Onsdag 5/11

Hej alla glada!!


Nu är det bara två dagar kvar tills det är fredag!! Äntligen!! Då ska jag på vinkväll. Vi är 4 st tjejer som ska träffas och äta och dricka gott. Hon som vi ska till är så snäll som bjuder oss på mat, vi behöver bara ta med oss vinet. Undrar vad jag ska dricka för nåt. Det får vi se...

Jo just det, det tror jag att jag har glömt att berätta. När jag opererade nageltrång, veckan innan jag åkte till Uppsala, pratade vi på jobbet om att jag borde sätta upp en skylt på bilen dör det står nyopererad på, skämt såklart!!!! Vi satt i alla fall och skrattade gott åt det på fikarasten. Det var nämligen så att jag var rädd att jag inte skulle kunna koppla ordentligt när jag körde. För innan operationen hade jag svårt att göra det pga att det gjorde så s-tans ont. Men men... slut babblat om det. När jag sen skulle åka hem från jobbet (när jag då har opererat tå) ser jag min bil. 
       Dom hade satt upp denna lappen på min bakruta på bilen. Gud som jag skämdes och skrattade hysteriskt, och dessutom kunde jag ju inte trycka ner mina fötter i ett par riktiga skor, så jag fick ha mina jobbarskor på mig på vägen hem, jaja, tänker ni, det är alltså ett par illrosa foppatofflor!!! Jättesnyggt!!! Där står jag hysteriskt skrattande med knallrosa skor!!! Snyggt!! Som tur är så har jag ingen bild på det.

Erik är inte hemma just nu!! Han åkte till Itakien igår och kommer inte hem förrän i morgon!! Saknar honom redan!!

Min kompis och hennes kille har 1 årig förlovningsdag idag!! Grattis till Er!! Hoppas ni firar ordentligt!!

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig!! Det är ju en dag i morgon med. Jag slutar föresten kl 12 i morgon!! Ska bli skönt!! Behöver sluta lite tidigare ibland. Jag ska träna i morgon, och den här veckan har dom bytt ut mitt Combat pass till ett boxpass. Det ska bli kul att testa det!!
Igår tränade vi på jobbet föresten!! Gick skitdåligt. Hon körde ju så förbaskat hårt med oss. Fast än så länge känner jag nästan ingen träningsvärk, men det kommer väl i morgon när man ska träna igen!! USCH!!

Nej just det jag skulle ju gå och lägga mig!!

Ha det så bra


God Natt...

Kommentarer
Postat av: rosi

Vad trevligt att erik är i itakien, undrar vad det ligger, som du vet var ju jag och helena i italien.

2008-11-06 @ 11:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se