Hemma igen!!

Nu är jaqg hemma igen efter 2 dagar planeringsdag. Jag överlevde natten på slottet. Vi hade det faktiskt jättebra. Jobbigt på dagarna, men det ska det ju vara på såna här dagar men samtidigt lärorikt och roligt.

Vi var ju då som sagt var på ett slott. Jättefint var det. Mycket fina lokaler och jättegod mat. Dom lagade all meten på plats, till och med brödet var rykande färskt på morgonen när man skulle äta frukost. Sååå underbart gott.

Jaja, vi fick i alla fall bo väldigt fint, och i och med att jag känner att jag inte vill störa nån med mina snarkningar och vill kunna sova utan täcke, med rumpan i vädret, kände jag att jag ville ha enkelrum.  Så det här är mitt rum:
   och sängen...

På kvällen fick vi gå på en spökrunda. För på alla slott spökar det väl. Så det var rätt så väntat att det skulle bli nåt sånt. Det var rätt så spännande faktiskt. Hon berättade en massa och till slut hamnade vi i ett jätte gigantiskt rum, matsal, med ett jätte jätte stort matsalsbord som stod dukat som förr i tiden. Det stod en massa glas uppradade efter varanda för varje person. Själva spökvandringen tog ungefär 45 minuter. Sen träffades vi för lite förfest inne på ett rum. På en av alla sviter som fanns.

Jag tyckte att den sängen var så himla fin!! Den var verkligen så himla kunglig och lyxig!!!
Kolla, här skulle jag kunna tänka mig att gifta mig, på själva slottet alltså, och ha den här sviten som bröllopssvit. Så himla underbart rum.

Sen var det dags för middagen. Och var fick vi äta nånstans om inte i den gigantiska salen. Helt underbart. Hur ofta kan man, 32 personer, sitta vid ett och samma bord.  Har nog aldrig jag varit med om tidigare i alla fall.

Det hängde en kristallkrona i taket. Och inte den lilla kronan direkt  Alltså den var gigantisk (som allt annat) Den hade aldrig fått plats i mitt vardagsrum, jag tror att den skull slå i golvet om jag hängt den i taket här inne.

Och sen dukningen,   och mina alla glas,  visst är dom många?? Och tro det eller ej, men innan den här kvällen var slut hade vi fått nåt i alla glasen och även tömt dom.  Maten var självklart skitgod rent utsagt.

Kommentarer
Postat av: Rosi

Det verkade ju mysigt, glöm inte att kolla hur färjor och dyligt, kostnad och längd i km det är till tyskland i maj.

//Rosi

2008-11-30 @ 15:44:03
Postat av: Hella

Fin säng...

2008-11-30 @ 19:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se