SKÖNA SÖNDAG!!!

Hej hej!!!

Oj, jag har upptäckt att jag inte skrivit sen i torsdags, har inte hunnit riktigt!! Så är det när man har en massa att göra på kvällarna. Hela veckan har vi ju lagt golv så fort vi kommit hem. Så nu håller Erik på att lägga det sista. Det blir jättefint. Får väl fota sen när alla möbler och sånt är på plats så ni får se hur det blev.

Igår hade vi Eriks bror och hans tjej här på middag. Jag städade som en galning och poppade julmusik hela dagen faktiskt. Jag har fått såna julkänslor just nu. Jag längtar verkligen till nästa helg då man får sätta upp ljusstakar i fönstren.
Jag har köpt Peter Jöbacks nya julskiva,
Sista låten på den är så himla fin!! Det är en duett med Sarah Dawn Finer. Åh jag bara njuter när jag hör den.

Jag har även köpt den där kokboken från ICA som man fick för en kupong,

Men igår då skulle jag och Zandra göra Thai kyckling, det är jätte gott. Så satt ju då karlarna i soffan och gjorde absolut ingenting, så vi tänkte att dom skulle få lite handarbete. Dom fick en varsin konservburk med kokosmjölk i som dom skulle skaka väl. Men som alltid ska dom alltid förstöra saker och ting så istället för att skaka burkarna började dom slå på dom så dom blev buckliga!!      

Men roligt hade vi i alla fall och maten blev jättegod, trots att inte mjölken blev skakad!!!

Sen blev det UNO för hela slanten

Nej, nu ska jag iväg och handla, sen ska jag nog ta och baka antingen kanelbullar eller lussebullar, har inte bestämt mig ännu!!!
Känns i och för sig lite för tidigt med lussebullar. Fast å andra sidan är det ju första advent nästa helg. Och då är ju bullarna bakade redan om jag gör det idag.

Tål att tänkas på!!
Ha det så bra


KRAM!!!!!

Kommentarer
Postat av: Hella

äntligen lite bilder, tråkigt att bara läsa text

2008-11-23 @ 14:11:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se