Måndag!!!

Så, då har man jobbat en hel dag. Då var det bara 2 kvar, för min del i alla fall och för hela vårdcentralen. Vi ska iväg på planeringsdagar på torsdag och fredag den här veckan och då kallar jag inte det för arbetsdagar. Visst det är arbete men inte på samma sätt. Det ska bli jätte kul hoppas jag. Jag och tre tjejer till ska spela lite teater. Vi har en på jobbet som håller på lite med sånt på fritiden och är skitduktig, så hon är ju självklart med. Hon har även peruker vi får låna när vi spelar olika personer. Jag kommer bla annat se ut så här
 Gud så snygg man blir!! Jag ska spela en jobbig patient som ska åka utomlands och behöver vaccinera sig. Vi övade faktiskt på jobbet idag, och man är ju verkligen ingen Lena Ohlin eller nån sån annan duktig!!!

Nähä, plikten kallar och jag måste göra nån sorts mat. Ska göra en pasta sås med bacon i, men jag vet inte hur jag ska göra den!!! Hittar nog på nåt.

Ha det
KRAM...


Kommentarer
Postat av: Yvonne Fredriksson

Hej Maria. Nu har jag läst lite om vad du har för dej på fritiden. Du e riktigt läcker på kortet. Ni får säkert jätteroligt på torsdag och fredag. Ni måste ta kort eller spela in uppträdet på film. Jag vill ju gärna se vad ni gör. Nu ska jag börja plocka fram ljusstakarna och de röda gardinerna, sen ska Marcus träna hockey. Vi ses i morgon.

Kram Yvonne

2008-11-25 @ 14:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se