Måndag 10/11

Hej hopp!!!


Idag är det måndag igen och första dagen på arbetet, för denna vecka, är till ända!! Men gud så himla fint jag skrev nu då helt plötsligt!! I natt vaknade jag med världens halsont, det gick ju knappt att svälja!! Och samma var det ju när jag vaknade sen när jag skulle gå upp. Men det var ju bara att pallra sig iväg till jobbet. Man har ju verkligen ingen tid att vara hemma. Jag har ju fullt av blodtryckspatienter varje dag. Och vem ska ta dom trycken då när inte jag är där.
Men tyvär blir det ju ingen träning. Då kanske det bara blir värre.

27-28 nov. ska vi på planeringsdagar, vi ska bo på ett slott där det sägs att det spökar. Roligt!! Lite skrämmande faktiskt. Hoppas man har dusch och toalett på rummet så man slipper springa i långa korridorer på nätterna (sånt som man brukar se i skräckfilmer) Usch, jag får ju rysningar. I alla fall. Så ska jag och 3 till spela lite teater om hur situationen ser ut för våra sjuksköterskor på vårdcentralen. Det ska bli skoj, vi satt kvar idag efter jobbet och spånade lite på hur vi skulle göra. Kommer nog bli jätteroligt!!

Nähä, nu ska jag ringa min tränar kompis och säga att jag inte kan träna i morgon, ringde henne nyss men inget svar!! Får väl testa igen då!!
Skriver nog mer i morgon!

Kram Kram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se