Söndag och renovering!!

NU ÄR JAG SÅÅÅÅÅ TRÖTT på allt som har med renovering att göra. Vill bara bli klar nu så vi kan få fint igen!! Just nu står saker bara huller om buller i en enda röra medans vi lägger golv där uppe. Vi har fått en viss ordning däruppe trots att vi har saker kvar där men det går rätt så bra i alla fall.
Men detta med golvet. Vad är det för skit dom säljer på Bauhaus. Det funkar ju fan inte. Först provade vi att lägga på längden.

Men det funkade inte. Första raden gick jätte bra som ni ser, men sen då, när man skulle lägga i den andra raden. Ja, det är väl bara att lägga i en efter en tänkte vi. Men INTE!!! då ska man lägga den andra raden lös för sig själv och sen lyfta dit hela långa på plats på den befintliga raden som vi redan lagt. Men snacka om besvärligt. Då fick vi riva upp hela skiten och börja om från början och lägga på bredden.
 Men det blir jätte snyggt nu när man ser en helhet!!

Vi har bara gjort detta idag. Jag skulle egentligen köra och handla med, men i och med att det krånglade så himla mycket med golvet så får jag ta det i morgon!!

Nu ska jag kolla hur det går för min mat. Jag gör helstekt fläskfilé i ugn med vitlöksost i.  Hoppas det blir gott.

Ha det
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se