Köket klart...

Ok, stolarna gick relativt snabbt... Så jag slänger redan nu in bilderna på hur det blev... Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Bordet ska dock dras ihop till den mindre storleken och stolen där i bakgrunden ska ju naturligtvis inte vara där...!!
 
FÖRE:
 
EFTER:
 
Vad tycks... Då ska jag bara ta tag i mitt andra projekt. Men det får än så länge va en hemlis... He he!!
 
 

Regning Lördag...

Igår var det ju lördag. Och jag hade som vanligt jättemycket planer efter min mysfrukost. Men vad hände och vad gjorde jag?? JAG SOMNA!! Vafaaan... Visserligen i bara nån timme, men ändå. Hade hunnit endel under den timmen. Men men... Hur som helst tog jag tag i mitt dåliga samvete. Mitt MYCKET dåliga samvete... Sortera in räkningarna i sina pärmar. Men shit va skönt nu när det är gjort...
 
 
Senare hade jag och Zandra bestämt oss för att bege oss till Väla och IKEA. På Väla mötte vi upp Angelica, Zandras syster och en kompis till henne. Gick runt och strosade lite och jag inhandlade det jag behövde. Har ett litet projekt på gång här hemma, och jag hoppas det kommer bli klar idag. Slänger in bilder på det när det är klart.
 
IKEA hade jag bara ett mål. Snabbaste IKEA-besöket EVER... Visste precis vad jag skulle ha, och visste exakt var de fanns. Nämligen nya överdrag till mina köksstolar.
 
Så jäkla snygga. Dom gör sig inte riktigt på bild då de i verkligheten är lite mörkare. Men tänk plommonlila. Shitt pommes lixom va snyggt det kommer bli till mitt brun/svarta bord och stolar. Åhhh, jag längtar tills jag får upp dom. Även det kommer att ske idag. Bilder kommer...
 
Nämen herregud, jag har ju inte tid att blogga mer idag, kl 14 ska jag va på kalas....!!
Häppåer...

Mysfrukost...

I morse vaknade jag 8.30. (Hallå, vad är felet...??) Gick upp och iväg direkt till affären för lite frukostinhandling. Så nu sitter jag i soffan och tittar på nyhetsmorgon, tänt massa ljus och käkar min goa frukost.
 
Och som om inte det är nog så är jag på ett strålande humör idag. Det är lördag, har satt igång en tvättmaskin och så fort frukosten är uppäten så tänkte jag ta tag i hemmet, som man alltid måste göra...
 
Ha en go helg... För det tänker jag ha...!!

Myspys...

Jag vet att jag är värdelös på det här med bloggandet just nu. Jag hoppas ni står ut med detta. Jag dyker upp lite då och då, hoppas ju såklart på att ni läser när jag väl skriver. Just nu är det lite mycket, på många plan om man säger så!!
 
Hur som helst slutade jag tidigt idag. Haft en supermysig eftermiddag. Kom i och för sig inte iväg från jobbet på en gång, men när jag väl kom hem så kom samtidigt Olivia och Zandra på ett besök. Zandra var så söt som hade lunch med sig. Vi satt och käka medans Olivia låg på en filt på golvet och jollra...!! Hon är ju bara för söt. Kan verkligen inte få nog av henne.
 
                                                      Såååååå söt man får va då...!!
 
Det är så himla roligt att se hur hon växer och utvecklas för varje gång jag träffar henne. Varje gång har det hänt nåt nytt!!
 
När dom kört hem tog jag en välförtjänt powernap. Hur skönt var inte det... OCH välbehövlig!!
 
Ikväll har mitt hjärta varit här, han var tyvärr tvungen att åka hem igen redan ikväll, men alla stunder jag får träffa honom är mysigt. Vi, tillsammans med Rikard och Zandra var iväg och käka mongolisk buffé på Restaurang Schweitz i Höganäs. Supergott...!!
Vi avslutade vår lilla kväll med att jäsa i soffan alla fyra (Ok fem, Olivia var ju faktiskt oxå med) med en kopp kaffe...!!
 
Nu kallar nog sängen vilken minut som helst...!! Zzzz....
 
Najti najt...

Marabou...

Igår sa jag till Roger att jag var jättesugen på att prova den nya chokladen från Marabou, Crunchy corn.
 
Så vi tar och kör till affären (såklart inte bara för att köpa choklad) och medans Roger satt kvar i bilen så springer jag in och handlar. Går till hyllan med chokladen och roffar åt mig chokladen, överlycklig att jag hitta den.
Kommer ut till Roger som börjar köra. Tar upp min choklad, skitnöjd!!
Och exakt DÄR försvann den där lyckan...
 
 
MEN VAFAAAAAN... Det var ju inte MINT KROKANT jag ville ha...!! Vad tänkte jag där?? Åhhhhh...
 
Så det bidde ingen j..vla crunchy corn igår... Men minten var väl god den med... Men inte vad jag hade tänkt mig... JAG VILLE JU HA CRYNCHY COOOOOOOOORN...

Tips mottages tacksamt emot...

Först vill jag verkligen tacka för alla fina och värmande kommentarer, dels här på bloggen men även på facebook. La ut bilder på mig själv igår, 2 år efter min operation. Ni är underbara alla goa rara!! Det gör verkligen livet värt att leva!! TACK!!
 
Nu till mitt bekymmer... Eller ja, bekymmer och bekymmer. Utan er så löser jag det ändå, men det är ändå kul att få lite tips och idéer. Jag ska bjuda på middag och vet inte vad jag ska bjuda på. Helt enkelt... HJÄÄÄÄÄLP!! 6 personer blir vi och vill är INTE vegetarianer... Ha ha!!
 

2 år...

Den 15 september var det precis 2 år sedan jag gjorde min gastric bypass. Tiden går ju otroligt snabbt och mycket har hänt sen dess. Herregud som man har förändrats. Både kroppsligt, men även som person tror jag. Jag tror jag är mer öppen (nog för att jag alltid varit det, även innan operationen) vågar ta för mig mer av livet och vågar ta lite mer plats än tidigare. Konstigt egentligen, man tog ju mer plats innan, rent bokstavligt talat... Ha ha ha!!
 
Här kommer lite bilder... Håll i er, och gnugga ögonen... Det är jag på bilderna, jag lovar!!
 
 
 
Totalt har jag gått ner 63 kg. Känns som jag fått ett helt nytt liv. Jag kan röra mig obehindrat nu för tiden, har inte ont i varken ben eller fötter, vågar ta för mig av saker och ting, kan handla kläder överallt. Jag har helt enkelt blivit mig själv igen, i min egen kropp.
 
Life´s good...!!
 
 

Honda civic 2012...

Ni vet ju att jag köpte en ny bil i somras. Och jag bara älskar min fina bil.
 
Och i veckan när jag, en av alla gångerna, var ute och körde så varnade den för att jag behövde fylla på spolarvätska. Jaha, vad bra tänkte jag att den varnar för det i den här bilen, för det gjorde den inte i den förra.
 
MEN...
 
Idag när jag var iväg så varnade den igen (fyllde ju såklart inte på då i veckan när den varnade första gången). Och det ska tilläggas att den varnar med ett pip samt att symbolen för spolarvätska dyker upp på min display. Jag trycker bort den och fortsätter köra.
Efter en stund kommer det lilla pipet återigen och jag börjar lite smått reta mig på den jäkla signalen och trycker bort den igen.
 
 
Även fast jag retar mig på den så tycker jag ändå att den är bra, för man pallar inte att lyssna på det där pipandet så dörför fyller man i ren frustration...!! Ha ha ha!!
 

Sköna Söndag...

Igår hände ju inte speciellt mycket med mitt liv måste jag säga...!! Låg ju raklång i soffan och tyckte mest synd om mig själv...!! Men idag är det andra bananer...!! Pigg som en mört efter 21,5 timmars sömn under den här helgen...!!
 
Den här dagen tänkte jag skulle gå i städningens tecken...!! Näe, men det går ju bra...!! Händer ju knappt ett skit här...!! Att det kan va så tråååååååkigt att städa...!!
 
                                                
 
En sak är i alla fall säker hur tråkigt det än är. Det är ju så förbaskat skönt när det är gjort...!! Jag får tänka på det helt enkelt...!!

2012-08-24

Det datumet var nog ett speciellt datum, åtminståne har det blivit för 2 av mina kära vänner. Det var nämligen den dagen dom fick säga JA till varandra. Äntligen fick Ronald och Roger varandra!!
 
Här kommer lite bilder från vigsel och fest.



Då var dom gifta. Måste medge att tårarna inte gick att hålla tillbaka...!! Tur att kära Sita, som var en av kvällens Toastmadame, delade ut gråtservetter innan vigseln...!! Efter var det lite mingel med champagne medans bröllopsparet åkte iväg för fotografering... När dom väl var tillbaka var det då dags för middag.
 
Maten var jättegod. Buffé vilket jag gillar så man själv kan ta den mängden mat man vill.
 
Under deras svenhippor hade dom tydligen fått spela in en var sin låt. Roger fick sjunga in "Hero" med Charlotte Perelli och Ronald "Mirakel" med Björn Ranelid. Och SJÄLVKLART spelades dessa upp på bröllopet. Klockrent...!!
 

Och på besök kom självaste Charlotte Perelli och besökte Roger...!! Ha ha ha...
 
Tyvärr kunde inte Ranelid komma men han skickade i stället sinsångerska.

Efter mat, tal, spex var det dags för alla att förflytta sig till rummet där vigseln hölls. Och vilka kom inte då... Jo, underbara MADAROARNA...!! Vilken överaskning... Det var sååå kul att få se dom igen. Det var INTE igår. Och dom är så otroligt klockrena och duktiga. Underhållning på hög nivå med andra ord...!!
 

Spexade som vanligt och underhöll till tusen...!! Hade kramp i kinderna efteråt...!! Ha ha ha...!!
Sen braka festen igång med liveband. Ronalds bror som spelar i ett dansband som heter Callinaz.

                  Ha ha... Förlåt Ronald...!! Var bara tvungen att slänga upp denna...!! He he
 


Tack för ett oförglömligt bröllop grabbar...!! Och tusen tack för att jag och Roger fick vara med och förgylla er stora dag. All lycka till er och hoppas ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans...!!
 

Men äntligen...

Tänkte slänga in lite bilder från min och mammas resa i Turkiet...!! Jag har ju lovat det sen länge... Men inte riktigt fått tummarna loss till att göra det...!! Men nu så...
Håll tillgodo...

Då var vi på väg med första dringen i högsta hugg...!!
 
 
 
Hotellpoolen del 1, soltolarna som är på vänster sida av bilden var standard... Där trivdes vi bra...!!
 
 

Hotellpoolen del 2.
 

Gången, kvällstid, upp till receptionen utifrån gatan...!! Skitsnyggt i verkligheten...
 
 
Tog oss en drink på hotellet en kväll... Dom hade byggt en bar på ett av de lägre taken med utsikt över gatan vi bodde på...

 

Vi var iväg på en dagsutflykt på en tur som kallades "äkta Turkiet" där vi fick komma till en turkiskt skola, ett turkiskt hem och en moské.
Det var en jättebra tur och vi fick lära oss oerhört mycket om Turkiet. Superkunnig guide... Tror vi... Vi förstod inte mycket då han prata danska och vi fatta nada. Mamma satt och översatte till mig första halvtimmen men gav upp sen hon med. (Borde ju vara jag som tolkade till henne då jag bott närmast danskarna i snart 7 år, men men)

Här stannade vi vid en utsiktsplats. Sjuuuuukt högt och jag var ruskigt rädd. Ser kanske inte så högt ut men ner till "botten" var det ca 250-300 m.
 

Ser inte riktigt ut som i våra klassrum hemma i Sverige...!! Vi har det rätt bra!!
 
Sen var det ju då det där besöket i moskén... Hrm... Finns inga ord...

Ha ha ha ha... Många härliga skratt blev det när bilden togs...!!
 

Gjorde ett sista stopp för en lunch innan resan tillbaka till hotellet. Där passade vi på svalka fötterna i den här pölen... Och nog svalkade det alltid. Det är vatten från Dimcay floden. Smältvatten från bergen så vattnet var inte så varmt som det såg ut. Ca 12-15 grader varmt och det riktigt ilade i fötterna när man stoppa i dom...!! Men skönt var det!!
En härlig dag helt enkelt. Väl på hotellet var det poolen som gällde... Då var vi varma!!
 
 
Annars var vi mest vid stranden eller poolen på dagarna och gjorde lite shoppingturer på kvällarna. Den värmen som var var nästan för bra. Ca 45 grader tar på krafterna...!!
 
 
Sista kvällen på hotellet anordnades en turkisk afton. Jättetrevligt och de flesta gästerna på hotellet stannade hela kvällen för att vara med på denna afton.
 

En av servitriserna, och exakt hur varmt var inte detta för henne...!! Eloge till henne...!!
 

Grillmästar´n... Stog och grillade detta sen kl 14 samma eftermiddag... Eloge till honom med faktiskt...
 

                                                                   Finaste mamma...!!
 

Bättre sent än aldrig dessa bilder kommer upp... Har haft megaproblem att ladda upp bilder, men nu gick det...!!
 

Mycket roligare igår...!!

Igår hade jag en fruktansvärt rolig kväll... MYCKET mindre roligare idag dock, men det var det fasen värt.
 
Igår var jag på tjejfest. Och en sak är säker... TJEJER KAN!! Shit pommes vad kul vi hade. Stort tack till Sandra som ordnade allt...!!
 
Först var vi som sagt hemma hos Sandra. Patrik hade vi slängt ut... Ha ha! Är det tjejfest så är det...!! Vi käka tacos och drack vin och skrattade i massor. Senare tog vi taxi/bil ner till Sundspärlan i Helsingborg. Där utlovades 90-talsfest. Det spelades massor med 90-talslåtar. Sen uppträdde Pandora och ... ingen aning, kommer fasen inte ihåg vem mer det var... Ha ha ah!! Nån snubbe i alla fall...!!
 
En sak är säkert, vi dansa precis heeeeela kvällen med undantan för vätskepåfyllning!!
 

                                             Kvällens första skål innan alla hade kommit!!
 
 
Idag har däremot inte varit lika rolig. Vaknade kl 11, masade mig upp ur sängen för att ta mig till soffan. Kolla lite på TV och prata i telefon en stund. Somna om efter nån timmer vaknade kl 15. HALLÅ, KLOCKAN FEMTON NOLL NOLL.... What the fuck... Huvudvärken var inte så välkommen och värken i fötterna och ryggen (MÅSTE och sträckt mig på nåt vis) var nåt som bara fanns där utan att jag ville lixom.
Resten av dagen har spenderats i horisontalläge med undantag då jag tog mig i kragen och tog mig till affären vid 18-tiden för att handla. Men det var väl det ända denna kroppen klarade av. Suck...
 
Men det är det klart värt...
 
Tack för en oförglömlig kväll tjejer... Måste göras om snart igen!!
 
 

Shitt pommes...

Oh my god...!!
 
När jag och mamma var i turkiet (där jag har försökt måååånga gånger att lägga upp bilderna här på bloggen, men det gååååååår inte), köpte vi lite trosor...
 
Jättesköna i lite märkligt microfiber material. Väääääldigt töjbara onesize... Men som sagt skitsköna...!!
 
Bara det att dom på den främre raden är lite färgglada, väääääldigt färgglada måste jag säga. Det upptäckte jag när vi för ett tag sen var ute och paddlade. Då hade jag ett av dom rosa paren och jag blev nerstänkt med vatten plus att himlen öppnade sig och regnet öste ner. (Stadstjej som man är så hade jag ju naturligtvis inga regnkläder med mig...) Var genomvåt när vi kom hem, hängde jeansen på tork. Inte förrän jag några dagar senare, roffar åt mig samma par jeans, drar dom på mig och åker till jobb, och upptäcker där att byxorna är alldeles ROSA i baken...!! Men vafaaaan...
 
Nu idag tänkte jag tvätta dom rackarna, men ångrade mig i sista sekund. Tänkte att, visst gillar jag rosa, men jag tror att jag hade blivit väldigt besviken om ALLA kläder blivit av den ännu mer rosa nyansen...!! Och jag är mig evigt tacksam för att jag la ur dom... Kolla själva...!!

                                                   OHHH MYYY GOOOOOOOOOD...!!
 
Ibland har man sina ljusa stunder... Just vid det här ögonblicket var mitt...!!

Vara eller icke vara...

... det är frågan!!
 
Igår slängde jag ut en blänkare på facebook... Där frågan jag ställde var om jag skulle fortsätta blogga eller ej. Som ni märkt har jag inte varit så ihärdig på blogginlägg på senaste tiden. Jag har helt enkelt inte haft tid riktigt. Jag är sällan hemma, jag är TOK KÄR som gör att jag nästan varje helg umgås med Roger, och känns därför fel att sätta sig vid datorn, jag har börjat i kören igen, Pearls of the sound i Helsingborg, som även det tar en massa tid.
 
MEN...
 
Jag har tänkt och tänkt... Den här bloggen är mitt lilla barn (jag som inte har några egna) och jag har haft den i 4 år nu. Känns lite tungt att bara släppa bloggen... Så därför har jag tänkt att jag ska försöka fortsätta skriva. Lovar att jag ska bättra mig men däremot kommer det kanske inte komma ett inlägg varje dag.
 
Hade jag haft en Iphone så hade det funkat... För där kan man minsann ladda ner "blogg.se" appen, men den finns inte till min mobil, och därför kan jag inte mobilblogga längre...!! STÖRIGT!! Svar ja...!!
 
Men är det så att ni vill följa mig så finns jag på Instagram som "Marythebean"  Otippat... Ha ha ha!!
 
 
 
Men detta sagt så hoppas jag ni vill fortsätta läsa och följa mig och mina äventyr...!!

6 månader...

Idag den 3 september är inte bara en vanlig måndag. Nä... För det är nämligen idag jag och min älskade Roger firar 6 månader tillsammans...!! Så sjukt snabbt det gått och så mycket vi varit med om på dessa månader...!!
 
6 underbara månader har gått och förhoppningsvis låååååång tid till framöver!! Vi har så otroligt roligt ihop. Vi skrattar nästan alltid ihop och har bara en massa hyss för oss...!! Och jag älskar´t...!!
 

                                       Love you A LOOOOOOT my sweetheart...!!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se