Snart är det dax...

Idag på jobbet fick jag en hel kasse full men massa olika hattar, glasögon, peruker, kläder , sjalar och väskor som jag skulle prova ut och se vad jag vill använda till Bäckaskog dp vi ska på planeringsdagar. Hittade faktiskt en rock, en brun tantväska glasögon och en orangne stickad mössa. Vet inte riktigt om peruken jag hade i förra bloggen kommer passa då. Vi får se, det måset ju gå snabbt med när man ska byta om.
 Snygg va!!!

Det här kommer nog att bli kul tror jag. Hoppas jag kan hålla mig för skratt när jag kommer in med denna utstyrseln. Fast ni kanske tycker jag ser ut som vanligt!!! Ha ha ha, det hoppas jag verkligen inte att ni tycker.

Jag var på Familia idag och handlade kläder tills vi ska iväg. En svart skjorta med vita detaljer och faktiskt en kjol. Jag som verkligen inte är en kjolmänniska. Men jag ska ha leggins under. Så jag hoppas att det blir bra. Jag får lägga in foto på det sen.

Nu ska jag hänga tvätten så jag har ren och torr tvätt till på Torsdag.

Ha det, skriver kanske i mer i morgon!!!

Hej...

Kommentarer
Postat av: Sita

Det var det j.... jag sett......jag skrattar fortfarande (efter 10 min). Du är bara så kul!!!!! Du klär ju verkligen i detta.....du kan få dessa kläder av mig om du skulle vilja ha dom alltid.

Jag har läst runt lite på din blogg........superkul....jag lovar att komma tillbaka och läsa fler gånger.....

Det du skrev om snoret var ju bara sååååå kul...jag berättade det för Hans när vi lagt oss en kväll (ca 23.50)han var inte lika road....tror mer att det berodde på tiden och inte på själva historien.

ha det gott....hälsa Erik

2009-01-16 @ 23:53:20
URL: http://madaroarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se