Onsdag!!

Idag är det onsdag och jag har haft skit mycket, rent ut sagt, på jobbet idag. Inte lär det bli bättre på fredag. Jag har haft helt fullbokat på min mottagning idag. Visst det är ju kul att det kommer patienter, men inte när man inte mår bra. Jag är ju fortfarande förkyld och då är man ju inte lika på hugget som vanligt!! Men det har gått bra i alla fall. Sen på eftermiddagen satt jag i kassan och blev kallad för rasist. Och alla som känner mig vet att jag inte är en rasist, så det är ju måttligt roligt att bli kallad för det. Tyvär kan jag inte gå in på detaljer pga sekretessen!!

När jag jobbat klart åkte jag till affären och handlade. Där hittade jag kaffe muggar som jag sett innan som jag tycker är jättefina!! Får se om jag kan fota en sen så kan jag lägga in den bilden sen, orkar inte det idag.  Dom var i alla fall jättefina, och det var billigt. 4 st för 35:- så jag köpte 8 muggar!! Skönt då kan jag slänga alla våra gamla muggar som levt i 100 år nästan. Nej, men alla muggar jag har har jag fått ärva (och det var ju jättebra när man flyttade hemifrån och inte hade så många) så nu är det skönt att ha köpt egna som är mina!!!

Och på jobbet idag var det en skoförsäljare som sålde både arbetsskor och vanliga promenadskor och stövelliknande. Så jag slog till på ett par nya jobbarskor. Har ju idag ett par jätterosa foppatofflor (vilket jag tycker är jätte roligt för man får så många roliga kommentarer). Dom jag har köpt är en sån MBT sko!! (för er som inte vet vad det är så är det en sån sko som verkligen förljer fotsulan när man går. Så man går lite gungigt när man går, fast jag vet inte riktigt vad MBT står för) Men den här skon som jag har köpt är en kopia av MBT så den är betydligt billigare. Dom äkta kostar runt 2000:- och mina 895:- och det betalar jobbet åt mig. Snällt va, vi får nya skor av jobbet vart 3 år. Det tycker jag är en rätt så bra förmån!!
21100 »
Såhär ser den skon ut som jag köpt. Det är just undersulan som är så speciell, man rullar nästan fram!! Jätteskön!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig!!

Ha det och God Natt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se