Skyltsöndag!!!

Idag är det första advent. Tänk vad tiden går snabbt. Snart är det verkligen jul, eller julen är ju här redan men jag menar julafton.

Idag har jag varit på skyltsöndag i höganäs. Jättemysigt. Vi gick omkring i stan och gick in i alla olika möjliga konstiga affärer, drack glögg och lyssnade på julmusik i alla hörn. När det hade blivit mörkt ute kom en parad gående och spelandes på sina instrument, och efter dom kom det en häst och vagn och i vagnen satt Höganäs lucia med hennes tärnor. Precis när jag skulle knäppa kort på den dog min kamera. Det är ju så himla typiskt. Så det blev inga bilder idag. Sen var vi över till min svärmor och hennes man och drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar. Precis som julen ska vara!!!

Nu är jag hemma igen och ska snart gå och lägga mig.
Jag skulle ju visa hur slottet såg ut.




Och så här blev mina naglar:    dock lite suddigt, var väldigt ovan igår och odag, och igår och i morse gjorde dom nästan ont, och då tänkte jag att jag inte ville ha dom eftersom att det gjorde ont. Men nu känns dom knappt.

Nu ska jag gå och lägga mig
God natt och glad första advent!!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Kan du sluta att skicka allt två ggr till mig. Visst det ser ju verkligen ut som om jag har vänner när så många har kommenterat.

2008-12-02 @ 19:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se