Torsdag 6/11

Hej hej!!

Idag slutade jag kl 12, det är så himla skönt att bara gå från jobbet vid den tiden och bara vara fri hela eftermiddagen!! Jag hade inga planer, bara pka till systembolaget och köpa vin till i morgon då jag ska på vinkväll!! Men så himla tråkigt tänkte jag. Så jag drog först i väg till macken och skulle tanka, så funkar inte pump j-vlarna igen, det är inte första gången som dom inte fungerar. Det är ju så himla tråkigt!! Nästa mack ligger inte alls så jättenära härifrån. Så det var ju bara att köra dit och ändå se glad ut. När jag tankat tänkte jag att när jag ändå är ute på vift kan jag ju lika gärna åka till Väla!! För det systembolaget vi har här i Åstorp är ingen höjdare. Bara en liten butik, på väla har dom ju en stor med mycket mycket mer sortiment. Gick runt lite och kollade ut nån julklapp som man kan önska sig för 500:- Inget roligt att önska sig presentkort. Men jag tyckte inte jag hittade nåt så jätte speciellt. Fast när jag var inne på Lindex hittade jag parfymer. Jag har länge velat ha Viktoria Beckhams ena parfym, fast idag när jag luktade på den så vet jag inte ritkigt om jag tyckte om den. Sen provade jag Paris Hiltons, Can Can, på armen, och det är samma sak där, jag vet inte om jag gillar den eller hur det är. Erik tyckte om den, men det är ju ändå jag som ska gå och bära den hela dagarna. Just nu har jag Hugo Boss Intense tror jag den heter, men det är ju snart slut. Hoppas den räcker till jul så kanske jag får en i julklapp. Måste ut igen och lukta lite!! Dom hade inte så stort sortiment på Lindex direkt.

Idag har Erik kommit hem, han hade faktiskt köpt 2 presenter till mig!! Martini (min favorit) och choklad!! (Han tycker tydligen att jag ska äta sånt) jag blev faktiskt jätteglad. Fast det är ju klart det var till honom med så klart!!! Han hade haft det bra och bott på ett jättefint hotell utanför Milano!!

Nähä, nu ska jag snart göra mig i ordning för min träning!! Ska på box idag. Har nog troligtvis inga armar kvar sen när det passet är klart. Ska boxa mot Zandra. Och hon tar i för kung och fosterland. Då får väl jag ta i tillbaka då!!

Vi får se om jag skriver i morgon på bloggen, hinner förmodligen inte det hemma, men man kanske kan smyga dit lite bokstäver från jobbet.
Om inte skriver jag nog på Lördag!!

Ha det tills dess...

Kramar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se