Fredag 17/10

Nu är det fredag, och denna fredagen är väl den ända på året som jag tycker är tråkig!!! Jag ska ju hem i morgon igen till skåne!! Jag vet att jag tycker att det är skönt att komma hem igen, men det är alltid tråkigt när veckan är slut här. Då vet man att det är så lång tid till nästa gång. OCH Att det är jobb på måndag igen, det är väl i och för sig ingen fara för jag gillar verkligen mitt arbete, men bara vetskapen att man ska upp på morgnarna. Nu får man ju gå och lägga sig precis när man vill och gå upp när man vill. Det är ju såååå underbart med semester!!!

Idag har vi varit till min mormor och morfar på fika. Kände att jag ville träffa dom en sista gång innan jag åker hem. Man vet inte när man får träffa dom igen!! Sen efter det åkte jag och mamma ut till Fullerö handel. Åhhh det finns så himla mycket fint där. Jag fick en jättefin regnmätare av mamma som man har ute i trädgården så man kan mäta hur mycket det regnat. Och hållaren till den var som en kungsängslilja!! Jättefin i svart smide. Det fanns en med grönt skaft och lila blomma, så som den ser ut på riktigt, men jag tror att den här passar bättre till vårt vita hus. Mamma köpte en klocka till vardagsrumet som hon ska sätta upp ovanför teven, den var jättefin.
Kungsängslilja (för er som inte visste det)

Det fanns även jättefina lucior. Jag älskar ju lucior. Åh jag hade nästan kunnat handla upp hela affären!! Fanns så otroligt mycket snyggt!! Bland annat en golv ljusstake som jag skulle kunna ha i min trappa. Men jag vet inte om den var för stor för att kunna ha där!! Har ju inga mått i huvet heller. Så det blev ingen!!

Efter Fullerö så åkte vi till Kvantum och handlade och sen direkt hem och lagade mat.

Nu ska vi kolla lite på tv och sen sova!! Jag ska ju köra långt i morgon så jag får väl inte sitta uppe hur länge som helst idag!!!

Hörs i morgon när jag kommer hem!!!


Kram då!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Tänk att du måste förklara vad en regnmätare är för något. "En mätare som mäter hur myucket regn det har kommit" Ha ha ha

2008-10-18 @ 18:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se