Måndag 13/10

Hej hej!!!

Idag, hör och häpna, vaknade jag klockan 7. Hallå, nu när jag äntligen har semester så vaknar jag i ottan!!! Det är ju absolut inte likt mig. Men jag vet inte om jag kanske var lite orolig, mamma hade beställt hit en elektriker som skulle kolla hennes diskmaskin idag, och han skulle komma runt 8. Men när han ringde vid kl 7 var jag redan vaken, så det kanske beror på det att man var orolig att man skulle sova när han kom. Men jag tog bara på mig kläderna och låg i sängen i alla fall och kollade på TV med stängd dörr medan han var här. Det gick faktiskt ganska snabbt.  

Sen åt vi frukost!!! När vi gjort det pratade vi lite mamma och jag och kollade på hennes bilder i datorn. Mailade över lite till min mail som jag kan spara i min dator hemma sen.
Sen bestämde vi oss för att köra till min moster. När vi kom ut till min bil var ena framdäcket nästan helt platt!!! Shit tänkte jag, vad f-n gör man nu och ringde Erik (som ju befinner sig 60 mil härifrån). Jaha, det var bara att åka iväg till macken och pumpa och sen till en däcknisse som kunde hjälpa mig. Ringde innan och sa att det var akut för vi är på "genom resa genom Sverige!!!" Vita lögner är bra ibland. Men jag tror inte att det var på grund av den lögnen som vi fick så snabb hjälp. Tror att det var för att det tog så kort stund och dom tjänade 280 kr på det. Därför fick vi hjälp!!! Men grejen är att Erik i början på förra veckan upptäckte att det var lite mindre luft i det däcket och åkte till macken och pumpade hemma i skåne. Och sen inget mer på hela veckan och inte ens innan jag åkte upp till Uppsala, och jag hade ju förstås inte en tanke på det heller!! Sen fick jag och mamma pumpa i lördags och sen idag. Så det är klart att det var nåt fel på däcket. Det var faktiskt en skruv som satt i däcket. Skönt!!! Då var det löst!!

Sen bar det iväg till Moster min, där fick vi kaffe och nybakad äppelkaka, jättegod. Vi satt och pratade och pratade och pratade lite till. Sen blev vi hungriga och gjorde lasagne!! Hemlagad!!! Inte nån knorrkartong här inte som jag alltid brukar göra.
När jag och mamma åkte hem körde vi inom Maxi och handlade bröd, plus lite till. Jag hittade faktiskt en film som jag velat ha för jättelängesen. Jag har nämligen sett den flera gånger men ALDRIG slutet!!! Det är helt otroligt. En jättebra film men alltid när jag skulle se den har det kommit annat emellan mot slutet av filmen, så himla typiskt!!!

Nähä!! Nu är klockan sent och jag ska snart gå och lägga mig. Måste bara ringa eller smsa min älskling nere i Skåne!!!
Skriver igen i morgon!!!


Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se