Äntligen Fredag!!!

Jaha, då var det fredag och ännu en vecka har gått. Alltså tiden bara rusar iväg. Snart är det verkligen jul, nu måste man börja ta det på allvar. Innan var det bara att man tänkte på det när man såg att alla affärer har börjat pynta. Fast iår var det ju tidigare än nånsin. Dom började ju redan ta fram julsakerna i slutet av September. Men inte konstigt att man bara tänker att ja ja, julen är ju långt tills dess. Men den är faktiskt här om snart 1 månad bara. Det är ju inte klokt. Jag som älskar julen!!! Men jag har ju inte ens njutit av att gå i affärerna och titta på julsaker. Det ända jag har köpt i julpyntsväg är ett datumljus. Hittade inte ens en liten ljusstake till den så det blev bara ljuset.

Nu har jag och Erik ätit tacos, sett på dobidoo och Robin (han är väl för söt, Robin alltså) börjat sett en film till det blev reklam och jag gick på toa och gjorde i ordning en Martinidrink så passar han på att byta kanal för att det börjar en annan film där. Men snacka om att jag blir irriterad. Då satte jag mig här och bloggade lite, inte heller så särskilt kul när man inte är på humör!!! Visserligen hade både jag och E sett filmen men det var ju jättelängesen så jag kommer inte ihåg ett skit av den. Det är den som går på femman nu "firewall" med Harrison Ford.

Nej jag ska väl dricka upp min dink (med avslagen sprite från förra helgen, inget vidare faktiskt) och gå och lägga mig!!

Ha en bra kväll!!!

Kram på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se