Måndag 3/11

Idag var jag på spinning efter jobbet. Det var faktiskt rätt så roligt. Jag har börjat märka att jag orkar mer på varje pass. Det känns jätteroligt. Just på spinningen märkte jag det idag, man brukar ju stå upp och cykla på vissa låtar och jag brukar inte alls klara av att stå nån längre stund. Men idag klarade jag mycket mycket längre än förra gången. Känns ju kul att det märks skillnad redan nu!! Nu är det bara på kroppen det ska märkas nu då!!

Annars har det inte hänt så himla mycket idag. Erik skulle på hockey idag, Rögle spelade hemma idag. Men han hann inte i tid till matchen så han fick stanna hemma. Han kom väl inte riktigt i tid från jobbet idag och därför blev allt så sent. Synd. Jag tycker faktiskt synd om honom. Men man kan ju se det lite positivt i alla fall. Dom förlorade ju matchen och därför var det ju kanske tur att han inte var där. För då skull han bara vara purken när han kom hem.

I morgon åker E till Italien, fast bara på en kort visit denna gången, så jag slipper var ensam så länge!! Skönt. Inget vidare att vara hemma själv. 

Nej nu ska jag bara försöka föra över lite bilder i datorn innan sängen kallar.

Hörs i morgon igen


Hej 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se