Dagen efter...

...kvällen före!!!

He he he!! Hella det var nog lite sent påtänkt med att jag skulle ta det lugnt. Vi hade så himla roligt och trevligt!! Kom hem vid halv ett faktiskt så det var rätt så OK. Vi fick så himla god mat!!! Tacotårta!! Det var verkligen som en tårta. Med varvart köttfärs och spenat och keso och såna mjuka tacobröd. Sen ost på toppen och in i ugnen!! Jätte jätte gott. Måste ha receptet!!

På vägen hem fick vi ett sånt gigantiskt skrattanfall. Vi satt nog och skratta hela vägen hem från Ängelholm till Åstorp. Där hämtade Erik mig. Helt sjukt. Det började med att en av oss frågade om vi andra ville ha tuggummi, jag tackade nej, men ångrade mig igen för jag blev så sugen på att tugga på nåt fräscht, man kände sig inte så fräsch i efter allt vin, dooleys och martini!!! Så jag fick ett, började tugga, samtidigt ringde jag Erik och skulle säga att han hämtade mig, innan han svarade kände jag att detta tuggummi inte alls var vad jag hade tänkt mig!! Så jag sa det fan va äckligt tuggumi, och hon bredvid mig kände det på lukten med att det inte luktade så gott, Erik svarade och vi brast alla ut i ett hysteriskt skratt. Tänk så roligt man kan få när man druckit lite vin!!! Till slut kan jag klämma ur mig att vi är på väg hem så han gärna kunde hämta mig!!

Idag sov vi till halv tio ungefär, då gick jag upp först och åkte till affären och köpte nybakade frukost frallor och lite olika pålägg!! Kanske ska vara bakis flera gånger, jag verkar så snäll då!! Efter frukosten satte vi igång och målade klart allt på övervåningen!!! Fast jag fick göra en lite paus mitt i allt målande för jag skulle på spinning idag!! Skit kul fast as jobbigt!! Det kom faktiskt ett gäng tanter dit i dag från danmark. Coolt!!! En av dom var kanske runt 80 års åldern!! Vi andra som brukar vara där på spinningen cyklade på som vanligt som tränaren sa till oss om, men dom satt bara på sina cyklar och trampade som att dom var i skogen, det såg så himla roligt ut. Men jag tycker faktiskt att det var rätt så strongt gjort av dom att ens vara med. Tyvär orkade dom inte hela passet så dom hoppade av cyklarna och satte sig och kollade på oss andra i stället. Då fick man ju prestationsångest så jag tog i för kungoch fosterland mot slutet och körde ut mig totalt. Blev så himla trött.

När jag kom hem åt jag lunch och sen fortsatte jag måla resten så nu är allt klart (med måleriet alltså, sen ska ju golvet läggas).

Erik håller på och spelar på sin keyboard och fånar sig!! Han har dansbandstema som han sitter och spelar och bara improviserar, men jag tycker det låter riktigt bra faktiskt!!

Nej nu ska vi snart äta. Blir en väldigt sen middag (som vanligt) jag somnade i soffan efter målat.

Hörs i morgon igen!!!


Kram då!!

Kommentarer
Postat av: Hella

kul att ni hade det trevligt iaf

2008-11-10 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se