Aj aj aj aj...

Har haft huvudvärk hela dagen. Som tur är har man haft så mycket på jobbet så man har inte haft tid att känna efter. När kl nästan var slagen för att gå hem blev huvufvärken sprängande. Åkte direkt hem och tog en Ibumetin och la mig på sängen för att vila!!! Vaknade en timme senare. Oj då. Det var inte min tanke att sova!!! Hoppas jag kan somna ikväll.
Det är nog inga problem föresten. Själv kan man ju alltid somna!!!


Så söt... Han har nog oxå huvudvärk...

God natt...

IKEA...

Slutade 12 idag. Det är sååå underbart att sluta så tidigt en dag i veckan. Älskar tisdagar...
Egentligen skulle jag bara iväg och veckohandla som vanligt och sen ligga och slappa i soffan!!! Jag kände mig inte så pigg på jobbet, huvudvärk och jättetrött. Men jag tror det snarare berodde på vädret och inte nåt annat.

Men så hade jag fått ett sms av Zandra om jag hade lust att hänga med till IKEA!!! Igen tänkte jag, vi var ju där förra tisdan. Men jag är ju inte den som är den så jag säger ju att det är klart jag hänger på!!
Men hon slutar senare än mig så jag åkte iväg till Väla och shoppade lite innan!! Eller ja, shoppade och shoppade. Jag köpte lite smycken från ur och penn. Hittade ett jätteläckert halsband, örhängen, armband och faktiskt en tårng. Jag tänkte lägga ut bilder sen men jag ska hoppa över bilden med tåringen, ni ska inte behöva lida när ni läser min blogg.... Ha ha ha!!!
Sen träffades vi och åt lunch ihop och in på IKEA. Köpte 4 handdukar till, likadana som jag köpte förra veckan och en nu toasits. Bilder kommer en annan gång.

Nu ska jag gå och dricka lite vatten, kolla lite på TV och sen faktiskt gå och lägga mig. Var ju som sagt trött idag.

Ha det bra
Tjing...

Tröstshoppat...

Idag har varit dagens tråkigaste dag. Ja, förutom i morse förstås när jag var på kalas. Alltid lika trevligt med kalas!! Tack Sandra för idag!!!

Under dagen sen har jag inte gjort så mycket. Men sen vi 15 tiden fick jag ett ryck. Jag ville iväg och shoppa!!! Sagt och gjort. Tog min kära HONDA och körde till Hyllinge och shoppa loss. Gud va roligt det var. Köpte 2 par skor på skopunkten, 2 par och det billigaste för halva priset.

Tyckte det skulle vara lite roligt med ett par röda skor...


Ett grått linne, mer som man kan ha kanske som slit och släng eller en kofta
över...


Och en undertröja som man kan ha under klänningar eller linnen eller dyl...

Så det var det det... Tur att lönen kommer i morgon!!!

Hej på er så länge!!!

Twitter...

Jag har startat ett twitter konto. Dessvärre sökte han igenom mina kontakter i min hotmail och inga av mina kontakter har öppnat ett twitterkonto. Kan inte ni göra det så man får veta hur det går till. Jag har ju ingen jag känner där. Tragiskt men sant!!!

Tror att det är
http://twitter.com

om det är fel så googlade jag bara Twitter och klickade mig fram. Var jättelätt att starta ett konto och det kostar ingenting.

HJÄLP MIG!!! Snälla

Premiärgrillning...

Igår premiärgrillade vi. Guuud så gott!! Första grillningen för året tycker jag är så otroligt god. Lukten när man grillar och sen smakerna. Åhhh jag längtar redan till nästa gång.
Igår grillade vi flitastek och hade potatis gratäng till. Så grillade vi även Halomiost med bacon omlindat. Åhh det är så otroligt gott. Skulle bara kunna äta det.
   

Innan på dan hade ju jag klippt gräset och Erik gjort det sista med syrenhäcken, så här blev det.

Innan var syrenen ca 3-4 m höga och nästan bara blad högst upp i toppen.
Inget snyggt alls. Nu har vi sparat dom lite lägre. Blir nog lite mer fylligt
sen när bladen slår ut helt.

Nu har jag precis kommit hem från ett frukostkalas. Gud va mysigt. Vilken bra idé, då har man ju ändå hela dagen framför sig fast man varit på kalas. Åkte därifrån kl 11.

I morgon är det jobb igen!!! Nu ska jag nog ringa mamma och se om hon är hemma och svarar!!!

Kram på er...

Sommar, sommar, sommar...

Idag är det tamefan sommar väder. Guuud så härligt det är, vi båda har varit ute i trädgården hela dagen. Erik har varit upp på taket och satt dit en plåt som saknades, jag har klippt gräsmattan för första gången i år. Eller jag menar, moss mattan, vi har nästan bara mossa i den trots att vi har gödslat och mossan skulle försvinna. Men men, i och med att vi har så mycket mossa kanske man måste göra detta flera gånger. Nästa gång skulle Erik vilja köpa den som man kopplar på vattenslangen.

Sen har vi klippt ner hela syren häcken, fast det var lite kvar så det gjorde Erik idag, det sista piffet liksom och sågade isär alla långa grenar. Han såga och såga och såga (men klingsågen) till en propp gick. Ha, det var ju inget kul.

I veckan fick jag i alla fall mina nya skor jag bäställde från JOBI.

Här provar jag dom barfota i skorna, men i fortsättningen ska jag ha strumpor
i för det är lufthål i dom och det är det värsta jag vet när man ser springan
mellan tårna i ett par skor.

Nähä, nu ska jag köra till Åstorp och handla, vi ska premiärgrilla ikväll, men vi har inget att grilla hemma så jag får åka och handla nåt gott. En saftig köttbit... Åhhh vad hungrig jag är...

I morgon är vi bjudna på födelsedagsfrukost!!! Lite spännande, har aldrig varit på sånt. 9.15 ska vi vara där. Tyvär är det bara jag som ska dit. Ja ja, jag hittar inte riktigt så jag får ta GPS:en eller köra efter Rikard och Zandra, den här gången oxå, har nämligen gjort så en gång innan med. Lokalsinnet kanske skulle behöva bättras på lite...

Nä just det jag skulle ju handla.

Hej på er!!!


Jobb...

Idag fick jag mina skor som jag beställt på jobbet. Ett par gympadojjor som är limegröna. Skit snygga (tycker i alla fall jag) Det är lite lufthål i dom så fötterna får  lite luft. Det är ju bra då jag är expert på att svettas in skor på nolltid.

I morse var detl kallt igen. Om jag skulle åka den tiden som jag gick upp hade jag fått skrapa rutorna. Lite knasigt, då jag börjat med kortare byxor och slängt av mig strumporna för säsongen. Det hade ju för fasen inte sett klokt ut. med vantar på händerna (måste ju hadet när man skrapar rutorna, blir ju så kallt annars) och sommar skor. Ha ha ha!! Kan bara tänka mig hur det skulle sett ut!!!

Nej nu ska jag kolla på resten av Criminal Minds!!! Skit bra serie!!

Hej på er!!!


Ledig eftermiddag...

Underbart. Slutade kl 12 idag. Då körde jag till IKEA direkt efteråt och mötte upp Zandra där. Vi gick in och åt lunch där på restaurangen på IKEA. Det blev en dagens med pannbiff och potatis. Gott... Sen kollade vi runt lite, köpte 2 dusch handdukar och 2 mindre handdukar i turkost, 1 sås slev och ett lakan för dubbelsäng. Alltid kul att få små handla ibland.

Efter det bestämde vi att vi åker hem till henne och tar en fika, sagt och gjort så var vi ute i Höganäs hemma hos henne. Innan kaffet körde vi faktiskt och tvättade våra bilar. Välbehövligt...

Se vad blank min bil blev!!!

Innan jag körde hem åkte vi till Höganäs fiskrökeri och köpte med oss varsin bit lax.


Både dom och vi skulle ha lax ikväll och vad passade då bättre än att åka dit och handla lite färska varor. Köpte även en jättegod romsås till.

Så här blev dom... Gott var det med!!!

Nu ska jag in och hänga upp mina handdukar jag köpte. Slängde in dom i tvättmaskinen direkt så fick man det gjort!!!

SES, HEJ!!!

Oj oj oj...

Den här helgen har varit händelserik!!! Roligt!!!

I lördags hade vi öppet hus på min vårdcentral. Hur kul som helst och mycket lyckat. Jag hade aldrig kunnat tro att det skulle komma så mycket folk. Vi har beräknat att ungefär lite mer än 300 st. Skit bra ju!!!

Sen på kvällen samma dag hade jag och Erik en tema kväll. Liten tacos afton. Inget speciellt egentligen. Ett par kompisar kom över och åt.

Tacodukning

Jag gjorde i ordning 3 olika sorters maträtter. Burritos (som syns på bilden) Tacofärs och fajitaskycklingfärs. Såklart blev det jättemycket mat över. Så jag åt det igår kväll (Erik hoppade över) och så hade jag det med i matlådan idag. Och det finns även kvar, men nu känner till och med jag att det börjar bli för mycket, trots att jag ÄLSKAR tacos.

Självklart spelade vi kort på kvällen!!! In på småtimmarna.

Sen dagen efter, Söndag, åkte jag och Erik till han mamma och firade henne då hon fyllde i lördags, grattis till henne!!! Vi satt på deras nybyggda altan (inglasad) och åt mat. Vi köpte med oss bakpotatis tillsammans med Zandra och Rikard och tog med till dom istället för fikabröd. Skit goda men det tog en evighet att få dom. Dom tillagade potatisen i micron när vi beställt så det tog sin lilla tid. Vi var 6 st och potatisarna var så små så hon fick ta 2 potatisar /person. Men hallå, 12 potatisar i micron.

När vi kom dit var även Marina och Nikolaj där så det blev ett litet kalas i alla fall trots att Birgitta hade en påskmiddag/födelsedagsmiddag på påskafton, då var ju vi i Uppsala så vi kunde inte komma då.

Jag beställde ett par skor förra veckan från JOBI skor. Dom skulle komma den här veckan så jag LÄNGTAR.....
Det är ett par gympadojjor/promenadskor. Skitsnygga!!! Döm själva!!
28970-GRÖN »
I verkligheten är den ännu mer limegrön, syns dåligt på bilden.

Nu ska jag stoppa ner i diskmaskinen, sen ska jag väl se lite på TV innan det är dags för nanne-li-nan...

God natt...

Världens finaste...

Hemma igen!!!

Nu är vi hemma igen efter vår lilla weekendtripp till Uppsala!! Bilresan upp gick så otroligt snabbt. Jag körde första sträckan upp till Linköping där stannade vi och åt lunch!! Sen tog Erik över ratten och vi var framme halv sex på kvällen, vi åkte hemifrån halv elva på fm. Stannade inte så mycket. Tror det rent av bara blev 2 gånger!!!

Igår kom vi hel kl 17. Rätt skönt att komma hem och kunna slappna av ett tag innan man ska gå och lägga sig. Hann till och med packa upp och tvätta undan tvätten. Skönt att få det gjort.

Apropå kläder, idag fick jag mitt paket från cellbes som jag beställde för ett x antal veckor sen. Och då var ändå inte allt med.
Här är två tunikor jag beställde.

Min turkosa tunika, inte så lätt att fota sig själv i spegeln...



Egentligen är detta en sommargul klänning, men den är alldeles för kort för
att kunna ha som en klänning... får användas som tunika.

Har även beställt två tunikor till, en rosa och en svart med blommor på, men den så inte så rolig ut så det kanske blir en mera hemma tröja, vet inte än, har inte provat den ännu!!! Sen även en jeansklänning, men den kom inte med idag utan den får jag i början av MAJ.

Sen häromdagen lovade jag er att jag skulle lägga ut bilder på en dukning jag gjort. Det är genom Duni som Erik fått hem tre saker, ett paket servetter, en duk på rulle och 3 st blockljus, alla dessa tre sakerna MÅSTE finnas med i dukningen, sen fick fantasin flöda fritt. Men alla ni som känner mig vet att jag inte har så värst mycket till fantasi.
Hur som helst, här kommer dukningen:


Inte lätt att duka när man har en idé i huvudet, och sen få det till verklighet...
Detta var verkligen inte så det såg ut i mitt huvud.


Från en annan vinkel...


Jaha då har ni sett det då.

Jsut det jag var på affären idag efter jobbet och köpte påskliljor, lite sent jag vet, men jag har ju inte varit hemma i påsk och jag vill ju oxå ha lite påsk hemma. Köppte även vasen och duken som vasen står på!!!
   
Fina va...

Nu ska jag lägga ut min dukning och vinna Duni Top Table Award 2009 Ha ha ha!!!

Hej på er...

Uppsala...

Hej alla glada påskfirare!!!

Nu är jag i Uppsala och bara njuter av ledigheten tillsammans med min älskade Erik och familjen!!! Super härligt väder har vi haft, men vilka har inte det. Det skulle ju bli fint över hela landet i Påsk!!

Igår var vi till mormor och morfar på påskmiddag. Jätte gott och jätte mycket så klart!! Blir alltid för mycket mat, hur man än beter ser!!
Kul att träffa familjen igen, har inte träffat dom sen tidigt i höstas så det var verkligen på tiden!!!

Vi kom tillbaka hem till mamma sen vid 20 tiden. Rätt så skönt. Man blir så otroligt trött av att bara sitta stilla en hel dag. NÄr vi kom hem så spelade vi kort in på småtimmarna och drack kaffe. Såå mysigt. Jag vann naturligtvis INTE!!! Vann faktiskt i fredags när vi kom upp. Men sen hade turen vänt. Bara förlora hela tiden!!

Nu sitter jag och väntar på slöfockarna som ska göra sig i ordning för vi ska ut till min moster och hälsa på. Erik har aldrig varit ut dit. Vi skulle ju dit båda två i somras när min moster och hennes man gifte sig. Men det fick ju sig en oväntad vändning då taket hemma hos oss trillade in i tvättstugan, då vågade inte Erik bege sig iväg så jag åkte utan honom!!! Men den här gången har inget hänt ännu så idag ska vi till min moster!!!

Ha det så bra så kanske jag skriver i morgon igen, vi får se när vi kommer hem. Jag ska lägga ut lite bilder sen på en dukning jag gjort. Ska vara med i en tävling genom Eriks jobb!! Han jobbar ju på DUNI så han har fått hem servetter ljus och en papperduk därifrån, så skulle man göra en fin dukning och fota det, lägga ut den på nån speciell sida och då kan man vinna en middag för 8 personer och årets kock kommer hem och lagar maten åt oss!! Men jag har lägger ut bilderna när ja gkommer hem!!!

Kram på er!!

Slappt...

Åhhh vad det är skönt med en extra ledig dag. Jag har semester idag. Kändes så bra när jag vaknade till i morse och kollade på klockan och såg att mina arbetskamrater börjat jobba. Jag kunde bara vända mig om och sova vidare. Så UNDERBART!!! Ska nog unna mig fler såna här dagar ibland. Bara en dag i samband med helg eller liknande för att bara känna att man FÅR vara lat eller göra precis vad man vill...

Fast idag har jag inte varit lat. När vi ätit frukost (Erik har oxå tagit ledigt idag) så städade vi hela huset. Känns rätt så bra och snabbt gick det. Vi har faktiskt hållit efter sen sist vi städade så det var bara lite dammigt (som alltid, hatar när solen ligger på) Vi brukar vara jätte jätte slarviga båda två att bara släppa saker där man står typ, men inte nu!!!

När vi städat klart körde jag till Väla och gick på Clas Olsson, där köpte jag en torkställning åt mamma, så kommer vi upp med den till henne i morgon så slipper hon släpa med den på cykel eller buss!! Bra va!! Gud vilken snäll dotter jag är. Sen köpte jag batteriladdare och batterier till, till min digitalkamera. Den slukar ju batterier så det var en nödvändig pryl jag behövde. Sen köpte vi faktiskt en ny trådlös telefon. Vi hade väldigt gamla telefoner så dom behövde förnyas lite!!!!

Nu har mina middagsgäster kommit, så jag får väl sluta blogga för dagen då!!

Jag får passa på att önska er alla en glad påsk, vet inte riktigt om jag kommer blogga nåt när jag är i Uppsala. Annars skriver jag mer nästa vecka!!!



GLAD PÅSK PÅ ER!!!

SEMESTER...

I morgon har både jag och Erik semester, vi skulle egentligen åka upp i morgon men vi kör inte förrän på fredag och stannar till måndag!! Skönt med en ledig dag hemma med. Ska städa så det är rent och snyggt när vi kommer hem på måndag!!

Erik sitter och kollar på hockey just nu!! Och det värsta är att jag som alltid hatat allt vad sport heter börjar tycka det är riktigt spännande. Just nu sänds SM finalen mellan Färjestad och HV71, Fäärjestad kommer att vinna, sist jag kolla var det bara 4 minuter kvar och det står 3-1 till Färjestad.



I skrivandets stund blev det ytterligare ett mål till HV71, tyvär räckte inte det för Färjestad vann SM guldet 2009!!!
Grattis till dom!!! Jag vet jag har blivit spritt språngande galen!!!

Tjongalong!!!

Ny blogg...

...men ändå samma!!!
Fick hjälp hur man skulle byta stil på min blogg, och det här var ju betydligt mycket finare än vad jag hade innan!!!

Idag skulle jag steka så kallade fiskpinnar!!!! Grrr... det slutade med att jag fick steka på två ägg för jag brände skiten!!! Blev skogstokig på skiten, hatar att misslyckas med maten!!! Hur man nu kan misslyckas med vår stenålders spis!! Det tar ju 30 minuter bara att koka upp vatten!!! Typ...

Mina stekta ägg som jag la på två mackor med ost på. Svinigt men gott...

För ett tag sen lovade jag att jag skulle lägga ut bilder på vår nya servis vi köpte på IKEA!! Har totalt glömt det men här kommer dom lovade bilderna!!! Snygga va!!!

Stora tallriken, och assietterna köpte vi från en annan serie.


Djupa tallriken som inte är av porslin utan av glas, och prickarna är genomskinliga.


Köpte även där här överkastet, bara ÄLSKAR detta!!!

Dom som är uppmärksamma ser att jag läser en fruktansvärt tjock bok, har nog aldrig ens öppnat en bok som är tjockare, "män som hatar kvinnor" på över 500 sidor, vet inte riktigt vad jag gett mig in på, men man har ju bara hört så bra om den så jag är ju tvungen att läsa den jag med. Vill även se filmen.
Fick två biobiljetter idag. Gud va glad jag blev, har inte varit på bio på flera år. Så jag tänkte dra med mig Erik så kan vi se den!!! Bra va!!

Nej nu ska jag hänga tvätten, måste ju tvätta tills jag ska till Uppsala på fredag!!!

Tjong...

VÅÅÅÅÅR!!!!!

Äntligen vår i vårt land. Solen har ju gassat som aldrig förr. Lördan var ju hel underbar!!! Var faktiskt ute och jobbade i trädgården hela dagen och ådrog mig en lite solbränna, Helena du vet att jag alltid kollar om jag blivit brun!!! Ha ha ha!!! Kolla just in min arm igen om det syns nåt fortfarande...Pinsamt!!!

På fredan var jag ute i Höganäs och blev bjuden på middag. Erik banga så jag körde själv. Han skulle ju ändå bara kolla på hockey!!! Patrik och Sandra var oxå där. Vi hade jätte trevligt, satt och spela kort som vanligt.

Vi spelar alltid "en kort och en lång" jätte kul!!!

Det blev en rätt så tidig kväll för att vara oss. Vi brukar alltid sluta runt 2-2.30 på natten, men då var jag hemma innan midnatt...

På fredag drar jag och Erik till Uppsala för att fira lite påsk med min familj. Ska bli kul att komma upp och träffa familjen!!!

Nu ska jag nog gå och diska lite. Ingen annan som gör det här hemma än jag!!!

Kram på er!!!
Tjingalong...

Glass i stora lass...

Alltså idag var jag bara tvungen att köra inom Lidl när jag åkte hem från jobbet och köpa glass!!! För det första har dom så god glass där och för det andra så var det så himla fint väder ute idag så jag hade såna sommar känslor i kroppen så jag var helt enkelt tvungen att handla glass!!! Folk gick omkring utan jackor och vissa hade till och med kortärmat på sig (vilket jag kan tycka var en aningens överdrivet).
Apropå lite kläder... I helgen såg jag en kille som hade på sig foppatofflor på sig utanstrumpor i, shorts och linne. Det var svinkallt ute och typ halvsex på kvällen. Solen sken inte ens. Då kan man inte ha nåt innanför pannbenet, ursäkta mig men det kan man inte!!!

Det finns alltid såna nötter som klär av sig så förbannat tidigt bara för att solen skiner lite.

Nu har jag i alla fall ätit min glass, jättegod (som vanligt när det kommer från LIDL)


Ha en bra kväll!!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se