Lördag 18/10

Hej alla!!!


Nu är jag hemma nere i Skåne igen!!! Kom hem ca kl 16.30. Det gick jättebra att köra idag. Inte alls mycket trafik, ja, förutom i Stockholm, men när är det lite bilar där!!! Igår tankade mamma upp bilen åt mig så jag slapp göra det, snällt va!!! Och då hade jag ju en full tank att köra på idag. För när jag åkte upp så tankade jag när jag började köra och kunde dessutom åka lite i Uppsala med på samma tank. Men idag höll jag få besinstopp mitt på E4:an. Jag hade inte sån koll tydligen på tanken eftersom att jag visste att det skulle räcka plus lite till att köra ändå hem. Men så började tanklampan lysa. Och vilken panik jag fick!! Men jag var ju hemma nästan, och körde av motorvägen. Men jag körde av fel avfart så jag hamnade helt fel, bara för att jag blev så nervös. Och jag har ju bara statoilkort och vart hittar men en sån mack!!! Jag körde på en väg jag trodde var rätt. Men ack!! Fick göra en u-sväng och köra en annan väg och kommer rätt. Men jag såg ju hur fort mätaren räknade ner mot noll. När jag äntligen var framme hade jag 1.5 mil kvar att köra. Låter kanske mycket men inte när man har långt mellan mackarna!! Och det är ju så typiskt att man ska köra fel och slösa med bensinen när man verkligen inte har nån bensin.


Men nu är jag hemma och det är faktiskt skönt att vara hemma igen även om jag känner mig hemma hos mamma!!! Borta bra men hemma bäst!!

Gud vad trött jag är!! Man blir rätt så mör efter 7 timmars bilresa!! Funderar på att vara tråkig och gå och lägga mig snart!!
Ha det så skriver jag mer i morgon.


Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se