom den där j-vla morgonpromenaden kl 7 på morgonen, den brukar jag hoppa över och sova i stället, vilket kommer ske även i år) Åhhhh vad jag längtar!!!

Nej nu ska jag kolla hur lite på TV sen är det John Blund som kallar!!!

Ha det bra
tjing...

Pirat...

Igår var jag på fest. En nykter sådan... i alla fall för mig. Kanske inte för dom andra. Men jag kände att jag inte vill dricka igår så jag ställde upp som chaufför. För en gång skull. Har ju inte kunnat köra innan då jag inte haft körkort, men nu har jag det och anmälde jag mig frivilligt att köra!!!

Jag skrev tidigare i veckan att jag lovade lägga ut en bild på mig som Pirat. Det var ju maskerad med pirat tema!!! Riktigt roligt tema faktiskt.

Jack Sparrow upp i dagen eller??? Ha ha ha!! Nej verkligen inte!!! Man tager vad man haver!!! Det var hur sjukt som helst vad folk lägger ner pengar på sånt här. Dom hade så j-vla coola kläder en del.  Verkar som vissa köpt en massa kläder och rekvisita, en annan köpte den där hatten med lite svart hår som hängde ner, syns kanske inte så bra men det gör det i alla fall. Sen köpte jag lappen för ögat, och kollar ni riktig noga så har jag tappat två tänder!!! Köpte även färg till det som jag målade på tänderna!!! Blev riktigt coolt faktiskt!!!

Ja nu har ni sett mig som pirat!!!
Igår var vi på IKEA och köpte en ny vardags servis. Vår hade blivit så himla gammal och sliten, tallrikarna gick sönder en efter en så det var verkligen på tiden att köpa en ny!!! Lägger ut bild på den senare.

Nu ska jag gå och diska!!!

Kram på er...


Skepp ohoj!!!

Ny keyboard...

Idag ahr Erik fått hem sin älskade Keyboard!! Den beställde han på alla hjärtans dag och fick äntligen hem den... den har han velat ha så himla länge, han tjatade om den redan när vi blev tillsammans och det är snart 4 år sen. Så det var ju verkligen inget impulsköp direkt. Men nu står den i vardagsrummet och glänser. Med han spelandes. Och jag måste ju erkänna att den är rätt så häftig faktiskt!!!

Idag på jobbet så fick jag en  lite present. Det var en av tjejerna där som hade varit på genrepet till melodifestivalen i Malmö i fredags. Så hade dom fått eller köpt, antagligen fått, ett varsit nyckelband som hon då visade mig. Jag blev ju helt såld. Så idag när jag kom till jobbet så gav hon mig ett sånt nyckel band. Snällt va!!! Det hade hon ju verkligen inte behövt. Men jag tackade och tog emot.
Såklart.... Älskar presenter.

Sen sa mamma på mailen idag att hon köpt en sak till mig. Nåt som jag ville ha. Men skrev aldrig vad det var. Hallå, det kan man ju verkligen inte göra mot mig. Så jag blev ju jättenyfiken och frågade om hon kunde ge mig en ledtråd... det var nåt litet som man kunde ha på mig. Aha, tänkte jag, ett smycke!!!! Tillslut hade jag väl tjatat så länge att hon ledsna!!! Så hon tala om vad det var!! Ett rosa bandet band fast i silverfärgat metall med rosa strass stenar på!!!! Snällt va. Jag har länge velat ha en sån men faktiskt aldrig hittat!!! Så nu hittade hon den och köpte den till mig. Snällt va!! Gud va folk är givmilda mot mig.

Jag ska göra er lite lugna!! För er som följt min blogg har upptäckt hur blåst jag verkar som inte ens hittar spolarvätsketansken på min bil!!! Jag har hittat den, det fanns en, var ju lite orolig att det inte fanns nån, men då var ju frågan i så fall var Erik har hällt i spolarvätska tidigare då han har haft min bil i 5 år!!! Jag hittatde alltså tanken idag, locket var till och med ljusblått så den lös nästan om man jämförde med alla andra locla som var svarta!!! Pinsamt värre. Men denna gången stod jag på hemmaplan. Då idag fick jag inte upp motorhuven å andra sidan!!! Teknisk är man till tusen!!!

Tråkigt inlägg idag utan bilder, jag vet!!! Ska skärpa mig... men ni ska ju få se mig som pirat snart!!! Ska bli kul!!!

Ha det


Tjing...

Butterick´s...

Idag slutade jag kl 12.
Då drog jag till Familia, ett köpcentrum i Hyllinge. Där var jag och hälsade på mitt fd jobb... Jag jobbade ju på Zizzi ett tag. Bara varannan helg. Slutade rätt så kvickt så det känns knappt att man jobbat där. Men jag ville bara fördriva tiden lite. Jag och Zandra skulle till Helsingborg och kolla efter sjörövarsaker!!! Men hon slutade inte förrän, egentligen 13.30, men gick gå tidigare idag. Först gick vi och åt lunch på
 Ett 50-tals café. Jätte mysigt, allt är inrett i 50-tals stil. Och då menar jag ALLT!!! besticken, glasen tallrikarna, till och med kassa apparaten är från 50-talet!!! vi beställde in en varsin varm macka i storlek STOR!!! Mkt gott!!!

Sen begav vi oss till
Butterick's
Där köpte jag en sjörövar hatt med tillhörande hår som hängde!!! En lapp för ögat och ett svart färg man målar på tänderna så det ser ut som man tappat en tand... Roligt va!!! Ska ju på Piratfest på lördag!!! Bilder kommer sen  när jag klätt ut mig så ni får en helbild!!! Med kläderna med!!!

En sak som är ett STORT kors i taket, Zandra var och letade efter en skjorta ett nåt randigt till festen. Hittade inget. Hon kollar alltid på affärer som Gina tricot, H&M, MQ, etc... Men tänka sig, den lilla damen hittade ingenting där så vi gick in på ÅHLÈNS, och vad hittar hon där om inte en skitsnygg vit skjorta som satt som en smäck!!! Det du Zandra, det var rätt så bra gjort. Det blir nog ett klubbkort där snart tror jag!!! Hon blev erbjuden idag men tackade nej!!! Ha ha ha!!!

Nu ska jag äta middag, sen Bygglov!!!


Ses

SCHLAGER...

Back in the bloggworld...




Förra veckan låg jag sjuk i en fruktansvärd förkylning, därav dom få blogginläggen!!! Men nu är jag fit for fight igen...

I helgen, närmare bestämt Lördags, var jag iväg på ett spex i lilla Ljungbyhed!!! Stans enda pizzeria!! Det var en spexgrupp som heter Madaroarna som hade ett spex där. Så himla roliga. Det var jätte bra och vi hade såå himla trevligt. Först var vi hemma hos en arbetskamrat och drack lite vin, sen begav vi oss till pizzerian för att blo roade. Vi hade betalt en biljett och då ingick mat i det priset. förrätt och varmrätt. Mycket god mat!!! Men jag kom ju dit för att se Madaroarna, och det fick jag...  så jag teg!!!

Idag alla ni!!!! Har jag köpt min efterlängtade MELODIFESTIVAL skiva!!!!
Som jag har längtat!!! Körde rätt så långt för att få tag på den, närmare bestämt nästan 2 mil. Hörde på TV reklamen att dom skulle sälja dom på statoil!! Så jag körde till närmaste bemannade station!! Vet inte vad jag hade gjort om den hade varit slut. Men den var inte slut och jag blev så glad. Poppade HÖGT hela vägen hem...

Sen när jag ändå var på macken passade jag även på att köpa spolarvätska, och nu ska ni få höra nåt märkligt. När jag öppnade motorhuven (som jag inte höll på att få upp, fatta inte riktigt hur man skulle göra) så till min förvåning, det fanns inget hål att hälla den där sörjan i!!! Jag stod och kolla över allt, hittade ingenting så jag fick stänga huven igen och lägga flaskan i bakluckan igen med svansen mellan benen!!! Att man inte kan klara nånting själv här i världen!!! PINSAMT!!!

Så jag fick köra hem utan spolarvätska, men jag hade ju min schlager på så det gjorde inget!!

Nu ska jag gå och dricka vatten, för det var Sören vad jag är törstig!!

Ha det


Kram Maria

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se