Lördag 4/10

Hej alla glada!!

Idag har jag och Erik slitit som ett djur med våran tvättstuga. Vi har flyttat ut vår garderob från tvättstugan och in i sovrummet och slängt bokhyllan som stod i sovrummet. Hängde ni med?? Känns som att det redan håller på att bli ordning därinne nu!! Jag tror faktiskt att vi (eller jag menar Erik) hinner klart med taket idag. Skönt!!! För då kan vi börja med övervåningen i morgon kanske. Detta är sista helgen jag är hemma och kan hjälpa till med renoveringarna för sen drar jag till Uppsala 1 vecka. Och då ska helst alla möblerna vara nerburna från övervåningen!! Men jag har ett problem!! Jag har fått nageltrång i min vänstra stortå!! Och den bultar som aldrig förr!! Så jag är ju så rädd att få nåt på min onda tå!! Men jag har mina foppa tofflor på mig så jag är ju lite trygg i alla fall!!

Igår var Eriks bror och hans sambo på middag. Vi åt fajitas!! Sen satt vi och spelade UNO hela kvällen!! Alltså gud så kul det är!! Jag spelade aldrig det som barn och har alltid dissat det, men så var vi hos Eriks kompis i midsomras och spelade det och sen blev jag helt såld. Var bara tvungen att köpa det!!!!

Nej nu ska jag gå och koka lite kaffe och värma lite kanelbullar!!! Det är ju trots allt kanelbullens dag idag!!!

Jag kanske skriver mer senare idag.

Kram då!!

Kommentarer
Postat av: Queenrosa

Har du inte lärt dej att man inte ska känna efter så mycket om man har ont. Har du kollat upp datumet till eurovision songcontest2009?

Du som kan tänkas veta det.

//Rosa

2008-10-04 @ 15:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se