Lördag 11/10

Hej alla!!!

Nu är jag i Uppsala äntligen!!!
Jag körde ju bil ensam igår och det tog ungefär 7 timmar!! Jag var rätt så mör när jag kom fram!!! Allt gick jätte bra. Stannade bara två gånger!!
Egentligen hade jag tagit semester igår med men det beviljades inte så jag jobbade först till kl.12, trodde jag!! Nej, då hade det nog blivit lite missförstånd så jag fick vara kvar till 14.30. Det är ju rätt så stor skillnad att börja köra kl 12 eller 15. Men men... inget att göra nåt åt det. Jag är i alla fall här nu. Men till en annan gång ska jag nog inte köra efter att jag jobbat. Jag var jättetrött efter 1 timme. Inte trött så jag ville sova utan mer trött och rastlös. Som tur var så hade jag tagit med mig 6 st schlagerskivor. Jag satt alltså 7 timmar i bilen igår och sjöng!!! Helt otroligt. Var jätte hes när jag kom fram. Hittade gamla schlager skivor som man inte spelat på jättelänge. Så det var riktigt lyckat.

Idag har mamma och jag varit på stan och shoppat lite. Jag köpte ett par skor och inget mer. Och mamma ett par byxor och likadana skor som jag, tur att vi inte bor i samma stad. Men vi ska iväg i morgon igen på en ny shoppingrunda. Vi ska på 80 års kalas i morgonkväll (min mormor fyller 80 år) så vi måste till ett köpcentrum och köpa blommor!!

Just nu håller mamma på och gör en tårta till i morgon. Och sen ska jag göra en tacos variant. Mamma hade ätit middag på jobbet en kväll, och där hade dom fått så god tacomat. Det var kyckling med vanliga tacokryddor plus en annan krydda. Så vi ska försöka oss på det med. Men vi har gjort nåt som jag aldrig trodde skulle hända i mitt liv. Vi har köpt kycklingfärs. För kycklingen skulle nämligen hackas jättesmått, så istället för att hacka ihjäl oss så hittade mamma detta. Vet absolut inte om det är gott, ska tala om det i morgon!! Men jag hoppas ju naturligtvis det.

Nähä!!! Nu ska jag läsa en kompis blogg. Hon och hennes syster har varit i Italien hela veckan nästan så det ska bli spännande att höra vad dom gjort. Jag träffar i och för sig henne på Onsdag men jag är ändå nyfiken!!!

Ha det gott!!


Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se