Shoppingdag!!!

Idag slutade jag kl 12. Hade jätte mycket att göra så jag kom inte därifrån förrän kl 12.20, inget vidare när man redan har så mycket på flexen. Får väl försöka gå tidigare nån dag eller senare om det går.

När jag slutade hade jag ingen lust att bara åka hem direkt, för jag vet hur jag är, när man har ätit blir man så trött och då lägger jag mig i soffan och somnar. Ingen hit. Man vill ju faktiskt ha ut nåt av dagen nu när man får gå hem så tidigt. Så jag drog till Väla och kollade runt efter lite saker man kunde önska sig i julklapp. Jag kom på en del faktiskt. Bla en parfym från Parin Hilton faktiskt.  2 stå till och med, men jag tror jag gillar den ena lite bättr så den får det bli. Får jag inte den i julklapp eller födelsedag så köper jag den själv sen. För min egen håller på att ta slut. Hugo Boss Intense. Jättegott luktar den, men jag blir så trött på den om man alltid ska samma. Vill variera!!

Sen var jag på Clas Olsson och köpte en gelé sadel. En sån man sätter på den riktiga sadeln på (i det här fallet spinningcykeln) så man inte får så ont i ändan!! Hoppas det hjälper!!!

Sen åkte jag till Jysk, ligger på ett annat ställe så jag var tvungen att ta bilen dit. Och där kollade jag på bäddsoffor. Hittade en jättesmart. En med så som går ut divan eller vad det heter och under den var det utrymme för förvaring. Jättestor plats!! Där kan man ju ha kuddar och täcken som man inte använder just nu!! ska bara flirta med Erik först. Han måste ju förstås se den innan, hade jag med velat ju!!

 Här är den, hittade den på nätet. Det är i tyg, fast jag vet inte om jag är så nöjd med färgen, på bilden ser den nästan svart ut. Men på riktigt är det nästan gråblå!! Vet inte om det passar på övervåningen!!
Måste tänka lite!!!

Nej nu ska jag packa bilen med skräp och köra och slänga!! Roligare kan man ju ha för sig.

Ha det

kram kram...........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se