Fredag 24/10

Ser ni, jag skrev rätt dag och datum på en gång.


Idag har jag suttit i receptionen hela dagen. Såna dagar brukar jag inte byta om utan jag går i mina privata kläder. Så hade jag mina nya skor som jag "köpte" (mamma betalade dom den dagen så betalar jag sen) i Uppsala!! Det är lite klack på dom så det klapprar när man går, så var det en sjuksköterska som sa att jag lät som en gammal kärring med dom skorna. Hon tycker nämligen att det låter tantigt med såna skor som klackar. Men jag har ju alltid älskat skor som låter. Så jag skiter fullständigt i det.

Sen när jag jobbat klart fick jag handla på affären innan jag kom hem. Typiskt!!! Det är ju alltid så j-vla mycket folk där på fredagarna (eller fredor som dom säger här nere, dom är ju inte kloka skåningarna) mycket folk var det idag med i alla fall. Det var ju inget undantag för att jag kom och definitivt inte för att det var löningsdag!! Och det gjorde ju inte saken bättre att jag redan varit där en gång tidigare på dagen. Och lika mycket folk då med. Jag träffade Eriks svåger där på lunchen när jag handlade. Han är så himla tokrolig. När man fick syn på honom, absolut inte på nära håll, står han och viftar med både armar och ben nästan när jag fick syn på honom. Så stod vi och pratade lite om allt möjligt. När han sen skulle betala med sitt kort tar han upp mobilen och letar efter sin kod till kortet. Och jag stod och skratta!!! Man kanske har blivit gammal då om man måste göra det.

Idag bakade jag och Erik pizza till middag. Eller ja, baka och baka. Vi hade köpt ett pizzakit med färdig rullad deg med färdig tomatsås till. Höjden avlathet kallas det för. Men gott var det. Jag hade på såsen då förstås sen osten strimlad skinka tomater och kebebkött. Jättegott. Men med vår stenåldersugn blir ju aldrig pizzan klar. Så den blir helt degig i mitten. Inte gott alls. Sen när jag hade ätit klart fick jag magknip. Hur kul var det då!! 

Nej nu ska jag och E kolla på nån film. Inget vin för oss. Hann inte till systemet innan. 


Hörs i morgon!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se