FREDAG 3/10

Äntligen Fredag!! Nyss satt jag här och beklagade mig att det nyss var måndag!! Veckorna går så himla snabbt!! (Helgerna med för den delen, snart är det måndag igen och dax för jobb).

Igår tränade jag ju, och ni kommer väl ihåg hur det gick, med mina lår menar jag. Det gick faktiskt ganska bra i morse. Jag trodde aldrig jag skulle komma upp ur sängen. Men det var ju bara att kliva upp som vanligt. För er som inte vet det så fick jag kramp i mina "nya" lårmuskler på baksidan/insidan av låret som jag aldrig upptäckt förrän igår!! Visst jag har ju ont men absolut inte som igår!!

I morse när jag kom till jobbet kollade jag av min mail. Där hade jag fått 7 st mail av min pappa som jag inte träffat på ungefär 15 år!!! Vi har haft lite mail kontakt fram och tillbaka nu sen ett par veckor tillbaka men vi har inte träffats. Han hade skickat över en massa bilder på honom och på farfar och hans begravning. Hur kul som helst att se!! Jag visade bilderna för Erik och han sa det att han ser verkligen ut som en sjökapten (han jobbar ju som kapten utomlands någonstans runt USA), han såg liksom ut som sjökaptener brukar göra i filmer och så!! Det var rätt så coolt faktiskt!!

Nej nu måste jag till affären (igen) för helt plötsligt ska vi få folk på middag ikväll. Eriks bror och hans tjej kommer över en stund. Mycket trevligt!!

Nej nu får jag väl köra innan affären hinner stänga!! Och gästerna komma!!!

Skriver i morgon igen!!
Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se